Foorum
1
2
2012-03-17 18:43
Hästi paned,Elmar!
Enne tulebki MINGI naine leida täpselt minu mõte,aga mina nimetan neid emisteks Hea,kui emis teeniks korralikult..
Ja peale emise leidmist on tagala kindlustatud...s.t auk,mida panna garanteeritud(väga ei taha,aga kehval ajal käib kah)ja saab oma raha kulutada ilusa naise tujude rahuldamisele.Seda ilusat selleks emiseks muidugi ei saa,aga vähemalt jalgu laseb suudelda,kui sel õnnetul mehel palgapäev juhtub olema.Nii ta on.
Emise nahas küll olla ei tahaks....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-17 19:10
choco nüüd ässitan tädid sulle kallale.
Kõik suhtes olevad naised on siis emised?
Jookse nüüd, jookse.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-17 19:33
no see , et abielumees eelistas oma naist ja mitte vallalist nukunägu ,kes jagas reklaamflaiereid . avalikult märatsemine ei kuulu hea kasvatuse juurde ,olen pettunud
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 12:00
Parma,said valesti aru.Mitte kõik suhtes olevad naised ei ole emised.Vaese mehega suhtes olevad naised on emised
Kõik mehed ka ju vaesed ei ole.
Elmar käis kõva sõna välja ja ma lihtsalt arendasin natuke edasi.Elmar on elukogenud mees,eks tema teab paremini.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 12:22
misasja. et siis vaestel meestel on koledad naised ja ainult rikkad elavad ilusatega (loe: tegelikult maksavad nendega suhtlemise ise kinni, sest kui nad oleksid vaesed, siis nad neid endale lubada ei saaks)? sinu arvamuste kohaselt emis=kole= vaese mehe naine?
nii tuleb sellest aru saada?
miks sa pidevalt teisi naisi halvustad, chocolat? kas see on ka omaette ilustate naiste standard ja teie etikett eeldab seda või mis? või oledki nii ebakindel?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 15:27
aga nii ongi. vaesel ja logardist mehel ei saagi olla ilusat naist. tuleb lihtsam võimekam ja rahakam mees kes selle naise endale võtab.
kuna neid chocolat'i mainitud emiseid ei taheta, siis jäävadki emised nende tolguste juurde, kuna kummalgi poolel pole muid võimalusi.
noh, ja näiteks mõni mees peab ju oma kodus olevat emist just maailma kauneimaks naiseks, kuigi naine kaalub rohkem kui mõni veoauto ja on sama ilus kui nädalaid põõsaall vedelenud rebase korjus.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 15:44
mida Te sööte ,et sellist teksti toodate
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 15:51
võimalikult arusaadavalt esitatud elulised faktid.. mis tekstil viga?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:12
camneiu ,huvi pärast küsin ,mida arvad maatüdrukutest ,kes teenivad vähe
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:15
Kes alla 3000 euri kuus teenivad on emised! Punkt.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:19
Kuigi küsimus polnud mulle...mina arvan väga positiivselt.Kas tüdruk on pärit maalt või linnast ei oma in long run mingit tähtsust.
Naised ei peagi palju teenima,ideaalmaailmas ei pea naine üldse midagi teenima.Isegi,kui naine teenib palju,siis oma raha ta meeste peale kindlasti ei kuluta.Tark,ilus ja hästi teeniv naine shoppab ka austaja kingitud Visa Premiumiga.See pole alandav,üldsegi mitte.See on tase,milleni paljud ei küüni.
Inimesed saavad asjadest erinevalt aru,on olemas 1% ka femme,kes põhimõtteliselt tahavad ise maksta,võrdõigusest räägivad siiski pigem rahatud mehed.
Igal oma maailmavaade..jube igav,kui kõik oleks üksmeelsed.
Kui ma oleksin kole ja ülekaaluline emis..kindlasti arvaks paljudest asjadest teisiti.Ma ei saa seda kunagi teada.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:25
ja sina, camneiu, oled siis siin see unistuste kangelanna, kes siinkohal teiste suhetele vahele astub ja lahkelt nendele vaestele logartitest emisepidajatest meestele appi tuleb, et pakkuda neid veel seda ainumast alternativi - vaadata eemalt ja raha eest „ilusat naist“, kuna isegi emisele on selge, et oma emist keegi enam ammu vaadata ei taha, tema
puudutamisest rääkimata. oli sedasi?
edasi tekib huvi, kumb siis sina oled - kas „emis“ või „iludus“?
kas sa oled siis juba suutnud soetada endale koju selle rahakama mehe, kes sind kui mitteodavat emise vastandit pikemat aega sponsoreerida tahaks? on ta sul olemas ikka? või pole su mehe teenistus olnud kuigi suur ja te pole kahe peale kokku leidunud nii palju raha, et ta saaks seda „ilu“ ainult iseendale pidada ja siis peabki praegu seda teiste odavapalgaliste maameestega jagama ja ootama, kuni sina selle rahanatukese kokku saad, et teil see elu kahekesi natukegi kergem oleks. vaeseke.
igal vaesel mehel oma „emis“! ja oma emis on maailma kauneim! seda ei tasuks unustada.

