Foorum
2012-04-22 18:55
Jotimees...sellel lehel on 99% mehed feilid,kui lugeda kuulutusi.Ainult feil otsib/tahab miskit tasuta.Normaalne kulutab raha ja valib.
Normaalne mees teeb naistele kingitusi ja seda juba varases lapsepõlves.vanale koerale enam uusi trikke ei õpeta.
Iseseisev,haritud ja kena naine ei hakka rahatu jobuga sebima.Ta pigem teeb trenni,vaatab telerit või loeb.Jobud kuulutavad aina edasi"otsin endast lugupidavat naist"(loetsin loll,kes tasuta keppi annab ja ehk enda juurde elama ka võtab.)
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 18:58
jälle see raha nutt hakkas pihta... mida sa siin ihas siis passid ometi??????
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 18:58
10-aastane laps ei ise veel raha teenida.Ta on selleks veel liiga väike.Nutitelefon on juba igand,need saadi 8-ndaks sünnaks.
Selle aasta mais saab laps juubeliks Apple läpaka.Valik oli Apple ja mingi imeliku veesõiduki vahel...sellest sõidukist ma keeldusin.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:00
Ma üritan maailma parandada,aga ma pean vist ürituse läbikukkunuks tunnistama.feil jääb feiliks,seda enam ümber ei kasvata.
Eks elu õpetab..või siis haud.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:04
sa ise oled feilinud sajaga. keegi ei hakka sulle raha andma, võid rahulikult uluda kuskil omaette.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:07
demi ja püüa natuke normaalsemalt valetada eks. 10 aastast poissi ei huvita elusees mingi apple läpakas sel lihtsal põhjusel, et neile pole mänge.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:11
sul peab olema mingi eriti suur alaväärsuskompleks ma vaatan. kogu elu põhineb premium labeli unistustes. pole teist nii sõgedat näinud kui mõned pubekad väljaarvata, aga nendest saab aru - nad kasvavad sellest välja.
aga sul on see asi ikka väga valus, ükskõik mis jura valetad kokku, peaasi et saad esineda ja olla midagi väärt irwwww

HALE
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:22
choco,pole enam aasta 1992 aga hoopis 2012 siis rikkaks saamine oli noortel kergem kui nüüd.Uusrikkaid enam ei teki.Tekib juurde ainult uusvaeseid..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:41
Mis selles tastua kepis siis halba on? On ta siis halvem või kui suure rahaeest seks?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:44
demil,nagu mingi kadedus kui mehed tasuta kepivad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 19:56
See ei ole ainult demi probleem.
See on tibitädide sündroom. Mingist vanusest ~36 hakkab see pihta ja lõppeb surmaga.
Päevakavas puudub selline tegevus nagu seksimine. Isegi rahaeest ei tehta. Kui siis mingi suurema eesmärgi nimel. Suure välismaise rahakoti nimel. Aga muidu öeldakse, et seks on üle tähtsustatud ja turn-off värk ja oled üldse primaat kui seksid.

