Foorum
2013-01-13 13:29
Utha teab, temal juba toimik olemas, küll Jämejalas, küll Paldiski maanteel...toimik seega, aga jfjm, muidugi armusin uthasse kas sa siis ei saa aru sest, tore, kui kodus selline krõnksmoor oleks...igav ei hakkaks kunagi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 14:39
mul on eelaimdus, et selle teema mõjul koordub siin päris huvitavaid asju välja. ehk isegi saab keegi tabatud häkkimiselt mingid puuduvad lülid saaksid kokku viidud, paar isikut näivad ka nagu vennad kokku käivat (paralleelkontod)jne. juba praegu näitavad arengud huvitavat suunda. jätkan vaatlust.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 14:48
ohhh utha,oled rumalam kui välja paistab.siin. soovitan sul leida foorumi kõrvalt aega ja võtta infotehnoloogia eratunde,tulevikus jätad mõned ähvarsused ja labasused ära,enda huvides. pole see ju mingi ulmeteadus,internett on avalik ruum ja karta võisk sama palju kui tänaval prese paljaks tõmabamist, äkki keegi vaatas ja sai pilti .häkkimise termini võiskid ka endale selgeks teha,muidu näid veel rumalamana.
läksid kuidagi elevile.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 14:53
keegi ei suutnud ikkagi vastu pidada ja pidi ennast reetma? see on hea, et häkkimist mainisid, sest just sinuga tulebki sel teemal jutuajamine, aga siis enam mitte minuga. ma muide nägin su läbi ja aimasin seda, et sa sellele postitusele reageerid. nii nutikas häkker sa ikka ei ole, et sind huvitavaid teemasid eirata, eks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:01
tee endale eelkõige ise arvuti ja internett selgeks.keegi "häkker" äkki soovitab seda sinu enda huvides
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:12
omalaadsed tehnikahuvid sul, peaks mainima.
esmalt esinetakse avalikus kanalis minu aadressil mingite segaste ähvardustega, mis paneb arvama, et vist on tegu süsteemiveaga ja kellelgi on raske neuroos ning siis järgnevad sellele mingid kirjad stiilis „tunne internetti“. hea inimese kohta oled sa natuke närviline. sa kas kavaldad praegu peenelt ja arvad, et ma olengi loll või pole sa tegeikult nii tark, kui paista lased.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:22
närviline on ikka see,kes on teadmatuses.mina aga näen.oled selles mõttes väiklane,arvad et foorum on sinu turvakodu ja ainult sina saad siin ema mängida.sellises keskkonnas viibijad ikka tsekkavad foorumeid,eriti hoiatusi.minu õnnetuseks sattusin sinu kommantaare lugema,pildi panei teist pidi ette väike nüansss,kuids sa siin esined aga kuidas sa niikurb1 meili kirjutas.milline labasus ja vurlaarsus.peegeldab sinu tegelikkust.tekkis huvi. usu, mitte ainult minul,paludel on huvi .mõnel jääb ainult teadmistest puudu
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:26
et paljudel on kohe huvi tekkinud? kas sa räägid ainsuses endast või loeme „paljuks“ sinu teised kontod? ma ei kipugi kahtlema selles, et sul midagi veel praegusele lisaks on.
kui mina kaitsen seisukohti, siis sina kaitsed praegu ennast ja selles seisneb sinu ja minu vahe. ja labane on sinu, mitte minu suu. lollike oled, aga pole midagi. saab ka sinuga hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:31
Sherlock Utha tegutseb Aina naljakamaks läheb
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:45
lollike on tõesti see kes jätkaks sinusugusega kemplemist, seda sa siin taotledki pidevalt,et äkki keegi märkab sind!!!.
oled mõeldnud, mis sinust saaaks kui arvuti katki läheks?
tõenäoliselt seisaksid tänaval ja karjuksid iga möödakäija peale,kes sinu poole vaataks .
kui sul ravikindlustus on,saad abi spetsialisi käest,see on ravitav haigus.Vibraatoreid müüakse sekspoodides,see leevendaks seda sinu sümptomit, kahjuks õige diagnoosi peaks sulle määrama ikkagi arst,psühhiaater.
Jätks nüüd üksi edasi,äkki keegi võtab veel vedu.

