Foorum
2012-08-15 17:30
msn: [email protected]

g0d like says
hei,räägime seksikogemustest
kuuled w
kuuled kuradi kaamera nikkujast lits w?

kuuled kuradi nikkuja w, ma tean et sa kuradima hea lits äkki tuled tõmbad minu ka tyhjaks siis kui sa said mu lapsega webi teha kuradi lita rsk dvj hakka rääkima
kuuled kuradi vitt w?
WebShow . . . says
sinu lapsega tegin webi??
MA EI PAKU LASTELE WEBI!!!
g0d like says
tra aga näed sa tegid
WebShow . . . says
HAHA
millal?
mis nimi?
g0d like says
ju ta sokkis midagi kokku siis
WebShow . . . says
Kuidas ta show eest tasus siis?
g0d like says
ta on piisavalt vana et tasuda
ja nime ta õiget sulle ei ytlend
WebShow . . . says
ja kust sa sellest teada said?
g0d like says
õnneks
ta rääkis mulle
WebShow . . . says
hahahahahhaaaaaa, kuidas ta siis ülekande tegi, kui nime ei tea??
kelle nime alt??
või kelle konto pealt?
g0d like says
ju siis minu alt
WebShow . . . says
jaotad niimoodi vabalt oma koodikaarti?
Ja milles mina süüdi olen, et mind litsiks sõimad?
g0d like says
nii et kahju tasuks tahan et sa imed mul lahti
WebShow . . . says
PANE PÕLEMA ENNAST VÄRDJAS
g0d like says
käi vittu kuradi paugu näljas libu
WebShow . . . says
MA SAADAN SELLE VESTLUSE NETIPOLITSEILE JA LASEN SU IP VÄLJA UURIDA
HAIGE INIMENE!
g0d like says
no
aga siis ytle seda ka et
lapsega tegid
WebShow . . . says
KELLE ASI SEE ON????
LASTEGA EI TOHI SEKSIDA
ALLA 13-AASTASTEGA
WEBI KOHTA POLE MINGIT VANUSE SEADUST
JA HOIA OMA TATT SEKSPORTAALIDEST EEMALE SIIS
g0d like says
no teeme nii
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 17:48
kaks abikooli kasvandikku said kokku
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 10:50
ei no jah lihtsalt pole sõnu
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 11:02
On olemas meesterahvaid kes ilmselgelt saavad mingi rahulduse kasutades naise pihta võimalikult tooreid ja labaseid väljendeid.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 11:37
paraku ta on nii jah.
see on võimutahe. selline arglik, aga see on olemas. võimuiha rahuldamine.
kui tegelik võim puudub, siis üritatakse seda millegiga kompenseerida. käitumisega jäljendatakse seda, mida tegelikult ei ole. pannakse teine pool enda võimu tunnetama, luuakse temas hirmu. mida rohkem teine kardab, seda võimsam tunne tekib.

mis muud, kui peab arvama, et see on ka seksuaalse rahuldamatuse ilming. üks nendest.
võtame või nt need stressis mehed, kes pidavat teadlaste arvates eelistama raskemas kaalus naisi. kujutagem ette, millist stressi see sissemiselt mehes tekitab, kui tal on kogu aeg raske ja on selle pärast sunnitud teatud naisi vaatama ja neid valima.
teeb viha pika peale ja stress muudkui suureneb. ning siis tehakse mingil päeval endale konto ja lahti webcam ja....lastakse oma stress valla.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 11:52
kui oled reaalses elus "väike mutrike", käsutäitja, siis internetiavarustes saad kujutada ennast suure ja tugevana, "tegijana". siin ju keegi ei näe ega tunne. anonüümsus annab"tiivad"
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 11:58
omasugused tõmbavad omasuguseid.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 12:01
ei ole kindel... vahest ikka nii, et ei leita ühist keelt ja hakatakse sõimama
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 12:03
kuna naine enne on tunnistanud oma viga? ikka on mees süüdi, aga mees pakub seda mida naine tahab ja soovib. nagu kirjutisest näed isegi, Sirle ju naudib mõnuga sellist suhtlemist. Iga teine oleks kohe alguses vestluse lõpetanud. Suurest uhkusest postitas teema isegi foorumisse.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 12:20
Vaesed mehed! On need naised ikka.....
Aga mehed, kas teie tunnistate oma vigu! Mitte iial! Sõimama hakkate hoopis...
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 12:29
jälle oli tõde valus. kui sõimatakse, ju siis olete väärt, õige hõlma ei hakka keegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 15:14
nokupoku alias misha36 (pluss veel sadu erinevaid kontosid). Kohe aru saada, kellega tegu. Elupõline naistevihkaja. Ilmselge omasooihar.
Leiab alati õigustavaid sõnu meeste kohta ja naised on need hullud ja ajudeta litsid, kes mehi provotseerivad.
Ilmselt peksab ka naisi, ei ole absoluutselt imekspandav sellise ajupuuduliku ja vaimselt väga nõdra isiku puhul.
Mine ravile misha36! Ja saa üle oma parakatest. Veelgi parem - tule ükskord kapist välja!
Sa ajad oma imalat pläma juba aastaid siin. Loodad iha.ee foorumi kaudu maailma parandada? Küll paned sa inimesi vangi, küll teed pealtnägija saatele lugusid ja helistad õhtulehte. Millal on progressi näha sinu lubadustele? Ilmaselt kunagi!
Keskeas virelev ja vanemate kulul elav töötu jõusaali dropp! - muud ei oska sinu kohta küll öelda.
Ja nüüd lase jälle siia lehekülg oma nuttu ja hala, kuidas naised mehi kiusavad, ise selles süüdi on et neid sõimatakse, üle lastakse, on ise süüdi et neid pekstakse, et neid laimatakse jne. Õige hõlma ei hakka ju keegi?

