Foorum
2013-01-08 11:02
Kenad tored vanainimesed...piisab vaid korraks nende profiili vaadata ja juba sa ploki saadki
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 15:43
Noh nad kardavad, et äkki armusid ära
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 16:40
naljakas küll, ma ple isegi kirjutanud miskit, lihtsalt klikkisin...eks vanainimestel ikka paaniline hirm, äkki keegi tõesti tahab neid
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 17:07
ja see paneb vinguma?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 09:26
Sul Utha on vist mingi kompleks, keegi ju ei vingu...foorum on teema, kus arutletakse...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 09:45
ma jääks siiski endise arvamuse juurde - sa oled üks vinguja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 11:08
Arvamus pole keelatud, selleks see foorum ju ongi...ma avaldan oma arvamust, kahju, et sul seda ple
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 11:52
nii et tegelikult sa hoopiski arutled siin asjalikult, mitte ei kaeble ja sul on oma arvamus ka olemas? aga miks ma seda siis siit eest ei leia? kus ta on sul?
see on ju (vabandage mind) jura, mida sa siia kirja pannud oled.
sa tahad selle jama, mille sa eile paari minuti jooksu siia tekitada suutsid ja need paar minutit, mis sa kulutasid oma ajast selle teema loomiseks, nimetada uhkelt oma arvamuse avaldamiseks?
mul on sust kahju, et sul mujal oma tundeid vabalt avaldada ei lasta ja seal sul suu nii kinni pannakse, et pead praegu ainult alternatiiviga leppima.
tahad sa ikka minu arvamust teada?
sind on vist liiga vara ema sülest maha lükatud ja nüüd sa ei saa sellest pettumusest ema vastu kuidagi üle ja elad siin ennast vanemate prouade peal välja.
teoretiseerin praegu isiklikuks otstarbeks, aga teema on iseenesest huvipakkuv. tegid mu uudishimulikuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 12:19
see on tore kui uudishimu tekib, vähemalt oled kirjaoskaja, kibestunud ja ilmselt ka ...jätan ütlemata, pean end ikkagi suht viisakapoolseks inimeseks. Aga ei pole mind lükatud, pole mind tõugatud, lihtsalt panen teema, et lugeda, kuis teistel kogemusi. Miks panna üles oma profiil, kui kohe kui keegi vaatab see ära plokkida, ma ple esimene kes sel teemal sõna võtab siin...kahju, kui sul on jäänud miskit lugemata...või oled olnud eneseimetlemisega ametis...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 12:26
viisakalt ennast täis?
ma blokiksin ka tropid ära ja üldse ei põeks selle pärast, mida nad minust arvavad. millegipärast tundub mulle, et need naisterahvad mõtlevad samamoodi nagu mina
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 13:57
Selles see vahe ongi, et need naisterahvad ei mõtle üldse, Sina vbolla plokkisid tõesti tropid, kuid nemad ka need, kes lihtsalt profiili vaatasid, ilma kirjutamata ja kommenteerimata...see teeb nalja...sa ära võta kõike liiga tõsiselt...ära kibestu, ole lõbus, tahad viin Su kohvile, saad natukene seltsigi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 14:26
Sama siin, ei jõudnud kõike piltegi ära vaadata kui löödi uks kinni.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 16:19
Tegelikult on asi lihtne. Naisterahvas otsib seda ainsat ja õiget ning teeb enda nähtavaks. Ta jälgib, kes ta vastu huvi tunnevad ja et pilt selgem oleks, koristab ta kõlbmatud kohe jalust. Paraku ei arvestanud ta, et asi võib kella külge minna ja see tema aktsiaid sobilike silmis alla viia. Nüüd on hilja midagi muuta, jätkatakse vanas vaimus, et ehk näkkab siiski.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 16:44
Huvitav kas inimene saab olla nii loll, et arvab, et kes korraks silmad tema kontost üle lasevad on temast kohe ülimalt huvitatud ? Mina vaatan ka aegajalt pilte aga seda mitte seepärast , et ma kohe tahan , lihtsalt lasen silma üle ja ongi kogu ooper.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 17:43
sul on õigus redlight, aga vaata selle vanamuti vanust.Tema nii ei mõtle.Mulla lõhn tuleb siiamaani kas sa ei tunne?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 17:47
jfjm, millel põhinevad sinu järeldused? tehtud vaatlustel?
