Foorum
2012-08-13 19:58
Petab välja raha, pakub nö "webikat" raha eest pärast ei kippu ega kõppu. Pärast siin foorumis ringi kolades märkasin et see Hanna-Stina Sillaots on ka varem väljapetmisega figureerinud. Soovitan ta kohe pikalt saata!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-13 20:09
Sama moodi kolavad ka Weebika pakkujad foorumis ja näevad, kellele saab tillikat teha
˅ näita rohkem ˅
2012-08-13 20:14
värskelt välja petetud raha siis. viis päeva oled lehel tegutsenud selle kontoga ja kohe said petta. või ei julgenud teise nime alt seda teadet kirjutada? ma ka ei oleks julgenud.
ja asine soovitus sul, ainult et enamus kaamerahuvilisi mehi on kirjaoskamatud või puuduliku lugemisoskusega. nad ka loevad „pärast“ nagu sinagi või ei loe kunagi.
sellepärast pole hoiatamisel erilist pointi. rohkem enda rahustuseks kirjutate neid teateid siia.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-13 20:18
ajas kontod segi nüüd me Sten teame, et sina seda tegid
˅ näita rohkem ˅
2012-08-13 20:23
Infotehnoloogia tegi väikse vingerbussi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-13 20:38
loeks ka enne kui vaid oleks normaalne otsing olemas, mina siiamaani pole selle leidnud! Ja kas tegemist webikaga või mõne eseme müümisega suuresti vahet pole! Mina sellest vaesemaks ei jää, kuid tütarlaps ise varsti on pahuksis õigusorganitega, sest süües kasvab isu, küll saab hakkama mõne tõsisema teoga. Niiet võiks edu soovida talle!
Teie olete tõesti väga agarad kirjutama, kuid see ei tee veel minust kirjaoskamatut!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-13 21:03
ilmselt kellegi huvides, et otsing puudub
˅ näita rohkem ˅
2012-08-13 21:42
sobivad märksõnad ja googelda, selline otsingumootor et anna minna, isegi ammu maha võetud pildid on olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 09:11
mis sa seletad, fistingsex. tuhkagi sa siis rohkem loeks. sama tark oleksid olnud nende otsingutega nagu praegugi.
ei saa ju avalikult tunnistada, et laisk olid ja ei viitsinud enne teemasid sirvida. sexikaspiigast on ennegi siin hoiatuste all kirjutanud. juba eelviimaselt lehelt oleksid ta leidnud, kui oleks natuke edasi vaadanud. ja neid viiteid tema kohta leidnuks veel. kolmandal lehel oleks pilt juba selge olnud. isegi otsimises peab teid juhendama??
kuidas te iseseisvalt enda pissitamisega hakkama saata ma ei saa aru. kas siis peab ka keegi hoidma tulema?
null aju
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 19:54
naljatilgad, milleks rõhuda silmade kõõritamisele või ebakompetentsusele.. okey, kui peate ennast pädevateks iha PR-tegelasteks siis vähe asjalikum selgitus ei tee paha, või nh tehke lõpuks ära, pole vaja korduvalt kaagutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 20:22
et .. misasja? kas sa ei tahaks tõlkida, mida sa tahtsid sellega praegu öelda, sest ma ei saanud mitte midagi aru. mida peaks tegema?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 20:30
ei midagi, hoia lihtsalt kätt elu pulsil..
iha võib olla umbisikuline kuid modedel on rohkemal määral õigusi ning pääsevad ligi salajastele kirjavahetustele..
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 20:35
mis kirjavahetusele? millest sa räägid, mitte ei saa aru. sa oled teemast väljas. kuidas see sexikaspiiaga seotud on või teemaalgataja murega?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 20:37
sa tundsid ennast kuidagi puudutanuna minu kommentaarist või millest selline vaheleastumine?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 20:49
jh, tunnen muret kõiketeadjate üle.. konkreetsesse juhtumisse süüvimata lajatatakse kõigile.. pole vaja siia segada naiselikkuse loogikat, mis see olla võiks?
