Foorum
2012-12-02 13:22
katu003 varikas on Zzuzlikud. armetud identiteeti otsivad igerikud kes ei oska varikatki teha nii, et keegi aru ei saa. Panevad halvad hinded ja siis blokivad. Jõudu lasteaed!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 14:40
Kuulge Cubalandid .... miks Te nii õelad olete ? kas keegi on Teie ego nii kõvasti solvanud , et Te kargate ja mölisete igaühe kallal ? Saan aru küll , et hoiatate kellegi eest aga miks peab see olema konkreetselt antud inimesi ründav olema ? Mis on selle eesmärk või kuidas ? Ise Te ei taha , et keegi Teid ründama hakkaks konkreetselt , mis Te siis ise põrkate sedasi ? Oi mina loll RedLight tegin suu lahti .... vahest panete minu paturegistri ka hoiatusse ?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 17:19
Tulebki sinu nimi ka panna, sest see teema ei puutu sinusse, aga sa ei saa ju aru vaatamata sellele et sulle ja kogu ülejäänud netisistujate seltskonnale on seda korduvalt mainitud. Ja mitte ainult meie. Seda miks meiega norima hakatakse seda me ei tea, aga eks vist sellepärast, et oleme topis esilehel liiga kaua olnud. tegude inimesi on siin vähe, enamus niisama targutajad oma haledas ning anonüümses netimaailmas.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 17:22
AGa pange siis minu nimi .... mina ei peagi aru saama sest mulle ei meeldi ülbajad ja tatipritsijad . Ma saan aru neist kes oskavad näha laiemalt kui oma ninaotsa ainult.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 17:29
pane oma mudrumulk lihtsalt kinni ja kobi nendesse teistesse teemadesse kui sa tuhkagi ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 17:31
MMmmmm....intelligendid avaldavad arvamust . Mina panen oma pudrumulgu siis kinni kui mina tahan ja seda peaksite Teie teadma !!! Kas pole nii .... mõelge ise miks Te peaks teadma.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 18:23
sinu suu topitakse kinni mõne teise pede munniga!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 18:27
Awwww , sai ära panna ... mulle see meeldib . Mulle on koguaeg meeldinud sadomaso teemad seega erutus sellega on 100% . Ainuke viga on see, et Teie ju seda ei näe .... tunnen kaasa sest kõrgklass ja selle elegantne viisakus on minu jaoks võõras. Ilu ja tarkus pidavat alati käsikäes käima ... ihhiiiii
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 18:31
ZzuZlikud ... no mis Te nüüd solvate siin eliiti , kes seda enne näinud .... ai ai ai pahad lapsed
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 18:32
kas tundsite ennast puudutatuna või? pole hullu elate ehk üle igerikud!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 18:35
Mis sõna see igerik on ka üleüldse ... ? Minule seostub see nagu selle muistse muinasajaga kus olid popsid ja saksad ...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 19:50
Sitaperssed on tigedad kui herilased! Teeme nüüd hoopis uue teema!
Kuule redlight, sulle ei sobi see kasutajanimi, sest see red nagu seotud rohkem naistega, aga sina ju kõigest naiseks riietuv lihtlabane pede! Kuna sina oled ju pruuni armastust pakkuv, siis võtad äkki brownhole.......where is not lights, just only shit!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:01
Oi kuidas mulle meeldivad paarid...ei tea kas teised siinsed iha paarid on ka nii elegantsed ja intelligentsed ?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:04
Ei no kui see nimi ei meeldi võime ju midagi muud välja mõelda!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:06
Ei ei ärge nüüd oma õrnasi ajupoolkerasi ka nii vaevake , ega liigne mõtlemine võib kahjustada Teie adekvaatset suhtlemist, seega jah loomulikult ... Teie poolt pakutu on arvesse võetud ja on läbi vaatamisel. Jään ootama ka teiste PAARIDE arukaid ideid , kes on suguluses näiteks cubalandidega ....
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:28
Kuidas sa nüüd äkki nii tagasi tõmbasid, kas juba ongi suu munni täis või? Sina ju tahtsid sõda ja selle sa saad. Enne ikka mõtle kui oma kakast nokut kuhugi topid!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:30
Jaaa mu aulikud Cubalandid , kuulan alandlikult Teie mõtteavaldusi . Te olete nii kuradi huvitavad tegelased , et tahaks teada puht sportlikust huvist, et kas Teie-taolisi lugupeetud paare siin veel. Kuulaksin ka nende arvamusi ja ettepanekuid, Teie omasi juba olen kuulanud ja nüüd ootaks Teiste viisakusavaldusi, olge nii paid ja laske nüüd teistel paaridel ka tarku mõtteid öelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:34
No siin foorumis oled ikka rohkem sina kes oma junnikesi igasse teemasse topib, meie ütleme vahest paaris teemas oma sõna sekka ja siis on ka häda lahti. istud siin ihas hommikust õhtuni ja see ongi su kogu hale maailm.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:37
Loomulikult mul ei ole ju muud elu kui iha.ee ja Teie olete minu silmarõõmud, kes hallid päevad iha.ee-s teevad kirkaks. Kuidas Te sellest enne aru ei saanud armsakesed.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:43
meie saime sellest kohe aru, aga sulle ei jõua teatud asjad kohale!
