Foorum
2013-02-26 17:52
Võltsib panga ülekannetest pilte, hoiatan kes temaga tegemist teevad.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 18:52
Nii, et Eesti Merelaevandus, Pakkterminaal, Muuga Sadam ja Merko Ehitus värisege!!!!!! Ülekandeid võltsiv pettur on platsis ja õõnestab majandust!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 19:46
njh Tüdruk soovis sponsorlust ja soovis seksi eest 50 euri. Ütles, et ma teeks ülekande tema sõbra arvele ( võin ka nime öelda kui vajdust tekib) ja siis ta ütleb asukoha kus kohtume. Loomulikult ma ei jäänud sellist lollust uskuma ja kirjutasin exxelis vabas vormis tseki ja küsisin siis aadressi aga siis hakkas pihta keerutamine nagu arvata oligi Lõpus ma ütlesin, et pole mingit ülekannet teinud ja et oled petis ja siis tuli loomulikult block ja ka kiri siia. Mina hoitaks parem, et ärge temaga tegemist tehke Kena õhtu jätku ja Sandrafin edu sulle huiamises
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 19:47
Tõesti väga kenad naljad sul.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 19:48
Pole mingi nali ja võin väga vabalt siia ka kogu meie kirjavahetuse lisada
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 19:55
kel huvi andku aga teada ja lisan kogu kirjavahetuse siia ( koos nimede ja konto nr) ja siis näete kes siin tõtt räägib ja kes mitte
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 20:10
Peaks selle faili saatma OP pankki'sse ning küsima administraatorilt sinu IP ja su kohta avalduse laskma teha.

Äkki uploadin siia ka selle nn. "makse koopia" mis sa mulle saatsid? Sa ei oska isegi Excel õelda vaid ütled EXXEL, täielik taun.
Perelt päritud sündroomid ikka kantakse edasi...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 20:11
Lisad siia kontonumbri ja nime mis andsin siis võid teatavaks võtta, et see inimene võib su kohta väga kergelt koheselt politseisse hagi teha, et riputad teiste andmeid internetti ülesse.
Sa pead natukene rohkem seadustega kursis olema. Ma tean, et sa 17 aastane tatikas ei tea nendest asjadest midagi vaid proovid süütusest lahti saada.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 20:13
Aga palun eks sa laadi ja siis näevad kõik, et see vabas vormis kirjutatud qle tüdruk sa häbistad siin ainult ise ennast
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 20:21
See üks lisa karistus mulle ei tee küll mitte midagi ja ma sügavalt kahtlen, et millegi sellise eest saab karistada. Kui sa seadustega nii hästi kursis oled eks sa siis räägi mille eest mind karistada saab täpsemalt Mina avaldan igal juhu KOGU kirjavahetuse kui kellegil huvi on ja siis äkki räägib keegi sinu emmele ka kui nurjatu tüdruk sa oled ja siis saad ehk vitsa kah aga muidugi on sul võimalus ju kogu see teema ära kustutada
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 21:37
Palun väga preili või proua SandraFin, mina võin ju loll olla nagu sa väidad aga keegi on meist mõlemast targem Lõik siis kirjast: Muide, võid täiesti vabalt ta "sõbra" nime ja arvenumbri ükskõik kuhu avalikult kirjutada. Seda nime koos arvenumbriga levitas ju kasutaja SandraFin, mitte Teie. Teid ei saa juriidiliselt mitte milleski süüdistada. Rumalad, ebakompetentsed inimesed lihtsalt blufivad. Kui ta räägib hagiavalduse esitamisest, siis seda ei võeta teie vastu menetlusse, sest hagi alus puudub. Küll aga võidakse ette võtta see SandraFin. Süüdistuse aluseks tema vastu on kelmus ja isikuandmete levitamine. Haledad ajukääbikud siin.... Lisaks veel niipalju, et SandraFin ei tohi küsida üldse mingit raha, kuna tal puudub seksteenuste osutamiseks tegevusluba. See on suur seaduserikkumine. Ja Teie isetehtud "maksekorralduse koopia" pole seaduse silmis mitte mingisugune dokument kuna selle "dokumendiga" pole mingit seaduserikkumist toimunud ja seega mingit võltsimist pole olnud. SandraFin levitas kolmanda isiku andmeid - seega võib neid andmeid nüüd lugeda avalikeks.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 22:30
Ma ei viitsi ausaltõeldes isegi sinu pikka mõttetut mula ja vabandusi ära lugeda, võtsin su lihtsalt vahele ja sa said isegi valed pangakonto andmedki...
Kõige haledam ongi see kuidas see sait on täis sinusuguseid VALEVORSTE!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:00
Kuna iha.ee lapspõmmpead ja muidu rahatud tolgused ei suuda ühelegi neiule midagi maksta, siis on selge, et üritatakse nahk üle kõrvade tõmmata. Neid maksekinnitusi võltsivaid jobudikke on siin ennemgi esinenud.
Kahjuks tuntakse siin petistest meestele lausa kaasa ja naerdakse niiet vähe ei ole aga kui mingi neiu laseb paari euroga weebipihkuri üle, on kõik kohad nuttu, vaenu õhutamist ja pervertide massikisa täis.
Tõmmake omale kotid pähe pihkurid! Muretsega omale töö ja naine, mitte ärge onage oma sotsiaaltoetusi siin maha!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:19
Ei noh, olukord on ikka täiega käest ära! Sellised SandraFin taolised petised on juba niivõrd nahhaalseks muutunud, et selle asemel, et kuss olla, lausa ise pasundavad oma kelmustest, bravuuritsevad ja veel ähvardavad! Mis toimub?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:24
@hpppp, oled siiiamaani pahane, et su ära blokeerisin?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:28
Ha-ha-aaaa, tere petis. Jälle valetad vä? Ex sa ju blokeerisid mind alles peale minu kirjet siia - enne seda ei olnud mitte mingit blokki Nii et sina vist ei suuda üldse ühtegi ausat sõna öelda - ainult valed ja kelmused.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:39
hppp, kas sul on tuua reaalseid kohtulahendeid kellegi konkreetse kohta, et ta on kelmuse eest karistada saanud? Samahästi võin mina sind nimetada näiteks nekrofiiliks. Küll aga on tuua kohtulahendeid, kus internetis laimaja päris kopsaka trahvi saab. Laimuks nimetatakse ka siinsete pervode tegevust, kus nad isikute nimed, kontonumbrid ja muu delikaatse informatsiooni oma nutukisas välja toovad. Ühtegi inimest ei tohi avalikult käsitleda süüdlasena, kuni kohus ei ole selle isiku suhtes langetanud süüdimõistvat otsust.
Samamoodi, nagi ei viitsi mõne euroga lphku tõmmatud netipihkur politseisse minna, ei viitsi keegi ka laimamise kohta kaebust teha. Selliste asjade protsessimine ja lahendini jõudmine võtab aega aastaid. Ja natuke nadi oleks politseis kaevata, kuidas kallilt kinni makstud onaneerimise seansist ilma jäädi..
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:45
@hppp, olen ma sind petnud või kedagi siin saidil? VAEVALT, kui ma meie kirjavahetust loen siis ma näen seal ainult sinu tüütavaid kirju... Viskas kopa ette kui kirjutad sama kirja 5 korda järjest ja igapäev.

