Foorum
1
2
2012-06-06 08:36
Ärge uskuge ja minge orki...ehtne lubaja ja petis.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 08:48
Pada sõimab katelt,mida rohkemat öelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 08:50
HiHI ,Näen ,et järjekordne Pasapea,sai kätte omad vitsad.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 09:02
Mehed,otsige vigu ka endas,kui olete tuulepea,siis süüdistage ennast,kui saate korvi.Ärge vinguge vaid suhtuge naistesse normaalselt,vot siis saate ka vastu normaalse suhtumise.Olete nagu ei tea mis,aind halate siin.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 09:43
Ei hala, vaid lihtsalt hoiatasin, mina sain oma vitsad kätte, olin aus ja aitasin, vastu sin lubadusi ja valet, lisaks ka keerutamist...mina suhtusin ausalt, vastu sain valet...las see jääb inimese südamele, ja ei hakka ma ka päris nime siin avaldama...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 10:50
Selline suhtumine inimestesse,näitab hala.Olge ikka mehed,nagu peab.Siin loed kommentaare,siis muud ei loe kui meeste hala.Palju naised siin halavad?Loe ja näed suuremjagu ongi need mehed.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 10:59
Olen isiklikult teda ajaviiteks duriitanud ------loomulikult kerjas ettemaksuks raha, et tal kõneaeg otsas ja vaja kuhugi Rootsi helistada ja mingi mure oli veel, lühidalt jantis ja veiderdas, et 15 euri saadaksin. ----pakkusin talle kolmes kirjas, et ma EI SAADA raha, aga tulen ja ulatan isiklikult. See variant talle üldse ei sobinud ja sinna see asi ka jäi ----no ma ei tea, kas siis sulas saadud raha maksab kuidagi vähem?!?!?!?
-----järeldused tehke ise, kas petis või abivajaja!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:06
Hea kommentaar.Aga selline küssa.Et kas te luukera,siis lootsite saada sexi 15€-i eest? Kas pole tsipa naljakas,või mehed mõtlevadki oma tilliga siin aind.Nimetan seda haigeks tegevuseks,eriti meeste halamist.Olge ikka mehed.Ja te peate ka aru saama,kes tõesti abi palub ja ütleb otse,mitte,et kohe inimesi hukka mõist.Kõigil meil on omad vead ja head küljed,keegi pole puhas.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:18
Sry. aga käi kuu peale. Ole hea, loe minu ankeeti ja mõtle tiba, kas ikka olen mees, kas sexi peab sedaviisi ostma. Olgu siis summaks 15 --1 500eur!!!!!
Ja loe postitust!!!!! Ta palus, et saadaksin raha!!!! Ütlesin, et võin tulla ja tuua. Arvake ära miks?!?!? Iga nolk võib mõne vanaema, või õe konto numbri saata. Oleksin veendunud, et tegu ikka on sitas seisus oleva naisabivajajaga. -----muide telefonis polnud ta ka nõus samal õhtul rääkima. -------ei tundu ju üldse kahtlane?!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:21
Noh ankeedis kirjas,et mees.Aga kui end meheks ei pea,siis tuleb välja ,et oled GEI.-ehk PEDE.Kas nüüd olen õieti kirjutand.Mida sa närvitsed seal.Täitsa nõmedik.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:25
Ja,kas sina talle andsid oma numbri.Siin enamus pärivad kohe,anna keppi,anna telefon,anna aadress ja ma tulen ,helistan.nii.Aga kui küsitakse nende telefoni,isegi nime ja ongi vaikus.Kas siis siinsed mehed nii koledad,et minekut pole ja varjavad.Teene teene vastu,.nii,nagu teie naistesse suhtute,nii saate ka te samad vastused.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:35
Kas tulbatädi on naisõiguslane we
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:38
Ja mis sinuasi see kes ma olen,vaata ennast.Kas midagi läks hinge või.Ärgu siis kirjutagu,et pole ta mees,siis PEDE.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:40
Ja siin ma muid nimesid ei näegi halamas,kui 1 ja samad isikud.Kes te olete,et teisi halvustada.Ka olete teistest paremad.Ei kõik samasugused.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:40
miks nii kibestunud kohe pole ammu meest saanud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:41
Kui ma meest tahan,leian ise.Täna juba ma saand,aga näha,et sinul sellest puudus.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:44
kas postitantsu ka teed
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 11:45
