Foorum
2013-01-14 13:04
Pigem hingesugulane...eks sulgi peab keski olema, kes kaasa tunneb. Kohati nii kahju sust...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 13:13
sinus saaks hea intrigaani. või hea abilise kellelegi, kes intriige punuda tahab.
demagoogiat oskad sa juba praegu ajada
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 13:16
haledad nämmutajad olete.
ja oma aktsiaid siin sellega ei tõsta te sugugi.
ainult ehk mõni harkis jalgne jääb jumaldama-
naised on kah teist targemad nutke edasi....
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 13:26
Vabandust, et segan Iha-seebitamist, aga ei saa ütlemata! Kle, niikurb, ole nüüd suur mees(oled ju elanud juba 39-aastaseks) ja võta ennast kokku ning lõpeta see väiklane võitlemine siin! Utha ongi selline väike uurija-puurija-naine ja las ta uurib! Lähen teen nüüd 25 km suusatrenni ja loodan, et tagasitulles on niikurb ja veel mõned MEHEKS(või vähemalt mehemaks) saanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 13:42
Kuna suusatrenn 25 km võtab omajagu aega, siis miks mitte siblida uthaga, mees on mees vaatamata, kas kirjutab siin alaarenenud isikuga v mitte, oluline, et oskad reageerida, kuigi vanasõna ütleb, targem annab järele, eks ma siis anna järele.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 13:48
niikurb,,,,Sa ju ise avasid teema,umarmen,ja kadi 55,,Hoiatused!!!,
Miks peaksin seda siis salaja lugema?
Ootan huviga hoiatusi!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 14:10
Avasin jah, tahtsin teada, miks blokitakse...ilma mingisuguse põhjuseta, nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 14:16
tundub,et Sinu puhul ma tunnetasin selle põhjuse ette
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 14:30
Väga vale põhjus, veel üks SELGELTNÄGIJA SIIN, ikkagi kibestunud...nagu lugeda, siis enamused oledki blokeerinud...kahju kahju.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 14:39
Kas just enamused,aga Sinu kindlasti,nagu Sa juba märkasid ja mis puudutab teisi ,siis see ei peaks Sinu asi olema,mind näiteks ei huvita ,keda Sina blokid või kelle blokkita jätad.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 14:41
Loomulikult ju, lihtsalt sain lõpuks vastuse, et oledki selline väikese arengupeetusega, ma saan aru, kui blokid kirja või solvangu eest, aga lihtsalt lambist...tore, vähemasti on teema ammendunud...edu sulle
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 14:48
Arengupeetusega Sina,et sellist teemat alustada
Mind blokitakse iga päev,ei hõiska foorumis Kes?Miks?Milleks?
Täiega suva!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 15:21
MInupoolt on teema lõpetatud...sain teada, mis teada tahtsin, lisaks uue sõbra utha näol ja hulga lõbusaid minuteid...tänud kõigile, kes kaasa elasid ja arvamust avaldasid.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 15:39
Nonii, loodan, et "niikurb" ka tõesti oma võitlemised siin võideldud sai! Jah, niikurb, mees on mees küll, kuid mehel ja mehel on ikka vahe! Siin Iha-seebis osaleb mehi, kes jäävad meesteks igas olukorras - nagu nt. aikon62, ifjm, mykhan! Nemad ei lasku kunagi sinu alaarenemise-rahuldamatuse-jne.-jutu tasemele!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 18:28
Kui inimesel on kompleksid, siis pole parata, et end kõrvust kergitada, tuleb teisi alandada.... Õndsas lootuses, et paistab ise targem, edukam, ilusam jne.... Lihtne
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 21:45
aga kuidas te selle kindlaks teete, et tegu on just alandusega?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 21:57
iccc läbi- ja pealtvaatlusega! Informatsiooni sünteesiga.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 22:33
sind paneb see küsimus naerust turtsuma, aga kuidas sa selle sünteesi abil kindlaks teed? mis annab sulle selle kindla tunde, et just sinu poolt kellegi tegevusele antud hinnang täpne ja eksimatu on ja mingit situatsiooni objektiivselt kirjeldab? suudad sa nii objektiivse pilguga asju hinnata? kust sa tead, et sinu arvamus see õige arvamus on?
iga isik käitleb ju talle kätte tulnud infot erinevalt.
iga isik laseb enne "rääkida" omadel kogemustel ja nendel teadmistel, mis tal on, alles siis mahutatakse oma arvamus kellegi teisega samasse „kasti“ ja pannakse ühiselt sellele kastile silt (s.o lepitakse kokku mingites terminites, ehk siis selles, kuidas midagi nimetatakse ja kuidas peab sellest aru saama, leitud kompromiss) peale.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 22:47
niikurb 2013-01-11 14:54:36

