Foorum
2013-01-12 14:40
Ma lihtsalt uudishimust küsin.
Utha, miks sa tekitad konfliktseid situatsioone?
See ei ole ju sind puudutav teema. Miks sa asusid kuskilt tühast kohast kedagi kaitsma? Miks sa teed sellesst enda võitluse?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 14:48
Parma, loe eelnev postitus veel korra läbi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 14:48
tekitan konfliktseid situatsioon? milles see siis seisneb? ma vastupidi püüan situatsiooni tasakaalustada, tasandada ja siluda, isikuid maha rahustada. seda siis omal moel. vahel peab ka kuntslikult konfliktiolukorra looma selleks, et keegi millestki aru saaks.
point on oluline. põhimõtte pärast
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 14:52
ja eks ma tundsin ka endal mingisugust vastutust, kohustust välja astuda millegi eest. mitte alati ei pea see olema isik.
see nõmedus siin muutus häirivaks ja pani reageerima
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 14:53
Aga isikud ise ei näita erilist tundemärki selle teema kohta.
Eks see üks väljaelamiste teema ole jällegi.
Elaks ka välja aga praegu ei ole kedagi, kellepeale vihastada.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 14:57
ongi väljaelamine. ma tulin isikule appi selles. ma arvan, et ta rahunes praegu maha. mingiks ajaks.
need teised isikud teavad teemast, aga peenetundeliselt hoiavad eemale. ma olin see must ratsu siin praegu, kes tule enda peale sai
noh, vahest on see hea. siis jäävad teised puutumata. heategevus
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 14:59
Eks sulle ikka natuke meeldib ka konflikte teha. Kus sa ikka muidu sõimata saad kedagi. Hea, et internett on.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 15:05
intriigi luuga ja tähelepanu püüda - seda sa vist püüdsid öelda?
jah, oleks mees, sõimaks teda. peab vist mehe endale leidma. aga kes teid siis sõimab?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 15:06
luuga=luua
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 15:09
Tuuga-tuuga.
Äh tavaline labane sõimamine ei paku pinget, kui aus olla.
Mõtle väheke perverssemat välja, ehk siis võtan vedu.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 15:12
kes siin labasest sõimust rääkinud on? võib-olla on sulle mõiste „sõimamine“ veel segane. pead sõimamiseks seda, mis teglikult seda ei ole. ülereageerimine.
ja sinust pole siin keegi rääkinud. üldiselt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 15:14
Jõudu sulle, sellel raskel ja okkalisel teel.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 15:23
asi on selles, et ma ei ole pohhuist. ma püüan olla kriitiline selle suhtes, mida ühiskonnas tehakse ja sellele reageerida. kui sina tahad pohhusti olla, siis ole. see ei tähenda seda, et sellega peaks ühinema. ja ära püüa inkrimineerida mulle kaela asju, mis minusse ei puutu. millegipärast näed sa alati minus probleemi, mitte vastupidi. miks sa teemalgatajat nt ei kritiseeri? kas tema tegu on normaalne? miks seda ei tohi kritiseerida? kui seda teed, siis peetakse sind kohe konfliktseks. ma ei saa sellisest loogikast aru. kas see mitte kahepalgeline ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 18:33
Utha aga äriidee sulle.
Paku sellist teenust, et kui keegi ei viitsi kraagelda ja jahuda, siis maksab sulle (teeb vipiks või laob kümpse) ja sa kraakled tema eest.
Ma arvan, et kliente oleks. Mõte on hea ju?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 18:50
kahju, et sa asjadele valed nimed paned.
võib-olla mul on lihtsalt üliarenenud õiglustunne? võib-olla ma tahan midagi sellega heaks teha? võib-olla ma tahan, et ka teised ühe õige teo teeksid ja need teod, mis seda teiste suhtes ei ole, tegemata jätaksid? kas nõuda teistelt teistsugust käitumist on vale? või nõuda kelleltki vastutamist oma teo eest? mis siis, et tegu on netiga. see ei muuda tegu olematuks. mingid jäljed jäävad sellest alati järele.
kas mind mõistetakse põhimõtete omamise pärast praegu hukka?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 18:55
Ei hukka ei mõsta, sinu vaba aeg ise tead kuidas seda sisustad.
Aga ma arvan, et sa ei suuda seda maailma päästa.
