Foorum
2012-05-18 21:42
see on ka mees ja kõik need värdjad paneme siia.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-18 23:23
Pervod tuleb avalikustada jah, täitsa nõus.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 10:25
Milleks loob keegi meeskodanik naise konto?Mida ta sellega saavutab?Eeldades,et tegemist on 100% heteromehega.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 11:13
miks luua naise konto? põhjus väga lihtne. naiseks maskeerudes on võimalused naise usaldust võita ja samuti võimalused naisele lähemale saada suuremad kui see mõnel mehel ainult mehe kontot kasutades võimalik oleks olnud. sellise käigu tegev mees loodab kindlat võitu nt. võimaldab ajutiselt märkamatuks jääda ja teha meeldiva naise teadmata mingeid mehi huvitavaid taustauuringuid. maskeeringut võidaks kasutada ka mingite valitud eksperimendi tegemiseks ja miks ka mitte kättemaksu kavandamiseks, kuna siis on ka taustauuringud vajalikud. loomulikult lõppevad sellised "võidud" ka kiire läbikukkumisega ja samuti uuritava naise usalduse kaotusega, kui tegija peaks avastatama või kui ta ise ennast paljastab. oleneb eesmärkidest.
seega peab olema eriti ettevaatlik, kui endale teisi kontosid teha.
teiseks võidakse kasutada maskeeringut ka teiste meeste peal ja eesmärgid on siis ka arvatavasti teised kui naistega suheldes, aga põhjused, mis selle käivitavad, võivad ikkagi kattuda. alati on selle taga mingid huvid või kasu.
sisuliselt tegeletakse pettusega. eriti huvitav on suhelda kellegiga samaegselt mitme konto alt ja mittemidagi kahtlustada. nad on osavad.
kas selline inimene saab olla aus ja usaldatav parnter? ei usu. see on praak.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:10
Mismoodi siis naise kontoga naisele paremini ligi saab?
Kukud sõbrannatama või mis? Naine räägib siis naisele kohe palju rohkem või?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:34
sul tekkis kohe huvi selle vastu?
sa siis üldse ei tea, kuidas tehakse? ei ole kunagi naisega suheldes ise naisena esinenud? eksperimendiks nt
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:51
Sellisel viisil saab ainult sellistele naistele ligi, kes on lesbid.
Ükski hetero naine ei kirjuta teisele naisele lambist midagi intiimsemat. Selleks peab ikka pikem suhtlus olema ja seegi piirdub ainult kirjutamisega.
Jah muidugi kui naisel on suhtlemisvaegus ja või tal sõbranna puudub, siis ehk on midagi võibolla saavutatav aga ma ei usu, et sealt midagi mõistlikku tuleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 13:07
et lesbidele ainult arvad? aga on sel vahet, kas on lesbi või bi? kas nad käituvad erinevalt? ja kust sa saad aru, et tegu just lesbiga on? ja teiseks miks peaks heterost mees üldse suhtlema lesbiga ja mingeid naistevahelisi intiimsusi temaga vahetama? mis ajab teda sellega tegelema? uudishimu? või siiski taustauuringud?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 13:16
Oleneb sellest bi'st. Kui talle naised rohkem meeldivad, siis saab.
Kuidas aru saada? Ta kas vastab jaatavalt ja tekib midagi või mitte.

No siin on mitu põhjust, miks seda teha. Näiteks mehele keegi ei kirjuta aga ometi suhelda tahab. Siis teeb naise konto ja saabki mõne eelpool kirjeldatud naisega jutule. Abiks seegi.
Teine teema võib olla mingi seksuaalne erutus, et tahab ehk ise naine olla. Kapi transvestiidid näiteks.
Kolmas asi võib jah mingi taustauuring olla aga nagu enne rääkisin, siis see vajab pikemat ja keerukamat lähenemist. Ja ega siiski midagi välja eriti ei pressi.(nime, telef nr, elukoha, töökoha, vbla mõne tuttavagi) Pointless jura ühesõnaga.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 14:11
ehk siis sa kasutad siinkohal eeldust, et naisele, kellele sa läheneda kavatsed, peavad teised naised ikkagi meeldima (eeldatavalt seksuaalne meeldivus peab olema) ja muidu keegi keegi naljalt suhelda ega arvamusi vahetada sinuga ei taha? see ei pruugi nii olla.
