Foorum
2013-01-27 18:50
Tegemis siis sellisega, kes tahab ettemaksu ja hiljem ei pea kokkuleppest kinni nagu ka kõik sellised. Kas kellegil on kokkupuudet temaga või reaalselt ka kohtunud? Tegevuskoht V-Ameerika 22
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:15
Uus kasutaja bongagirl9
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:21
kaua võtab muidu aega, et aru saada - igasugune ettemaks on petukatse.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:23
Sul ka kogemusi?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:28
eip. ma selliste naljade jaoks liiga paranoiline. pealegi mul alumine pea ei ole nii suur, et ülemise pea verest tyhjaks suudaks pumbata
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:34
Samas on ju nii, et ülekandel saab õige nime teada igal juhul. Huvitav, kas kättemaksu ei kardeta? Mul oleks üks selline soolas küll!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:38
vaata samas asja teistpidi, ülekandel saab teada ka ülekandja nime. ja paljud eelistavad loobuda pisikesest rahasummast selleasemel, et omale probleeme kaela tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:42
minu summa kujunes paraku suht suureks ja mul on ükskõik, kellele ja kui palju ma selle eest kätte makstes haiget teeks.
Võiks lausa selle nime avaldada. Internet on üsna informatiivne ja leidsin ta üles.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:48
ütlen otse - vägivald on ainus, mis petturitele ja varastele mõjub. ainult et seda tuleb targalt ajada, et pärast ise juriidilise vägivalla alla ei langeks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:52
Tundub, et see sait on siis oma eesmärgi kaotanud? Ainult petturid siin, kes kasutavad ära meeste meeleheidet ja lootust saada kena naist.
On siin üldse veel keegi, kes nõus kokku saama ka ilma rahata....
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 19:58
hmm...mida aeg edasi, seda kahtlasemana see tundub
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 20:05
Irw, mida selle rahatu ja sugukirest pinges oleva mehega peale hakata? Ja ilus peab ka veel olema- mingisugune kõrgem klass märterluseset?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 20:21
Jah. Peab. Kõik peavad ilusad olema. Seda nõuavad naised meeste ja mehed naiste käest.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 20:45
Ei taha väga nõus olla.

Kui on tõmme teise inimese, kui terviku vastu, siis välimuse tähtsus kahaneb.

Ja teemasse, miks peaks üks kauni välimusega inimene tahtma rahatu mehega seksutada? Miks?
Kaunis naine valib ikka mehe, kes oskab kõigega hästi ümber käia, sealhulgas ka oma rahaasjadega. Enese eest hoolt kandev naine ei leia ka vajadust endale sekspartnerit otsida, ta leitakse ise.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 20:58
nii et, tutt, ka sinu arust teeb raha mehe?
rahaasjadega ümberkäimisest. kas see, kes korralikult maksud tasub, käib oma rahaasjadega oskuslikult ringi? sissetulekult, välimusel ja sootunnustel ei pruugi alati otsest seost olla. aah, mis ma ikka targutan, vaba maa, igaüks teab ise, keda, kuidas ja mismoodi. petturlus ja ligimese seljas ratsutamine on siinmail popp tegevus ja kes olen mina, et sellega nagu don Quihhote tuuleveskitega võidelda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 21:06
Raha ei tee meest. Ma pidasin silmas, et ma ei arva midagi inimesest, kes ei oska kalkuleerida nii, et tekib periood, kus ressursse ei ole. Ma ei hinda väga kõrgelt neid inimesi, kes ei tule enestega toime aga ometi nõuavad oma partnerilt rohkem, kui pakkuda suudavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 21:07
Targutamine ei ole paha. Küsimused arusaamatuste kohta annavad võimalusi oma mõtteid lahti seletada.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 21:11
Ühesõnaga taandub ikkagi kõik välimusele. Ma ei ütle, et ma oleks just väga kena mees ja rikas. Aga leian, et iga inimene on väärt kogema oma elus õnne.
Nõnda aga on, et ilusale naisele maksavad mehed lootuses teda saada ja ilusale mehele annavad naised end lihtsamini. Kes ei kvalifitseeru, jääb üksi, sest kumbki pool ei taha teineteist.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 21:15
Maartin, miks keskpärane mees üksi jääb? Üksikuks jäävad need, kes püüavad täiuslikust ning vähemaga ei taha leppida ja kompromissidele ei lasku.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 21:22
No mingid standardid on igaühel.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 21:25
Mhmh, sul on õigus!
Aga need standardid tuleks üksikutel üle vaadata, ehk ei ole need päris objektiivsed
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 21:36
Oleme ausad. Keegi ei taha tunnistada, et on kehvem kui see, kes kõrvaltoas mingi modelliga kepib. Seepärast ongi meie ühiskonnas nii palju vihkamist, et me võrdleme end teistega. MIs neil on, millised nad on. Seepärast ka siin saidil mõned meist lähevad ilusate piltide õnge lootes, et ka nemad saavad ilusa naisega olla. Mis siis, et raha eest.

