teate kui te oleksite mehed,siis te ikka mõtleksite ka mida räägite siin.
teemast lähete pidevalt välja
sest oma õelusest ründate karjas vaid üht nagu Å¡aakalid,....häbi.
utha vaid ütles hea sõna nende 2 naise suhtes ja oli sealjuures õiglane.
pealegi te ei tunne ju neid kahte naist,kellest teema algatas üks äbarik oma varikaga.. mida te nihelete siis siin.
oigavad ja vinguvad mehed, teevad palju ennemini enda margi täis ja kaotavad autoriteedi. kui üks naine kes püüab alati mõista ja olla erapooletult õiglane.
ja samuti ka need kes blokivad kedagi,keda nad oma kontol näha ei soovi.sorry,aga nii see on.
te olete kui vastsündinud kassipojad silmad kinni,ega näe,mis tegelikult saidil toimub.
arvan,et uthal pole häbeneda midagi,ei oma nime ega ka tegemisi. ärge kujutage ette,endeid ülivõimsatena mehed.
pealegi pole mõtet siin käia mitmelt varikalt korraga teemat aretamas...
seda admin juba teab ,millega siin tegeldakse ja kõik tuleb avalikuks ,siis on aga juba mõne jaoks väga hilja.
sest kontod suletakse ja pealegi võid alustada uue kontoga,aga sa ei saavuta sellega midagi rohkemat.
ja nüüd tõmmake tagasi,mina kes ma olen siin olnud kui vaatleja. arvan,et on tulnud aeg sellele punkt panna.
vabandust paluda ja jäädes inimeseks,olla positiivne ka siis kui sulle kaikaid kodaratesse pillutakse
vaadake parem endid ja oma mõtteviisi...siis avaldage arvamust.
õppige elult ometi midagi.
elu on liialt lühike, et sellise tühisusega nagu halvustamine ja mõnitamine tegelda
uskuge,te ei maga sellest sugugi paremini ega ole õnnelikum.