päris huvitavalt elu olete siis elanud.
psühhiaatritel on vist päris pikad tööpäevad.
kui vaadata seda kontingenti, kes siin suhtleb, siis üle ühe on kellelgi mingi psüühikahäire.
ma tunnen teile kaasa. ei ilgu, aga tegelikult ka
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:31
Psüholoogid on lahedad tsikid. Vahel nad nutavad nii armsalt, et kahju hakkab. Parma siis silitab pead ja "Ei ole kandiline, ei ole"
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:33
Karm,väga karm

"Igale mehele oma emis!"...superslogan jõulumüügiks..Rakvere Lihakombinaadi jõululaud...Utha,sa oled talent
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 16:51
No mina kaldun arvama, et peale ühe iha-lase külaskäiku psühhiaatri juurde vajab prühhiaater hoopis ise nõustamist , kuna see hullus mis siin toimub mõjub igaühe närvikavale laastavalt , frustreeruvalt ning ... oeh ma ei oskagi kohe edasi öelda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 17:00
Huvitav, ks mõni psühiaater kah ihas kontot omab?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 17:05
utha, ei viitsinud sinu pikka jorusse süveneda. sa saad ikka asjadest nii aru, nagu sa tahad saada.
kuna sa elad ihas ja sinu silmaring on kujunenud vastavalt sellele foorumile, siis olen sinu postitusi üritanud ignoreerida ja ilmselt teen seda ka edaspidi..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 17:20
Demi, sa ei ole jah ülekaaluline emis, sa oled lihtsalt roostetav nikupukk. Mida võib küll ülevärvida ja läikima lüüa, aga ikka ei leidu kasutajaid, sest uued ja ilusamad mudelid on peale tulnud. Emised aga nokitsevad ikka tagatoas seda vanainimesteasja teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 18:00
tark otsus, camneiu. ignoreeri jah, sest aeg on ju teatavasti raha ja raha tuleb aegsasti teenima hakata. varsti hakkab kell taguma tundi, kus ongi ainult raha lugemine. siis pole enam aega siin seletada. nii et hoia ennast olulisemate tegevuste jaoks.
p.s- ma ei taha sinu ilu- ja perverdilugusid siin enam lugeda. sa oled need kenaks siledaks juba lihvinud ja mulle muutub see igavaks. see, millest ma enne kirjutasin, oli laenatud sinu enda postitusest. jutt lollidest ja odavapalgalistest meestest ning nende emistest kodus (arvatavasti)elunevatest naistest.
seega sinu valik, kas sa vaidled sellele vastu ja kaitsed oma seisukohti või mitte. kui ei, siis ongi nii.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-18 20:03
mõne naise filosoofia ületab ka ,,Main Kamfi ,, .camtüdruk ,need virtsased maapoisid pole sugugi lollid ja joodikud ainult . maaelu on üsna palju edasi läinud ja lollid selle tehnikaga hakkama ei saa .
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 02:02
Tehnika on tarkade jaoks, loll loobib ikka selle tehnika kõrvlt sitta ja helista võsapetsile kui ülemus palka maksta ei taha.
Mis filosoofia? Vaata reaalset elu! Ja Hitleri mälestustega ei ole siin midagi pistmist, sellisel ajastul said lollid üsna ruttu hukka, tänapäeval saavad selle eest riigilt rahagi, kui kupliall kõik pahupidi on.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 07:46
võibolla peaksid ka riigilt raha saama
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:41
Võib- olla töötukassast makstakse ka toetust Millegi eest ju peab need vidinad ostma, mida omale urruauku topib
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:47
Ega neid vidinaid köögihunti topita, ju annab sama asja samasse auku asetust ka teist korda vaadata, muidugi mitte sama raha eest
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:49
Hea oleks ka veel sooduspension kusagil 35-eselt kätte juba saada ,sest peale seda nad näevad üsna krõbid välja,et teenuseid pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-19 13:59
aga kui ikka liiga sügavale lükkab ja ei saagi enam kätte ja kui liiga tihti sellega tegeleb, võib veel rasedaks jääda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 00:46
Parmale: Kui alla 3000 teenivad emased on emised, siis kas üle 4000 teenivad isased on kuldid?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 00:54
seksturist, on sul olnud isiklikke kokkupuuteid nende isasloomadega?
„emis“ on n-ö inside joke, millest aru saamiseks pead kuuluma teatud ringi.
˅ näita rohkem ˅
1
2