Said blokki ja seega olen vist petis sinu arust. Mõistust on sul nagu küllaga...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:53
Kuulge, ettemaksupetturid, kas te tõesti aru ei saa, et oma kuriteokatsetest on parem vait olla? See on ju vaja täisdebiilikuks olla, et minna avaliku ruumi rääkida sellest, et tahaksin kedagi tillist tõmmata ja raha välja petta aga vaata nüüd, ei läinud läbi? Kas te tõesti aru ei saa, et sellega vaid tõmbate oma tegevusele vee peale?? Või arvategi tõsimeeli, et see teie ettemaksupettus ei olegi karistatav? Täielik lasteaed!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:01
@SandraFin Mida sa tahad oma valetamisega siin tõestada? Ja kellele? Mulle? Ex sa ju saad aru, et ma niigi tean, et sa valetad, sest kirjutasin sulle vaid korra ja kui sain ettemaksupalvet, siis vaid viisakalt kirjutasin sulle tagasi, et minu jaoks on olukord selge ja enam mul küsimusi ei ole? Sa valetad igal sammul - iga sinu uus postitus on vaid järjekordne vale. Mida sa tahad saavutada oma mõtetu tõmblemisega? Igatahes, on sul vist päris vähe kogemusi veel kriminaalsel teel, muide teaksid, et kuriteokatsetest ikka vaikitakse, mitte tuuakse see avaliku ruumi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:13
hppp, sa mõtled jätkuvalt nokuga. Ma ei leia hetkel ühtegi teemat foorumis, kus keegi tunnistaks: "petan ja lüpsan pihkureid".

