Foorum
2012-04-19 22:51
petis
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 09:05
Kuidas teada,kes ei ole petis?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 10:03
Tundub, et mõne kasutaja jaoks on paljud petised ( Huvitav miks?)
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 10:04
Kuu lõpp hakkab lähnema. Pliksidel raha otsas, vaja juurde teha. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 15:08
Minu arvates vist meestele meeldib,mida rohkem neid tillist tõmmatakse On ju olemas sellised saidid,kus ainult teenust pakutaksegi,kus tel.nr-id väljas,pildid,hinnad ja mahapaneku koht ja pettus peaaegu olematu Mida küll pakub mehele siin mingi minett autos või auto katusel kui lugeda neid siinseid kuulutusi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 15:17
Mis tähendab petis ? Mida ta pettis, see on nii üldistav.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 19:48
elmar, sa ise pole mees?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 19:51
Valesti arvad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 20:05
mis ta siis tegi? äkki kirjutad pikemalt?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 21:32
tavaline nn webcam teenus, kus raha üle kandmise järel mitte midagi ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 21:59
Tillika ju said Loodetavasti veidi targemaks kah.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 10:38
jfjm, mis siin naljakat oli??? Teine sai petta ja sina naerad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 11:34
terasmees, mine pühi teisel nüüd nina ka tatist puhtaks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 12:16
Selliste lollide üle peabki naerma ....kui raha palju, annetagu siis lastekodule või loomade varjupaika, kindel et petta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 14:17
Miks me ei suuda kaasa tunda sellistele lollidele?Summad,millest jutt käib on tühised.Inimesed,kes nende summadega opereerivad on tühisemast tühisemad.Ei hakka hale,proovi kuidas tahad,aga ei hakka hale.
Kui mees on majanduslikult nii saamatu,et ta ei suuda korralikku armukest üleval pidada,siis ongi talle paras,kui tünga saab.
õppust ilmselt ei võta ja kõik kordub ja kordub ja kordub.
Mitte kedagi ei huvita,see on tuhat korda olnud.Hoiatused on huumorinurk,kust saab lugeda tõsielusündmustel põhinevat "lolli mehe kroonikat".Ilma tsensuurita...kui veel kedagi huvitab.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 14:51
Jah, tänu nendele lollidele, et nad end tõmmata lasevad, saavad noored üksikemad jälle oma lapsi toita ja elukest elada. Mingil moel ongi need mehed nagu sponsorid ju, vastutasuks aga saavad elukooli.
Armukese pidamine ei ole mingi majandusliku heaolu näitaja, õigel mehel on ikkagi päris naine ja päris kodu. Armukest jõuab pidada igaüks, kogu perekonnale aga heaolu ja õnnetunne tekitada on tõeline näitaja, et oled Mees aga mitte loru.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 18:31
Täpselt Perekonna üleval pidamine on kallis ja ainult tõelised mehed suudavad seda teha.nad ei jõlgu netis ja ei luni tasuta seksi.nad saavad seda kodus ja piisavalt ja kvaliteetselt...sest naine ei käi tööl,ta valmistub terve päeva mehe rahuldamiseks.
Siia satuvadki need lorud,kes kodus ei saa,sest naine peab teenima raha ja pärast tööd ta mehele enam seksi pakkuma ei hakka.Liiga väsinud selleks.Siin ka keegi ilma eest ei paku ja nii algavad teemad.
"haledad hädavaresed"oleks teema õige nimetus.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 18:39
choco. Kõik naised ei tee rasket füüsilist tööd, et õhtuks ära väsivad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 18:52
kevad käes ,kust kohast need suusamütside ja pundund nägudega eest mehed välja ronivad ,kas arvuti tagant
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 18:53
Iga töö väsitab naise ära.Kui naine PEAB tööl käima ja raha teenima,siis on mehel selle seksi saamisega õnneloos.Naine on väsinud ja meritähte võib ju mängida,aga enamus ei viitsi sedagi teha.Samas....ma tean abielupaare,kel magamistoa uksel hinnakiri üleval.Kui mehel raha ei ole,siis sinna tuppa asja ei ole.Otsitakse kõikjalt tasuta seksi,aga lõpuks peab ikka oma naisele maksma.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 19:03
Ära nüüd nii ka ära hirmuta mehi.Ei see tasuta seks ei kao ka siit ilmast kuhugi veel.Hea vahelduse eest tuleb maksta
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 19:05
Ma tean päris mitmeid naisi, kes tööl ei käi aga kangesti tahaks minna. Mees ei luba tööl käija. Naised siis igavusest "keevitavad" igusugu asju kokku.
