Foorum
2012-11-05 17:15
Kas kellegil on sellise kastajaga tegemist tulnud teha? Saadab tutvustava maili, otsib väidetavalt endale veebimodelle ja väidab, et tegeleb igati ausa ja siira äriga.. Hakkab peale suruma enda tingimusi ja kui küsimusi esitad, siis laveerib vastustega ja püüab hämada. Kiidab, et võimalik teenida 5-6 tuhat euri kuus, mingil hetkel muutub see summa aga 800-1500 euri jne.. Praegu pidi tal olema 7 modelli, kes talle hirmsasti raha toodavad ja kõik pidid jube rahul olema..
˅ näita rohkem ˅
2012-11-05 17:40
Oh, mina olen seda tüüpi kohanud küll. Ma isegi mäletan, et rääkisin sellise kasutajaga nagu katu003 ja mainisin, talle kirja teel, et siis teenib vähem raha, kui ollakse vähem veebikaamera ees. 5-6 tuhat euri teenib ikka siis, kui tehakse tööd 40 tundi nädalas. Siis mäletan, et katu003 tahtis ettemaksu, ehk avanssi ja ma ei olnud tõesti nõus tema tingimustega.
Pole kunagi väitnud, et need seitse modelli kõvasti pappi sisse toovad minule, kui agentuuri omanikule. Nemad saavad aga enda teenistuse eest väga normaalset tasu. Täpselt niipalju, kui viitsitakse tööd teha.

Heh
˅ näita rohkem ˅
2012-11-05 22:24
Ei saa kahjuks niimoodi ju asju ajada. Kui sa kedagi süüdistad, siis pane ikka tõendusmaterjalid ja puha.
Ei tea ma ühtegi tööd, kus saab tasu ette ja siis inimesed teevad tööd tagant järele
˅ näita rohkem ˅
2012-11-05 23:03
Silver, las vähemalt 2 nendest sinu 7-t modellist kirjutavad siia enda positiivsetest kogemustest ja koostööst sinuga - seegi tõestaks sinu ausust ja siirust nagu sa ise ütled.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-05 23:35
Ma ka sain sellelt agentuurilt kirja ja yks teine kasutaja ka siin, aga tema kirja ma ei avalda..Igatahes mina ka kahtlen selles nn.agentuuris..Nii et mul polnudki vale arvamus, et vaatavad, et vana ja dementne, et äkki raha vaja ja läheb önge..Mul töökoht täitsa olemas ja päris normaalse palgaga. Aga katu003-l ka öigus, et las need ise räägivad oma kogemustest, kes juba töötavad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-05 23:42
kuule katuke 003
usun, et oled kindlasti tark tüdruk ja tahad ausalt teenida aga--------------
Sellised kuulutused (tööpakkumised) sellised palganumbrid ja muu loll jutt on ju üheselt mõistev, et tegu on prostitutsiooniga
mis modellid, firmad, kes tõesti modelle otsivad korraldavad kõigepealt castinguid jne, rahast hakatkse rääkima alles siis, kui leping on käegakatsutav lisaks omavad kodulehekülge sh kontaktinimeste nimed välja toodud, asukoht , tel nr-d

Kui muidu aru ei saa, siis vaata siin IHAS ringi
siin ka libud nimetavad end "prof.massöörideks " Seppäla aluspesu seljas ja liiguvad marsuudil TARTU-ÄKSI
˅ näita rohkem ˅
2012-11-05 23:52
Heh...Saage aru, et asi on rohkem organiseeritum ja meie ei sunni kedagi endale iha.ee-sse kontot tegema. Siit saab tegelikult üllatavalt vähe tagasisidet või huvi asja vastu, sest, kes siin tahavad raha teenida, teevad seda niikuinii päris agressiivselt. Vaatan kasvõi seda kuulutuste rubriiki.
katu003 argument on ainult selles, et firma on lühikest aega tegelenud ja tema arvates ei ole see asutus kunagi maksnud välja sellist summat, mida ta reklaamib. Sama hästi võiks väita, et pesupulber ei pese riideid nii hästi puhtaks nagu reklaamitakse. Selline tegevus tundub olevat ainult lapsik.

Jah, kindlasti haakuvad siia külge need inimesed, kes käivad tööl ja teevad maha selliseid inimesi, kes on nõus ennast paljastama.
Kõik on vabatahtlik. Ma ei saa aru, millest selline tolmupuhumine. Kui tehakse tööd, siis saab tasu. Kui tüdruk suudab meelitada kliendi tasulisse showsse, siis ta saab ju selle eest tasu ja ongi kõik. Kui raskeesti arusaadav see ikka on? Kui on keegi , kes ei soovi minult kirju saada, siis blokeerige mind ära.

Üldiselt eelarvamused loevad ainult lollide kohtus. Mina ja kindlasti ka teised ratsionaalsed inimesed saavad aru, et on vaja tõestust, et tegeleme ainult naljatamisega ning meil tegelikult ei olegi tõsi taga.

Palun tõestage, et oleme petturid.

Parimate soovidega,
SH Agentuur
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 08:28
Mulle tuli selline kiri MrAgentuur kohta iha.ee postkasti:

tere
sellel mehel jah probleemid ikkagi ka m6istusega vist mis pläma ajab suust välja
endal tal tihti kuulutused rubriigis "mees-meest" kus kuulutab, et imeb riista raha eest !!!
teine päev naiste ees mängib rikast ärimeest, kes modelle otsib
aga täna uus kuulutus tal ja modellide asemel otsib TÖÖLISI

Eks igaüks saab teha siit ise enda järeldused..
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 09:31
irwwww... see SH Agency tegele vist pederastidega ka. Pane oma agentuur põlema türaimeja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ükski lollakas ei tule sinu sitaste kuulutuste peale kuhugi tööle. Mine ja ime meeste türa edasi sitapea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 09:32
nojah sellel pederastil ju konto blokis.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 21:31
Tundub, et meil on olnud õigus ja adminnid on ta ära blokkinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-08 09:06
kõige koomilisem asja juures see, et püüab leida juba kahte tüdrukut , sest Soomest tuleb kaks "ärimeest" ( 500.- päeva teenistus neiul !!!) kes viivad teid shoppama, ostavad kingitusi, õhtustate koos.....bla bla bla ja siis lähete ööbima HOSTELISSE
˅ näita rohkem ˅