Tiiruta ise oma postiga.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 12:08
Need,kes ettemaksu küsivad ongi kerjused,mitte teenusepakkujad.Õige prost.ei küsi kunagi ette raha
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 12:22
Ja tead sa elmar59,Õiget prosti ka ei peteta? Ja mine käi mõnedes litsimajades,siis näed veel kuidas küsitakse ja alles siis saad.Nii,et Kõigil omad valikud.Halage edasi siis mehed.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 12:27
Tead tibuke Õiget prosti ei saagi petta.See kui litsimajas raha lauale pannakse ja siis keppi saad pole ettemaks nagu sinusugused siin arvavad
˅ näita rohkem ˅
2012-06-06 12:31
Sest te ei lähegi sinna,sest teate,kui petate saate kolakat.Näen,et sa tahad olla ja näida kõige targem.Pole sa midagi nii ühti,oled samasugune halaja mees nagu enamus siin.Nutt kohe lahti ,kui midagi oli.Äh,kui nõmedad olete mehed.Ja ma ei õigusta kedagi,aga ütlen paras sellistele halajatele.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 08:12
Tulp6 st natu kahju juba, tundub, et teenused80 sõbranna või kes kurat neid teab...igaljuhul kiivalt kaitseb lihtlabast petist...egas see petis ju oma karistuseta jää...aga kangesti täpselt kommeenteerib jah. kuigi ise ei tea ju kuis asjad tegelikult toimisid...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 08:30
Tead sa niikurb.Kaitsen jah,sest te siin aind halate,nagu kannatanud.Meestele pole see kohane,aga nagu siin näha siis halavad mehed siin portaalis rohkem ,kui eided.Kõik on ühed samad mustad mõlemad,keegi pole kellestki parem.Ehk tahad taskurätti?Ma toon sulle ,kui vaja,või tule ja nuta tsipa mu õlakesel,saab kergem.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 08:59
Igasugused rahaülekanded on üsna loomulikud kui ollakse ikka juba tuttavad.Ei saa öelda,et mitte kunagi ei tohi teha mingit ettemaksu ega ülekannet.Mul päris hea tuttav mees,kes ühte ja sama seksiteenust kasutab juba palju aastaid.Omavaheline klapp neil hea nagu ise väidab.Vahel maksab neiule ettemaksu ja siis käib mitu korda tasuta.Vahel annab neiu talle võlgu kui raha mehel otsas jne.Usaldussuhe võib vabalt olla ka prostiga.Ainult mitte niimoodi,et maksa ette enne kui kokkusaad või lae enne kõnekaarti kui nr-i saad või saada sõiduraha enne kui kokku saan jne.Minu arust ikka kui keegi naine tahab üldse proovidagi sexiteenust pakkuda,peaks tal eelnevalt ikka niipalju raha taskus olema,et jõuab kohale minna ja kui ei ole seda siis mingu enne tööle nagu seda enamus inimesi teeb.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 09:55
Elmar59 väga õige suhtumine, ja tulp6, ma ei hala vaid jagan inffi...et teised inimesed teaks hoiduda k'iksugu kerge raha teenimisest...igal lambal on ka oma päev, mil neist Å¡aÅ¡lõkki saab...jäta meelde see omale kulla tulp6. Aga taskurätti võid mulle kinkida küll, hea käsi vahest kuhugile pühkida.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 10:02
Mida ma lõpetuseks ütlen,eks kõigil omadvitsad peksavad,kui loll,see saab ka kirikus peksa.Nii,et see pole jagamine vaid hala,et näe olen mees,aga tehti liiga.HIHIHI.Võta kuidas tahad.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 10:03
Kas tulp = lill või tulp = vai
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 10:09
Näen,et lollimaks enam minna ei saa.Nõmedik oled.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 10:28
eeeh, sa väike armas tulbake
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 14:57
minumeelest tulp- s.o. loll, mingis murdes vist...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 15:15
Aga ma võin sinuarvates loll olla,aga ma vähemalt ei hala,et oi pisar silmis,mulle tehti liiga.OiOIOI,.Hale vennike oled.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 15:27
kolmas võimalus on veel et tulp nagu lahter, noh numbrid kirjutatakse tulpadesse. Ära kiusa nüüd, mis sa siis oled, kas lill, post või lahter ja miks just kuues
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:01