Ka mees väsib töl käigust ära. Teeb oma 5 minuti sessiooni "väljapuhanud" naisega ära ja mürtsti küliti.
Naisel ikka näpud püsti ja tahaks seksi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 19:07
ma siis totu ,olin abielus ,käisin tööl ,tegin sex ja seda ilma hinnakirjata .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 19:16
Selliseid on muideks täitsa olemas. Nagu Choco kirjeldas. Paarkorda olen otsa komistanud. Aga see ei paku pinget. Reeglina ei olda seda hinnakirja väärt olema. Tehakse ikka meritähe värki ja üritatakse siis jutuga ära panna. Kui nendest tibinatest midagi muud, peale seksi kasu ei ole, siis pole mõtet investeerida. Parem juba tasuta läki-läkit põrutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 19:47
Ma ei saa aru,miks sellest seksi maksmisest nõnna suur probleem tehakse.Kui raha kõrtsus maha juuakse..ei saa ju midagi,ainult haige pea Paljud naised ei teagi,et selline teenimisvõimalus on ja enamus naisi ei hakka iialgi teenust pakkuma ega oma elukaaslase käest seksi eest raha nõudma.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 21:05
ma tean seda kasutajat. Tasu eest võin huvilistele jagada, aga enne peab raha ette maksma
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 21:49
Tasuta lõunaid pole olemas. Hea seksi eest maksavad mõlemad, viletsa eest maksab ainult mees ja ainult kehva seksi korral käib arveldus eurodes.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 08:57
Seks on alati hea.Ka väga hea ei pruugi alati hea olla Kui ei õnnestu alati siis saab proovida uuesti.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 10:43
Elame jätkuvalt Unistuste Kuningriigis...
Tuleme tagasi reaalmaailma.Võtame vaatluse alla nn.keskmise naise päevaplaani.Viimasel ajal on palju räägitud õpetajatest,koostame päevaplaani õpetajale.
6.00-6.30 ärkamisaeg,lastele toidu valmistamine,puhaste riiete väljaotsimine kooliks või lasteaiaks.
6.50-7.00 pere äratamine ja toitmine,laste saatmine kooli/lasteaeda
8.00 sekundilise täpsusega peab sel ajal seisma õpetaja klassi ees,korrektse välimusega(puhtad riided ja juuksed jne)
~15.00 tundide lõpp,algab töö kantseleis(tööde parandamised,järgmise päeva ettevalmistus)HM õppekavade kohaselt toimuvad tunnikontrollid 2 x nädalas,kui õpetajal on 10 erinevat klassikomplekti,siis peab ta parandama igal päeval kahe klassi tööd..2X24..48 tööd.Kui õpetaja on ka klassijuhataja,siis lisandub sellele võimalike probleemide lahendamine(koolipsühholoog,logopeed jne).Kevadeti lisanduvad arenguvestlused vanematega.
17.00 heal päeval lahkub õpetaja koolimajast sel kellaajal
17.30 tormab lasteaeda lapsele järele,saab sõimata,et jälle on viimane.
18.00 toidupood,et oleks õhtul ja järgmisel hommikul midagi serveerida
19.00 asub valmistama perele õhtusööki ja selle kõrvalt üritab õpetada last.
20.00 õhtusöök perega
21.00 kontrollib laste kodutööd(hea,kui on üks laps,üle kahe on juba katastroof)väiksemale lapsele arendavad mängud ja raamatu lugemine
22.00 pesemine ja valmistumine ööuneks
22.30 öörahu.
Naine peab saama magada 8 tundi ööpäevas,Poole tunniga tuleb juba igapäevaselt miinus,mis tehakse tagasi nädalavahetusel.
Kirjeldasin naist,kes nädala sees trennis,juuksuris ega mujal ei käi.
Laupäeval magab kauem,siis valmistab perele hommikusöögi,siis hakkab pesu pesema,kuivatama ja triikima.Kodukoristus ja õhtuks laip.Pühapäeval läheb trenni,veedab aega lastega,külastab vanemaid.
See naine ei vaata telerit,kui siis ainult uudiseid muude tööde kõrvalt.Lugemiseks aega ei jää.
Millal selline naine seksib?Palun konkreetset kellaaega.Arvestusega,et ööpäevas on 24 tundi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 11:04
NÕUAME õpetajatele palgatõusu!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 11:05
Saamatu ja äpu naine. Siuke ei peagi seksima
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 11:14
Nagu viiburi sõjakoolis juba. Täpselt kellapealt.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 11:33
choco aga sa kirjeldasid jällegi üksikema tegemisi. Kui see mehega ära jagada. Näiteks lapse ära toomine, poes käimine ning lapsega tegelemine(kodutööd, lugemine jne), söögi valmistamine ja isegi pesu pesemine (kes siis ei oskaks pesumasina nuppu vajutada) Siis on seksi ajaks 22:29 ju natuke aega.
