Foorum
2012-04-27 08:34
Kas kellelgi on kogemusi Carribean24'ga?
Tundub et tegu petisega... Ei ole kohtunud inimesega küll, aga:
Tütarlapse sooviks et kokku saades raha ette ja ta paneb selle pangaautomaati...?!?!
Ja arvamuse peale et raha ikka pärast ta lihtsalt paneb ploki
Tundub et otsib lihtsameelseid lollikesi keda tühjendada- rahaliselt, mitte seksuaalselt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 10:37
Üldiselt sitt lugu siis Sinuga, kui pead sexi ostma aga ausõna sellest mul suva!!!!
-----Carribean 24st sedapalju, et ta siin pae pooled mehed ära blokkinud ja ilmselt saab sellest rahuldust. Vähemalt minu blokkis ta ära nii, et lihtsalt juhuslikult tema ankeeti vaadates avastasin. Polnud isegi talle kirjutanud. ----olen kuulnud, et sama räägivad veel mitmed mehed.
-----Soovitus meestele, kes peavad sexi ostma. On ju teisi portaale, kus pakkumine kordades suurem(ka valik siis) ja hinnad kordades teised. Mida te jandite siin ja ettemaks?!?!?!? no kuulge!!!! -----enamus proste ju sellised, et isegi järelmaksuga ei kannataks panna!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 11:35
Minuga kõik ok, see Carribean jäi mulle silma oma eriti naljakalt enesekindla ankeediga- pole tahtmist olnud temalt sexi osta.
See ankeedis kirjutatud löga tundus nii intrigeeriv et saatsin kirja et märkasin et otsid sponsorit- vastus tuli kiiresti ja eriti äge:
Loe ankeeti!!!!!!!!
Kaks sõna ja umbes 10 hüüumärki Päris lõbus, siis tiriteerisin tiba edasi et kuidas ikka oleks jne. Esimene naljakas variant mis ta välja pakkus oli et lähme Stockka ja ostame mulle 250-300 reisikohvri ja siis siirdume põrutama Päris lõbus- meelejahutaja
Ma arvasin et tea kas ika viitsib, läheks kohe põrutama ja pärast osta endale mida tahes... Siis saingi järgmise arvamuse, et ok aga ennem viime papi sularahaautomaati Meelejahutaja
Ja meie kaunid ja armastust pilgeni täis suhted katkesid kahjuks pärast seda kui arvasin et ennem võiks ikka põrutada ja pärast maksta
Tegelikult olen nüüd õnnetu ja vargsi kui keegi ei näe, siis nutan Blääääääd, meelejahutaja
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 14:13
Tegemist on ühe vene rahvusest (kuigi eesti keelt suhteliselt heal tasemel valdava) prostituudiga, kes figuireerib ka välismaistes litsindusportaalides. Tegelikult omast kohast võttes suht. huvitav vestluskaaslane, aga on endast põhjendamatult üliheal arvamusel ning küsib väikese kopulatsiooni eest kuni 200 eurot (st. hinna ja kvaliteedi suhe on paigast ära).
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 15:15
Ju ta siin iha lehel saab üliheal arvamusel endast olla ja mitte ainult prostituudid ja eks mehed olegi temasugused suurte rahasummade pakkumistega ära rikkunud.Vaevalt ta mingisugust kvaliteet teenust pakubki.
luukeral oli õigus,tuleb otsida sealt kus petta ei saa Nagu arusaan,vajavad mehed raha eest nii sexi kui ka head vestluskaaslast Mina arvan,et kahte head alati korraga ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 17:47
Kindlasti saab,aga sellisel juhul lähevad summad väga suureks.See on see "girlfriend experience",millest ma sulle ühes teemas rääkisin.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 18:33
Mõistlikum oleks siis ühega suhtlust pidada,teisega ainult seksida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:03
Ma ei oska öelda.Sel juhul tuleb maksta mõlemale.Odavaim on vist oma naisega vestelda ja seksida.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:20
Oma naine ju nii igapäevane mis temaga teha enam kui ainult vestelda...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 21:00
Siis ma ei tea.Tuleb seksi eest maksta?Kes abielus meest ikka tasuta tahab?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 21:08
Maksmine annab ju teha valikuid Tasuta saa ka aga see ei pruugi enam näha vaeva nägemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 21:12
Tead,Elmar..asjaolu,et mees on abielus tekitab naistes tõrke.Sinu eas on mõistlik lihtsalt maksta.Säästa aega ja vaeva,mis ei pruugi ära tasuda.