kui sinu eesmärgiks on arendada vestlust intiimsematel teemadel ja nt mingeid seksuaalseid eelistusi välja selgitada, siis jah, on natuke kahtlane, kas heterost naisele neid avaldatakse, aga samas ma ei eeldaks siiski kohe seda, et ainult lesbid lesbidega endast ja enda tegemistest räägivad.
kas sa arvad, et heterost naised intiimsetel teemadel omavahel ei arutlegi?
vaidleks vastu. selle jaoks, et kahe naise vahel tekiks usalduslik side, ei ole tarvidust hakata bi-ks ega lesbiks. ma kasutan siin eeldust, et osad isikud ongi veidi avatumad loomult ja vahest ka usaldavamad. neile meeldibki endast rääkida, k.a tundmatutega ja seda omadust saab ära kasutada. nende kahjuks. ma pakuks, et naine versus naine suhtes tekib usaldus kiiremini kui see tekib naise ja tundmatu mehe vahel. mingi solidaarsustunne vist seob nii nagu meest teise mehegagi vahetatakse intiimsemat teavet. mitte alati, aga variant on, et seda tehakse. nii kaua, kuni otsest ohtu teise poolt ei tunnetata, ei takista keegi suhtlemast ja usaldavam olemast.
see, kas minnakse intiimsemaks või mitte, oleneb ikka rohkem isikutest ja teemast, mis seda teist „valenaist“ huvitab, edasine oleneb osavusest ja suhtlemiskogemustest (k.a kogemustest sama „ohvriks“ valitud naisega). kui osatakse luua teisega usalduslik suhe ja tekib side, siis miks mitte? ja siinkohal tuletaks meelde, et see loodetud loodav „usalduslik suhe“ on sisuliselt samastatav ettekavatsetud pettusega. suhe, mida tegelikult ei ole olemas, saavutatakse ainult pettuse teel. siin ei ole midagi aususega tegemist. selline loodav teine identiteet on vaadedav kui tahtlik valeidentiteedi kasutamine, mis on teatavasti karistatav. valedele ehitatud ja petlik. rolli vahetamise oskused tulevad kindlasti sellisele petturile kasuks. ja vilumus suhtlemisel, veenmisoskus, taktika tundmine jne
sa ei arva nii?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 15:32
kirjutasid näiteks, et kui mees tahab suhelda ja keegi ei kirjuta.
ok.
ja see keegi, kellelt kirja oodatakse, oleks siis kes? lesbi? st et sinu loogikat kasutades eksisteerib mingi oletatav lesbiline, kes heterost mehega kirjutada ei taha (ja milleks talle oleks seda vaja? kui ta on tegelik lesbi, mitte bi) ja siis saadab see hetero, kellest ei huvituta, ise naisele kirja ja teeb ennast sellele lesbile nii „loetavaks“ ehk siis tutvub temaga kui teine naine, et saaks ikka suhelda, olgu et teda mehena ei tahetud?
huvitav. ja sa arvadki nii, et tavaline heteromees hakkaks suurest suhtlemisvaegusest ja naistest puudust tundes suvaliselt valitud lesbidega ise suhtlema ja nende intiimelu uurima? tundub eriliselt meeleheitliku teona. uurida kellegi elus ja luua selleks endale teine konto, omandada teine identeet. enseohverdus lausa arvaks. ohverdab selleks lausa enda orientatsiooni. milleks? ja eriti veenev peab siis naisena olema, kui lesbiline sellise mehega suhtlema hakkab ja usaldus tekib. loogikavastane. ja kuidas sa kujutad endale ette „jutule saamist“? naistel on vaist. ma pakun, et naisel ja naisel tehakse vahet ja eriti teist naist sellega ei peta. mitte pikalt.
ja pealegi ma olen arvanud, et suheldakse ikkagi nendega, kelle vastu eelnevalt mingitki
huvi tuntud on ja eksisteerib mingigi variant, et sellele huvile ka adekvaatselt vastatakse, aga kui on ette teada, et teisel (st lesbil heterost mehe) su vastu mingit huvi ei ole, siis, mis sellise konto tegemise point on? ongi ainult suhtlemisvaeguse rahuldamine?
või on siin siiski tegu armuvalus oleva mehega, kes loodab teda huvitavast naisest midagi teada saada/temaga kirjutada ja tegu ei ole mitte lesbiga, vaid naistest mh huvituva isikuga? mees vast uuriks siis, kui ta naisel ka huvi kahtlustab.
see tunduks nagu loogilisem.
suhtlemisvajadust saab ka mujal rahuldada.

