Foorum
1
2
2012-03-29 12:09
mehed ärge kantke talle raha ette.minul oli selline juhus et tahtis weebi eest 15 saada.mina kandsin 20.siis hakkas jahuma kui raha yle oli talle läinud et tal arvuti rikkis ja et kannab raha tagasi.ei kandnud.ja kui paaripäeva möödudes kysisin uuesti siis ytles et ei saa kanda kuna pole konto nr.siis andsin selle.ja raha pole siiani tulnud ja arvata vasti ei tule ka kuna seletab et ma nyyd pressin talt raha välja vms.väga kaval tydruk on.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 12:58
Sellistele raha etteküsijatele ei tasu kunagi raha enne teenuse saamist üle kanda. Tegemist on 99,9% juhtudest petturitega. Põhimõtteliselt võid oma raha ka tagasi saada kui sul on viitsimist ja tahtmist asjaga jännata. Avaldus politseile koos väljavõttest vestlusest teenuse kokkuleppimisega. Kuna sageli kanditakse raha mitmete kontode vahel ja otsene petja pole konto omanik, siis petjani jõudmine võib olla keeruline aga mitte võimatu. kuna anonüümset kontot ei ole olemas. Kuna aastaid tagasi olen ka raha üle kandnud teenust saamata, siis olen selle kadalipi korra läbi teinud ja petja sai ka trahvi kelmuse eest. teisel korral piisab petja ähvardamist politseiga ja ta kandis ise raha tagasi. Rohkem kordi ei ole ma liimile läinud ja ei lähe ka aga sportlikust huvist vahel suhtlen selliste sulidega ja päris huvitav on ikka näha kui osavalt on nad kõikvõimalike situatsioonide jaoks vastused ette valmis mõelnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 15:14
mehed on samasugused
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 17:31
anna jumal kannatust... sa oled paras juku ikka
saan aru, et see oli vist su elu esimene kogemus webcam´iga(?) ja peaks sulle praegu kaasagi tundma, aga natuke võiks praegu endal ka häbi olla selle pärast, et sa nii rumal oled.
see, kellele sa rumala peaga raha kandsid, oligi kaval ehk sinust targem, sest ta sai aru, kes tal vastas istub ja kasutas juhust, et sinu pealt veidi „teenida“. sa olid talle kerge saak
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 18:04
tasuta, 24 h igale maitsele, igale orientatsioonile
www.cam4.com
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 18:46
Kui saaks panna välja kaks nimekirja.Ühes tasulised naised,teises tasuta naised.Mis arvate kumbas nimekirjas naistel rohkem lööki oleks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 19:37
ma arvan, et tasuliste naiste osas saab olema rohkem lööki, puht sportlikust huvist juba meeste poolt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 19:47
Mina arvan, et kõigepealt proovitakse ikka ilma saada
˅ näita rohkem ˅
2012-04-01 19:49
k6ik oleneb kontingendist
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 07:39
Elmar...vaja ka kolmandat nimekirja nende jaoks,kes kahte esimesse ei sobi
Nõudlikud naised
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 15:41
Selle kolmanda nimekirja võib küll välja panna aga arvan,et neil nõudlikel on kõige vähem lööki...vähemalt iha saidil
Aga mujal,kus ainult pensionieelikutest prouad suhtlevad,siis sinna saabki ainult selle kolmanda tulba välja panna ja vahel see nõudlikkus algabki alles 40-selt naistel
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 15:59
no mis nõudmistele Sa siis ei vasta ,kas tõstad jalga vales kohas we . teemaks on keegi kenakese21 ,kes ei käitu üldse hästi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:07
Ei usu,et see kenake21 ei käitu hästi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:15
Miks kenake ei käitu hästi?Tahate teda esimesse või teise nimekirja listida?Mina punniks ka vastu.
Nende nimekirjadega on nii..mina ei usu,et on olemas nn.absoluutnaisi.Igat naist on võimalik saada tasuta ja on võimalik saada raha eest.Sõltub küsijast.Sõltub pakkumisest ja veel miljonist asjast.
Sellist naist,kes oleks nõus seal "tasuta naiste"listis figureerima ei ole.Sellega kuulutaks tervele maailmale,et ta on üks räpane lits.