Üldjuhul valitseb seisukoht,et abielus mees ei saa tasuta seksi.Ta saab seda oma naise käest.Seks ei maksa,diskreetsus maksab.
Tasuta ja konspiratsioonita seks on vabade inimeste pärusmaa.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 21:15
..aga nii ma ka talitan ja soovitan seda ka teistel abielus meestel teha
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 21:28
Kehva on asjajuures see, et ka naised on abielus. Kes siis kellele maksab? Või jäävad viiki ja hoiavad näpud ristis, et keegi välja ei lobise?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 22:35
Suur vahe.Kui abielunaine seksib abieluväliselt teeb ta seda tasu eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 08:55
Vahel abielu naine abieluväliselt seksib ka tasuta.Kui tekib vajadus sellise seksi järgi,mida talle mees kodus ei suuda mingitel põhjustel enam pakkuda.Vahel soovitakse ka uusi seksekperimente,mida oma mees ei tee.On ka selliseid juhuseid kui noor naine tahaks vahelduseks vana meest proovida aga samas naine abielus endast nooremaga.Lahku minna ei taheta,erinevatel põhjustel.
Sellistel juhtudel on asi maksmisest kaugel.Tööl käiv naine suudab ka ise kohtumiste kulud kinni maksta ja maksabki.
Abielus või püsisuhtes prost seda muidugi ei tee aga ega elu ainult neist ei koosne
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 10:20
Nõustun.Aga milleks peaks töötav naine ise kulusid maksma,ta leiab partneri,kes teeb seda tema eest.Naistel on alati suurem valik.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 12:03
Jah,eks see oli rohkem näiteks toodud.Muidugi meestele meeldibki ise arveid maksta kui väljas söömas käia või kui hotellituba võtta.
Naised vahel tahavad arved ise pooleks maksta,et mitte nagu meestele võlgu jääda.Palju oleneb ju kellega sa tutvud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 13:56
inimesed on väga erinevad ja aja jooksul ka muutuvad.Minul pole veel mitte kunagi tekkinud soovi millegi eest maksta ehk see soov alles areneb minu sees.Siiski arvan,et ei arene ka.Mehed peavad normaalseks,et nemad maksavad.
Mul oli kunagi salajane sekspartner,kes elas linnast väljas.Talumajas.Mina läksin salaja ise kohale,võtsin tavaliselt miskit kaasa ka.
Meganunnu poiss oli ja seksis tasemel.Naine oli tema juurest jalga lasknud ja ta elas üksi.Mingil hetkel enam ei viitsinud,kuigi seks oli super.Ta hakkas mu ellu tungima ja see mulle ei sobinud.
Ma vist maksin ise?Snäkivaagen ja champagne ei ole just mingi suur väljaminek..ma ei tea,kas seda saab maksmiseks nimetada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 15:14
eks me ole kõik erinevad mõnele peab lähenema paksu rahakotiga aga teisele ainult naerata ja seksi end oimetuks kasvõi tasuta
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 18:00
Noh sellel poisil oli kõik see olemas..keha,välimus jne.Ta on minust 10 aastat noorem.Kui ma oleks 50+ proua,siis ma oleks nõus maksma,et sellist kommi süüa.Teenindus oli supertasemel.Praegu ei ole vajadust.Mehed tahavad hoopis mulle maksta ja kõike kinkida.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 18:08
eks nii ole ka naistega kui juba maksta siis ikka asja eest,mitte tühja paugutamise pärast
˅ näita rohkem ˅
2012-04-29 16:32
Eks ta ole.Sel poisil on kõik olemas peale raha,seepärast naine jalga lasi ja keegi uus ka väga naiseks ei kipu.Tema ideaalkarjäär oleks gigolo.Olemas on välimus,seksuaalsed võimed(10-st punktist 10)ja mingil määral ka vestlusoskus(vähemalt kirjandusteemat valdab)..metsas ei ole ilmselt muud peale lugemise teha.paljud äridaamid vanuses 50+ kasutaksid suurima heameelega tema teeneid.Mina sutekaks ei hakka..ehk avastab selle talendi ka keegi teine.
˅ näita rohkem ˅