mulle tundub, et sa teed liiga suuri üldistusi.
ja mis arvamus see on, et viib naise aktsaid sobilike silmis alla? las siis viia. mis sellest? kui need kellegi poolt või nende endi arvates (pigem siis juba nii) sobilikuks tunnistatud mehed lasevad nii kergelt ennast teiste, mittesobivate kergatitest meeste arvamustest segadusse ajada ja sellel ennast suunata, siis ma kipun olema kahtlev selles, et nad ka peale seda naisterahva silmis soosimist leiavad. mille poolest nad siis sobivamad on? mis mees see on, kellel oma arvamust ei ole? paras kalts.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 18:24
Red, miks see kohe inimese lollust näitab, kui ta temale mitte huvi pakkuvad kontod blokeerib?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 18:29
ja mis see üldse teiste asi on, keda keegi blokib ja miks ta seda teeb?
üks ema paist ilma jäänud laps on saanud ennast näidata, astunud mingi arvamusega üles ja nüüd peaks midagi sellest lalinast arvama? sai paar blokki, sattus hüsteeriasse ja siis peate teie tulema ja seda solki veel juurde kallama?
kas siin kriitika tegemine on siis nii palju arukam tegevus seda on „lolli peaga“ blokkimine? olete te kindlad, et kuskil keegi praegu teie peale enda blokkimise pärast kättemaksu ei hau? loob kiusuks paar kontot ja hakkab katsetama teie taluvuspiire.
arvatavasti tuleb ka teil ette blokkimisi, mis tekitavad teises pooles küsimusi, aga teist ei hakka keegi teemat tegema. selles on teie ja nende vahe. seeda püüdke teistest aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 07:54
Ei ole mina küll psühholoog, aha natukene on uthast mul kahju, see foorum on vabateemaline, kus ma ikka siis omi mõtteid jagan ja suhtlen...kahju, et noor naine on nii kibestunud ja õnnetu...loeb, ja siis hakkab pritsima, ema paidest jne. Ei olnud see minu mõte, lihtsalt arutlen mõnede vanainimeste üle...ja toredaid kommentaare siin ju on, mis seal salata...redlight kirjutas õieti...kuid las siis jääb utha oma juurde, eks see pai vist tal lapsepõlves tõesti jäi saamata ja tundub, et ka meesterahvastega pole just suhted kõige paremini lännu, lohutaks kui oskaks, aga kardan, et juba on selleks hilja...inimene on oma kibedad valikud siin elus teinud...ja nii need üksikud kibestujad siis ilma tulevadki...aga teistele kaasamõtlejatele palju edu ja rõõmsaid kohtumisi nii siin kui ka päriselus
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 09:37
mida ma peaksin sulle ütlema? tahad, et ma ütlen midagi? tahad sa väga suhelda?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 10:36
Kulla utha, minul ple suhtlemise vastu miskit...suhtle kui see sulle meeldib ja kergendust toob, pakkusin ju võimalust, saame kokku, joome kohvi, arutleme teema üle...sina ei võta ju vedu...vaid kibestud, ootad emme paid
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 13:21
paistab, et ma pean oma läheneminurka muutma. muidu saadakse minust veel valesti aru.
ma ei vaja sinu „oma arvamust“. ma ei arva sinust midagi ja ma vaja ka sinult eraldi kohvitunde(??) selleks, et sinu „muret“ kuulata.
nii huvipakkuvad sinu kompleksid naistega suhtlemise ees minu jaoks ka ei ole.