Mitte ükski naine ei tee seda,samuti ei hakka iga naine iga soovijaga seksima.
Seega-pole olemas tasulisi või tasuta naisi,on lihtsalt sobimatud mehed.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 17:24
Tasuline naine annab seksi ainult oma kindla kutile aga ülejäänud mehed peavad kõik maksma.Tasuta ta hakkab seksima alles siis kui tal enam seksiturule asja pole..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 18:34
Kui "kutt"on olemas,siis ei anta teistele üldse mingit seksi.Ei tasuta,ei tasulist.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 18:38
Tead,Elmar!Tasuta naisi pole tegelikult olemas,see on müüt või soovunelm.Iga mees on oma naise sponsor.Kui ei suuda või ei taha,siis leitakse tavaliselt uus mees.Teised mehed jätkuvalt seksi ei saa.
Kui on suhe ja kooselu,siis "teisi mehi"ei ole olemas.Meestele on rohkem lubatud.Kui ta suudab oma naisele võimaldada mat.väga kindlustatud elu,siis võib ta armukesi pidada.Keegi ei ole kuri,keegi ei vihasta ja tegelikult kõik on õnnelikud ja rõõmsad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 18:43
Seda ma tean,et tasuta naisi pole olemas aga kuna siin teema kisub ikka nende poole,kes seksiteenust pakuvad.
Seega enamus sellistest naistest on,kas abielus,püsisuhtes või omab kellegi kuti,kes teda veel seksiga rahuldab.Prost ei tohi kliendilt orgasme saada,sest siis on oht armuda ja tal töö varsti p...s
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 19:41
demi, kuidas sul selle mehe leidmisega siis on, ei leia kuidagi? äkki sa peaks äriplaani vahetama.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-02 22:45
Mul ongi uhiuus äriplaan,läigib lausa.
Kui midagi ei otsi,siis ei saa ka leida?Iga asi omal ajal.
Milleks on mulle meest vaja?Kui keegi suudaks mulle selgitada,miks mulle on just tingimata meest vaja,siis ehk hakkaks otsima.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 09:04
ikka nussi pärast
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 10:00
chocolat,iha pole just kõige õigem koht mehe otsimiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 10:08
iha ,see on nagu kiirabi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 12:17
Ometi ju,mida edasi seda rohkem portaalides kasutajate arv suureneb.Ootused kõigil aina suurenevad.Pole see iha ainuke koht otsingus.Internet on imeline
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 14:48
Seksi saab iga nurga peal,kui soovi on.Selleks ei ole vaja kedagi endale koju vedada.Seks ei ole argument.
Pealegi,mitte mina ei otsusta,kes sobib või mitte.Kui minu poeg ikka arvab,et keegi on jobu,siis mina ei saa enam midagi valida.
On ka kavalpäid.Meenub üks ammune piidleja,kes ei osanud enam muud välja mõelda,kui osta FC Barcelona mängule piletid.Minu pojale ja tema sõbrale....arvestusega,et emmed sõidavad nii väikeste lastega kaasa.Me käisime mängul ära,aga poja arvas lõpuks ikkagi,et jobu.Ei teagi miks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 15:46
poja järgi valid endale meest? ajukamaks lähed

krt see seriaal "keeluaja kuningas" sai just läbi, seal oli üks tegelane kellel oli väga ilus ja ülinooruslik ema. paljud arvasid, et tema ema ongi tema naine. ükskord tuli ema pojale kooli külla, jõi end täis ja seksis oma pojaga, sest ta armastas ja imetles oma poega nii palju.

vohh, demi sul on veel kuhu areneda aga lollimaks sa lähed iga päevaga üha enam
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 15:48
PushUp,mina ja sina elame erinevat ja omame erineva mõttemaailma.Mina ei kohtu paaridega, ei tee grupiseksi,kuigi on kutsutud kolmandaks või neljandaks Mul on omad kombed ja tavad ega söö kambaga ühe ja sama lusikaga ühest purgist kompotti
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 17:15
Kuigi minu vaated ei ühti absoluutselt Choco omadega, võiks lausa tsiteerida üht fraasi, tuntud filmist..."sa oled mulle lapsest saadik vastik olnud" ...vaatamata sellele tunnen ma päev päevalt, et ma armastan Sind Choco , Sinu võrratu sihikindluse eest, mis küll kusagile ei vii aga seda enam on ta väärt , kui abstraktsionismi tippteoseid ja tibikultuuri klassika...
