Foorum
2012-04-24 15:56
mees on samas voodis küll, kuid mina olen teises voodis teises ilmaotsas juba ammu
muhhi, parem hilja areneda kui mitte kunagi
olin jah nagu puunott seksimise ajal, eks tegelikult elavad väga paljud naised sellist elu, ära minna ei juleta, rahaline seotus, ühisvarad, mis iganes, ei ole oskust seda olukorda lahedada, tuge pole, jne jne. siis lihtsalt kannatatakse voodis, alguses suudetakse asja juures head nägu teha, aga hiljem elatakse kuidagi, et saaks asja kaelast ära, või teeseldakse peavalusi. kuigi õigem oleks hoopis jalga lasta.
nii et mehed, kui leiate voodist puunuku, siis on viga pigem teis, sest te ei eruta oma naist enam
laaden, ma ei armasta õudusunenägudest rääkida, oli üks ränk õppetund, aga üle elasin selle
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:58
ega ei ole võõrastega julgem ühti, või olen mina jälle see erand
võib-olla ehk siis, kui neid võõraid tihti vaheldub, ei ole proovinud sedasi

aga fantaasia sul muhhi lokkab, lausa lust on lugeda
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:59
huvitav kuidas nüüd mehed on jälle süüdi kui sa ise tunnistasid oma argust? sina oled arg ja mehed süüdi?
kui mees ei eruta, siis äkki öelda talle seda? aga ei saa ju, majanduslikult seotud, kus sa siis ikka kuusealla lähed kui kohe uut meest pole võtta. raske on naiste elu, elada ainult valedes ja enesepettustes

isegi seks on raske, ei osata, ei suudeta ka midagi ettevõtta. aga süüdi on mehed ja ikka mehed.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:11
Ma saan kuninganna mõttest väga hästi aru, paar aastat tagasi kirjutasin sellest üsna tihti. Aga siis tuli Demi ja ma sain aru, et kõik pole nii must-valge.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:12
ma ei öelnud, et mehed on süüdi. ma ju seda kirjutasingi, et olin arg, ja see tähendab, et arg ka seda ütlema. ma ei süüdista mehi, sest vahel lihtsalt ju juhtub, et enam ei eruta, egas mees siis kohe süüdi pea olema, ja sama on ka vastuoidi, kui naine enam meest ei eruta, miks peab siis kohe süüdi keegi olema?
jah raskeks teevad need naised oma elu ise, eks mehed ka. see on igaühe enda teha, raskeks või kergeks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:14
aga ütlesid ju "nii et mehed, kui leiate voodist puunuku, siis on viga pigem teis, sest te ei eruta oma naist enam". aga sina olid ju arg, viga oli sinus, ometi oli ikkagi mees süüdi, sest mees ei erutanud sind kuigi sina olid arg.

tegelikult kui sa poleks olnud arg, siis äkki mees oleks erutanud kui oleksid saanud seksida nii nagu tegelikult tahtsid. aga naised ei vastuta elus millegi eest, mehed vastutavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:24
ma ei täpsustanud enne, et sedasi saab öelda siis, viga mehes, kui mees on oma käitumisega (ei hakka lahkama, mis täpselt, pole ooluline) tekitanud olukorra, et erutuvus kaob lõpuks, siis on viga mehes, aga seda siis koos elanud paaride puhul,
kui saad võõraga kokku, ja vastaspool ei eruta, siis ei saa süüdistada meest, lihtsalt nu on nii, et ei sobi, pratamatus

otse loomulikult oli minu viga, et ma ei rääkinud sellest, ei julgenud tunnistada......lootes, et ehk ise asjad muutuvad, paranevad.
krt seda teab, kui ma poleks algul arg olnud ja rääkinud, äkki poleks ka erutuvus kadunud, olen ka ise niimoodi mõelnud, kuid takkajärgi seda enam teada ei saa, mis lännu, see lännu. edaspidi loodan olla targem ja sarnase olukorra tekkides (loodan et ei teki) enam ei vaikiks.
aga muhhikene, mis pagana kärbes sind on hammustanud, sa nii meeletult sõdid siin naiste vastu, üldse iga asja vastu. on sind keegi ahistanud või mis? absoluutselt kõik on sinu jaoks nii halb. (kuigi tegelikult, mis see minu asi peaks olema)
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:49
nüüd sa räägid juba täiesti muust asjast.
mina sõdin ikka tõe ja õiguse eest. kõrimulguni juba sellest meeste süüdistamisest. kui naised ise eluga hakkama ei saa, pole mehed selles süüdi. nii et ma kenasti peegeldan teie suhtumist, kui ei meeldi, siis näete mida ise toodate