Lisaks, mida siinne foorumi hala aitab? Mine pöördu oma muredega politsei poole. Vii üks konkreetne juhtum kohtusse, saavuta võit ja reaalne lahend, siis tule siia foorumisse ja jaga seda ka teistega. Praeguse hetkeni on need "hoiatuste" rubiigi hoiatused tõestamata laim. Nagu me teame, siis paljud siinsed kasutajad ei ole mitte just kõige tervemad, vaimselt. Sellest johtuvalt satub siia ka palju välja mõeldud kaebusi. Seda sellisel lihtsal põhjusel, et mingi ajudeta meesolevus ei suutnud neiu viisaka EI'ga leppida.

Mis puudutab ettemaksu, siis muudmoodi siin ilmselt läbi ei saagi. Miks peaks mingi neiu minema suvalise ja tundmatu tegelase korterisse seksimõnusid nautima, suure raha eest, kui on oht peale tegevust lihtsalt jalaga kanni saada. Ja kuhu see neiu siis kaebama läheb? Küll on aga lüpsta saanud pervol alati võimalus politseisse kaebus esitada, kuivõrd tal on olemas reaalne jälg, pangakontol.

Ja üleüldse, miks kiruda siin neid ettemaksu nõudvaid tegelasi, kui teil on ju alati võimalus ilma igasuguse ettemaksuta minna pordumajja ja seal oma kired ilma pettust kartamata rahuldada. Siit saabki ainult ühte järeldada, et nokuga mõtlevad jobud on ise süüdi selles, et neid petetakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:13
Lollus ei ole seadusega karistatav, aga lollid pole sellega rahul ja karistavad endid ise
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:14
Nii see siin on paraku jah..
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:24
jahnoh, võiks korra mõelda nii, et - tahad turult/netist osta auto. maksad siis kah ette, ilma autot nägemata, proovimata? no kui maksad ja pärast panni saad või üldse ei saa, siis...palju õnne!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:35
Mingiaeg ju meedias oli, kuidas eestlased ostsid olematuid autosid, oletaute tegelaste käest. Maksid tohutud summad ette ja autot jäävadki nad elulõpuni ootama. Eks lüpsta saavad ju need, kes ennast lüpsta lasevad. Miks muidu kõik pettuse ohvrid meedias varjunimedega ja moonutatud kujul esinevad. Sellepärast, et nad teavad kuidas nende lolluse üle irvitatakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:40
irvitatakse, ollakse kindlad, et nendega ometi midagi sellist ei juhtu ja trambitakse uljalt pea püsti sama reha otsa...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 00:52
Mehed maksavad siin, et naised tahaksid neid, aga see oleks ju petmine. Naised ei taha neid, nad tahavad ainult raha. Ja kui raha käes... pettus jäi ju olemata. Mees pettis ennast ise, lootes et naine teda raha eest tahab.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 01:01
Ex nagu ma varem juba samalaadses teemas kirjutasin, viisakamatel tutvumisportaalidel on üleval selged hoiatused, et mitte mingil juhul ei tohi ettemaksu teha - nii näiteks hoiatab sellest cupidmedia portaalid: http://s51.radikal.ru/i134/1302/5e/00dd1981ba19.png
See et iha.ee-s ei ole samalaadset hoiatussüsteemi rakendatud viibki sellele, et ihast on saanud petturite paradiis ja kui üks ettemaksu konto modede poolt suletakse, siis kohe avatakse paar uut asemele (mõnikord lausa näha, et copy-paste'iga) ja "äri" jätkub samas vaimus edasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 01:30
Kui lollid seda äri ei toidaks, siis ilmselt ei õitseks ta midagi. Peab ju suht napakas olema, suvalisele kontole raha kanda? Või sa hppp pead sellist inimest süütuks ja heauskseks kannatajaks? Kui inimene on loonud ise kõik võimalused enda petmiseks, siis keda veel süüdistada?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 01:51
Natuke lugemist, kes lugeda oskab:
http://www.postimees.ee/1145150/politsei-internetisoimaja-ulesleidmisega-eestis-saame-hakkama
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 02:01
Ah, kohtusse ei lähe sellest kambast küll keegi. Mida hakkab politsei peale lolliga, kes tuleb kaebama, et tahtis mingilt seksiportaali kasutajalt, keda ta elus näinud pole, keppi saada, tegi ülekande x summale ära, ja ei saanud midagi? Esiteks on aeganõudev ja jabur hakata uurima, mille eest see paarkümmend eurot üle on kantud, teiseks satub selline lollus kindlasti meediasse ja õnnetu "sponsor" muutub terve riigi naerualuseks. Veel hullem on asi tibiga, kes on seksiportaalis end raha eest välja pakkunud, ettemaksu uskuma jäänud, "sponsoril" lahti imenud ja siis avastanud, et reaalselt pole pennigi üle kantud. Läheb politseisse ja ütleb, et püüdis end müüa aga sai vaid suutäie spermat?