Lihtne kas pole. Üksikemal peabki olema rohkem rabelemist ja saab veel rohkemgi olema ja ei tunne grammigi kaasa ka sellistele.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 11:59
Jah,eks need vanatüdrukust õpetajad peavadki rohkem pingutama
Muide mul oli ka naine õpetaja aga seksimiseks jätkus aega alati.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 12:05
Kõigil jätkub, kes tahab. Need jutud maa kärnas ja kärss külmund ja piinatakse tööga ja aega pole jne, paha siga mitu viga, äpud jäävadki teiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 12:27
Demi, koolispeab olema6petajaid vähemalt sama palju kui klassi komplekte, aga miinimumvarjandi korral on praktiliselt v6imatu tunniplaani kokku saada. Sellepärast peab olema 6petajaid rohkem ja nende arvelt tekivad teistele vabad tunnid tunnikontrollide parandamiseks. enamasti on kaks ainetundi nädalas ja ega sa ometi taha öelda, et igast tunnist kulutatakse ligi kolmandik tunnikontrollile.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 12:33
Parma...ma ei kirjeldanud üksikema tegemisi...
Tõsi,ma valisin inimese oma tutvusringkonnast ja seda põhjusega.
Tegemist väga sümpaatse ja haritud naisega,tituleeritud õpetajaga.Abiellus nooruse rumalusest,vanemad olid algusest peale sellele abielule vastu,sest nad nägid mehes loru.
Sündis 2 last(praegu 13,10).Naine on terve abielu jooksul toonud perele sisse peamise raha ja tema ärimehest isa on pidanud seda majapidamist üleval,ostnud maja jne.
Asi läks hapuks 3 aastat tagasi,kui lontrus pöördus järjekordselt äia poole rahalunimisega,et osta riiulifirma.Äi andis raha viimast korda.Lontrus tegi firma...arvutite parandus kaks klienti kuus,raha ei teeninud,aga teatas igal pool..olen firmajuht..milline feil..
Naine viskas oma perekonna toetusel mehe majast välja(maja ostes jättis naise isa selle oma nimele),mis oli tark tegu.Mehel ei olnud sealt midagi nõuda.Toimus lahutus,kohus mõistis välja elatised lastele.Neid ta ei maksa.
Ta kurtis oma sõbrale,et on aasta jooksul 2 korda keppi saanud ja mõlemal korral on partner olnud umbjoobes,kaineks saades ei soovi enam keegi temaga tegemist teha.
Kuu tagasi avastasin ta siin portaalis...kuulutuste rubriigis...otsib "endast lugupidavat"naist hahahahahaha,ma näitasin seda kuulutust ja kontot ta exnaisele...me naerame siiani.
Teadmiseks siinse portaali naiskasutajatele...kui näete sellist kuulutust,siis teadke,et selle taga on mees,kes ei maksa oma lastele elatist,on välja visatud kõigist üürikorteritest(ta ei maksa üüri),tal ei ole autot ja käib regulaarselt oma exnaise ukse taga kraapimas.
kui soovid tutvuda tõelise feiliga,siis ma võin jagada privas kasutajainfot.
Meie saame tüdrukute saunakal igatahes kõvasti naerda.Superfeil.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 12:37
Kes teab meest..kes peseb pesu,teeb süüa,hoolitseb laste eest ja teenib palju raha?Näidake palun mulle ka.ma tahaks sellist meest näha.Metallist mehed "made in Japan"ei lähe arvesse
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 12:41
Vihjates eelmisele kommentaarile, tekib küsimus:..."kas tegu on hästi kinnimakstud, feministliku parteipropaganda ministeeriumi esindaja, Josefiine Goebbelsiga?"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 13:06
chocolat, mu naine võib kinnitada, et vastan kõikidele nendele tingimustele. pesen pesu, teen süüa, hoolitsen laste eest ja teenin piisavalt raha jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:11
Aga seletage mulle seda fenomeni, et kuidas targad, haritud ja intellikentsed naised nii rumalaid ja äpusi mehi küll ülesse korjavad. Mõnel on neid lausa kolm tükki järjest.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:26
mina jällegi leian, et demi ja tema sõbranna on ise äpud. kui naine ei oska pereelu seada, siis on tegu äpuga. tulla netti kurtma on nõrk!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:45
see on põlvkonna viga.Põlvkond mehi,kelle lapsepõlv möödus nõukogude suurepärases kaoses ja täiskasvanuks saades avastati end turumajandusest.Vähesed toibusid,suur osa jäid saamatuteks lontrusteks.