hm ja miks sa arvad, et ei pressi? see puudutas taustauuringuid. et jura?
kui lähtuda eeldusest, et lesbidele meeldivad ainult lesbid (st et neile saab ligi ainult naisena esinedes) ja ollakse huvitatud teise endasarnase "naisega" suhtusest, siis miks ei võiks keegi tahta kirja teel andmeid vahetada, nt telefoninumbritki algatuseks? kui valekonto omanik osutub naisena mitteveenvaks või teeb suhtluses mingi vea, mis äratab kahtlust, siis muidugi ei anta.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 16:39
Iha saidil mulle kirjutav naine tekitab minus igatahes topeltkahtlusi.Mida ta tahab?Kelle luuraja jne?
Selle maskeeringuga küll kaugele ei jõua....
Kodanikul peab olema meeletult vaba aega selliste süsteemide välja töötamiseks ja mingite tulemuste saavutamiseks.Kellel on nii palju vaba aega?Töötutel,lontrustel ja ema kapis elajatel.Siit hakkab isegi midagi koitma..mehena on see kontoomanik tühi koht ja siis üritab naisena .Ainuke nõrk lüli...kes hakkab siin sõbrannatsema?Mitte keegi.
Mehel naise konto tegemine on ikkagi suht ajuvaba ja mittetulus tegevus.
Sama kehtib ka enamuse"paaride"kohta.Tegemist ei ole paaridega.Üksikud mehed soovivad leida atraktiivset paarilist,et siis reaalsetel paaridel suud-silmad täis valetada.Olen ise saanud mitmeid selleteemalisi ettepanekuid.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 16:43
Hm, et siis naine naisega usaldus tekib kiiremini. Miks naine naisega kiiremini usaldus tekib? Mis on mehe ja naise vahe? Ainult pelgalt teadmine, et konto taga on naine. Samas võid ju konto taha kurat teab keda mõelda ja siis ei olegi vahet.
Seega on see usalduse tekkimine isikuline teema. Mitte sugude vaheline.

Mina isiklikult ei näe mingit pointi naise kontona esineda. Kasutegur puudub. Kui isik on ikka kinnine, siis on ta seda nii või naa. Reeglina niisama kirjasõbraga ei avalda niikunii keegi midagi adekvaatset infot. Miks peaks tundmatule windowsi aknale mingit infii jagama? Millist infot üldse jagada?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 18:27
Mees naise kontoga.Täitsa võimalik ja hunnik ilusaid pilte ka veel väljas.Olen kirjavahetust pidanud sellisega ja mõnda aega ka sellise mänguga kaasa läinud.Esimene asi on,et tel.nr-i ei anta ja kokku saada ei taheta kiiresti.Lollid naljad muidugi.Igasugune kasutegur puudub.Ilmselt on inimesi,kel kodus igasugune tegevus puudub peale arvuti ja keegi peab ka selliseid lontrusi lihtsalt üleval.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 20:48
Lisan ka juurde. Reeglina naine ise esimesena ei kirjuta. Tavaliselt teevad kirjaga just algust mehed. Ja kui niiöelda naine (pettur) kirjutab esimese kirja, tekib kohe kahtlus. Ja teiseks, vaadates, mismoodi kirjutavad naised ja mismoodi kirjutavad mehed. Siis on kohe selge, et kas kirja on kirjutanud mees-soost isik või naissoost isik. Ja kolmandaks, mees võib teha naise konto sellepärast, et tegu on näiteks naiseliku mehega.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 22:21
Ega naised kirjutavad ka suht jubedalt. Ma tean ainult mõnda naist, kes kirjutab korrektselt ja mõttega teksti.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 22:34
Siin liigub mitmesaja kontoga ringi üks tegelane. Pole päris aru saanud, kas ta on mees või naine, aga kirjapilt reedab, et ta pole koolis arvutiõpetust saanud, seega on ta vanus vist kuskil neljakümne ringis. On üritanud mulle ka noorte tibinatena küljealla ujuda. Läksin mänguga kaasa, aga erilist huvi üles ei näidanud ja nüüd on ta vist mind, kui lootusetut juhtumit, mahakandnud. Kahju, päris mõnus oli teist lollitada
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 23:58
Sellisele kirjeldusele vastab vaid üks frukt siin saidil - Ühemuna- Kristjan
˅ näita rohkem ˅
2012-05-20 00:46
Ei tahaks uskuda. Foorumis ülesastumiste järgi otsustades, tundub IQ liiga erinev olevat.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-20 13:17
Kindlasti on mõni naine ka mehenimelise kontoga
˅ näita rohkem ˅
2012-05-20 16:12
kindlasti on siin mõni terrorist ka ,ihaterrorist
˅ näita rohkem ˅
2012-05-20 20:08
Tsiteerin..."Naiselik mees võib naise konto teha" ahah.
