Parma...ma ei kirjeldanud üksikema tegemisi...
Tõsi,ma valisin inimese oma tutvusringkonnast ja seda põhjusega.
Tegemist väga sümpaatse ja haritud naisega,tituleeritud õpetajaga.Abiellus nooruse rumalusest,vanemad olid algusest peale sellele abielule vastu,sest nad nägid mehes loru.
Sündis 2 last(praegu 13,10).Naine on terve abielu jooksul toonud perele sisse peamise raha ja tema ärimehest isa on pidanud seda majapidamist üleval,ostnud maja jne.
Asi läks hapuks 3 aastat tagasi,kui lontrus pöördus järjekordselt äia poole rahalunimisega,et osta riiulifirma.Äi andis raha viimast korda.Lontrus tegi firma...arvutite parandus
kaks klienti kuus,raha ei teeninud,aga teatas igal pool..olen firmajuht..milline feil..
Naine viskas oma perekonna toetusel mehe majast välja(maja ostes jättis naise isa selle oma nimele),mis oli tark tegu.Mehel ei olnud sealt midagi nõuda.Toimus lahutus,kohus mõistis välja elatised lastele.Neid ta ei maksa.
Ta kurtis oma sõbrale,et on aasta jooksul 2 korda keppi saanud ja mõlemal korral on partner olnud umbjoobes,kaineks saades ei soovi enam keegi temaga tegemist teha.
Kuu tagasi avastasin ta siin portaalis...kuulutuste rubriigis...otsib "endast lugupidavat"naist
hahahahahaha,ma näitasin seda kuulutust ja kontot ta exnaisele...me naerame siiani.
Teadmiseks siinse portaali naiskasutajatele...kui näete sellist kuulutust,siis teadke,et selle taga on mees,kes ei maksa oma lastele elatist,on välja visatud kõigist üürikorteritest(ta ei maksa üüri),tal ei ole autot ja käib regulaarselt oma exnaise ukse taga kraapimas.
kui soovid tutvuda tõelise feiliga,siis ma võin jagada privas kasutajainfot.
Meie saame tüdrukute saunakal igatahes kõvasti naerda.Superfeil.