Tänud Fredy 38, sinu nõuanne arvesse võetud...
Aga mina sain just sellise kirja...kuna ei tunne end liigutatuna, panen selle kõigile siin lugemiseks...
arg jätis oled. arg ja alatu ennast suurena tundev pisike mutrike. su hing krõbiseb kuivusest ja tühjusest. ma näen enda ees ainult ülimalt väiklast ja ülirumalat isikut, kes täiesti naeruväärsel moel iseenda rumalust ja piiratust välja vabandada püüab. ennast ületähtustav lollpea. sohitegija. lisaks sellele vastikult ligiajav. mainiks ka ära lipitseva ja pugejaliku mentaliteedi. selle, et sa oled teiste ees lömitaja. kahepalgeline. inimväärikusest pole sina ilmselt midagi kuulnud. rumal egoist. sa ajad mind oksele.
tee oma enesehinnang korda. praegu ei ole see sul adekvaatne.
ja et sa niisugust jälkust mulle enam postitada ei saaks, siis lülitan sisse tropialerdi ehk panen sulle bloki.
head aega, kõdune rahus
Saatja minu lemmik UTHA

Utha 2013-01-11 15:04:28

bravo. ma tahtsin selle kirja ise avalikustada, aga tänan nähtud vaeva eest. nüüd ma ei peagi seda enam tegema. ma kirjutan hea meelega sellele alla

Ma ei oleks seda näidet kasutanud, kui see oleks olnud vaid isiklikust kirjavahetusest foorumisse tehtud kopeering. Võtsin endale õiguse see näide tuua, sest sinu vastukaja (või enesekaitse) sisaldas teavet, et oleksid selle sama kirja ning mõtted siia sisse pookinud!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 23:03
nii. sa viskasid selle näite mulle nüüd näkku mille pärast? sellepärast, et sa leidsid olevat õige arvata, nagu oleks minu küsimus enesekaitseline? arvad, et ma küsisin seda ainult selle pärast, et ennast õigustada või mis asi sind pani seda tegema?
muide, ei olnud enesekaitse. küsimus kui selline. inimestel tekib vahel küsimusi ja nad otsivad neile vastuseid. mitte selle pärast, et nad ei teaks vastuse teist poolt, vaid vahel on hea ka arvamusi vahetada.
see, et ma esitasin selle küsimuse samas teemas, ei tähenda midagi. see on ainult astmelaud, mida kasutada. sina juba asusid hüppesse.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 23:07
aga kuna sa juba selle näite lagedale toonud oled, siis olgu peale. ole siis nii hea ja selgita selle näite varal, mis nimelt selles oli alandav. mida sa pead ebaobjektiivseks. vahest oli lihtsalt tegu isikule vastava kirjeldusega, mida sina pead lugejana valeks ehk siis näiteks tema väärikust alandavast? kumma arvamus meist on praegu see õigem, selles on siis küsimus. ma ei pea enda oma õigemaks, vaid küsin, miks sa arvad, et sinu oma seda nt on?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 23:31
Utha,

Hinnata saab ekspert, siin vaevalt selliseid on !