Kas mehelik naine võib mehe konto teha?Millised on kriteeriumid ja kes olukorda hindab?Mille alusel.
Oletame,et mees tunneb end mingil hetkel(dildoga mängides) eriti emasena...mmm.kas ta peaks siis ennast naiseks nimetama?
Transa ta vist ei oleks?Jube keeruline ikka.
Teen prooviks ühe mehe konto,ilusa pildiga ja puha.Ma tunnen ennast väga emasena,aga prooviks ka kätt.Teeme kuu möödudes kokkuvõtteid.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-20 22:56
Dildoga mängimise ajal, kui tunenb ennast eriti emasena, sisi teebki naise konto.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 08:48
Ma olen vist opakas aga mulle käib üle mõistuse mida soovib saavutada naisena esinev mees iha.ee lehel? Eriti veel kui ta naisterahvale naisena kirjutab? Iseasi kui homomees kirjutab naise konto alt mõnele mehele ja saab mingi rahulduse sellest..
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 11:52
Selliseid tublisid ihamiilitsaid oli meile hädasti tarvis
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 12:59
Pilte vaadatakse ikka sellistes kohtades nagu rate.ee või muud sarnast.Tähendab kui blokitakse,peab uue konto tegema,et seda paljast vitukest saaks edasi vaadata
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 13:03
Selleks, et pilte vaadata ei pea ju üldsegi kontot omama.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 13:13
Jutt käib mehest, kes teeb naise konto ja siis suhtleb naistega.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 14:34
Võib-olla polegi selliseid Lihtsalt järjekordne paanika
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 16:17
Ilmselt ikka on siis. Ehkki ma väidan, et mina ei anna ka telefoninumbrit ega saa kiiresti kokku, kuid olen 100% see, kes välja paistan. Abielus ma ka ei ole, pilte ei kollektsioneeri ja suguelundid toimivad kenasti. Aga kiiret pole mul kuhugi.
Nii et selliste märkide järgi (telefon, kohtumine, jms) valekontot küll paika panna ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 20:31
JohnOfGaunt, muidugi saab valekonto kohe kindlaks teha. Kutsud inimese välja. Ja kui naine ei ole nõus tulema või ei saada pilte. No sorry, siis tegemist vale kontoga. Ja kui on ka juhtum, et naine ei taha/ei julge välja tulla. No sorry, mida siis häbeliku naisega ikka peale hakata.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 21:13
Imelik loogika, kui naine ei taha sinuga keppida siis kohe valekonto.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 21:18
Need jah ei ole valekontod vaid kirjatuvid.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 21:45
jfjm, kus kohas sa seksi välja lugesid?????
Ega kohe esimesel kohtumisel ei pea seksima. Ja kes ütles, et seksi otsin???
Äkki käin vahel lugemas siin foorumis ajaviiteks ja naermas
˅ näita rohkem ˅
2012-05-21 22:23
Traka, Siin on iga naise kohta vähemalt kolm meest ja kui arvestada, et 75% meestest nillib 25% naistest, siis peaks ju iga naine käima 7-8 mehega kohtingul. Aga naised võivad kirjutada küll paljudega, aga kohtama lähevad vaid sellega, kes tundub parim.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-22 08:53
Meil kirjutabki enamasti naine,oli lugeda,et naine esimesena ei kriba...
Oleme suhelnud-kohtunud ka paaridega,kus naine on aktiivsem pool...
Nõus nendega,kes soovitavad telefonis ikka ,,üle kuulata",et ikka paar on teisel pool,ka seda me teeme
˅ näita rohkem ˅