Aga jah, kui siit pidevalt selliseid lugusid lugeda ei saaks, siis ega ei usuks küll, et sihukesi inimesi reaalselt olemas on. Issanda loomaaed on ikka kirju.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 02:06
Sellepeale mängitaksegi, et kumbki osapool kaebama ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 02:26
Jah, seetõttu ongi vajalik teavitamine ja hoiatamine: MITTE SENTIGI ETTEMAKSUNA - see on ainus viis kuidas vähendada ohvrite arvu. Ja nii kaua kui iha.ee administratsioon ei võta vaevaks hoiatussüsteemi orgunnida, peavad seda tegema kasutajad ise.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 07:02
kle vallatukass kes siin on rääkinud mingist weebsexist ja pihku panemisest? Ainuke kes siin end arvuti ees rahuldab oled sina! Topid oma näppe endale igale poole sisse ja seda webkaamera ees Ja SandraFin sinu valed on ikka nii haledalt naljakad Toredat hommikut kõigile
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 08:18
Kas sa oled mind ennast rahuldamas näinud? Vaevalt küll. Ilmselt näed saad sa sellist silmailu ainult oma jääkaru meenutava naise poolt. Pigem ma kahtlen üldse, et 50 eurtsi eest keppi otsiv vinninägu kunagi naist omanud on. Sellised debiilikud peavadki elulõpuni maksma, et midagi saada. Sul ju puudub reaalne oskus kedagi tasuta sebida.
Ja kui sa ajukääbik lugeda oskad, siis näed, et teemas ongi peamiselt juttu ettemaksust. Ja just weebika pakkujate kohta neid kaebusi siin enim ongi. Ilmselt oled sina ka miski jutuka sarionaja. Meenub et passid ka seal koguaeg..
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 11:15
Väga huvitav, kust sina küll tead, et ma jutukas passin Kui jutukas passimine teeb mind sarionajaks siis huvitav küll kes siis sina oled ( muideks pole kunagi kuskil jutukas käinud)
Oled siis sina mind pihku panemas näinud, et nii räägid?? Kohe kindlasti pole aga mina sind olen näinud küll skypis Jh ja naine on mul nagu jääkaru ja ma ise olen nagu suur, paks, karvane mammut Sina vallatuKASS mine ja häbene natuke nurga taga muidu lasen kutsu ketist lahti
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 12:07
@brief1 Sa räägid hetkel nagu täielik alaealine... Sul jutt käib ümber kubeme.

@hppp, see ongi see piits millega sa tahtsid et ma sind peksaks? Kahtlased inimesed olete kui midagi sellist tahate.
http://www.dominity.com/domshop/img/W00019_i0.jpg
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 12:08
@hppp, too mulle 1 inimene keda ma olen petnud ja siis kao politseisse, tee see avaldus, naera omaette natuke nurgas millega hakkama said ja korras.
Kõik elame õnnelikult edasi ju...

Rohkem ära tule selle petise jutuga siia, ma hakkan vaikselt kalduma selle poole, et ma hakkan hoopis sinuga kohta avaldust tegema.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 14:37
kui lähed ära siis mind ka ära unusta
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 14:45
Tundub, et siin on neid geniaalse äriplaaniga tütarlapsi hulgem. Saaks kokku panna mõne kõrgema Ärikooli õppejõudude isikkoosseisu.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 15:34
ega ei imestakski kui need sandrad ja kassid ja mida iganes köik nad siin on, on ühe inimese kümme varikontot, millega teid tüssatakse ja söimatakse. ja üks konto kiidab teist!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 15:48
http://www.youtube.com/watch?v=_FvN4KJT92Y
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 16:03
Meestele veel soovituseks - ärge uskuge naiste libekeelset juttu ja ärge tegelege sotsiaalabiga, siis jääb ehk neid petiseid vähemaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-28 13:05
Kule sandrafin, pean sind kurvastama, kuid sinu blokeering mind absoluutselt ei koti.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-28 23:34
@siirpak, eks sa teenisid selle blokeeringu mulle kirjadega pinda käimise käigus...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-01 01:05
jaa-jaa, mõnedel on see petturlus ikka kohe veres ja kahjuks püütakse veel õigustada ka oma pattu
˅ näita rohkem ˅
2013-03-01 11:08
Kuule SandraFin, ma ei ole sulle ühtegi kirja saatnud. Jutt on sul segane ja võiksid võtta perearstilt suunamise.
˅ näita rohkem ˅