Mis kasu sina sellest saad?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:04
kasu? ma ei tea. hingerahu? kellegi tänu? saan kedagi aidata nt. ma ei taotle selle eest mingid kasu endale. teen seda, mida pean õigeks teha.
mulle tundub küll, et pigem mõistetakse hukka kui tahetakse mõista. kõiges nähakse vigu, kõik on valesti. mitte midagi sa ei tee õigesti.
tahad teha õiget asja, aga kas ei saada sellest aru või ei taheta seda näha. või on kaotatud võime näha. ükskõiksus.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:06
Igaühel on õigus võidelda enda eest. Miks sa võtad selle õiguse endapeale?
Karuteene on ka teene? Kas karule peaks sääse tapmise eest medali andma või peaks ta mehe tapmise eest vangi panema?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:17
kuidas ma selle enda peale võtan? iga isik võitlebki enda eest oma võitlused ise. seda õigust ei ole kelleltki ära võetud. ei tee seda mina ja ei taha, et keegi ka minu eest minu asju ajaks. .v.a siis, kui olen kellegi volitanud enda eest seda tegema.
oluline on see, et kedagi ei jäeta tema võitluses üksinda, kui on näha, et ta võiks vajada sinu abi. kui ükskõikseks jääda ja mitte välja sellest teha, siis ei ole ka sina teistest parem, sest sa jätsid teise hätta. ma ei jäta hätta neid, keda ma aidata saaksin.
ja mulle ei meeldinud see, et hulgi kahe inimese kraes oldi. see seis ei olnud võrdne.
sekkusin, kuna minu silmis tundus asi vale. avaldasin arvamust. samad õigused, mis teistelgi. mida ma teistmoodi teen?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:22
ehk on asi ka selles, et mind on piisavalt paljudel kordadel jäetud üksi millegagi tegelema ja ei ole tehtud välja. seljatunne on puudunud. võib-olla ma ei taha, et teistega nii läheks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:40
ja teiseks - ma ei soiu selle üle, kui mul halvasti läheb. natuke aega on halb olla, aga see ei tapa. keegi blokkis? so what? ma ei lähe selle pärast kellegi peale kaebama. nagu poleksi tegu suurte inimestega, vadi algkooliga või lasteaiaga.
sellest ma ei saagi aru. mis kuradi tegelased need sellised on. mida neile tehtud, et nad nii väiklaseks muutuvad. kui natuke selliseid uurida, siis selgub, et ei tehtudki nagu midagi - keegi tahtis nalja saada, kuna tal oli igav või tundis ta ennast muidu natuke halvasti ja tahtis meelt parandada, otsitakse jututeemat jne. omamoodi vandalism. igavus on selle nimi. lapsik.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:45
No seda ma uuringi, et kas sind on volitatud/palgatud Umarmeni ja kadi55 poolt appi tõttama. oled sa uurinud, et kas nad üldse tahavad sind appi?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:46
ma ei saa aru. kas ma pean sinu ees ennast õigustama või tõestama midagi? miks?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:49
Ei pea õigustama. Minupoolest tee mis tahad. Sinu vaba aeg ise tead, kuidas seda sisustad.
Ma ju kirjutasin, et lihtsalt uudishimust küsin, et miks sa seda teed.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:49
aga kui sind just huvitab, siis jah, naised olid teadlikud ja ma sain nendelt heakskiidu.
kes tahtis, see rääkis enda eest. kes mitte, see ei teinud seda. rahulduti sellega, mida mina tegin.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:52
jah, samal ajal, kui teised sebivad ja selle peale oma vaba aega kulutavad, tegelen mina „selliste“ asjadega kasulikult kulutatud vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 19:52
Aga kas siin ei ole mitte seda pugemise ja tädide poolehoiu võitmise eesmärki tunda?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 20:00
sa ikka vist tahad iriseda veidi minuga? see, mis ma pugemise kohta kirjutasin, peab ju paika. minu puhul see tees ei kehti. ma ei hakka kellelegi pugema talle meeldimiseks. eriti mitte nende ees, kes tegelikult vastumeelsed mulle on.
head inimest ikka aitad ju. head tädid on
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 20:02
Kehtib ka sinu kohta. Nii, et ikka pugemine on käsil.