Elus on nii palju, milles pettuda ning üksi olek on neist kõige tugevam.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 22:26
Petturlus on samasugune haigus nagu kasiinosõltuvus. Võid petturit peksta palju tahad, tema petab võimalusel jälle. Petturite vastu aitab vaid üks asi - ole ise targem. Paraku aga saabub vajalik tarkus tavaliselt hilinemisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 22:46
nii ta üldiselt on jah. ja siis ka see, et süües kasvab isu. ning võttes arvesse,et tagasihoidlikult 75% on sisuliselt lambad, on petturitel põlve küll ja rohkemgi. sellevõrra ajab selline nahhaalsus ja teistel trampimine kohati marru, ei saa aru, kuda inimesed ise aru ei saa, kui neil nahk lihtsalt üle kõrvade tõmmatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 23:34
Vaata, Maartin4, sellised petuskeemid on määratud õitsingule nagu igasugune teinegi äri, mis on rajatud inimeste rumaluse ja sotsiaalse impotentsuse ära kasutamisele (nt alko ja tubakakaubandus, kasiinod, kiirlaenud, loteriid, kõikvõimalikud kirikud, püramiidi- jm ratsarikaks saamise skeemid jne). Ja siin pole midagi teha - inimene on oma olemuselt LOLL - see on aksioom. Mind isiklikult hämmastab antud olukorras kõige rohkem see, et iha.ee poolt ei ole siin keskkonnas mitte mingeid hoiatusi üleval, et informeerida mehi sellistest ohtudes. Mine näiteks mõne välismaise tutvumisportaali (nt cupidmedia grupi oma) peale - seal läbi kogu keskkonna jooksevad pilkupüüdvad bännerid, kus mustvalgelt kirjas, et ärge saatke mitte mingil juhul raha inimestele, kellega olete netis tutvunud, kuid pole veel reaalses elus kohtunud. Kindlasti, leiduvad ka sellisel juhul mõned "targad", kes hoiatusi kuuldele ei võta, kuid üldiselt peturluse kasutegur alaneks küll päris kõvasti, kui ka ihas oleks selline hoiatussüsteem realiseeritud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-27 23:44
Peaks ju elementaarne olema, et suvalisele võõrale niisama raha ei saadeta?

Ja minu arvates ilusa naise ja modelli vahele võrdusmärk tõmmata ning vaid Barbie-välimusega naisi taga ajada tähendab endale probleemide kaelatõmbamist absoluutselt igal juhul. Esiteks on neil naistel põhjendamatult kõrge enesehinnang, teiseks rabab mees nende poolehoiu saavutamiseks poole elust tööd teha, kolmandaks avastab peale seda äratöötatud elu, et see piltilus neiu on järsku üsna kohutava välimusega 40-aastaseks eideks muutunud, samal ajal kui vaesemate tuttavate keskpärased naised näevad 50-aastaselt veel üsna normaalsed naised välja.

Nii et modelle jahtides saad kas petta, saadetakse sind mingi aja möödudes rikkama mehe nimel ikka pikalt, või elad lõpuks koos krohvimata Pamela Andersoniga (võite google'ist vastavaid pilte otsida).
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 14:53
Konto on administraatorite poolt blokeeritud
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 14:58
Uus konto on printsess20 temal. Täpselt sama tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 23:38
Ex siin pole midagi teha: nii kaua kui administratsioon ei võta asja tõsiselt käsile, ei muutu siin midagi. Igasuguseid reklaame siia vilkuma panna saab aga elementaarset kogu keskkonda läbivat bännerit konkreetse soovitusega mitte teha ettemaksu millegi pärast ei saa. Hakkagu või vandenõuteooriaid arendama
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 19:10
Kui inimene on nii loll, et kannab suvalisele internetis antud arvele raha üle, ilma isegi arve omanikku nägemata, siis kulub talle väike õppetund ära. Mõni loll ei õpi muidugi iial, aga enamusel ehk kaob seepeale isu ära idiootsusi teha. Vastavat bännerit oleks siia üles riputada üsna mõttetu.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-07 23:56
munand
˅ näita rohkem ˅