Foorum
1
2
2012-02-09 09:29
Kõik teie,kes oma raha tuulde loobite,lootes,et keegi näitab teile midagi läbi weebika,tehke siin selline seltsingu moodi asi,ühinege kuidagi,saage siis ,kellegi juures kokku,klappige rahad ja tellige elukutseline naine sinna ja siis juba....Öeldakse ju,et parem varblane pihus kui tuvi katusel,ehk siis antud juhul,et parem munn pihus kui Pamela Andersson katusel
˅ näita rohkem ˅
2012-02-09 09:42
Mõte iseenesest hea Võiksid muidugi lühemaid lauseid kirjutada. Siis sa ei peaks nii palju komasid kasutama (sa ei tea eriti, kus need käivad)
˅ näita rohkem ˅
2012-02-09 21:10
Võiksid, muidugi, lühemaid lauseid kirjutada, siis sa ei peaks niipalju komasid kasutama, eriti, kui ei tea, kus need käivad.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-09 21:20
?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 09:57
terasmees. Kommentaari teemat, grammatika üle pole vaja tähte närida, eriti, kui ise ka hästi ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 10:52
minul pole komadega probleeme. Sinul (oh üllatust!) aga küll. miks sa eriti ja kui ette koma topid??
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 11:06
tore,tore nüüd on foorum võtnud teemaks eesti filoloogia
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 11:41
terasmees. See ei ole keelatud. Komadega rõhutatakse mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 12:00
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 12:08
Aga teemasse. Kas teemaalgatajal on mingi fetish, et on vaja kampa mehi onaneerimas näha?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-10 15:54
teemaalgataja polnud vist kaine kui selle kirjutas
˅ näita rohkem ˅
2012-02-12 01:34
sellised ja anloogsed teisedki teemad siin teevadki "hoitauste" rubriigi naljanurgaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 09:03
``Hoiatuste`` alla panin selle teema seepärast,et siin need pihkurid ju halavad,et jälle on raha ,kellegile ette makstud ja pihuseanss on ära jäänud.... .
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 11:23
Lollidelt tulebki raha ära võtta
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 12:13
sheeba, miks tuleb lollidelt raha ära võtta?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 12:24
terasmees, kui sa natuke pikemalt oma küsimust vaatad, siis leiad sealt ka vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 13:04
küsimus oli sheebale muide. Ja mu küsimus ei sisalda vastust
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 13:53
tegelikult sisaldab ikka, kui ridade vahelt lugeda osata. olemasolevaid teadmisi tuleb natuke kasutada. mul tekkis endal juba paar ideed ja siit saaks pikema teooriagi aretada, aga mitte praegu. teine kord, kui viitsimist on.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 13:58
Vot seda sõna"lollidelt tulebki raha ära võtta",mis siin üsna sageli kasutusel on,näitab inimese üheülbalist suhtumist teisega juhtunu kohta.Keegi pole täielikult kindlustatud,et minuga seda ei juhtu..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 14:02
elmar, aga mis nendega siis juhtus? kirjelda natuke? kuida sa kujutad ette nende päeva nt. milliseid toiminguid nad teevad enne arvuti ette asumist ja sel ajal. kuhu klikivad ja miks. teevad oma asju ja siis on juhuu.. polegi enam raha. tekivad probleemid kohe, eks. kes teab, kuhu raha sai? aga miks need probleemid alles siis meenuvad? mingi klikk on vist vahepeal tegemata
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 14:03
Ja üsna rämps tunne on üle lastud olla . Enamasti aitame ju siiralt uskudes ,et teine vajab seda abi . julm . See läks pisut teema algusest mööda ,kuid jah ,kas ma olen loll kui kedagi aitan .
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 14:23
Siin tuleks ikka lahti rääkida,kes loll tegelikult on?Kui mees läbi veebika tahab paljast naist näha ja teeb pärast selleeest pangaülekandeid...siis küll.Oma viga kui ta selle lõbu eest tünga saab.Aga hiljem kui tutvumise käigus hakatakse raha välja pressima mingi lubadustega,kuidas siis ikka on.Nii on ka naistelt raha välja petetud,kus mõeldakse välja mingi põhjus ja siis tõmmatakse uttu.Neid näiteid võiks tuua palju ja mitte alati ka seksiteenuste puhul.Neid juhtub kauba ostmisel,palkade väljamksmisel jne.Mina neid inimesi alati küll lollideks ei pea,kes rahast ilma jäävad.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 15:30
tsiteerin: Kui mees läbi veebika tahab paljast naist näha ja teeb pärast selleeest pangaülekandeid...siis küll.Oma viga kui ta selle lõbu eest tünga saab.