Aga ma Parma valdab tibitäide võrgutamise maagiat. Sest ka tibitädid on ometigi ju luust ja lihast, ning kliitoriga inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 20:00
Mida veel vanemaks tibitädid saavad seda rohkem kibestuvad ja õelamaks lähevad.Noori tuleb ju peale nagu sääski sooja ilmaga
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 21:55
mis need noored segama peaks, las aga tulla neid peale, see ei see tohiks küll kibestumiseks põhjust anda.
ei usu, et kõik peale 36 sexi vastu huvi kaotavad, see ju elu parim aeg üldse. minul alles nii 37 õige sexelu alles pihta hakkas
pigem see tahtmine inimeses kinni, ja ka partneris, mitte ei sõltu vanusest, arvan ma.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 23:06
Kord sügaval stagnaajal sai mees autoostu loa ja pidi hommikul rahaga poes olema. Loeb mees õhtul mitu korda raha üle, aga näe täpselt 30 rubla jääb puudu. Saadab siis naise ämma ja tütre välja ja ütleb, et ilma kümne rublata ärgu tagasi tulgu. Esimesena jõudis tütar ja pani lauale kümnese, teiseks naine kahe viiesega. Ämm jõudis alles hommikuks kolme kolmese ja peotäie kopikatega.
"Kes see lontrus kopikaid andis",küsis mees. Ämm vastas, et kõik andsid, ainult kolmel pidi raha vahetama.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 10:23
kuninganna, 36 aastat elasid siis tühja? kurb ju. vaesed mehed kes punnitasid ja üritasid, aga viga oli hoopis sinus...
seepärast ei tasugi vist naisi eriti hinge võtta, alati leiab normaalsema.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 12:52
Õige sexielu hakkab naistel küllatki varakult.Varem kui seda meestel.Muidugi see sotsiaalne küpsus tuleb hiljem.
Seksuaalsus on inimestel erinev..mõnel ongi nõnda madal,et raskendab elukaaslase leidmist,samas mõnel teisel jälle nii võrd kõrge,et ei piisa kunagi ühest partnerist ja minnakse lisa otsima..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 13:46
ei...
ma mõtlesin kvaliteeti pigem. kui naine isegi tunnistab aega mil ta lõpuks hakkas nautima, siis sellele eelnev aeg oli kuidagi valesti elatud aeg. kui sa loed foorumitest naiste hädakisa kuidas mehed neid ei suuda rahuldada, siis tõesti kuidas nad peaks suutma kui naisel kulub arenguks lausa 36 aastat.

muidugi võib naine juba 12 aastaselt seksida, vahekorras kui toimingus pole teema.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 13:56
Kust on pärit andmed, et --> Mingist vanusest ~36 hakkab see pihta ja lõppeb surmaga.
Päevakavas puudub selline tegevus nagu seksimine
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 13:56
Ma olen koguaeg rääkinud, et alla 35a pole naisega midagi mõistlikku peale hakata
Aga mis seal imestada, kui 27a alles teeb mehega mingeid proove, et kuidas asi toimib, siis 36a on jah elu algus alles.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 14:41
senta, sina oledki üks andmekogu. vaevalt sinagi seksuaalselt erudeeritud oled irwwwwww
tavaline naine kes ai ai ai see poos ei sobi, ai ai ai see on rõve, ah ma parem pesen nõusid kui seksin (muie)
aga netis - kiida ainult tegijat!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 14:43
Andmed on pärit elust enesest.
Interneti elus on see umbes sama.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 14:54
Ja kes lugeda ei oksa, siis täpsustan, et tegemist on tibitädidega!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:17
Parmal on õigus....tõesti ei viitsi seksida,isegi suure summa eest mitte.Suurema eesmärgi või ülisuure raha eest...ilmselt vähemalt mõtleks järele,kas viitsiks või mitte
Energiat tuleb säästa,mitte kulutada mõtetutele tegudele.Kas te jätate öösel tule põlema?Ei jäta,säästame.
Aur peaks minema mingi suurema ja globaalsema eesmärgi peale,mitte mingi mõtetu tegevuse.
PS.Muhhike...igas laptopis on täpselt niipalju mänge,kui sinna laetakse.Lapsi ei huvita juba ammu pakett,mis kaasas käib.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:20
Kirjelda tibitädi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:21
muhhil igatahes on tänane päev asja ette läinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:24
kui seks ei huvita enam, siis milleks kraaksuda nagu keegi oleks sulle võlgu? keda huvitab kas seksid või ei seksi, kedagi ei huvita.