Teistele soovitan,kui utha postitusi mitte tähele panna ja kommida,pöördub ta ise vasti arsti poole
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:51
ja kallid ihalased, pange nüüd tähele utha loogikat, kui mainida vibraatorit siis järelikul on tegemist mehega .
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 15:53
esceip11=niikurb=nuhtlus69(?)=uncontrolled
vale nimi läbi kriipsutada. kes tahab, võib seda jada veel jätkata. esialgne arvamus on selline
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 16:38
Vähemalt varikontode koha pealt peaks Utha küll täitsa vait olema. Saad aru küll mida silmas pean.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 16:59
oi,Utha-jälle oled segaduses
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 17:11
Üks Utha vari konto on Risto18
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 17:23
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 17:24
koorekiht,mõjub ikka paljudele päris hullult
topi kehastused on just kui kättemaksu saaga näriks suvaliselt üks kõik kelle kõri.
aga IP aadressi on nii kerge tuvastada ju. ei aita ka see,et vahepeal restarti teed jms.
ja on tunda,et maapind on nii mõnelgi tuliseks läinud
igaüks saab oma. täpselt niipalju kui on ära teeninud.
sul võib olla sadu varikaid,aga sa kaotad kõik ja lolliks jääd ikka!
tark mees taskus.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 17:49
nuhtlus, kas see praegune arvamus tuleb registreerida kui ähvardus?
miks mina vait peaksin olema? kas mul on midagi karta? aga sul?
muidugi saan sust aru, sest ma kirjutasin korra oma ajutise konto alt sinule ka ja ma ei häbene seda ütelda. ma ei tahagi varjata seda, et olen teist kontot kasutanud.
sul aga, nagu ka paljudel teistel isandatel siin teemas, on varjata palju . kas keegi teist tahaks seda, et teie teod valgusvihtu satuksid?
ma ei häbene ühtegi teist kontot, mis mul eales ka olnud on ja mul ei ole neid ka olnud korraga kasutuses rohkem kui kaks. peale selle ei ole ükski neist olnud ajendatud julguse puudumisest ja enda saamatusest. m asuudan ka nendeta oma arusaamad teisteni viia, ennast neile selgeks teha ja suheldes ennast kehtestada . ka ei ole ma pidanud tundma hirmu selle ees, et satun pilgete aluse rolli, kui minu teised kontod peaks avastatama . isegi minu kahetunud isiksus ei olnud sellesse segatud
ma ei ole olnud nii s..... mees, et ma peaks selle tarvis, et paar „julget postitust“ teha, teise konto endale tegema ma saan ka sama kasutaja alt seda tehtud. kas sinu kohta ka see kehtib, nuhtlus?
pange ennast vastamisjärjekorda
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 18:19
minu meelest puudub siin teemakohane arutelu. Pigem on see kui toidulaud ühele näljasele, kes siin heal maitsta laseb ning teiega end nuumab....
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 18:23
teemakohane "arutelu" oli juba ära, tutt. nüüd on teine vaatus
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 21:45
Mentaalne kõhulahtisus
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 22:13
võõras rõõm
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 22:26
tutt, aga kes siis sinu arvates see kõige suurem õgard siin oli?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 22:36
peeglike, peeglike seina peal!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 22:42
ehh, tutt. vahel ma mõtlen, et sa oled arukas, aga vahel....
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 22:50
paistab, et need hambad siin on närimiseks natuke nürid
ma tean ühte isikut, kes oleks selle teema läbi näinud peale minu, aga kahjuks pole teda enam siin. tema tabas sellised asjad ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 23:28
sinu tekstis on lüngad!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 23:32
Tutt kurat ostusta nüüd ükskord ära juba, mis versiooni juurde jääd. Muudkui aga kustutab ja kirjutab, kustutab ja kirjutab.
Ma ei jõua jälgida sedviisi.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 23:46
ma jään selle verisioonisi juurete. emned olid nigased
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 23:58
Tutt Äa rohkem suitseta vastu ööd. Pärast on segased uned.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 01:09
http://www.youtube.com/watch?v=QomEu_6tM84
ma olen tartu ülikooli majandus professor raisk- värdjas tõhk!
mida sa õige endast arvas vedel sitt? No mida??'
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 07:55
tutt, kahjuks ma ei saa võtta sind tõsiselt. võib-olla mõnes teises küsimuses teen seda, aga mitte nendes küsimustes. ma nägin juba ühes teises teemas ära, kui kõrgele sa lennata suudad ja peale seda ma enam sinu tiivalehvitustesse ei usu. sa oled oma hinnangute andmisel liiga pealiskaudne ja teiseks pole sa erapooletu. seega ei saa ma sinu arvamust eriti tõsiseks pidada. praegu sa ei saa nendest asjadest aru. võib-olla paari aasta pärast saad.

