ehk siis sa kasutad siinkohal eeldust, et naisele, kellele sa läheneda kavatsed, peavad teised naised ikkagi meeldima (eeldatavalt seksuaalne meeldivus peab olema) ja muidu keegi keegi naljalt suhelda ega arvamusi vahetada sinuga ei taha? see ei pruugi nii olla.
kui sinu eesmärgiks on arendada vestlust intiimsematel teemadel ja nt mingeid seksuaalseid eelistusi välja selgitada, siis jah, on natuke kahtlane, kas heterost naisele neid avaldatakse, aga samas ma ei eeldaks siiski kohe seda, et ainult lesbid lesbidega endast ja enda tegemistest räägivad.
kas sa arvad, et heterost naised intiimsetel teemadel omavahel ei arutlegi?
vaidleks vastu. selle jaoks, et kahe naise vahel tekiks usalduslik side, ei ole tarvidust hakata bi-ks ega lesbiks. ma kasutan siin eeldust, et osad isikud ongi veidi avatumad loomult ja vahest ka usaldavamad. neile meeldibki endast rääkida, k.a tundmatutega ja seda omadust saab ära kasutada. nende kahjuks. ma pakuks, et naine versus naine suhtes tekib usaldus kiiremini kui see tekib naise ja tundmatu mehe vahel. mingi solidaarsustunne vist seob nii nagu meest teise mehegagi vahetatakse intiimsemat teavet. mitte alati, aga variant on, et seda tehakse. nii kaua, kuni otsest ohtu teise poolt ei tunnetata, ei takista keegi suhtlemast ja usaldavam olemast.
see, kas minnakse intiimsemaks või mitte, oleneb ikka rohkem isikutest ja teemast, mis seda teist „valenaist“ huvitab, edasine oleneb osavusest ja suhtlemiskogemustest (k.a kogemustest sama „ohvriks“ valitud naisega). kui osatakse luua teisega usalduslik suhe ja tekib side, siis miks mitte? ja siinkohal tuletaks meelde, et see loodetud loodav „usalduslik suhe“ on sisuliselt samastatav ettekavatsetud pettusega. suhe, mida tegelikult ei ole olemas, saavutatakse ainult pettuse teel. siin ei ole midagi aususega tegemist. selline loodav teine identiteet on vaadedav kui tahtlik valeidentiteedi kasutamine, mis on teatavasti karistatav. valedele ehitatud ja petlik. rolli vahetamise oskused tulevad kindlasti sellisele petturile kasuks. ja vilumus suhtlemisel, veenmisoskus, taktika tundmine jne
sa ei arva nii?