Foorum
2013-02-03 14:53
Enneolematust seksikaspiigast Hanna Stina Sillaotsast on saanud nüüd fistinguneiu...
irw...olge ettevaatlikud..nimi ehk uus,aga kombed kindlasti samad...ärge minge miski
ettemaksu õnge...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 15:57
Ikka üritab , aga noh seni kuni lolle leidub , ei muutu ilmselt midagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 17:00
ilmselgelt....saatis mulle seksikaspiiga pealt ülisolvunud kirja,et miks ma teda mustan...))
ju ma häbematu,nagu ka kõik teised,kes siin rubriigis temast kirjutajad))))
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 17:13
küll teie olete ikka ühed hoolivad ja kaastundlikud inimesed. endast hoolida teil ei tule üldse pähe, nagu ma aru saan. peaasi, et saaks abivalmilt teistele hädalistele uudise edasi rääkida ja neid halvimast säästa. lausa huvitav, kuidas teie huvipuuduse juures see neiu siin kogu aeg omale tuntust kogub.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 17:15
Ei saa nagu aru, mis teie mure või probleem on? Neiu pakub teile showd, te saate selle show ja siis tulete siia pirisema..? Saite ju show, terve hoiatuste rubriik seda showd täis. Mis veel puudu jäi? Peaksite olema tänulikud, et leidsite tänu fistinguneiule iha foorumi, kus palju huvitavat lugemist ja teemasid, kus oma nuttu postitada. Lõpp hea, kõik hea.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-04 01:21
nii et vallatu, lollikestel naha ülekõrvade tõmbamine on jummala OK tegevus, ja hoidku jumal, et keegi selliste eest hoiatada võtab? selge siis sinuga...eks igaüks teeb omad järeldused, hüva äri.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 22:04
To vallatu: Tegemist on lihtlabase kaubatehinguga, kus toimub ettemaks.

Kui sina tahad netipoest midagi osta, maksad ära, aga müüja mõtleb järsku ringi, ning blokeerib su.

Oleksid tige?
Ja vastaks siis sullegi: Ei saa aru, kus su probleem on - leidsid vähemasti toreda foorumi, kus oma kaotusvalu üle kaevelda.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 17:19
Häda on selles, werner, et see ei ole tavaline kaubatehing, ja seda peamiselt kahel põhjusel:

1) Selle teenuse pealt ei maksta käibemaksu ja teenuse pakkuja ei ole kusagil registreeritud. Ehk siis ostjal ei ole teada, kellelt ja kust ta midagi ostab. Sa ju ei kanna suvalisele füüsilisest isikust pakkujale suvaliselt veebilehelt ettemaksuks mingeid summasid üle?
2) Tegemist on seksuaalse sisuga teenuse ostmisega. Enamuse naiste ja paljude meeste jaoks on see ebamoraalne ja mees, kes seksi või küberseksi eest raha peab maksma, liigitatakse luuseriks ja jobuks. Tema kaebamist pettuste või teeninduse kvaliteedi üle ei võeta tõsiselt ja tagaselja irvitatakse ta üle. Tavalise kaubatehingu puhul seda ei juhtu.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 19:38
Hm aga miks siis nagu luuser on, kui seksi eest raha maksab?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 19:52
"Mis ta siis ilma ei saa või?" oleks ennast mittemüüvate naiste standardvastus. Ehk siis meest, kes maksab, liigitatakse nende hulka, kes ilma rahata ei ole suuteline naise intiimsfääri sisenema (tavaliselt põhjusel, et ta on liiga loll, liiga arg või vahel ka liiga kole). Ehk siis luuser või jobu, kui argikeelt kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:01
Aga mis on kõikse huvitavam fenomen selle asja juures, et justnimelt sellel lollil ja "luuseril" on kordi rohkem raha, et sponsoriotsija juures käia, kui sellel tegelasel kes niisama saab.

Minul näiteks ei ole raha, et seda tibinatele seksi eest laiali jagada. Mina olen sunnitud leppima sellega, mida suudan niiöelda tasuta sebida. Pahatihti ei ole see valik just kõikse parem. Mõnesmõttes mina nagu kadestan neid "luusereid", kes saavad tibinaid valida, keppida kunas aga tahavad ja kuidas aga tahavad, ning kellega aga tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:06
Hm, ma ei oska öelda. Kui ma nüüd iseenda seisukoha võtan, siis ega kõik prostituutide külastajad tee seda ka seetõttu, et nad teisi naisi ei saa. Samas nagu mul mulje on jäänud, siis terve hulk tegelasi siin kiibitseb niisama, pakkudes naistele olematut raha ja lootes vähemalt vastust saada.
Suurlinnades Euroopas saab tänavalitsi ka 20-30 euro eest, nii et erilist rikkust see ei eelda. Tõsi, need ei kuulu ka just parima valiku alla. Elitaarsemad naised algavad 1000 eurost vist. Ma ise küll ei tarvita, mu jaoks on suhtlus oluline ja mida sa kaubaga ikka suhtled.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:07
ps. Eelnev postitus on lihtsalt näide, et arutelu tekitada, ega ei näita minu isiklikku varakust ega isiklikke veendumusi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:11
No ka mõned "tasuta" naised suudavad seksi kaubaks teha.

Mina arvan, et prostituute külastatakse just suurema ja parema valiku pärast. Ja ning prostituudid on orjenteeritud seksile. Mitte ei pea terve hunniku mingit tegevust tegema ja siis ehk kui kõik hästi läheb, saab törtsu seksi kah.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:13
Kui kohustusi pole ja teenid vähemalt 500 eurot kuus kätte, siis peaks iga kuu prostituutide jaoks ka jääma (üür ja toit 400, mobiili-- jms arved ka ...). Juhul, kui tänavalt kellegi 20 eest leiad. Seega mingit jõukust see ei nõua just. Ja vähemalt 500 kätte teenib enamik mehi ilmselt ikka.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:19
Oleneb kui tihti tahad seksida. Nädalas korra, siis 80 euri kuus pole jah just palju. Aga ega selle 20eurise tibinaga ei ole midagi suurt peale kah hakata. Kuigi jah võib olla tükimaad ilusam, kui kerges ülekaalus 40a ja tasuta või 30endates kõvades kompleksides preilna.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:23
Sagedasema seksi jaoks tasub siiski kena tüdruksõber otsida. Selline, kellel pea ei valuta ja kes seksib kire, mitte raha pärast.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:25
Ja siis ütled ühe vale sõna või teed vale mõtteliigutuse ja .......... tantarattaaaa ei mingit seksi.
˅ näita rohkem ˅