ja lugege paar raamatut läbi. näiteks midagi sellist: http://raamatud.print.ee/?sisu=6&raamat=118
äkki siis kaob see isekus kellegi seest ja õpitakse teisi paremini tundma, hoidma. praegu ma näen päris paljudes puudujääke selles osas.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 08:10
Tundub, et silmus utja kõri ümber hakkab koomale tõmbuma...kuidagi närviliseks ja paaniliseks hakkab muutuma, eriti kui jutt varikontodest...HIRMUL ON SUURED SILMAD ja loomulikult ip aadressi on imelihtne kätte saada. Uthakene, seega ole natukene aega nüüd hästi vaikselt, häbene oma harimatust ja proovi, kas saad ilma seljataha vaatamata ringi liikuda, eeldusel, et sa muidugi julged inimeste seas liikuda...tahad panen millalgi su nime siia üles, siis saab suutäie naerda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 09:50
millest sa huvitav järeldad, et ma närviline olen?
arvasid, et lükkad mingi kontode teemaga mu ümber? üritad enda tegusid minu nimele kirjutada? ei saa. ma ju saan aru sellest, mille peale sa praegu välja mängid.
ma ütlesin, et mul ei ole midagi häbeneda.
ja miks sa minust pidevalt rääkida tahad? on sul varajata midagi?
kui ma räägin sinu tegutsemisest siin, hakkad sina mind kirjeldama ja nii edasi ja nii edasi. ja seda tehakse sellise detailsusega, nagu püüaks keegi.... ennast portreteerida?
kirjeldab kasutaja, kellel ei ole endast piltigi üleval. anonüümne netikommentaator.
kahtlane. hea, et sulle meeldib katsetada, aga kahjuks selle portree maalisid sa peegelpildis.
pealegi ma ei täheldanud, et sa oleksid eitanud mu väiteid.
kas jääb nii, nagu ma arvasin? kas tunnistad „vendlust“ nende teiste kasutajatega?
isegi ei taha ennast kaitsta selle väite vastu? kahju. nuhtlus oli siis teist see ainuke „julge“.
ära räägi minu närvilisusest. mina näen siin märke vastupidisest.
ka see, et ükski siin meelt avaldama tulnud isikutest (teised kaks, kolmas varitses eemal) ei ole praegu rohkem teemasse postitanud, kuigi on sees olnud, on märk. vaikitakse, varitsetakse.
keegi teine on siin paralüseeritud olekus. kahtlused närivad sees, tekib viha, käib rahutult ringi, närviliselt käiakse mingeid andmeid „välja ajamas“, üritatakse "neljasilmajuttu" ajada, räägime, arutame jne. ja selline tahab mees olla
eks pane mu nimi siis siia. näita, kui julge oled.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 10:26
Ma ei oskagi muud pista, kui ole nii armas ja mine arene kuskil aga nime ei pane, pole viisakas. Lihtsalt mul on sinust KAHJU
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 10:31
Parma, ma palun sinult vabandust ! ma ei olnud eile päris adekvaatne kuid see ei ole õigustus.

Utha, oled sõjakas, kuna Niikurb peegeldab sulle oma kangekaelsusega sind ennast ?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 10:36
Tutt OK!

Ja nii tropid, kes mu IP ja deodorandi pihta pani?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 10:39
niikurb, et enam ei ole "viisakas"? läksid tahkest olekus vedelasse olekusse üle?
veel tänastel hommikutundidel kekseldi siin varbalt varbale ja ärbeldi selle üle, et kus panen nime ja mis siis saab. meenus, et tegelikult sul pole mingeid andmeid? said aru, et ma nägin su mängud läbi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 10:43
tutt, peegeldab? ausalt?ja kuidas ta seda siis sinu arvates teeb ka?
ära ürita teha järeldusi seal, kus sa ei saa asjadest aru. ole nii hea.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 10:51
Ainukene kes siis millestki aru ei saa ongi ju utha ise...kellegil pole probleeme, ainult uthal on kõigi ja kõigega probleem, kas siit ei peegeldu tõesti kuiv, rahuldamata isik, keegi sind ei austa, ei taha ja ilmselt on ka raske olla allasurutud. Olla madalam kui muru, rumalam, kui potilill, minna vaibaalt läbi, ilma, et vaip liiguks, vaat utha, kuhu sa jõudnud oled. Ja blokkisid mind nii suures hirmus, et äkki kirjutan sulle otse mina sind ei bloki...ja inimesed, kes samamoodi näevad sinus kibestunud, allasurutud ja ajudeta olevust, miks nemad sulle ette jäävad, et oma sappi neile kaela viskad, tahad oma olematu mõistusega miskit korda saata, siis kiru mind...jäta teised rahule, sul kade meel, et tähelepanu ei pöörata. Ja kuule, kas hommikune pizzakuller on hiljaks jäänud...ise ju väljas ei käi ja kus sa ikka süüa saad, nälg teeb tigedaks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 10:53
Kusjuures tutt pani täppi, sa ei kannata kriitikat, sul on kompleks, et keegi on kangem kui sina...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 11:13
jälle käis keegi peegli eest läbi.
ma lõpetan sinuga. ei viitsi lolle lugema ja kirjutada koolitada.

