fistingsex.
ja miks mitte. peaks ametiühingu lausa nende kaitseks looma.
ja teise sellise petetutele
las siis vaidlevad omavahel, valivad endale esindajaid jne.
soosime siis millist tegevust? kas petuskeeme ja rahavargust või oma arve pealt kontrollimata taustaga isikule raha kandmist?
kui keegi minu arvamust teada tahab, siis mina ei soosi kumbagi tegevust.
ei, kõiki varguse ohvreid kindlasti lolliks ei peeta. isegi seadus ees mitte. ainult kahju kannatajateks. aga seda teist näidet telef. autosse unustamise kohta tasub tähele panna. see on juba enda vara järelevalveta jätmine, enda hooletus. tegid oma vara vargale nähtavaks. seega oled ise varguseks soodsad tingimused loonud ja osaliselt selle eest ka vastutav.
sama asi on ka veebika pettusega. kui sa tead, et oleks pidanud nt uurima teise tausta ja sa loobud sellest tegevusest, siis sa oledki oma osa pettusesse andnud. enda teoga oleksid saanud seda muuta. raha oleks alles olnud, pettus oleks olnud olemata. see ongi see osa, mille eest sa oled vastutav. sina kui tehingu teine pool pead teadma, mida sa teed ja millised ohud on, et olla kurteo eest kaitstud. muu eest vastutavad juba teised ja ka karistavad teised isikud.
ma ka ei tea, miks neid isikuid ei ole siiani tabatud, keegi vist ei ole kaevanud. või on kaebused alusetud.
leidsin kasutajatingimustest sellise punkti:
KASUTAJA ei tohi ilma TEENUSEPAKKUJA nõusolekuta TEENUSES reklaamida teenuseid, firmasid, tooteid jms. TEENUSEPAKKUJA võib kahju kannatamise korral nõuda KASUTAJA tsiviilmenetluse korras vastutusele võtmist.
ma ei tea, kuidas see kord siin töötab, aga veebiteema peaks ka mingit sorti teenuse reklaamimise alla minema.... mulle tundub. täpselt ei tea, mida siin teenuse hulka arvatakse. samuti ei ole täpsustatud, mida kahju kannatamise all silmas peetakse ja mida see endas sisadab.
küsimus siis selles, et kui seda tehtaks ka nõusolekute andmisega, siis peaks enne teenuse kasutamist vaatama, kas sellel või teisel pakkujal on tegevuseks nõusolek olemas või mitte. kui seda pole või kui tekib pakutava teenuse suhtes kahtlusi (tulevad kaebused selle kohta), siis saaks ka kelleltki nõuda nende tegijate karistamist.. nt konto sulgemise või mingi muu meetodiga. praegu ei tea, kas saab seda teha. tingimustest see ei selgu.
tundub, et rohkem nagu kasutaja enda vastutusel see asi. portaal kaitseb ennast ja teeb midagi ainult suurema kahju kannatamise korra.
seega kehtib sama kord, millest mina räägin.
jaheem, utha ei tunne ennast eriti puudutatuna sellest teemast, sest ta ei ole potensiaalne veebikakasutaja
ainult vaatleja ja arvamuse avaldaja praegu.