teinekord, kui sul sülge liiga palju keele peale koguneb ja tunned, et pead millegi pihta sülitama, siis kasuta selleks tuhatoosi või minugi poolest- lase see omale kohvitassi sisse.
see on parem, kui teiste pihta sülitamine, sest tea, et vahel valgub sealt ka midagi endale tagasi. praegu sa tabasidki selle teemaga ainult ennast - see sülg on nüüd sinu näos ja sinna kogutud sinu enda poolt. ja maha see sealt enam ei tule - püüa, kuidas tahad.
vahest mingi positiivsema teemaga suudad selle joa neutraliseerida ja endast eemale suunata, aga erilist usku sellisesse muutusesse mul pole.

ma ei tea, kuidas sa siiani mehena oma elu ära elanud oled ja mille eest sind seal tunnustatakse (kui üldse) ega tahagi teada, aga mina ei leinud sinu jutu seest üles seda „kedagit“, kelleks sind peaks pidama. ei midagi sellist, mis sinust lugupidamist vääriva mehe teeks. sa ei suuda mehe nimegi väärikalt välja kanda. kelleks sind üldse pidada? kuidas sa ennast määratleksid? oled sa mees või kes?
ja miks need kaks naist sul ees on? konkurendid on sulle? lihtsalt ei meeldi?
nii palju sul selgroog ei kandnud, et oleksid oma selja sirgu vedanud ja rahus eemaldunud siis, kui oli aeg seda teha. millega sa ei suuda leppida? enda suhtes tehtud kriitikaga? ei taha aru saada sellest, kui sinuga ei taheta suhelda?
sellest oli tingitud ka minu teoreetiline vahepala ja hoiak, et siin on tegu lapse hülgamisega ja sa tahad praegu panna kellegi selle eest vastutust kandma.
sa tundusid kuidagi liiga kiivalt hoidvat seda teemat arengus, pealegi oled sa vastates alati kaitses. see paneb su motiivides kahtlema. saan aru, et püüad salata oma huvi, aga sinu tegudelt see kahtlusi maha ei pühi. sinust näeb läbi ju.
huvitav oleks teada, kas sa meenutad samasuguse „headusega“ ka oma päris ema? räägid sa temaga kodus sama keelt nagu nende teiste „vanainmestega“ siin?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 15:03
Utha, miks oled nii kibestunud, sul pole ilmselt olnud normaalset elu, pole kes sust hooliks, austaks...ilmselt iseloom sitt, ei muud. Minuga on kõik korras,vägagi ja mees kõige mehemas mõttes. Ma ei tahtnudki suhelda, lihtsalt tegin teema,kas keskil kogemusi krooniliste plokkijatega, ja ohh imet, kui palju neid on, enamus kirjutavad mulle otse, ei viici ilmselt foorumisse kirjutada, kes ikka tahab pärast sinu kibestumist, nägelemist ja mõttetut soga lugeda. Kahju, et sind on ilma jäetud inimlikust mõtlemisvõimest, njh, seda igaühele ju ei anta kah, rääkimata loomulikust inteligentsist. Mina ei halvusta kedagi, sinu alatoon on aga halvustav, seega sinu sisemine olek peegeldab rasket traumat hinges, millest tundub, et sa ei saa üle. Ple minu asi ka sinusse süveneda, eks igaüks elab oma elu, nii kuis oskab. Lihtsalt kahju sinust, ei muud, ja kui see teema sind ei puuduta, mis siis topid ennast igalepoole, järelikult suhtlemisvaegus või enese eksponeerimeine on parim mida oskad...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 15:36
Ei ole neuroloog , psühholoog ega ka selgeltnägija, kuid teemaalgataja kohe sugugi ei solvanud neid "vanainimesi" , pigem püüab läbi diskussiooni rohkem mõista, miks keegi sedasi käitub?
Põhjusi võib erinevaid olla.
