Foorum
2012-04-14 19:24
Kas keegi teab kus elab see ebameeldiv persoon?

http://buduaar.ee/Article/article/striptizersha-marika-mannik-v-prostitutsii-net-nichego-postydnogo
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 20:46
mis teed temaga ,annad laksu . siin on jutuks olnud et nimesid ei avalikustata , praegu võib see ebameeldiv persoon seda ebameeldivalt kasutada .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 20:52
See teema kustub varsti ära.Siin nimesid ei avalikustata.Paar tundi ehk on üleval ja kedagi niikuinii ei huvita.
Sellenimelisi on Eestis päris palju..pakun mina.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 20:54
ütleme nii et nime avalikuks tegi see samune link.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 15:48
näe, ongi paar tundi üleval olnud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 15:51
vaatasin...sellenimelisi on Eestis vähemalt 8 inimest...seega,need ülejäänud 7 võivad nüüd portaali ja teemaalgataja kohtusse kaevata.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 16:06
piilusin ka ,kusjuures üks on krimhooldaja
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 16:36
vähemalt turvatud saab olema,kui juba krimhooldajaga tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 18:19
mis ta sult ära võttis see krimi hooldaja? mul oli kunagi 15a tagasi juhus kui otsisin korterisse remondi meest panin kuulutuse lehte, tuli kohale asjalik mees maksin 3000 kr ette tegime lepingu,peale seda oli ta kadunud kui tina tuhka.Läksin Lubja menti avaldust kirjutama kelmuse vastu ,kui välja hakkasin minema tuli see sama mees Lubja trepil vastu politsei vormis püstol vööl,no andke andeks mis riigis me elame
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 18:34
Kumbat sa siis kartsid,kas vormis meest või kelmi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 18:51
ma ei kart kedagi lihtsalt sain aru sel momendil et olen sellest rahast igaveseks ilma
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 18:55
Kui su jutt peaks tõele vastama.Oli see asi ju üsna lihtne.Vormismehe oleks pidanud kinni pidama ja raha sisse nõudma..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 19:04
tsiviilinimene politseid küll kinni pidada ei saa.Käisin prokuratuuris seal peedistati täielikult mind öeldi et eestipolitseis on kõik ausad ja korralikud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 20:57
Sel kriminaalhooldajal Marika männikul on ka ametitelefon ja meil täiesti saadaval...
Saadaks talle lingi siinse teabega...et teda otsitakse Ihas taga....homme saabub Politsei...saab pulli
Teise pr.Männiku elukaaslane on suurärimees...saadaks talle ka selle info...saab veel pulli..
Ma ei viitsi rohkem otsida....aga pulli saab igal juhul
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 21:13
Oled ikka pull naine
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 21:18
Nuh ja milles siis nüüd see mure siin teemas üldse seisneb ? Krimihooldaja või prostituut ? Või endine strippar ja nüüd krimi hooldaja ... kuskohas siin see probleem esineb ma aru ei taipa. Mis vahet kes oli ja kes nüüd on ??? Mina küll siin mingit katastroofi ei näe. Või mis siin nüüd see point on ?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 22:28
loomulikult pole vahet kes sa oled ,inimene on kuulutuse peale tööle võetud lihtsalt.Ööklubide turvamehed kes tööl olles käituvad korralikult ,aga vabal päeval on purjus ja peksavad teisi kes nende territoorimile tulevad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 07:44
Probleem seisneb selles,et tegemist on nimekaimuga.Sellenimelisi on Eestis palju,mina leidsin 8,aga kindlasti on mõned veel.
Kui eetiline on postitada siia nime,mis kuulub inimesele,kes ei tea teemaalgataja olemasolustki midagi?Selles on probleem.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 08:03
Ega ei olegi eetiline nimesi postitada, kui inimesel on probleem ja ta peab leidma isiku ( olgu mis tahes põhjusel ) , siis peaks ta seda tegema igasuguste foorumite ja avalike keskkondade kaudu. Tänapäeval on infot netis igal pool , seega ei ole jah iha.ee foorum just õige koht inimeste leidmiseks. Natuke klahvide klõbistamist ja inimene leiab info koheselt ning saab suhelda isikuga telefonitsi või siis silmast silma. Selge jah selline avalik nimede kasutamine, eriti seksfoorumites on lubamatu ja väär, olgu see inimene siis teinud mida iganes. Erimeelsused lahendatakse ikkagi ära omavahel mitte ei tarita neid kõigi tähelepanu alla aga ju see meie ühiskonna tava, et kõik mis halb ja paha tuuakse teiste silade ette lugemiseks ja lahendamiseks. Oled sa näinud positiivset teemat kellegi suhtes ? Mina vist ei ole ....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 09:56
mina küll sain lingi lahti, kus juttu kindlast persoonist, stripitiisitantsijast. et kes linki lahti ei saa, siis pane otsingusse see lause, jõuad ka buduaari lehele Стриптизерша Марика Манник: Ð’ проституции нет ничего постыдного

aga milleks teda otsitakse, võiks ju ära põhjendada, sest tõesti ei ole eetiline sedasi nimesid jagada.

natuke siis artikli algusest, kes pole lugeda saanud.
Стриптизерша Марика Манник: В проституции нет ничего постыдного

25-03-2012 Kommentaarid (39)

Танцовщица эротического жанра Марика Манник – успешная и талантливая девушка. Она успела поработать в таких странах, как Норвегия, Швеция, Финляндия, но самые яркие впечатления получила в Америке и Испании. В Эстонии она работает в клубе Exellent, ее можно узнать под псевдонимом BEATRICE.

Что подтолкнуло Вас стать стриптизершей?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 15:09
Kes teda tunneb, see mõistab.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 15:55
Miks peaks keegi kellegi elukoha SIIA foorumisse kirjutama? Või üldse kuskile internetti selle üles märkima?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 16:02
kas ma eksin, kui arvan, et selle küsimuse taga peitub ähvardus, misterx69?
mida sa temaga teha tahad või tuleks enne küsida, mida ta sulle tegi?
sa kas tunned teda pinnapealselt või ei taha tema isiklikult sinuga mingit tegemist teha. muidu ta oleks ammu su endale koju kutsunud ja tutvust teinud. kas striptiisitar jättis su ukse taha? ei teinud lava taga k..ppi, nagu kokku oli lepitud? unustasid oma peenraha tema stringide vahele ja tahad seda tagasi saada? milles asi?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 20:27
Ä€rge tehke prob. Kohast kus seda pole. N6nda ei tohiks keegi midagi,kuskil kirj. Ega rääkida..nimekaime ju igalpool. Pole ka kuulnud,et näiteks krimi-uudised jätavad nime avalikustamata,sellepärast et ehk m6ni nimekaim.olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-17 19:53
Ma usun et ma pole ainuke kes sai tema pettumistest kahju, kui siin selliseid mehi leidub, võtaks nendega meeleldi ühendust!
˅ näita rohkem ˅