Jätka nüüd ise siin edasi oma vaimuvaese ilaga ja hoia ikka munn perses!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:46
Ei loomulikult mulle ei jõua kohale , ma olen ju see kuidas seda nüüd öeldigi...aaaa...mõttevõime puudub mul ja siis ma ei tea kes kelle kaudu on tuttav ja kes on keegi ... loomulikult ma ei saa midagi aru ... seepärast ma ju püüangi Teiega hoida suhtlust, et muidu unustan Teid üldse ära ja...ja siis olen ma siin üksi ... vist ... eeee ... kurja õnnetuks teeb see kui Te nüüd enam minuga ei suhtle.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:51
kui siin keegi närvis on siis räägid ju iseenda eest
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:54
ma juba ütlesin.........räägi enda eest katu003-Zzuzlik
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 20:57
Cubalandid ma olen Teie peale solvunud .... kuhu jäi tähelepanu minule ? Räägite siin nüüd hoopis jumala võõratega ja mööda asju...aga mina ? Mina tahan kaaaaa ....
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 21:06
sina alustasid sõda ja selle sa ka said. pildituunijad, sest ilma selleta ei kannata üldes peale vaadata. mölise üksi edasi kui tahad!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 21:09
Mis sõjast jutt käib? Olete ikka imelikud, lihtsalt lahmite meie pihta ? Keegi jättis kohtumisele tulemata, et nii kurjad Juba oleme Zzuzlikud , naljakad olete aga edu teile
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 21:09
Huvitav kummaga ta nüüd räägib ... aga mul on suurem noku kui Cubalandi meespoolel.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 21:22
hoiatuste teema on alati üks lahe freakshow olnud, aga paarid ja cubalandid on selle ikka täitsa uuele levelile tõstnud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 21:24
Kõik värisevad, kui teile hindeks panevad vähem kui 10 ...issand, kasvage suureks ..palun vabandust cubaland, et ma julgesin hindeks panna "5" ..ja cubaland vastab sellele.." Saad andeks "...mida perset juttu ? nagu Jumalad.. , tegelikult rotid, mis muud...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 21:25
Mulle meeldivad jumalad...nad on arukamad ning targemad kui pooljumalad või surelikud !
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 23:25
Loen ja mõtlen- MIS TEIL VIGA ON? ja nüüd hakkan ka 1,2,3 -si saama või?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 23:25
Loen ja mõtlen- MIS TEIL VIGA ON? ja nüüd hakkan ka 1,2,3 -si saama või?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 21:45
Suslik nüüd võiks väita, et Jessicas, cubaland ja ihapaarike on kõik cubalandi varikad. Kõva
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 10:16
Mina isiklikult sain Cubalandilt bloki. Ilmselt selle eest, et 5ga hindasin
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 10:27
Miks siis hindasid 5ga selline kena naisterahvas on kümmet väärt.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 11:57
Terasmees1 pane meile ka viis , siis sulgub ka meie konto sinu jaoks. Sinu valik.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 13:58
ihapaarike, mis on hindes 5 nii halba, et vajab kohe blokkimist?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 14:12
ai kurja, see probleem peab lahenduse leidma. pakuks sellise variandi, et ohverdan ennast ja kabistan läbi cubalandi, zuzliku, ihapaari ja kõik teised vaidlevad osapooled. pärast annaks siis siin lehel eksperthinnagu, et kes on reaalne ja kes varikas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 15:58
Terasmees1,
Lühidalt: mis meile annab sinu viis? No proovi vastust leida.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 17:53
suht haige see viite teema . mind siin on siis blokkinud mõlemad osapooled. mille eest cubaland , ei tea, aga ihapaarike siis 5 ga hindamise eest. kasutakski juhust tänada neid mulle saadetud ilusa kirja eest . kusjuures, et ärahoida avantüüre nende kirja sisukohta, siis loodan, et nad ei pahanda, kui seda tsiteerin. ehk siis palju änne viiemees. ilusti ju öeldud ja vastuseks siis tänan õnnitluste eest ja olen teile ikka valmis viisi panema kui selleks juhust avaneks. pildid ju on seda väärt,et neisse hästi suhtuda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 18:25
No tõesti--ma ei kritiseeri ei ihapaarikest ega cubalandi--nemad pole lollid..Aga on paare kes tulevad tutvuma..mees vist alguses ja siis naine kohe järgi et ära vasta. et me otsime paare Ja kuii tahaks vastata, et ma polegi paaridest huvitatud--siis vastata ei saa, sest ma pole VIP! Aga ma olen tavaline mõttetu maakas ja mina VIP-iks iial ei hakka! Mul savi, mis paljad ihud seal mummude taga on--päris ausalt on jumala savi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-16 14:40
Aix64 vaata mõned inimesed kohe on nii enesekesksed ja neile suht mõtetu midagi seletada. Aga täna oleme ( olen) kuidagi sõiduvees.Viimast korda siis selgitan. Keegi pole sinult mingit hindamist soovinud. Võid oma väljaveninud kottide pikkust hinnata. Astu mööda.
˅ näita rohkem ˅