Respekt mai dier
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 19:54
Muhhi..vaatad ainult porri ja muid mõtetuid filme?
Proovi midagi paremat.
Aikon..kuhu peaks sihikindlus viima?Mind on alati sihile viinud.Siin ei ole lihtsalt sihti,milleni peaks see sihikindlus viima.
Inimese juures on olulised kolm iseloomuomadust-sihikindlus(jonn),tahtejõud ja oma seisukohtadest mittetaganemine.
Nende olemasolu ühes inimeses viivad alati sihile,kui on siht seatud.
Mind on alati viinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 20:32
porri ei vaata enam ammu, aga cam4 küll vahest seksinud see aasta veel ei ole, teebki vist tonksuvaba aasta
˅ näita rohkem ˅
2012-04-03 21:24
kas oled ohtlik ka , kui nii pikalt ei sexy .või peab järeldama ,et seksikad ei sexy ,ainult mõtlevad et seksiks .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 06:41
Ma vähemalt tean kuhu sihikindel naine viib.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 09:24
Aaron, tahad Sa sellest rääkida ja valgustada pimedusega lööduid ja vaimust vaevatuid?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 10:04
tsiteeriks ühte eelpool olevat postitust ja selles sisalduvat mõtet, mis mulle väga meeldis:
„Inimese juures on olulised kolm iseloomuomadust-sihikindlus(jonn),tahtejõud ja oma seisukohtadest mittetaganemine.Nende olemasolu ühes inimeses viivad alati sihile,kui on siht seatud.“
täitsa nõus sellega ja eriliselt tahaks pöörata tähelepanu mõttele „Siin ei ole lihtsalt sihti, milleni peaks see sihikindlus viima.“ kõik ühtib minu arvamusega. tänan, chocolat.
siin ei olegi omalt poolt praegu muud lisada
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 10:10
Raiuge oma sihid siis sisse
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 11:47
Chocolat, täiesti nõus sinu arvamusega. Olen samameelt ja sihikindlus viib tõesti sihile.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 12:27
Räägite ikka seda vananaiste juttu.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 13:22
No näe siis chocolat nõustab kõike naisi siin Pole paha,tark naine Kahjuks mehed on enamik tropid nagu aru saan ning kulutavad end valede naiste peale
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 13:29
nõustab kõiki naisi? kus siin?
sa oled vist veidi eksinud järelduste tegemisega. nõustada saab ikkagi neid, kes nõu ja abi vajavad. siin avaldatakse oma arvamust ainult ja kui keegi arvab, et tal on sellest mingit kasu, siis lasku käia
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 13:43
UTha,sul tahe õppida igast foorumipostitusest,olgu see jutt,milline tahes.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 14:35
elmar, uthale meeldib targutada
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 14:54
näe demi sulle lugemiseks http://www.naine24.ee/797568/uksikema-pihtimus-olen-justkui-meesnaine/
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 14:56
demi, kas see "Kogenu 04.04.2012 14:28" on sinu exmees?

Kogenu 04.04.2012 14:28
Põhjusi erinevaid. Paraku sellised naised kes pole elu näinud, ideaalid alles, unistavad rikkast ja vahvast mehest (klantsajakirjad ju edukaid ärimehi-nihverdajaid täis) jäävad lõpuks kõigest ilma.
Suhe on kompromissioskuse kunst.

Mina kolisin naisest eraldi, sest temale on vaja meest kes paneb tundma teda naisena. Tema saaks kogu palga kulutada endale, muu eest hoolitseb mees... siiani otsib! Jääbki otsima.
Vaimne pool oli paigas, aga niane pani rõhku materiaalsele.
Nüüd "naudib" üksiku põlve lapsega enda uhkuse tõttu.
