Foorum
2012-02-03 19:05
jumala haige inimene on see vanti,,tahab tissi näha ja ei saa siis ajab lolli juttu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 22:58
nõita siis oma tissi....irwww
sinu kohta juba teema ka olnud......ju siis oledki haige inimene või arengupeetusega
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 17:43
Minuarust täitsa terve inimene, ma võin ka lolli juttu hakata ajama, kui tissi näha ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 17:49
haiged inimesed. sa signe007 ära pane üldse tähele seda ahvi punti siin. mida vähem reageerid neile seda parem.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 17:53
Alustada kedagi kritiseerivat teemat märgiga on juba iseenesest imelik.
Et seksisaidil mingi mees tahab naise rinda näha on loomulik.

Ahvipunt kirjutatakse kokku.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 18:24
johnofgaunt, mis sa neid kirjavigu igas teemas taga ajad? kui me kõiks hakkaks paostituste grammatilist poolt kritiseerima, siis läheks asi natuke naljakaks.
ja iha.ee leht on ametlik töiskasvanute tutvumise portaal, mite liputamise portaal. saa naisega reaalselt kokku ja küsi siis seda tissi piiluda.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 20:13
John..., Iha ei ole seksisait, iha on seksikate inimeste kohtumispaik. Targa inimesena peaksid ju teadma, et seks ja seksikus on kaks ise asja. Võib isegi öelda, et seksikus lõpeb seal, kust seks algab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 20:49
ma proovin siis selle vantiga mitte suhelda, mine tea, äkki tahab tissi näha
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 09:38
Seksikas inimene on enesedefinitsioon ja seega mõttetu termin. Siia tulakse ikkagi kas seksi või midagi seksiga seonduvat (enesenäitamine, teiste vaatamine) otsima või siis foorumis ja jututoas aega viitma. Mina nimetaks seda lühidalt ja konkreetselt seksisaidiks, sest enamikku kasutajaid huvitab seks. Mitte see, kui seksikaks ja miks keegi ennast peab (mitu seksikust käsitlevat teemat siia foorumisse viimase paari nädala jooksul tekkinud on? ja mitu seksi puudutavat teemat?).

Ja grammatikast algab inimese tõsiseltvõetavus. OK, camtydruk kirjutab veel enam-vähem korrektselt. Aga kui keegi algatab kedagi teist kritiseeriva teema, kasutades selleks puberteedieeliku stiili ja 1. klassi kirjaoskust, siis mida peaksid selle teema lugejad temast arvama? Või mida peaks pidama inimene, kes on silmnähtavalt laisk, rumal, ahne ning ülemäärase enesehinnanguga, oma suhtlemisprobleemide põhjuseks? Neid tegelasi, kes siin pidevalt vigases kirjas ja ennast naeruvääristavas stiilis kellegi eest nö. hoiatamas käivad, on juba masendavalt palju tekkinud. Ime siis, et Eestis suur tööpuudus, väikesed palgad ja rohkelt kiirlaene probleemiks on.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 11:57
noh, see tissi ja tussi näitamine on ikka igaühe enda asi ja kui mingi idikas (see vanti on tõesti idioot, mul samuti postkastis mõned selle tegelase kirjad) kujutab ette et see siin lehel kohustuslik on, siis tuleb temasse ka vastavalt suhtuda.
see teema ise ei ole tõesti märkimisväärne. minu postkast uputab idiootide kirjadest aga ma ei reageeri neile lihtsalt. just samas stiilis kirjad: näita vittu, kas suhu võtad, milline kiisu sul on?, tule jutukasse privaattuppa oma pragu eksponeerima jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 12:05
Miks sa camtydruk kurdad, sa j u pakud teenust seega on ju igati sobilik sinu poole just sedasi pöörduda.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 12:51
Mida te kurdate igal pildil näitate oma tisse-tusse ja nüüd mingi probleem sellest.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 12:59
mina ei kurda aga pildi all liputajad kustutakse. lollused ei ole aktsepteeritavad.
teisalt pole ma ka saanud aru sellest, miks siis panna endast siia paljastavaid pilte, kui ei taheta, et neid vaadatakse. nii laua kasutajaskonnaga saidil nagu iha.ee leidub ikka keegi, kes tahab su v...ttu vaadata ja sulle midagi kuskile pista. see on juba paratamatus. kuidas sa sellega hakkama saad, on juba sinu enda asi
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 13:00
laua=laia
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 13:04
Aeg-ajalt räägid naisena normaalset juttu ka
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 13:07
see pidi kompliment olema?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 13:14
Ära erutu Ei mingit komplimenti vaid puhas fakt.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 13:58
Minu pärast küsigu mida soovivad, ega ma ei pea siis koheselt sellele reageerima ja nõustuma. Kehitan vaid õlgu ja konstanteerin fakti, et issanda loomaaeg on ikka liigirikas ja eks selliseid peab ka olema kes pole kooliharidust saanud või kelle haritustase s oovida jätab
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 18:09
nende ahvatlevate piltide omanikud reeglina midagi ei paku. seega pildid on pandud eputamiseks. ja tuntakse ennast jumalannana, kui kari kiimas perverte neid kümneid tulistab ja kommib. see on ju ainuke leht, ku isegi inetu ja ülekaaluline naine oma hargivahet eksponeerides hiilata saab.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:17
ega see siin kataloog ole ,et tellid ja saad .
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:33
on ikka. kui osatakse tellida. kui ikka noor täkk oma suure riistaga sulle ligi tuleb, siis küll sa selle noore vända omale seelikualla lased.
kes teab ju millal teine selline võimalus tuleb
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:35
Nett selliseid katalooge täis, kust tellid ja ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 19:40
Camtydruk, kas omad kogemused?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 20:12
põhimõtteliselt lihtsalt siit keskkonnast kedagi ei otsi. reaalseks tegevuseks.
ainukese kogemuse olen juba ära toonud teises teemas. tõrvatilgad on selle mee mekkimise ohtlikuks teinud..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 22:35
Camtydruk, jah ma võin oma pilte eksponeerida ja lugeda neid kommentaare, kas sa ei tea, et kunst kuulub rahvale Ega see veel ei tähenda, et ma peaks iga ilase mehe pakkumisele reageerima. mis puutub neisse ilusatesse ja treenitud kehaga mehepoegadesse, siis mind ei eruta ühekordne sex mingi algajaga. Milleks ennast raisata.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 17:07
ilased mehed siin ühe korraga vast ei piirdu
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 17:44
Mis teeb mehest algaja, mis edasijõudnu? Kindlasti on neid "algajaid" kes punkte koguvad, aga kindlasti ka selliseid kellele see üks kord ikka "mütsi" silmini tõmbab ja sellist ju lihtne kodustada. Mõni mees, nagu mina , üritab palja peaga edasi käia, vähemalt nii kaua kui võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 18:39
Camtydruk, kas pole mitte nii, et ilaste meestega piirdutakse ühe korraga
˅ näita rohkem ˅
2012-02-08 19:36
mõni peast ilane mees võib ka mitu korda ämbrit kolistada jah
˅ näita rohkem ˅
2012-03-14 13:58
Tean Signet ammusest ajast, tore tüdruk. Pildid täitsa tema omad, seega ei usu et tegu petuskeemiga.
˅ näita rohkem ˅