Utha käitumine siin foorumis on ka kuskil psühholoogiateemalistes raamatus kirjas .mõni on neid raamatuid rohkem käes hoidnud, mõni vähem. Minu asi pole siin kellegi hälbeid või kõralekaldeid lahkama hakata, oluline on , et inimene saab enda sees seda survet ja viha välja lasta. Suure surve all ja sissepoole elavad inimesed sooritavadki rohkem enesetappe, seega on internett ja foorumid mõjuvad kui teraapia
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 15:41
absoluutselt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 16:07
leidsid mees ka koha kuhu teema panna..
HOIATUSED
Minu arvamus on selline,et nad on targad tüdrukud. on vähemalt üle , teie oigamistest.
sest see pole teema mida siin soiguda.
tundubki et mõnele iha sait ongi tema terve elu 24h ja ego on saanud kõvasti muljuda.
ehk on teema õhutajaks hoopis mõni kibestunud naisolevus siin ju nii tavaline, paned 10-neid,teed vipiks,teen ka vastuteene
ja kuna need 2 piigat keda üritate mustata ja näidata halvas valguses,on omavahel sõbrad,siis ikka närime konte mõlemil.
vaimselt tugev ja psühiliselt normaalne inimene, vaatab siin sellest mööda,läbi sõrmede.
veel õigem,ta ei käigi foorumis.
ega siin midagi tarka olegi.
igavusest aretatud teemad.
saage juba üle õrnahingelised
ja püüdke leppida juba,et need naised on ehk teist palju targemad.
ja hingelt palju nooremad kui kõik teie siin kokku.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 16:13
Hmmm...miks sa arvad, et keegi tahab neid halba valgusesse panna ... seda eesmärki mul küll näiteks ei ole olnud :S
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 16:20
kas jutt oli sinust tütarlaps?
või tundsid end puudutatuna.?
miks mina midagi arvan,jäägu minu teada.
ma ei võtaks sõna kui ma vaid arvaks,ma lausa tean,et see on nii
aga nüüd sorry.
see pole küll koht kuhu oma aega ja energiat raisata.
sinul nende piigadega pistmis ju pole.
mis siis siin esineda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 16:29
niikurb, kas sa oled lugenud oma kirjutisi?„
„plokkijatega“, „ei viici“, „inteligents“, „njh“, „ple“ jt - millest need lühendid ja kirjavead sulle räägivad? arvutiga suhtlemine jätab oma jälje?
kas selline ongi neljakümnele läheneva mehe arusaam „normaalsest elust“? tahad veeta oma (vanadus)päevad arvuti taga teiste käitumise üle igisedes?
keskendu vähem arvutile, tegele vähem teiste jälgimisega ja analüüsi oma päeva. arvuta kokku, mida kasulikku sa sellega ära teinud oled. keegi sinu eest sinu elu heaks elada ei saa. sea enda elu enne korda. ma ei usu, et see sul nii ideaalne on.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-10 16:34
Vabandust, et segan, aga kõrgharidusega "niikurb" võib loomulikust INTELLIGENTSIST siinses Iha-seebis vist naistega võitlema jäädagi! Veel kord, vabandust segamast ja jätkake samas vaimus!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 07:50
Armas, et utha oma väikluses jätkab teemal mis tegelikult ju temasse ei puutu, ei ole minul kirjavigu, lihtsalt seda nimetatakse tänapäevasemalt moodsaks kiirkirjaks. Kahju, et on mõnel areng seisma jäänud. See selleks, ei taha rohkem vehelda inimesega, kelle iq on nagu ph tase. Las elab ja on omaga rahul, kui ei ole leidnud muid eneseväljendumis viise. Ja selge on ka see, et siin tõesti võibki vaidlema jääda, seega, kui kunagi tuleb mõte, teen ehk uue teema, tore arutleda ja lugeda, mis kirjutatakse. Loodan, et ka utha on kiirelt sekkumas, muidu ju ilma temata igav...Tänud kõigile kaasamõtlejatele, eriti redliht ile, kes tundub mulle on aus ja teistele loomulikult kah. ei oleks arvanud, et pisikene mõttevälgatus toob niipalju vastukaja...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 10:23
see tuletas mulle meelde Anton Tšehhovi loomingu, meenuvad tema novellide armastatud peategelased. kes teab, see teab.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 13:25
niikurb, lihtsalt nõuanne.

