ma ei täpsustanud enne, et sedasi saab öelda siis, viga mehes, kui mees on oma käitumisega (ei hakka lahkama, mis täpselt, pole ooluline) tekitanud olukorra, et erutuvus kaob lõpuks, siis on viga mehes, aga seda siis koos elanud paaride puhul,
kui saad võõraga kokku, ja vastaspool ei eruta, siis ei saa süüdistada meest, lihtsalt nu on nii, et ei sobi, pratamatus
otse loomulikult oli minu viga, et ma ei rääkinud sellest, ei julgenud tunnistada......lootes, et ehk ise asjad muutuvad, paranevad.
krt seda teab, kui ma poleks algul arg olnud ja rääkinud, äkki poleks ka erutuvus kadunud, olen ka ise niimoodi mõelnud, kuid takkajärgi seda enam teada ei saa, mis lännu, see lännu. edaspidi loodan olla targem ja sarnase olukorra tekkides (loodan et ei teki) enam ei vaikiks.
aga muhhikene, mis pagana kärbes sind on hammustanud, sa nii meeletult sõdid siin naiste vastu, üldse iga asja vastu. on sind keegi ahistanud või mis? absoluutselt kõik on sinu jaoks nii halb. (kuigi tegelikult, mis see minu asi peaks olema
)