Aga kes on sipakenegi ülikoolis kokku puutunud psüholoogiaalaste loengutega ,eriti isiskuspsüholoogiaga, suudab teatud perioodi jooksul jälgida jälgitava käitumismustrit ja süsteemsust. Kuidas keegi ,millal ja millistel tingimustel ärrutub, kuidas reageerib, kuidas provotseerib ,ennast õigustab, keda kaitseb,miks jnejne.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 23:34
Tutt, näide oli väga hea. Niikurb kopeeris ju selle eravestluse finaali siia kõigile lugemiseks kindla sooviga Uthat alandada.
Miks ta seda tegi? Küllap on tegemist põlatud kosilase sündroomiga. Soovis ta ju Uthaga kohvitadagi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 00:38
tutt, täiendaks veidi su postitust 2013-01-14 23:18:03.
jah, selle nägemuse kohaselt, mis sul niikurva postitust ja selles avaldatud kirja lugedes tekkis, peab sinu püstitatud väide alanduse koha pealt paika, aga seda rikub üks tingimus (mitte palju, aga veidi) ja nimelt - kirja avalikustamise idee oli liialdus.
tegelikkuses oli mõte kasutada kirjas olevaid enda mõtteid (siinkohal tahaksin rõhutada nende kuuluvust, st et mina valin, mida ma nendega edasi teen, ei olnud plaani manipuleerida kellegi teise arvamusega) muudetud kujul ja muul otstarbel ära ning teha seda mitte kasutaja alandamiseks, vaid pigem sarnaste isikute korrale kutsumiseks - nagu hoiatusena neile. ja et mitte otseselt isikutega seda seostada, siis oleks ka vahetanud teemat. samassse teemasse ei oleks ma seda kirja ise kindlasti kopeerinud.
seal teises kohas ma ei oleks avaldanud kirja tervikuna ja nimesid ka mitte, aga ma loobusin sellest plaanist ammu enne seda, kui niikurb mu kirja teemasse postitas.
tema vastuse peale ainult teavitasin teda sellest, mida ma oleks teinud, täpsustamata, miks ma seda teha tahtsin.
nii et tegelikult vist ikka alandas niikurb mind ja mina kinnitasin ainult fakte, et jah oli selline kiri. ma ei eitanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 00:45
fredy, hinnata saab ainult ekspert siis mida? mille jaoks on vaja nende hinnangut küsida? oma postituse kahes viimases lauses tood sa jällegi välja täiesti tavapärased teadmised, mille omandamise ja kasutamisega saab hakkama iga isik, kes vähegi tahab teema endale selgeks teha. kas see teeb temast eksperdi? kui mitte, siis kuidas saab tema arvamus arvesse minna? räägid endale vastu?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 01:07
aga neid nn kosilasi, nagu jfjm tabavalt mainis, näeb siin pidevalt mu pea ümber sumisemas kes tuleb kohvitassiga, kes meekannuga. sumina järgi otsustades on nad praegu laiali lennanud, aga eks nad tulevad siis tagasi, kui nende kärjed meest kokku kuivama hakkavad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 13:38
Nägin täna kummalist unenägu. Nägin, et sa kemplesid kellegiga interneti vahendusel, olid särav ja võidukas. Näisid pisut nohiklik aga idee ja sihikindel. Siis aga juhtus midagi- ma ei mäleta täpselt kas keegi tõmbas, või libises ise sul parukas peast ära. Sa nägid välja pealaest kiilanev ning ka kukla piirkond oli kaunis hõre. Kuidagi väga, väga kahju hakkas sinust ja sellest täbarast olukorrast. Mingi õiglustunne ja vastu salvamise iha tekkis ka minus selle patsist tõmmanud inimese vastu. Aga see selleks.

Tõlgendan seda unenägu nii:
Mingi minule teadvustamatu osa minust leiab, et oled saanud kuidagi alandatud, kuid teadvus surub vastu, et oled paksu kestaga ja Sind see "paljastamise" katse ei murra ega muserda...
Ka tähendab see seda, et tuleb vähem foorumit külastada, et tagada endale rahulikud uned
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 13:47
Lisan veel, et ega kedagi vist ei alandata niisama. Eks see ikka kuidagi välja teenitakse. Kasvõi sellega, et oled liiga tugev väitluspartner ning nõrgemas pooles tekitab see raevu ja ära tegemise iha!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 14:20
mulle su unenägu igatahes meeldib. mul hakkasid teatud pildikesed juba silmade ees jooksma ja sinu poolt sellele antud vabatõlge oli ka ok. täiesti aktsepteeritavad seisukohad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 15:43
Utha,

Ma pole väitnud,et olen vastva erialaga, pole ka sellist aega ,et siin päevade,kuude ja aastate kupa hinnata kellgi käitumismustreid või kindlat süsteemsust.
Sinu kohta on siin juba nii mõnigi tähelepanekuid teinud, seda võid ise lugeda eelnevatest postitustest ja saad lugeda ka tulevikus, kus hinnangu või diagnoos andmine tükib juba ennast kordama.

Sinu kohalolek siin ihas viitab, kas oled töötu või siis invaldiiduspensionil, kellegi põetaja jne.Lähedasi sul ilmselt pole, üksindus mida arvutis peletada üritad, samas on üksindusest tekkinud kibetumine.
Kibestumisest aga eemaldud reaaleset ühiskonnast ja peidad ennast virutaalsesse maailma, kus on mugav ja turvaline pingeid maandada. Ilmselt päriselus oled arg ja ei suuda silmast-silma seda öeda, mida siin teed.
Pole viitsinud kogu sinu postitusi ja teemaarendusi läbi lugeda, kindalsti leiaks sealt veel palju seoseid; mis sind väga ärritavad, mis vähem ja milles üldse kaasa ei räägi.
Kui keegi tabab sinu "valusat" kohta, milline reaktsioon sealt järgneb, kuidas üritad seda inimest provotseerida ,et rohkem infot välja pitsitada.Mõned näevad seda läbi, mõned lähevad kaasa.