Kirjapilt sisuliselt määrab kohe, suht kiiresti, kes sinuga suhtlusesse astuvad. Sellises vanuses nagu sina, mina jt......võiks juba akadeemilist kirjapilti kasutada, vähemalt hoiab sita eemale, kui aga on taotlus tutvuda lasteohtu või siis selliste "müüdavate" naistega, võid jätkata .
Mina isiklikult ei vasta sellistele kirjadele, kus on "tre. oled eestis vä?" ,isegi kui on kenas pakendis naine. No ei oska midagi kirjutada talle
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:54
Tänud Fredy 38, sinu nõuanne arvesse võetud...
Aga mina sain just sellise kirja...kuna ei tunne end liigutatuna, panen selle kõigile siin lugemiseks...
arg jätis oled. arg ja alatu ennast suurena tundev pisike mutrike. su hing krõbiseb kuivusest ja tühjusest. ma näen enda ees ainult ülimalt väiklast ja ülirumalat isikut, kes täiesti naeruväärsel moel iseenda rumalust ja piiratust välja vabandada püüab. ennast ületähtustav lollpea. sohitegija. lisaks sellele vastikult ligiajav. mainiks ka ära lipitseva ja pugejaliku mentaliteedi. selle, et sa oled teiste ees lömitaja. kahepalgeline. inimväärikusest pole sina ilmselt midagi kuulnud. rumal egoist. sa ajad mind oksele.
tee oma enesehinnang korda. praegu ei ole see sul adekvaatne.
ja et sa niisugust jälkust mulle enam postitada ei saaks, siis lülitan sisse tropialerdi ehk panen sulle bloki.
head aega, kõdune rahus
Saatja minu lemmik UTHA
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:04
bravo. ma tahtsin selle kirja ise avalikustada, aga tänan nähtud vaeva eest. nüüd ma ei peagi seda enam tegema. ma kirjutan hea meelega sellele alla
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:24
See on ju hea, see kiri näitab sinu mõttetust siin ilmaruumis, haledust, kibestumist ja tohutut argust...näost näkku kohtuda sa ju ei julge, hirm on nii suur, elus ja reaalse inimesega suhelda, sest sõnu siis sul ilmselt ei ole ja tule...samas tummahambaga ju tõesti pole millestki rääkida. Huvitav, kumb meist on saanud siin rohkem positiivset poolehoidu, mina või sina...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:32
sa meenutad mulle poisikest, kes püüab puumõõgaga vehkides sõda mängida
kahjuks peale iseenda tal muid mängukaaslasi ei ole, aga mõõkleb vihaselt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:52
Puumõõgaga on ka sõdu võidetud, sest valitud õige strateegia. Kahju, et sina ei oska valida strateegiat, seepärast üksik oledki ja ka jääd või ...oled selline nagu Õige Eestlase valimisel, netikommentaator ja tema ema...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:01
ma ei tea, mind isiklikult paneb selline edasi-tagasi keksimine õlgu kehitama. edu enda tõestamisel
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:04
Lõpetuseks, keksid sina mitte mina, mina pole palunud sul kirjutada...aga jah, arg oled sa küll...tule , saame kokku, kui kardad, siis kuskil suures rahvarohkes kohvikus, kus sulandud massi ja ei pea end häbenema...vestleme, ehk suudad siis rahulikult edasi elada ja ka inimväärikalt käituda. Ole kordki elus tõsiseltvõetav Kuigi raske seda uskuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:19
Tore jälle lugeda ,et umarmen blokib,kuid nüüd juba koos kadi55-ga. Eelmine teema jäi vist lahjaks,kuna klubiliikmeid sai kas palju või vähe ,kaldun arvama ,et vähe,sest nüüd ju uus pealkiri lausa,,,HOIATUS!!!!!!
