Foorum
1
2
2012-01-21 02:38
TROPP.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 11:33
Hmmm, tervelt 4 lehekülge p läma. Kui teil on teineteisele midagi öelda, tehke seda privaatselt oma kontodel. Milleks avalikku foorumit selleks kasutada? Tämmake seal nii, et sabasuled sirged
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 12:31
olulisem on siin teemas siiski see idee, mille heiki alguses kirja pani. muu tegevus paigutub juba isiklike probleemide ja rahulolematuse alla. isikuandmete levitamine ei puuduta ainult selle saidi meespoolt, vaid ka teisi isikuid, kes delikaatsete andmetega kokku puutuvad.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 12:38
Utha, seda minagi. Heiki poolt oli see informatiivne ja täiesti korrektne teadaanne kasutajatele. Kummaline on see, et täiskasvanud inimesed nii titelikult igas teemas omale priloopimise teema teevad. Mingu ja arenegu. Intelligentsust ja tolerantsust napib. Minu arvates on nad nõmedikud, kes naudivad oma musta pesu pesemist avalikkuse ees. Lollus kuubis .
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 13:07
xlobe: Kuidas Sa aru ei saa, et mul on Sinu halast sajaga savi Ma ei vaevu selleks varikontot tegema, et Sinuga siin mõtetut mulli ajada!!!! Osta elu omale!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-24 11:39
problemaatilised olete
˅ näita rohkem ˅
2012-01-25 13:36
no nii, uku sattus seda foorumit silmitsema ja mis ma näen, hädasneiukesele ma olevat kurja teinud, kurikaga, no nii haige värk lausa ju, kui ise teksti juurde kirjutab, kas sul on mingi fetis selle kurikaga, kui üritad seda niinimetatud kopi-kleebi värki teha, ära kirjuta ise teksti!! vöi on siin veel möni uku????
˅ näita rohkem ˅
2012-01-25 13:41
see hädasneiu on ju täiesti haige tüüp, see kes sellist sönavara kasutab pole tüdruk ju, muide mul on veel see kiri alles mis ma sulle saatsin--- Autor: uku