Mõtteainet ja infot on palju, eriti neile kes teevad dipolmitöid või uurimustöid virtuaalmaailmas peituvate persoonide kohta ja selle psüholoogiliste käitumiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 17:15
uurija uurib uurijat ametikaaslane järelikult
hea, kui leidub inimesi, kes ühe ja sama asja eest väljas on. mulle see meeldib.
sa pole ainuke, kes erialast (kas siis sama või mingi teise ala raames) kirjandustust uurinud on ja selle endale soetamise nimel ülikooliraamatukogu riiulite (täpsuse huvides olgu mainitud, et tegelikult on neid ülikoole ja raamatukogusid olnud rohkem kui paar) vahel ringi saalinud ja teinekord öötundidelgi seal orienteeruma pidanud on. selliseid unetuid on siin veel.
aga sulle ainult edu oma „uurimisprojekti(de)ga“ ja uurimisalustega tegelemisel, kui see sinu ainuke missioon siin on . ära siis kaitsmisel ennast läbi kukutada lase
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 12:38
Tervitused teile Esceip111 ja niikurb .
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 13:43
olen fredy 38 täitsa yhel nöul utha sttatuse kohta.töötu vanainimene.tabavalt pandud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 14:12
Samad sõnad, fredy38 sai kuskilt tõese info kätte
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 01:19
hmm...ja tõestab siis millega?` noh, et kui tohib tagasihoidlikult huvi tunda.... verbaaltõestus vett ei pea
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 01:30
aga antud kontosi olen vaadanud, ära miskipärast ei blokitud. seega tegemist on moonutatud informatsiooniga? samamoodi ei ole mind ära blokkinud ei utha ega sheeba. kuigi pidada kurjad inimesed olema teised. a ju ma siis samasugune kuri vanainimene
˅ näita rohkem ˅
2013-02-04 14:41
kui sind ei blokitud (veel), siis on kohe tegemist moonutatud infoga?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 14:29
umarmen tundub jah,et vähe soe peast..ma ka korra vaatasin..ei saa aru..äkki blokk)))))))))))))))))))))))))))
kadi 55 olen kunagi rääkinud ja talle 10-neid pannud..on norm.naine mu arust..
˅ näita rohkem ˅
2013-02-17 03:05
kuule utha,võiksid nädalakese foorumis käimata jätta,su kibestunud jutt ei viitis lugedagi,koguaeg mölised,samamoodi on ka teistel oma arvamus ja oma ila ei pea sa teistele peale suruma,vana kibestunud rott
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 19:05
Vau, mul on kohe uhke tunne, et Kadi55 mindki nii ohtlikuks peab, et pidi blokeerima. Rahustuseks võin kõigile muretsejatele öelda, et ma ei hinda üldiselt pilte, kui kasutaja pole just profiili kirjutanud, et teda võib ka 5-ga hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-20 18:42
kadi55 on mini arust jumala tore, asjalik ja normaalne naine
˅ näita rohkem ˅
2013-02-20 23:25
Utha on ju täiesti tavaline Lammas
˅ näita rohkem ˅
2013-02-20 23:51
Üks oinas ilmus välja
˅ näita rohkem ˅
2013-02-21 12:11
utha on ajuinvaliid
˅ näita rohkem ˅
2013-02-21 13:44
kui võtta ajuinvaliid ja lõigata tal pool aju välja, on tulemuseks uthanaator.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-22 10:08
tagasi teemasse - umarmen ja kadi 55 - 2 kompleksides vaevlevat kõverikku vanainimest, kes püüavad oma mingitegi piltidega, sry, umarmeni pildid alla igasugust arvestust, oma enesehinnangut tõsta. tundub selline halenaljakas. äkki aitab teile haletsuskepp?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-22 10:32
Eks meeste jaoks on kõik naised kompleksides, kui pole nõus igaühele jalgu laiali ajama
˅ näita rohkem ˅
2013-02-22 17:20
˅ näita rohkem ˅
2013-02-22 20:21
ega ikka ei ole küll. seda pole ma nende puhul üritanudki ning pole ka tulevikus plaanis. dream on.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 08:59
Mulle meeldivad kõik iha-mehed Nii lahedad, humoorikad, kompleksivabad poisid
˅ näita rohkem ˅