ok, räägin siis täpselt kuidas oli, kohtusime dzinglis, tuli kohale, kõik ok, võtis jope ära ja riputas nagisse, saapad kah jalast ära, läks vetsu, mõtlesin et käib dussi all, tuli välja riided seljas, ütles mulle et mine dussialla, läksin. Pesnud ta ei olnud kuna rätikud olid kuivad. Dussi all olles kuulsin kuidas ta toas edasi tagasi sebis, mõtlesin, et paneb ennast valmis. Tulin dussi alt välja ja oh üllatust ta ikka riides. Viskasin siis voodisse pikali ja sebisin teda lähemale, tema küsis , et kus mu kingitus on, otsisin 200 välja nagu olime kokku leppinud ja pistsin selle talle püksivahele. Siis ta hüppas püsti ja ütles, et läheb dussi alla. Tõmbas vannitoa ukse lahti ja puges selle ja kapivahelt läbi koridori poole ja uksest välja. Kargasin kah püsti ja jooksin uksepeale, nägin vaid kuidas ta trepikotta vilksatas, kuna mul oli ainult rätik ümber ei hakanud ma teda taga ajama... Läksin tuppa ja kirusin ennast, et kuidas ma nii loll sain olla. Kuna olen enne mitmeid kordi samamoodi kohtunud ja pole jamasid olnud, ei osanud midagi kahtlustada. Oma saapad, jope ja koti tõstis ta ilmselt minu dussi all olles juba koridori, sest neid ei oleks olnud võimalik nii kiiresti kaasa haarata. Usun, et ta ei tegutsenud üksi.