Müükhan, ära kisu riidu ega kiusa neidu , lase inimesel elada ja ela ise kah, kui jaksad. Ah jaa, see number kuus polegi tegelikult number, vaid on litera Õ ja nimi on võro murrakus, ehk et tulpÕ , mis eesti keeles pole miskit muud, kui harilik peenralill TULP
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:05
veel parem ,nimetad tulbi setuks ja number on äkki mingi tulp5 järg ,kloon
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:07
Näen,et veel mingi targutaja tuli.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:07
no vene keeles võiks veel öelda Å¡estjorka
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:13
no ma ei kiusa ju, ma tunnen lihtsalt viisakat huvi et kellega siis ka tegu on
...muidu kas lilltulp oli see punane lill millel on tupp päeval koguaeg laiali et emakas paistab ja ööseks tõmbub kokku? aikon sa va taimetark, on vä
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:16
me ei targuta kunagi ,anname ainult stiilivihjeid . ei numbrid nime lõpus kõlavad hästi ,peenem versioon on 666
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:23
Mykhan, Sinu teadmiste janu on kadestamist vääriv. Lilltulp pole vaid punane, tal on palju erinevaid värve ja toone, rääkimata sortidest, mis klassikalisest sirgeservalisest, modernse narmasküljeliseni.Selles osas, mis tema lailai olevat õisikut puudutab, siis jah, päikese kumas avaneb ta kutsuvalt igale silmale, kes vaid seda ilu hinnata mõistab ja öisel ajaL tõmbub ta tõepoolest kokku, et siis uuel hommikul, esimese päikesekiirega taasavada oma kutsuvalt kelmikas pale. Aga peab märkima, et paraku on seesugune õitsemise ilu üürike ja õige pea langetab ta oma kroonlehed, paljastades oma sisemise ilu
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:31
Ma siis hoian pöialt, et oleks tegu selle modernse narmaskülelisega, ehk isegi näidatakse kunagi meile seda peent modernset tuppe ja sisemist ilu Kõige rohkem kardan ma seda, et tuleb välja, et tegu on kuuenda verstapostiga, see oleks tõesti mage lugu, siis peaks küll natuke halama
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:36
Hmm, kui tohib tagasihoidlikult arupärida, siis...mida varjab too kuues, maagiline verstapost?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:51
Näen,et järjest kuhjub juurde aina nõmedikke,ajukääbikuid,kel pole midagi teha kui halada.HIHI olete ajukääbikud.Mina võin kül verstapost olla,aga ma vähemalt ei hala siin.HIHI nõmedikud.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:52
Oh aikon, kui ta vaid midagi varjaks. Ta seisab lihtsalt, sirgelt ja nürimeelselt, on koledalt triibuline ja lihtsalt liputab oma number kuuega. Millega seoses meenuvad kõigile tavaliselt oomega kuus rasvhapped ja sealt edasi kohe kolesterool, rasvumine, haigused, närtsinud suguelundid ja näärmed, apokalüpsis
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 17:00
Lugupeetud isand Müükhan, teie poolt esitatud käsitlus verstapostist, kui triibulisest, sirgest ja nürimeelsest objektist, meenutab lapsepõlvest mällu sööbinud miilitsaonu vöötsaua, mida too isend tarvitas liikluse sujuvaks regulatsiooniks, ning millel puudus iseseisev tahe ja loominguline mõtlemisevõime.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 17:08
Jah, ja lisaks sarnanes kuju poolest ebaloomulikes mõõtmetes dildoga ja oli kahtlemata shovinistliku ja fallosekeskse maailmavaate sümbol. Et ühendagem lootused ja süüdakem palves välgumihklid ja soovigem, et tegemist on siiski narmastupelise lilltulbiga
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 17:13
Annaks kõiksevägevam, et see nii on sest pole midagi kaunimat, kui üks narmastatud juukseline, siresäärne, ilust ja õilsusest pakatav...TULP
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 17:21
Kumb ta siis on? tulp-tulbi-tulpi või tulp-tulba-tulpa
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 17:27
Ja lootkem et kui kõiksevägevam selle palve täidab, siis ei pea ta paljuks ka seda narmalise äärega tuppe meile näidata
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 17:52
Ja kunstinautlejate hordid astuvad tema altari ette, imetlevad ja loovad oode, põlistavad tolle lillekese meie mällu
˅ näita rohkem ˅
1
2