Pigem kas oled võimeline miskit muutma või juttu jätkub kauemaks?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 21:04
las iga mees muretseb enda eest. ma ei saa aru, mille peale sa erutud.
kui veidi mõelda, siis oleks tegelane saanud selle olukorra tekkimise edukalt ka ära hoida, aga oma tegevusega või tegevusetusega vedas ta ennast praegu alt. ta pidi enne selle olukorra läbi tegema, pettuma ja siis siia sellest kirjutama, aga oleks saanud olla vastupidi, kui ta oleks mõelnud. piisanuks sellest, kui ta natuke teema postitusi sirvib.
kas see on liiga keeruline loogika su jaoks?
ja mis muutmisest sa räägid? kas need mehed muutuvad käsu peale? mees tegi, mees ise vastutab. ja mees tunnistas ise, et ta otsida ei osanud. seega tunnistas ka oma viga juba. probleem peaks nagu lahendatud olema. rahune.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 23:23
Tõesti, kaagutamist rohkem kui tegu! Selline tunne justkui soosite sellist tegevust?
Jah tegin lollust, jah mõtlesin milleskist muust. Kuid see kõik ei muuda asjaolu et on petetud. Sama jutuga võik kõiki varguse ohvreid tembelda lollideks? Milleks ostsid sellise auto et teistele meeldis? Miks unustasid nuti-telefoni autosse jne
Blokeerige antud tegelane, pange IP vms musta nimekirja, mida iganes. Antud tegelane on ju korduvalt sima jäänud!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 23:26
kas viimase sõna lausuja pretendeerib miskile tõele? ei, ausalt ei huvita see jutuvada.. kui reaalis väidad, et oled autoriteet siis vaatame aga hetkel pigem selline soolapuhuja..
˅ näita rohkem ˅
2012-08-14 23:29
to Utha, ülejäänud ärge tundke ennast puudutatuna
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 01:07
fistingsex.
ja miks mitte. peaks ametiühingu lausa nende kaitseks looma. ja teise sellise petetutele las siis vaidlevad omavahel, valivad endale esindajaid jne.
soosime siis millist tegevust? kas petuskeeme ja rahavargust või oma arve pealt kontrollimata taustaga isikule raha kandmist?
kui keegi minu arvamust teada tahab, siis mina ei soosi kumbagi tegevust.

ei, kõiki varguse ohvreid kindlasti lolliks ei peeta. isegi seadus ees mitte. ainult kahju kannatajateks. aga seda teist näidet telef. autosse unustamise kohta tasub tähele panna. see on juba enda vara järelevalveta jätmine, enda hooletus. tegid oma vara vargale nähtavaks. seega oled ise varguseks soodsad tingimused loonud ja osaliselt selle eest ka vastutav.
sama asi on ka veebika pettusega. kui sa tead, et oleks pidanud nt uurima teise tausta ja sa loobud sellest tegevusest, siis sa oledki oma osa pettusesse andnud. enda teoga oleksid saanud seda muuta. raha oleks alles olnud, pettus oleks olnud olemata. see ongi see osa, mille eest sa oled vastutav. sina kui tehingu teine pool pead teadma, mida sa teed ja millised ohud on, et olla kurteo eest kaitstud. muu eest vastutavad juba teised ja ka karistavad teised isikud.
ma ka ei tea, miks neid isikuid ei ole siiani tabatud, keegi vist ei ole kaevanud. või on kaebused alusetud.
leidsin kasutajatingimustest sellise punkti:
KASUTAJA ei tohi ilma TEENUSEPAKKUJA nõusolekuta TEENUSES reklaamida teenuseid, firmasid, tooteid jms. TEENUSEPAKKUJA võib kahju kannatamise korral nõuda KASUTAJA tsiviilmenetluse korras vastutusele võtmist.