ainult ühe mõtte lisaks lõppu veel.
„Huvitav, kumb meist on saanud siin rohkem positiivset poolehoidu, mina või sina...?“
see on mõte, mis minu arvates iseloomustab hästi seda, mis siin toimub ja need ei ole minu sõnad.
võid oma puumõõgaga edasi vehelda. kindlasti leiad kellegi, kes sinuga võidelda tahab ja sama ägedalt enese tõestamisest huvitatud on. mina see pole.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 11:24
Vaata, et Sa Utha ise oma andmeid ei riputa.
ma ei ole olnud nii s..... mees, et ma peaks selle tarvis, et paar „julget postitust“ teha,
Sinu oma tekst selle teema 8. leheküljelt. Kas see oli enda sisserääkimine suurest erutusest või puhtsüdamlik ülestunnistus?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 11:28
Michael Winterhoff
"Kuidas meie lastest kasvavad väikesed türannid?"

Milline huvitav lugemise soovitus!
Tead, inimesed valivad kirjandust teadlikult või alateadlikult lähtuvalt iseenda muredest, rõõmudest, unistustest, ambitsioonidest jne. Luban siiski selle raamatu soetada ning sirvida, et aduda, mis sul sellega öelda oli.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 11:42
nuhtlus, ma tean, et sa ei ole kuigi taibukas

tutt, ära võta seda lugemissoovitust isiklikult. see ei olnud sulle mõeldud kirjandus. aga s avõid sellest huvituda, kui tahad.
vahetasin ühe sõbraga mõtteid sel teemal ja mõtlesin, et võib mõnele kasulik teada olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 12:14
teate kui te oleksite mehed,siis te ikka mõtleksite ka mida räägite siin.
teemast lähete pidevalt välja sest oma õelusest ründate karjas vaid üht nagu Å¡aakalid,....häbi.
utha vaid ütles hea sõna nende 2 naise suhtes ja oli sealjuures õiglane.
pealegi te ei tunne ju neid kahte naist,kellest teema algatas üks äbarik oma varikaga.. mida te nihelete siis siin.
oigavad ja vinguvad mehed, teevad palju ennemini enda margi täis ja kaotavad autoriteedi. kui üks naine kes püüab alati mõista ja olla erapooletult õiglane.
ja samuti ka need kes blokivad kedagi,keda nad oma kontol näha ei soovi.sorry,aga nii see on.
te olete kui vastsündinud kassipojad silmad kinni,ega näe,mis tegelikult saidil toimub.
arvan,et uthal pole häbeneda midagi,ei oma nime ega ka tegemisi. ärge kujutage ette,endeid ülivõimsatena mehed.
pealegi pole mõtet siin käia mitmelt varikalt korraga teemat aretamas...
seda admin juba teab ,millega siin tegeldakse ja kõik tuleb avalikuks ,siis on aga juba mõne jaoks väga hilja.
sest kontod suletakse ja pealegi võid alustada uue kontoga,aga sa ei saavuta sellega midagi rohkemat.
ja nüüd tõmmake tagasi,mina kes ma olen siin olnud kui vaatleja. arvan,et on tulnud aeg sellele punkt panna.
vabandust paluda ja jäädes inimeseks,olla positiivne ka siis kui sulle kaikaid kodaratesse pillutakse
vaadake parem endid ja oma mõtteviisi...siis avaldage arvamust.
õppige elult ometi midagi.
elu on liialt lühike, et sellise tühisusega nagu halvustamine ja mõnitamine tegelda
uskuge,te ei maga sellest sugugi paremini ega ole õnnelikum.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 12:31
Ma ei saa aru, kuid kui iseoled arvab, et minul on varikas, siis väga eksib, minul on üks ja ainus konto...aga utha kaitsmisel edu Sulle
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 12:50
Võrrelge nüüd iseoled1 ja Utha tekste.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 12:56
Mis siin võrrelda, siililegi selge, et... aga ma korra tutkisin neid teisi teemasid ja arutelusid, ja ohh imet minu lemmik utha, osaleb kus vähegi võimalik. Mis peamine, kordub fraas, ma nägin kohe läbi, seega KALLID SELGELTNÄGIJATE TULEPROOVI FÄNNID...jägmisel hooajal kõigil näha ja kuulata utha selgeltnägemise võimeid. Ilmselt kuulata, näha teda vaevalt kellelgi õnnestub. Uthale küsimus, mida suvi toob, mis keskmine temperatuur ja kas euro püsib, tean, et teemast mööda, aga küll ka umarmen ja kadi55 salamahti loevad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 12:58
siin on ennegi leidunud lolle, kes arvavad, et ma mees olen. ei ole uudiseks.
˅ näita rohkem ˅