Rohkem ma ei tahagi midagi teada, uudisimu sai rahuldatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 20:15
püüdsid seisu viigistada pugemises?
see, millest mina rääkisin ja see, millele sa tahad viidata, on erinevad tegevused.
üks aitab hädasolijaid ise sellest kasu saamata (teinekord on sellest endale rohkem kahju kui kasu). teine teeb seda kasu saamiseks. st et kui kasu ei näe, siis ei tee.

see ei ole pugemine, vaid printsipiaalsus. ma kirjutasin, miks ma pidasin vajalikuks seda teha tegelikult ma püüdsin kolmepoolselt inimesi sellega aidata, kuigi sellest praegu keegi aru ei saa. mingisugust kasu sai sellest nii teemaalgataja, nii need naised kui ka mina. mina sain kellegi tänu... ja kohtingukutse aga seda mitte pugemise eest
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 21:06
mehed tõstavad taas pead.
sedagi igavusest
ära Utha aragi,et mõistust ja mõistmist on kõigile siis antud.
ilmas on kahte liiki olevusi.ühed on andjad ja teised on võtjad.
andjaid on ikka vähevõitu,sest ega inimene ju oma ninaotsast kaugemale vaevugi vaatama.
andja tüüpi on väga vähe. selliseid kes viitsivad mõelda ja vaadata ka teiste hinge.kellele on antud mõistmist ja hoolivust.sa oled õiglane lihtsalt. siin aga on pea igaüks vaid enda heaolu eest väljas......madal.
siin ihas muidugi mängib ka palju rolli,et ollakse lastud end pimestada,kõigest mis hiilgab,olgu see siis kas või pürtehnika
või suur kann,pikad küüned või meelad huuled.
kõik muu on viimasejärguline.
mehed jääge ikka meesteks,olgem aupaklikud. sellest oleneb ka kuidas naised teisse suhtuvad.
see pole tõesti teema mida kedrata....vaadake iseendasse.
igal õrritamisel on ka piirid,
arvan,et see naine väärib vaid austust...ja lugupidamist.sest ta leiab nii aega kui ka energiat,et teha teile selgeks nii lihtsaid asju.
ELA ISE JA LASE KA TEISTEL ELADA NII LIHTNE SEE ONGI.
MEES POLE LOODUD OIGAMA VAID TEGEMAKS MEHETEGUSID
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 21:46
üldiselt on teema natuke kiivas. ma ei tahtnud seda minukeskseks muuta. keskenduma peaks pigem sellele, miks siin nii käitutakse ja kuidas sellist käitumist vähendada
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 22:19
Igaüks võib enda kontol teha, mida ise tahab, aga kuna blokk on ju näha ka blokeeritu kontol, siis võib see tunduda näkku sülitamisena. Eriti, kui pole põhjust andnud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 22:22
uthast ma saan isegi aru, naiste värk, päevad tulemas ja hormoonid möllavad,kui meestel neid probleeme ei tohiks olla . saan aru, sitt päev ja naist pole saanud aga laskuda kemplusse mingi maailmaparandajaga ja veel sellisel teemal, miks keegi kedagi blokib?
maailm on pidevas muutumises,seda ei saa parandada,eriti läbi viha.parim viis maailma parandada on ise eeskujuks olla,meeldiva ja sooja olemisega.viha sünnitab viha.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 22:36
pardon? päevad tulemas? hormoonid?? seda alumist osa postitusest ma ei hakka kommenteerimagi.
kuulda ühe nii vana naisterahva suu läbi sellist arvamust.. kummaline
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 22:40
ma ei soovi teiega kembelda,utha. sinust ei saa iialgi maailmaparandajat ja sinus pole grammi võrdki õiglustunnet,eldad lihtsalt oma üksindust siin välja.mul pole soovi sinu õelusesse nakatuda.teed ennast ise siin narriks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 22:50
ei tea, miks, aga mulle tundub, et keegi tahab kembelda lennata ootamatult kohale ja mulle peale ja siis hakata kurat teab mis asjus arvamust norima. seda ma peangi kummaliseks tahad tutvustada ka ennast, naine?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 23:05
leia aega ja loe kogu selle teema postitus läbi,mõttega.küll siis aru saad miks sõna võtsin .kempled siin kemplemise pärast,mitte aga ei paranda maailma.kui sinusuguseid vähem oleks,oleks foorumid ka sallivamad.ka maailm
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 23:05
ma ei tea, kust sina teavet hangid ja mida sulle ette räägitakse, aga loetu põhjal võib võtta kokku, et ega sa eriti teavet ei valda. isiku kohta, kellele ma huvi pakun, oled sa selle halvasti omandanud. räägid edasi seda, mida arvad teadvat ning rohkem sind vist ei huvita ka. naiste klatshijutud. nice
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 23:17
parma, paned nüüd seda näidet hoolega tähele.