Juba vabas ühiskonnas kasvanud saamatute meeste hulk on tunduvalt väiksem.Süüdistada ei saagi otseselt mehi,süü lasub ikka neil emadel,kes oma pojast feili kasvatasid.Poja emana kalkuleerin pidevalt,et mida annaks veel teha,et pojast ei saaks naiste kulul elajat lontrust.Kõik algab lapsepõlvest.Minu poeg teab väga täpselt,et naised tahavad kingitusi,väikesed tüdrukud tahavad ka kingitusi.Sõbrapäevaks tegime kõigile klassi tüdrukutele väikesed kingid...Milka südamekujuline kommikarbike ja juukseehe(tõsi,need sain ma tasuta ühe firma reklaami fotoshootilt).Kõik olid väga rõõmsad ja poja lendas hetkega populaarsusedetabeli tippu.Lisaks sellele tuleb alati anda pojale piisavalt taskuraha,et ta saaks lemmiktüdrukuid dringile(jäätisekokteil)kutsuda.Või Mac`i.
Väga noorelt leitakse need äpud ja hiljem on tegu neist vabanemisega.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:59
Minu arust praegune ühiskond lausa toodab töötuid.
Vaata,milline on noorte töötus noorte hulgas nii meil kui ka teistes euromaades?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 15:02
Jaa jaa...kommikarbikesed, juuselõksukesed...väiksed plikakesed Nii neid tulevasi pedofiile toodetaksegi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 15:48
Demi, selle lehe statistika räägib sinu jutule vastu. Kõige Äpumad on just õndsal priiuse ajal kasvanud mehehakatised ja sama kehtib ka naiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 16:12
demi, su pojast tuleb homo! muide täna sa räägid täiesti endale vastu, varasemad jutud olid sul teised. aga kuna sa oled ise elus feilinud, siis ma mõistan sind kibestumine on lihtsalt liiga suur olla vaba inimene.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 17:30
seda et nüüd ainuisikuliselt kõigile kommikarp välja käia ,pole vast teiste noormeeste suhtes aus . samas kui poja mõne tüdrukuga rumalasti käitus ,siis sai küll lill kätte pistetud ja vabandama saadetud .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 17:52
Sooooh ... nüüd jah exole, et siis laps peab saama mis laps tahab ? Ja siis kasvab temast edukas ja lugupeetud mees/naine ??? Aga tööd tegema õpetamine ? Vahetevahel ikka kuulan ja imestan ... kes sai sünnaks uue nutitelefoni, kes läpaka, kes buumeri ja mida iganes, et see on siis see märk töökast noorusest, edukast noorusest ? papa mamma annavad rahad taha , et laps saaks esineda ja mängida tuusa ? papad mammad annavad rahad taha, et laps saaks luua oma firma ? papad mammad annavad rahad taha, et laps õpiks edukaks ärijuhiks ? Ma tahaks näha ettevõtte omaniku kes laseb need nn. ärijuhid oma ettevõtet juhtima. Jah ... kahju, et mina sellest kõigest ilma olen jäänud, võib-olla oleksin ka edukas ja superrikas ärijuht , ettevõtja ... !? Mina pidin küll oma nooruse ajalt lehmalaudast sitta välja loopima, lehma karjatama, lambaid karjatama , kaevama kartuli/juurviljamaad, hooldama õunapuid ja mis iganes veel .... usun, et paljud siinolijad on seda teinud ja leiavad ka, et nende lapsed peaks õppima tööd tegema ja siis saavad nende lapsed kommikarpide ja muude asjade jaoks piisavalt taskuraha. Ma ei jaga hästi matsu, et miks peaks olema pubekatel nutitelefonid ? Kas siis ollakse tegijad või oma läppar .... ??? Kas see teeb lapse andekamaks/edukamaks ? Eeee...jah ok mis ma ikka vaidlen mul vist vanaaja arusaam elust.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 18:54
kui lapsevanem lapsele midagi ei võimalda, siis jääb laps arengust maha, muutub sotsiaalselt tõrjutuks. nutitelefon on täiesti tavaline asi, kui sa endale osta ei jõua on see sinu probleem. ma ei saa ka aru miks peab pubekaid elueest tööle sundima kuna sina elasid teisel ajastul? mida see muudaks? üldiselt lapsevanemad soovivad oma lastele kergemat elu anda kui neil endil oli, see ongi progress.

arvutiga tehakse koolitööd. lauaarvuti nõuab lausa oma töönurka, aga läpakas on mobiilne ja need ei maksa enam abs mitte midagi.
kus sa küll elad?
˅ näita rohkem ˅