Kolisin ära, sest iga päev kuulda: koli välja kui suurt palka ei hakka teenima jne...mõtlesin tembu ära teha. Sellest mitu aastat möödas ja ma eluga rahul.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 15:08
või tahe, elmar? ja jutuks sobib mis tahes?
olgu. mõtiskleks veidi, kas see mõte võiks tõsi olla või mitte võtame nt sinu ette.
mida ma võiksin sinult õppida? olles eelnevalt sinu postitusi lugenud ja loendamatu arv kordi sel teemal sinuga vaielnud, olen leidnud, et eneseväljendamine ja oma arvamuste eest seismine ei ole sinu kõige tugevam külg ja seega olen sellest loobunud. ma ei tea seda, kas sinu suhtlemis- ja vahest ka sinu väljendusoksus seksiga tegeledes paranevad või mitte, aga võiks sellele loota. mina loodan.
muidu oled aga sa selline tavaline keskmine, postituste poolest silmatorkamatu, endas ebakindel ja ettevaatlik vanemapoolne eesti mees, kellele meeldib ebamugavamates ja temaga seonduvates teemades teistega isiklikuks minna. normaalse vestluse arendamine on out. suhteid naistega ei kommenteeri, kuna need ei huvita.
õpetlik? kui, siis osad leiavad siit kindlasti mingeid sarnasusi endaga ja samastuvad, saavad teiste elukogemusi lugeda jne, aga muus osas... mitte eriti.
tark mees tegutseb teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 15:18
Utha,sul veel palju aega sinna kui sa minu elukogemusteni hakkad jõudma ja ei tea,kas jõuadki
ja ära sa loodagi kunagi,et ma siin foorumiteemades avan end kunagi ja muutun siin tegijaks või selliseks tohmaniks nagu oled sa ise.Normaalseid vestlusi pean normaalsetega Mul on teine mõttemaailm ja ma ei otsi siit mingit elutarkust juurde...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 15:51
elmar, esiteks ma pole sinu elukogemusi maha tegema asunud ja teiseks ma ei igatse sinuga ega kellegi teisega siit sarnaneda. isegi siis mitte, kui keegi elmar arvab, et ma olen mehestunud ja kadestan tema elukogemusi või mida iganes.. tahan olla sama „normaalne“ nt.
tegelikult on meil kõigil teistelt midagi õppida, kui ainult selleks tahtmist on ja tarkust ei ole kellelgi üleliia, aga sinu ülbitsemisele ma ei saanud enam vastata teistmoodi kui samasuguse ülbusega. samas erinevalt sinust ma ei lahminud, vaid esitasin oma arvamuse ja põhjendasin ka seda. kui sa põhjendaksid iga kord oma arvamust nii, siis me puutuks sinuga siin poole vähem kokku. kuna sulle aga seda eriti teha ei meeldi ja sa eelistad normaalsele arutelule üleolevat suhtumist ja isklikuks minemist nii, nagu sa praegu seda teed (sa oled nii etteaimatav), siis me arvatavasti kohtume sinuga siin veel.
ja saa aru, elmar - enda isikliku elu tutvustamisel ja oskusel oma seisukohti kaitsta on vahe sees. see on oskuste vahe ja seda sa ei saa eitada. mind sinu eraelu ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 16:49
Sinu eraelu ongi siin 24/7 foorumis kõike kommentaare arvustada.Kirjuta ise ka midagi asjalikku,küllap siis mehed mõtlevad sinust ka teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 17:19
millised? sellised mehed nagu sina?
ja kes need „asjalikud“ siin on siis?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 18:08
muhhi..täiesti tavaline naine oli sinul.95% naistest mõtlevad samamoodi.Minul on mat. pool paigas ja seepärast ei vaja ma meest.
Minusuguseid on palju.Väga ilusad ja targad.Üksi,aga rahul.
Kui naine teenib raha,siis on loomulik,et ta kulutab selle endale.Mees peab hoolitsema olme jne eest.Vastasel korral pole seda meest ju vaja(nagu minul)ja mees peab ostma seksi.Ostetud seks tuleb lõppkokkuvõttes kallim.Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 18:13
PS.Võrdõiguslikkus läks moest juba 2008...naistele meeldib moodne olla.Ka väga lihtne.
˅ näita rohkem ˅
1
2