naised loodavadki sellele, et mehed nende kintsu kraabiks, kes ei kraabi, see on nõme mees. ma siis olen parem nõme mees kui kepilootuses end mahamüüdav isend irwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:53
need naised kes suhtuvad meestesse hästi, nendega ma saan super hästi läbi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:06
ei saagi ühtemoodi rääkida, ühtepidi on ühtmoodi, teistpidi jälle teistmoodi vaatenurk.
ei saagi mehed süüdi olla naiste saamatuses, ühinen sinuga selles.
ja kas on sul mõtet sõdida selle tõe eest, maailmas ei ole ega saagi õiglust olema. võta vabalt, neid jobusid tuleb ja läheb, parem naudi olukorda.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:08
aga ma naudingi ju
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:18
üks negru on isegi laulu teinud Brian McKnight - 'Let Me Show You How Your Pussy Works' irwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:23
http://www.youtube.com/watch?v=Z_Sl1akAyas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:25
just just irwwwww
hingeline negru, laulab millest teab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:26
jah, täitsa nauditav on kuulata
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:27
tegelikult on ta kuidagi liiga homolik
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 17:41
misha, mida tähendab „need naised kes suhtuvad meestesse hästi“?
nüüd moodusta sellest uus põimlause, aga asenda seal mehed naistega ja naised meestega. tee vahetust ja vaata, mis tulemuseks said.
ma arvan, et sa mõtlesid naiste all vist ikka neid, kes sinusse hästi suhtuvad? see, mida nad teistest meestest arvavad, nende suhtumist eraldi sinusse kuigi palju enam ei mõjuta, aga seda muidugi eeldusel, et sa oled isiksusena ja mehena neile meeldima hakanud.
ja arvatavasti ootavad need samad naisterahvad, keda sa siin ülistad, ka sinult kui mehelt vastu head suhtumist. seega „kintsu kaapimine“ käib vastastikku. kõik ei ole üks ühele üle kantav.
kas sa tahad seda teada või mitte, tunnistad endale või mitte, aga kitsu kraapimata matad sa ka maha lootuse kunagi naistelt veel seksi saada. ps. ja see ei ole see, mida sina selle all mõistad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:14
kraabi edasi oma kintse, pole minu teema
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:19
siis ole ilma
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:22
ilma on ka hea olla, eks patakaid tuleb laadida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:30
choco sobib ilma olla...... muhhi sobib ilma olla........
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:39
mina ei viitsi seksida, demi seksiks kui keegi annaks raha või teeks äriklassi reisi välja. ma saaks seksi küll kui ma viitsiks sebida, hätta ei jääks. aga ma tõesti ei viitsi. eks nooremana sai palju seksitud ja nüüd ei huvitagi enam eriti.

huvitav kui naised ei taha seksida on see loomulik, aga kui mees ei taha siis mingi imelik lugu irwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 21:00
Kui koselu ainsaks siduvaks elemendiks on seks, siis on klassikaline perekond(ema-isa-lapsed) määratud väljasuremisele
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 21:04
jott. Ilma seksita sureb ka see krempel välja. Natuke peab seksima ja natuke peab ka ilma seksita olema
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 21:04
jälle sa loed, muhhi, midagi muud välja, mul teised mõtted olid hoopis

ole mureta, ei ole selles midagi imelikku, kui mees seksi ei taha, vähemalt minu arvates.
mulle ka vahel lihtsalt massaaz sobib
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 23:05
hahahahah..teil on tõsine tööpäev olnud
PS.muhhikesul on täiesti õigus..ma seksin ainult äriklassis
Muide,kas see oli sinu varikas,kes mulle debiilseid kirju saatis,mängisin kaasa...avalikusta see kirjavahetus..või teen seda mina?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 23:13
Mille poolest erineb demi mukikesest?Demi ei pea midagi sebima,ta lihtsalt võtab,kui soovi on.Vaene muki istub, ootab ja teritab hambaid,et demi ära süüa...aga suur tükk ajab suu lõhki.
Sa pidasid ühe päeva vastu ilma demita,proovi nüüd teha kolm demivaba päeva järjest.Kõik haigused on ravitavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 09:38
Vabandust aga ... krt küll kust on see teadmine võetud, et naised ei taha seksida????? Olgu 18 või 48. Enamasti on see nende meeste peas kinni keda naised lihtsalt ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 09:59
Kui just mitte meeste peas siis vahest ka naiste peavalus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:02
demi, miks peaks ma sulle kirjutama? ma pole sulle midagi kirjutanud.