elmar, kas sa mitte ise ei tunnistanud just praegu oma vastuses, et nii peabki olema ja lollid on need, kes nii teevad? ajasid süü teenuse kasutajate peale, tegid nad petta saamise eest vastutavaks. on ju nii? mida selline suhtumine siis sinu puhul näitab?
kui nii, siis miks see, kui keegi teine sama arvab, sinu jaoks probleem on?
need teised sinu postituses kirjeldatud asjad on juba laiem teema ja siia enam ei puutu. teine kontekst.
aga kui siinseid olusid arvestada, siis see jutt lollidest ja rahast on punkti pealt siin omal kohal. puhtalt kaine hinnang antud olukorrale ja seda siis natuke targemate inimeste poolt. mis siin protesteerida
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 15:42
Keda sa siin targemaks pead?Kas neid,kes vaikselt kodus pihku peksavad ja siin parastamas käivad?Või naisi,kes endale pidevalt näpukat teevad ja siin mehi pihkariteks alandavad.Sa peaks ikka ükskord arusaama,et mehed on suuremad riskivõtjad kui seda on naised ja seega suuremad võimalused ka petta saada.Sinutaolisega ei juhtu kunagi midagi,sest sul peale selle arvuti ei paista ju muud elu olemagi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 15:55
elmar, kõige targem siin on utha. Sa pole veel aru saanud?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 16:14
no jama lugu jah, kui keegi nendest tublidest riskijatest meesterahvastest lugu ei pea ja julgeb neid iseenda eluga riskmise eest ja endale kahju tegekitamise eest rumalaks pidada. eks ju. ma ka ei saa aru, miks peaks nendest nii arvama.

elmar, kas see temaatika kutsub sinus vanad kompleksid esile?
ma ei saa endiselt su probleemist aru. sa ei tea ise ka, mida sa tahad.
ma loobun sinuga vaieldmast. jube raske on arutleda kellegiga, kes pole veel iseendalegi probleemi selgeks teinud ega tea, kus ta on.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 19:09
Tsiteerin elmarit...``Keda sa siin targemaks pead?Kas neid,kes vaikselt kodus pihku peksavad ja siin parastamas käivad?`` Kui sa nüüd mind mõtlesid siis eksid...mina ei tao pihku ja ei parasta.Tahtsin härrastele pihuritele vaid HEAD,tõesti on piinlik meessoo esindajana lugeda seda halinat siin ,kuidas üle-ühe n.ö. üle lastakse rahaga...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 19:10
mikekadak. Kas sa "Kaua võib" saadet vaatad?
Nõme saade on ju, lalisevad seal kuidas neid rahadega üle lastakse
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 20:07
Tark on see, kes saab aru, kui loll ta tegelikult on. Mis teha... tarkus tuleb tasapisi. Kui tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 21:11
Foorumi teemades tuleb sageli mööda rääkimisi.Põhjuseid mitmeid.Me ei saa siin kõigest pikalt ja arusaadavalt asjadest lahti rääkida.Me ei tunne üksteist nagu see toimub reaalis.Kedagi konkreetselt süüdistada ei saa kui loll või kui targalt keegi oma asju korraldab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 21:12
Sellepäras terasmees, et nad ei oska ju sellega midagi peale hakata
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 23:21
selge pilt
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 23:51
ega raha jah rumala inimese juures kaua ei seisa. alguses on vaimne pankrot, siis peale seda saabub juba varaline pankrot. aeg paneb asjad paika

ja seda vastust pidi terasmees nii kaua ootama?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-15 23:55
Uhke loosung: Kõigi maade pihkurid ühinege! Ei tea kas loosung on ka mitmevärviline, nagu pederastide lipp?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 00:04
Et kõik aus ja võrdne oleks, peaks see tegelikult kulgema nii, et naine näitab ennast läbi neti ja mees näitab siis jälle raha vastu. Kõik on ju täiesti õiglane, kuna mõlemad konkreetselt nägid mida nad ei saanud. Hammas hamba, pihk pihu vastu!
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 00:19
parma, sa teed siis loosungi valmis?
ma arvan, et selle baastooniks saab olema midagi monotoonset....monokroomne taust, midagi helevalget või kollakas. grotesksete spermatosoididega... ja loosungid rebitakse plekilistest voodilinadest ja tehakse parajaks... ja....fuu. miks ma pidin seda kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 08:52
Kallid, kaasteemalised