ma ei tea, kuidas see kord siin töötab, aga veebiteema peaks ka mingit sorti teenuse reklaamimise alla minema.... mulle tundub. täpselt ei tea, mida siin teenuse hulka arvatakse. samuti ei ole täpsustatud, mida kahju kannatamise all silmas peetakse ja mida see endas sisadab.
küsimus siis selles, et kui seda tehtaks ka nõusolekute andmisega, siis peaks enne teenuse kasutamist vaatama, kas sellel või teisel pakkujal on tegevuseks nõusolek olemas või mitte. kui seda pole või kui tekib pakutava teenuse suhtes kahtlusi (tulevad kaebused selle kohta), siis saaks ka kelleltki nõuda nende tegijate karistamist.. nt konto sulgemise või mingi muu meetodiga. praegu ei tea, kas saab seda teha. tingimustest see ei selgu.
tundub, et rohkem nagu kasutaja enda vastutusel see asi. portaal kaitseb ennast ja teeb midagi ainult suurema kahju kannatamise korra.
seega kehtib sama kord, millest mina räägin.

jaheem, utha ei tunne ennast eriti puudutatuna sellest teemast, sest ta ei ole potensiaalne veebikakasutaja ainult vaatleja ja arvamuse avaldaja praegu.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 01:31
Õnneks on meie riigis olemas ka PPA (Politsei- ja Piirivalveamet). Kui on ohver, siis on ka väärtegu olemas. Palun vastava sisulise ettekandega antud asutuse poole pöörduda. Lihtsalt siin kaebamise asemel võiks midagi siis ka teha, et edaspidi midagi sellist ei juhtuks.
Ja tulemist paluks siia ka ülevaadet, et mis ära tehti. Või viided karistusele jne jne. Muidu tembeldatakse teid ikka lollideks, kellelt tuleb raha ära võtta.
Nuh soolapuhujad. Andke minna ja muutke mailma.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 07:32
Soovin teile edu!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 08:06
mis sa teistele sellest edust soovid.
sinu eest kantakse siin praegu hoolt. antakse sulle konkreetsed koordinaadid ette, kuhu ja kelle poole pöörduda. sulle peaks seda soovima.
kui leiad, et see tegu on piisav selleks, et selle kohta vääteomenetlus algatada, siis nii sa teedki. kui tahad edasi seigelda, siis loomulikult saad ka sellest tegevusest samamoodi loobuda - sinu valik.
ja nii muide loobuvadki paljud alustamast ja loodavad selle peale, et keegi teine teeb need paberid ja ajab asja, karistab kedagi. keegi julgem ja vihasem (?). teised vihased seni lohutavad ennast sellega, et ega nemad kannatajad ei olegi ja teavad isegi hoiduda petturitest, aga vat kui keegi neid karistaks, siis kindlasti enam petistega tegemist ei teeks ja poleks ka kahju kellelegi teha (mitte et keegi enda eest hoolitseda tahaks, see on toetus teistele kannatajatele). on nii?
see on kena, et te kokku hoiate. paraku hädas olles olete te ikkagi oma hädaga üksi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 09:40
Tagantjärgitarkus on täppisteadus, nii saab iseloomustada enamust hoiatustest. Muidugi on ka neid, kes loodavad arvamusele, et kus suitsu, seal tuld.
Petta saab neid, kes ise lasevad ennast petta ja siinsed kaeblejad ju lausa ostavad enda petmist. Noh ja saidki petta, ainult nati teist moodi, kui soovisid.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-28 10:20
kopeerides analoogsete teemade vastuseid.loll saab kirikus ka peksa,paras et naiivitar oled.lollidelt peabki raha ära võtma
˅ näita rohkem ˅
2012-09-28 12:44
No arumaeitaipa milles nüüd nii suur probleem. Sõitke Viljandis Männimäele ja püüdke see Sillaots kinni. -----samas ma tõesti ei tea, mida temaga edasi peale hakata............ ----------nii kui teda näete on selge, et tagasi võtta temalt lüll midagi ei ole........
˅ näita rohkem ˅