senta: kus kuupealt sa nüüd tulid, sa siis ei mäleta kuidas mossitasite koos mehega kuna sa ei tahtnud seksida? irwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:25
Muhhi... Sul võib olla probleem mossitamise ja kaaslasega kes sind ei taha.... st sul plegi teda õieti...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:25
Aga kus see küll jutuks on tulnud, et naised ei taha seksida? Kus see koht on?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:30
senta, kas sind siis tahetakse?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:38
Ei muhhi.. ma olen tohletanud, kortsus, vileda vituga kondihunnik kelle peale keegi enam jalga ei tõsta...
parmaleikun.. ma ei tea kus see jutuks tuli.. ma olen sedavõrd seniilne, dementne ja kõigele lisaks põen anoreksiat ja alzheimeri ja parkinsoni tõbe, kannatan esimese astme hüpertoonia ja teise astme diabeedi all ja seetõttu näen luulusin ja kirjutan lampi idiootsusi....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:42
eks sa siis oledki kõige ajuvabamad ongi need kes end sedasi ära markeerivad, siis nad loodavad kuidagi erilisemad olla irwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:46
Vabanda muhhi aga sinu jaoks iga inimene kes on 30+ muld ja kõige arukam tegu oleks tema puhul valge lina ümber kerida ja surnuaia poole ajama panna. Ja ma olen siiani mõelnud kust on tulnud õelad vanainimesed. Nüüd tean, need on need noored inimesed kes eakaid ei salli ja kui nad ühel päeval ise eakad on siis on naad maailma vihased noorte peale kes neid, selleks ajaks eakaid ei salli
Tühja möla asemel mine pumpa koiba.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:47
aga tegelikult ka. võtame ära kõik selle läbu mis ihaga kaasas käib, siis tegelikult ka - kas tõesti tuleb häid pakkumisi millest haarad kinni? ega vist eriti ei tule okei kirjutad mõnega ihas ja siis? on see midagi enamat kui smalltalk? ei ole ju

nii et naised on ihas täpselt samamoodi mitte tahetud nagu mehedki.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:48
NÕUS
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:49
Kaan ka peal!
˅ näita rohkem ˅
senta, aga sina oledki juba enne mind õel vanainimene seepärast ma sinusuguseid ei salligi, kohe lõhnast tunnen kuidas või enam suus ei sula irwwwwwww

minu hobi ongi vanamutte kiusata. vahest aitan kah.
˅ näita rohkem ˅
Jah, muhhi ja mul pole hambaid ka enam....
˅ näita rohkem ˅
kaas ikka, kaan imeb verd
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:50
Jah ja mul ainult ainult 6 klassi haridust ja ma ei viili mitte küüsi vaid küüni
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:51
läksid teatraalseks? irwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:51
No kui sellised haigsed, siis on see läbu andeks antav.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:52
Kusjuures? Kas ma olen õeluse kohta.. krt ... tegelt jah ma pole sendi eest ka varjanud, et ma õel olen.. infos on täitsa kirjas..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:53
Ja vanainimeseks olemine tuleb ka infost välja
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:53
no näed siis, pole põhjust kurta. õelale tuleb ikka õelalt panna irwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:54
Lase tulla... pane... muidu kuivavad sääremarjad kurjuse käes ära... lase parem jah pudrumulgu kaudu välja...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 10:58
votvorst, loe senta eelmist (viimast) lauset uuesti.

kui naisel on mehe suhtes mingi tõsisem tõrge tekkinud ja mehe eelhäälestus naisega
tegelemise osas on ebapiisav või negatiivne...või on mingi tegu, kasvõi tavaline igapäevane tähelepanuavaldus ja moraalne tugi, mida naine temalt vajas, jääb rahuldava vastuseta (st siis naise toeta jätmine, koostööst loobumine, mittesuhtlemine jms), siis olenevalt naisest iseloomust võib see endale erinevaid „tehnilisi rikkeid“ külge mõelda, et mittesoovitav mees ta rahule jätaks. ma oskan ka koolnukanget teeselda. tehtud.
ja ma usun, et meestele endile pole ka see peavalu sündroomiks kutsutud käitumine päris võõras nähe ja vastumeelseks muutunud naise puhul läheb ka see käiku. teist eemale tõrjuda oskavad vajadusel kõik. nii et pole see midagi ainult naistekas. kui paarist kumbki pool ei oska ka enam panna teineteiste tahtma, siis ei too teiste naiste või meeste süüdistamine ka seda tahtmist tagasi.
˅ näita rohkem ˅