minuteada 10 aastased mängivad gta4 ja muid sõjamänge.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:26
demi. perekoolis leiad kindlasti suuremat kaastunnet kui siit. räägi neile seal igapäev kuidas seksi eest tuleb maksta ja moodustage oma klubi vms.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:26
Mind paneb siiralt imestama,et keegi tööd ei tee.Mehed lobisevad terve päeva netis nagu turueided....minu päev on tavaliselt nii tihe,et sööminegi ununeb ja võib venida lõputult.
majandus ei saagi kasvada,kui täies elujõus mehed veedavad päevi seksisaidil mingit mulli ajades ja auku otsides.
Teenige raha,makske makse ja olgem natukenegi ühiskonnale kasulikud.Naised peavad jälle olema need,kes makse maksavad ja riiki teenivad.
Meeste eksistents muutub päev-päevalt mõtetumaks ja vähetähtsaks.Lõpuks jäetaksegi alles üks seemneisane ja ülejäänud auku.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:29
aga mis see sinu asi on? tee ise tööd kui tahad.
sinu päev ihas on vist koguaeg pudel veini ja õhtuks lakku täis

ajuvaba muretseda meeste pärast, ma küll sinupärast ei muretse, ela või kuuseall irwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:31
10-aastased mängivad läbi Skype mingeid mänge,ise räägivad omavahel ja võistlevad.Selleks on superarvutit vaja,seepärast ta tahabki,praegu tal HP.veel mängivad PS3-me,ja Xboxi...kuigi need ei ole enam teab,mis popid.
Olen kuulnud,et täiskasvanud mängivad ka seda Skype vahendusel mänge...mind ei huvita ja ma ei tea täpselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 19:34
Tibitädi on: Vanemas eas nii ~40+ ringis üksik naisterahvas. Reeglina on lapsed olmas. Eelnev abielu on tühja jooksnud, sest noorusest või olude sunnil võeti lihtsalt seksikas poiss, kes osutus loruks. Healjuhul saadakse sellelt poisilit/poisi vanematelt alimente või on lausa mingi kaasavara välja pigistatud. Lapse heaolupärasst tibitädi reeglina muret tundma ei pea.
Tibitädi hindab kõrgelt enda välimust, seltskonda ja loomulikult ka tööd mida keegi teeb. Tibitädi piibel on "Cosmo" kuigi ta seda endale lubada ei saa aga püüdleb selle poole. Tibitädi kodu on nagu mööblimaja kataloogist välja lõigatud.
Tibitädi on motiveeritud kõige-kõige parema poole. Mõttega, naabritibist parem.
Mees keda tibitädi endale tahab(loe eputamiseks) peab olema selles maailmas (Eestis) ainulaadne. Seega sobib tõmmu välismaa mees nagu hästi. Aga sellel mehel peab olema ka kõik võimalused, et tibitädi saaks kõike seda endale lubada.
Uskumatu aga nad (tibitädid) saavadki seda kõike lubada.

Kui tibitädi hoolega jälgida ja kõik tema käitumused/olekud/tegemised üle vaadata, siis selgub et ............
˅ näita rohkem ˅
Erinevalt sinust muhhi ei veeda mina oma päevi Ihas.Mina teenin raha.See on sinu jaoks muidugi tundmatu territoorium,aga püüa mõista,et mitte kõik kodanikud siin riigis ei ole päevavargad ja luuserid.
˅ näita rohkem ˅
sa vist tea ise ka mida su poeg mängib
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 20:16
chocolat päästab eesti majanduse oleme heades kätes, ära seksi jah
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 20:19
Keegi ikka tööd ka tegema pole ju mõtet tasuta seksi peale oma energiat kulutada
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:30
väike mukk, sul järjekordselt õigus, tõesti tühja elatud aeg oli, (võib-olla polnud ka, kes teab), kuid mitte 36 aastat, vaid ütleme, et 13-15 a. Vale mees sattus olema, ma lollike ei tulnud selle peale, et mehi teisigi olemas on kuniks neid siis tundma õppisin, ja hakkasin elama, ei olnud kõik see viga minus. Senimaani, kuni selle ühega elasin, oli küll minu viga, et teisi ei vaadanud, aga mis sest enam, mis olnud see olnud, nüüd naudin elu see-eest topelt
Minu jaoks vale mehe kõrval oskan olla jääkamakas, kuid õige kõrval kuum tulehalg
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 10:21
demi, teeni teeni raha. egas ma pole su raha peale kade, mul on oma raha.
parem olla luuser kui päevast päeva haliseda rahast, lugeda kuulutusi ja üritada end raha eest müüa.
minust ei saa kunagi prosti.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 10:23
kuninganna: miks sa siis elasid temaga? oleksid vist tänaseni elanud kui tema pole kaapima pannud?
head elu nautimist - ihas irwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 10:28
Ja mitteükski puhtatõuline tibitädi ei oma ihas ega ühelgi Eesti lehel mingit kontot. Vot!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 11:38
Choco on jälle omas mullis ja tähelepanu keskpunktis.