Mille eest siis nagu hoiatatakse?
Kas selle eest ,et umarmen ja kadi55 blokivad või ,et blokkige enne, kui kadi55 ja umarmen Teid blokivad ?
Mind küll blokitud ja arva ,et kadi55 on ka neid blokke piisavalt saand,pole probleem ju igal oma konto ja toimetab seal just nii kuidas soovib.
Just sama teen ka oma kontol edasi ja nii palju, kui pean vajalikuks,sest kui siia iha.ee-sse konto tegin ei lugenud ma kuskilt,et ma seda teha ei tohi.
Mõnusat,arutlemist teemal,,,,umarmen????
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 18:49
kuulge cubalandid, ainult väga enesekesksed ja piiratud inimesed saavad otsustada kel on mulla maitse küljes ja kellel mitte. need naised on vägagi küpsed ja teavad mida tahavad, ilmselt tunnevad end oma kestas suurepäraselt.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 20:09
ärge ärrituge tühjast! pole hullu, 20-stele on 50-nene muld, saavad vanemaks muutuvad arusaamad ise 50-stena peavad nemad ka ennast veel elamiseks-olemiseks piisavalt nooreks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 11:58
Tundub, et minu teema püstitus ei lõppegi...mõneti on see ju tore, on mida lugeda ja erinevaid arvamusi saada, kahju, et kõige suurem ja arem utha ei diskuteeri, ehk said mõtted otsa, neid ju nii pisikeses peas palju olla ei saagi või adus ta, et rumalusega silma ei paista...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 12:15
kas lapsel on igav? keegi ei mängi sinuga enam kulli?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 12:17
pane tähele - ma hakkan sulle veel meeldima. juba praegu tuntakse must puudust
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 12:22
Ohh, seda vast karta ei ole...sa ei julge isegi kohtuma tulla...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 12:25
kohtuma? ma ei taha ennast surnuks naerda ja teiseks- sa ei ole minu maitse. kurda oma naistemuresid kellelegi teisele
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 12:37
Mina küll ei trügiks kohtuma inimesega, kes ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 14:17
jfjm, ega ei meeldigi. selles see asi ongi
see on ainult taktika. keegi püüab veel koolitada kedagi endasse uskuma, kavaldab natuke, tegeleb enda päästmisega. kui aus olla, siis ega ta ei saagi praegu midagi muud teha ka. muidugi, kui ta veel tahab naerualuse staatusest pääseda,
aga vaevalt. ma arvan, et talle see isegi meeldib.
mis siis, et poolehoidjate read on ahtakesed ja et tegelik huvi nii tehtu kui ka tegija vastu on kokku kuivanud/ kuivamas - ta sai tähelepanu. ka negatiivsel tähelepanul on väärtus.
st et tähelepanukao pärast reaalselt muret praegu(veel) ei tunta, aga samas tähelepanu üleval hoidmiseks päris tegevusetult ka ei saa olla ja parim viis selleks on leida endale mingi vastane, leida tema vead, nendele apelleerida jne. positiivne kangelane otsib negatiivset kangelast. tegevust peab ju olema, et huvi kestaks.
sisuliselt tegeletaksegi keksimisega. see on meestekeks

mitte keegi ei tunnista enda kaotust.
mitte kunagi ei arva keegi, et viga on temas ja tema puust mõõgakeseses, selle kasutamisoskuses. pigem tuleb püüda leida üles see teine, n-ö tegelik süüdlane mehe vigades - mehe poolt vaadatuna siis see keegi, kes talle selle puust mõõga kätte pani ja poisikese kombel mehe ennast sellega kaitsma sundis.
selline vehklemine võib vaatepildina tegelikult võluvgi olla ja isegi naistele vahel meeldib, kui ainult mitte arvestada seda asjaolu, et kogu võitlus käib tegelikult peegli ees ja iseendaga. kahjuks nad ei tea, et seda võitlust nad ei võida - peegel on tugevam....
˅ näita rohkem ˅