Mis puutub antud teemasse, siis selliseid debiilikuid ja veel hullemaidki (sealhulgas nokupoku aka misha36), leidub siin lehel sadu ja sadu.
Tulge ja nutke, suured mehed! Nutke kohe kõvasti, et teid on üle lastud mõne euriga ja et jäi üks onamise seanss vahele. Minge kohe nokupoku juurde ja pange talle pea sülle. Ulguge siis koos ja kiruga naissugu maapõhja. Naissugu, ilma milleta oleksid teie peod juba onaneerimisest villis ja te ilmselt üksteise tagumike kallal oleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 15:20
Kurja, mul hakkas ka sama tunduma, et misha36 on jälle tee ihasse leidnud tagasi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 15:25
Ta on kordi väitnud, et läheb nüüd nö. puhkusele, aga kohe kui peaks ilmuma siia teema, kus mingi nikastanud mehepoeg avalikuks tuuakse, on mishka taas oma aegumatu joruga platsis. Naised on ise süüdi, kõik iha.ee meesasukad on normaalsed ja siin ära märgitud on ainult erandid jne. Muidu on mehed toreded, naiste suhtes viisakad, ei paku raha seksi eest, ei käi naiste korterites vargil, ei lase kedagi rahaga üle, ei ähvarda peksa anda jne.
Ju siis mishkal on õigus. Kes siis tema väidetes kahelda saab.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 15:38
Aga eks ta natuke seda teie maailma liigutas küll on ju. Või vähemalt keerutas tolmu ülesse. Millest muidu selline liigutav postitus
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 15:43
Nujahh... aga samas ka üldse ei imesta.. mees kes on salvav ja jõhker sõnades... kaugel siis füüsiline vägivaldki.... Küllap on keegi haiget saanud selles osas ja kaotanud austuse inimeste vastu kes sõnadegagi püüavad haiget teha..
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 15:46
väike säde ja hull aktiveerus, nii lihtne see oligi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-16 15:49
nokupoku, huvitav silmakirjalikus.. see sama väike sädemeke meelitas ju sindki siia foorumisse tagasi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-17 00:00
nokupoku, misha-kes iganes sa ka ei ole: Esiteks ei ole ma mingi Sirle (kui sa mind mõtlesid oma postituses) ja ma üldse ei imesta, kui see msn-i vestlus oligi Sinuga!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-17 09:20
aga huvitav, miks need veebineiud ikkagi oma veebivestlustega siin esindatud on. selles teemas nt.
mis neid ajendab neid vestlusi salvestama ja milles seisnes praegu hoiatus?
niisama tahetakse „lahedat vestlust“ teistele tutvustada? siit ei tule ju isegi välja kasutajat. ei saa aru, kelle eest nagu hoiatatakse siis?
kui ei ole ei seda ega teist, siis jääbki üle arvata, et siin elatakse oma tööstressi välja, teenitakse mingit tunnustust, kellelgi on igav vahepeal hakanud vms.
ma ei saa asjast aru. ise valitakse endale üks pentsik mooduse raha teenimiseks ja siis stressis olles käiakse siin ennast pervertide peale välja elamas. kaamera ees vist ei saa piisavalt seda teha. ma ka ei tea, aga halenaljakas tundub. noored naised.
veebineiud paistavad olevat päris tähelepanualdid.
teisalt istuvad siin samad tuttavad perverdid hoiatuste all ja kui sobiv moment tekib, siis kirjutavad teie kohta midagi. te väärite teineteist.
ei tunne ma teile teie tööstressis kaasa. tee ei pea seda tegema. aga tahate
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 03:28
lol
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 10:31
jeeejeee, millised su enda teised kontod on muidu?
˅ näita rohkem ˅