Selline vaidlus on totaalselt mõttetu. On inimesi, keda erutavad asjad ja väline. On inimesi, keda huvitavad tunded ja sisene. Ja enamus inimesi jääb kahe vahele, eelistades kord üht, siis teist. See on ju nii lomulik!
Choco väldib nn. südamevalu ja keskendub oma naudingutes teistest rikkam olemisele. See on ta õigus. Paljud teised tahaksid ka neid asju, aga nad ei ole valmis loobuma seksist, armastusest, minnalaskmistujudest, jms. Pole põhjust siis seda kritiseerida, kes teeb teistsuguse valiku.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 13:01
john, kuidas sa ei taipa, et see kõik on vale mida ta räägib. ihaleda võib, aga tal endal pole mitte midagi. sai kusagilt mingi käekoti, no keda tõesti huvitab - millist meest huvitab mis marki käekott on naisel? ainult ise ta oma suurest alaväärsuskompleksist promob oma OLEMATUID asju.

inimene võiks oma katkise plaadi väljavahetada ja oma kompleksidega arstijuures tegeleda.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 13:03
mind ajab küll see keskeakriisis vaevlev tädike juba oksele. kas tõesti ei leia nii vanana elus mingit muud pointi kui oma kilakola promoda?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 13:09
Miks sa arvad, et see kõik vale on?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 13:26
sest ma olen seda joga juba mitu aastat kuulnud. kord on jutt tal nii, siis järsku naa. inimesel on mingi häire ja suur tähelepanu vajadus, tähelepanu saamiseks valetab kui äge ja tore ta on. valetab kokku asju millest pole tal endal aimugi, kui asi välja tuleb, siis kaob lihtsalt mingiks ajaks ära. tal on kontod kõigis seksportaalides, fbs jne. samas ise eitab kõike.

võitis miljonimängus natuke raha ja tõmbas peast segi. enne seda oli tavaline ilmetu koduperenaine. nüüd arvab endast kui mingist modellist vms. andke andeks, käia aastaid netis ruigamas miks keegi äriklassis reisi eest temaga keppida ei taha, no on ikka nikastanud ...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 14:11
Chocot on mul au olnud korra webcami vahendusel näha ja seal teda just "ilmetuks koduperenaiseks" nimetada ei saanud. Mul ei ole ausõna õrna aimugi, kas ja kui rikas ta võib olla, aga isegi see ei ole antud juhul oluline. Oluline on, et ta väljendab teatud mõtteviisi, mis kindlasti eksisteerib, ja sellena on ta siin omal kohal.

Aastaid netis ... raske elu teil ikka.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:04
muhhi,lihtsalt arg olin, enne kui kaabet lasin. ex tahab kahjuks mind siiani tagasi saada, mul oleks hea meel, kui ei tahaks. ei taha enam sellise juurde minna, kes hea sexi oskas õudusunenäoks muuta, aga nüüd see praktiliselt unustatud. milleks nutta taga möödanikku, kui saab nautida tänases päevas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:09
kuninganna, räägi sellest õudusunenäost natuke täpsemalt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:40
kuninganna: et siis mees seksis, sina lihtsalt olid.... juhtumisi samas voodis kahju teist, aga õnneks sa siis oled arenema hakanud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:42
nüüd kuninganna seksib ja mees on juhtumisi samas voodis
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:50
bin: kuninganna tahtis nagunii mehelt anaalseksi, aga ei julgenud küsida. leidis uue mehe ja kohe julges. tegelikult naistega pidigi nii olema, et oma mehega ollakse tõesti nagu meritähed, aga võõrastega julgemad. seepärast ei tasugi naist võtta irwwww
˅ näita rohkem ˅