Kui me läheneme mõistusega, selle weebisexi teemale, siis, kulla mehed, alustame algusest, enne kui tuleb pakkumine - peab olema nõudlus. Ja nii nagu meie ühiskonnas on igasuguseid vargaid, on ka selles teenusepakkujate seltskonnas neid hulgim. Ja tegelikult mis te jorisete, kui ikka kihk on nii suur ja ise olete oma fantaasijaid finantseerite ja petta saate, siis oletegi rumalad.

Arukas mees ju sellise läbinähtavalt petuskeemi ämbrisse ei astu. Võimalus lõbust ilma jääda on 99% Enne läheb ja viib selle raha kindla naise kätte ja saab seda mida ta tahab. Ja kui ihulist kontakti ei soovi vaatab kodus porri. Rahuldus olemas ja raha ka alles.

Seega minu poolt välja käidud väide, et lollidelt tulebki raha ära võtta, peab igati paika.

PS! Selle lause vastava teema kohta, ütles mulle üks mees Nii, et pole see ainult naiste arvamus
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 09:46
See viimane postitus on õige ainult sel puhul kui tegu on weebiseksiga.Kuna petuskeemide teema on hoiatustes palju laiem kui see tobe weebikas siis älejäänud petistega küll ei saa nõustuda.Olen ise sama meelt,et ei tasu nii loll olla,et sinult raha ära võetakse aga ma ei poolda seda ka,et neid asju üldse tehakse.Ma pole ka kunagi nii loll,et tule eile meile ,et teeks siin suvale pangaülekandeid,laeks kõnekaaarte jne.Selliseid kirju on aja jooksul tulnud hulgib aga samas ma ei hakka ka kedagi avalikustama Võiks ju neid inimisi ka süüdistada,kel auto ära varastatud,kellel korter tühjaks tehtud,tänaval peksa saanud jne.Lollid ju,pole osanud oma vara kaitsta
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 11:14
Keegi ei kurda juba pikemat aega ,vist liit sõlmitud seni kuni meie siin jahusime
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 11:58
Elmar, ma siiski pidasin konkreetselt silmas neid weebi teenuse ostjaid Mitte inimesi kes on mingi kurikaela ohvriks sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 12:55
Minetea,minetea ehk on tõesti seltsing juba loodud sest pole siin harvad ju ka need üleskutsed,et keegi tahaks üritust korraldada,kus mitmekesi seksitakse,vot nüüd hea võimalus ju
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 16:45
kadak sa pole siis üheskis grupiseksis osalenud? Kahju, aga proovi järgi.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 18:10
Siin ju mingis teemas kunagi kirjutati küpsisemängust
˅ näita rohkem ˅
2012-02-16 18:37
Parmaleile...Kui sa grupiseksiks seda nimetad,et sina , su parem käsi ja vasak käsi siis veel su saatusekaaslased,kes raha tahavad ette maksta....siis ma tõesti pole sellelaadsest olemisest osa saanud...
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 12:11
kadak. Ilmselt sa ei tea täpselt, mis tegevus on grupiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 12:53
MÜSTIKA
˅ näita rohkem ˅
2012-02-17 13:26
suht kindel, et parmaleikin ei tea ise kah sellest suurt midagi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 01:11
terasmees, kas meelitad kohtingule, et ma sulle näitaks grupikat või?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 10:50
Lilla oled? Kusjuures ma arvasingi, et su grupika kogemus on meestega
˅ näita rohkem ˅
2012-02-18 11:19
terasmees, aga miks mitte proovida. sul on ju süütus veel kaotamata
˅ näita rohkem ˅
1
2