mäletad sa seda, kui ma rääkisin sulle sellest, et kuskilt tulevad esile mingid kandidaadid ja elevad ennast minu peal välja? natuke aega elaatakse välja, pestakse su ajusid ja siis kaovad kuskile ära. ei tea sa neist midagi ega ole nendega kunagi suhelnud. kui oledki, siis mingi teise konto alt nt, aga seda sa ei tea. käituvad, nagu teaksid sind, aga sina ei tea, et oleksid neile selliseks käitumiseks alust andnud. võhivõõrad isikud käivad sinuga rääkimas sinust.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 23:32
ehh, latatara. ja kaduski teine korra püüdis käega laineid tekitada, aga ei tulnud midagi välja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 23:37
Ega see maailmapäästmine ei olegi nii lihtne või mis?
Pannakse sulle okastraatpärg pähe ja lüüakse risti. Oled sa selleks kolgata teekonnaks valmis?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 00:22
et kannataja ja lunastaja ühes isikus? päris nii ma nüüd ka seda ei näeks. nii halvasti ei tasu minust ka arvata
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 01:25
Siin on ju terveks õhtuks ja pooleks ööks head nalja lugeda. No kes oles Sina Utha - üksik, õnnetu, üleõppinud ja psüühiliste probleemidega vanatüdrukurääbakas siin maailma päästma Tegele parem nende probleemidega mis Su kahe kõrva vahel kepsu löövad ja elad kaua ja õnnelikult.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 08:14
Utha,ei sina väsi ikka ja alati tulistad oma noote tulise järjekindlusega
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 08:35
Loen ja mõtlen...no uthast on ikka tõesti kahju. Väga kahju, ma ei tea, kas üleõppind või on haridustee poolikuks jäänud, on olnud soov siin elus miskit saautada, aga püüdlused luhtunud. Miskit väga halba on temaga juhtunud, eks siis leidis teema ja saab nüüd üle keskmise tähelepanu. Ma ei tea kas päevad tulemas, nagu esceip111 tabavalt mainis, ilmselt uthal ongi elukestvad päevad...vanatüdruku kuiv ja igav elu, mille sisuks internet ja kanal2 telesarjad, needki päevased. Julgust igaljuhul pole tal 2 eurosendi eestki. Ei tule, naeran surnuks...see on ju laushirm, end inimestele näidata...lastekeskne sõim...ma kutsun oma suure venna aga sa siis saad. Selline paralleel on siin. Ei hakka mina oma seisukohti temale selgitama, oleksin lihtslt tahtnud näha, kas julgust silmast silma sama õelda, ilmselt ei, nii tore on ju ananüümselt prääksuda- kuigi olen tänu siinsetele it geeniustele saanud ka utha isiku teada- nime ei avalda, muidu süüdistab isikuandmete lekitamiseks ja saadab miilitsad mind taga ajama. Igaljuhul edu uthal, pinguta natukene veel, pensioni ei ole enam palju
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 10:06
niikurb, sinule pidi ju teema lõppenud olema, aga ilmselt armusid sa Uthasse ära ja nüüd ei suuda ilma temata elada. Ristoga juhtus kunagi sama lugu.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 10:12
Utha on juba "kinni"
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 10:25
ja mul ka miskid ülesanded

Ps. kui lilli toote, tehke roosid ohutumaks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-13 10:31
"kinni", aga "lahtise" peaga

tagantjärele mõeldes on see isegi hea, et selline teema tehti. teatud organite esindajad pidid ka olema huvitatud sellest teabest, mida siit eest leiab. teevad seiret, saavad endale andmed kirja ja kui piisavalt põhjust selleks anda, siis avatakse ka kellegi kohta toimik. kui midagi seadusevastast leitakse.
˅ näita rohkem ˅