Saaja: h2dasneiu

Teema:
Saadeti: 2012-01-19 17:22:52
Loeti: 2012-01-19 17:30:13
kustuta kiri

a miks sa arvad et see on öige koht kontot teha et raha manguda

Märgi kiri

on vahe selles mis sa oled juurde möelnud laimamiseks!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-25 14:42
hädasneiu on mõistusega hädas. suuvärk ei ole küll eriti naiselik tõesti. vaadates ka teisi tema tekste foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 00:11
tallinnaneiu, sinu kohta järjekordne kaebus kuulutustes.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 11:21
Vaadates tallinnaneiu tänaseid kuulutusi, tekib kaks küsimust. 1. Kas tallinnaneiu vorpis ise need kirjad valmis, mis ta kuulutuste rubriiki riputas?(Arvata on, sest ta ise ju tuntud petis) 2. Kas adminnid on blokeerinud tema kuulutuste lisamise, kuna ta läbustab naine-meest sinna mittekuuluvate kuulutustega? (vaevalt)
˅ näita rohkem ˅
2012-01-26 12:05
Tõsine,, Lasteaed siin.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 11:51
kuhu?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 13:57
Seks on teatud mõttes maailma suurim business, seega keha müük oli on ja jääb , weebiseks on viimase aastakümne suur tulija, see on ja jääb .... petiseid leiab igal elualal nii weebiseksi pakkujate hulgas, nii automüüate hulgas , ehitusteenuste pakkujate hulgas jne. petturlus ei kao kunagi, me võime seda kiruda ja teha kas või prääksuga kükke aga petturlus on inimese halvima poole üks osa. Paratamatus . Ma ei tea , mida saadakse weebiseksist ja ausalt öeldes ma tõesti ei jaga seda matsu , et miks inimene maksab selle eest, et ta saab kedagi teist tegutsemas vaadata kaamera ees veebis. Ma eelistaks enne maksta teenusepakkujale ning ma saan reaalset teenust mitte virtuaali. jah ma mõistan, et on olemas liikumispuuded jne. ning neil inimestel tihti pole valikut aga no enamik neist vahib tasuta porri netist ja telekanalitelt .... virtuaalmaailm on tasuta seksi täis , mulle ei jõua jah kohale misk maksta weebiseksi eest aga jumal sellega ning igaühe õigus on tarbida seda teenust mida ta ise soovib.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 14:14
redlight. Aga võta seda maksmist, kui perverssust. Äkki nauditakse just seda, petmisest tulenevat meelepaha? Ma ei usu, et on olemas inimest, kes ei tea, et weebikaga tegelemine on enamjaolt pettus. (vbla mõni 13a veel ei tea jah seda)
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 22:46
jaaa see perverssus mulle meeldib kui mulle makstakse aga ma eelistan siis ikka sellist reaalset ja kehade vahelist nahistamist
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 23:03
ta viitas sellele, et äkki veebika eest maksmine ja petta saamine pakub kellelegi erilist naudingut. nende perverssus st
samas ma ei usu, et keegi seda taotleks ja teadlikult seda otsiks. pigem loodetakse mingitele juhustele
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 23:18
aaaa....sorry...ma kohe mõtlesin oma mätta otsast
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 23:35
pole viga see on paljudele harjumuseks nii peabki
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 23:37
võtke lahti näiteks foorum69.org, ja vaadake, kui paljusi tegelikult huvitab see veebishow. siis tuletage meelde neid hoiatusteemasi siin ja võrrelge neid täiskasvanud inimeste tekstiga. Tulemus on üks- sihtgrupp on 11- 13 aastased, kelle kommi ja limonaadiraha need veebitajad jahivad. ehk siis- pedofiilid
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 00:09
irwww.. 11-13 aastased ei tea ihast ilmselt midagi ja mingi camshow neid ka ei huvita, kuna arvutimängud on palju põnevamad.
koogel, osalt on sul õigus, nende ulgujate mõistus jääb küll 11-13 aastase tasemele, kes siin foorumis pirisevad... iha.ee mees on ennast piisavalt tõestanud. statistiliselt võib julgelt väita, et 80% ei ole normaalse mõistusega või nad lihtsalt elvad ennast siin lametsedes välja..
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 10:19
Jalle sa sirle oled platsis. [email protected] on PETIS. Ärge kandke talle raha
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 10:30
kuule see hakkab juba koolieelikute vahetundi meenutama. kas te peate kogu aeg vastastikku neid asju kirjutama?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 13:43
irw@kassakoer päris sõge tegelane.. kes on sirle??
kassakoer siis ka ilmselt 11-13 aastane
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 15:30
Sirle, seleta ära miks sa pakud teenust ja samas sõimad oma kliente. Mis point sellel on? Okei sa petad neilt raha välja ja iha.ee toetab seda sinu kuritegevust, kas teete raha pooleks vms. Vahet pole, küsimus on sinu sõimus. Miks sõimad?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 15:50
lõpeta juba see sirletamine. sul on mingi foobia konkreetselt mingi sirle vastu?
keda siin sõimatakse? on ju igale neiule selge et enamik iha.ee mehi ei ole terve mõistusega. camshow ei puutu siin üldse asjasse. loe näiteks rubriiki "kaua võib" ja seal "nõmedaimad kirjad jne". kui sulle päevas 10-20 sellist kirja tuleb, siis ei saagi muid järeldusi teha.
kui sul on konkreetsed tõendid kellegi kuritegevuse kohta, siis politsei peaks tegelema selliste asjadega.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 16:14
Kyll sa teed end jälle lolliks. Kysingi sinult, mis point on teha showd ja siis halada nõmedate kirjade yle? Koguaeg käid siin mulisemas, endal sul pole juba igapäev kaevelda? Kas sa vaikselt ei suuda oma saastaäri ajada? Sa oled jumalast pooletoobine ju
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 16:43
irww. paistab et sulle ainukesena läheb minu tegevus niivõrd hinge. saa juba üle sellest, mishka, et keegi julges sulle teravamalt vastu panna. foorum ongi arvamuse avaldamiseks ja foorum on kõigile iha kasutajaile. vaiksem võiksid sina olla, nagu tita kellelt on liivakastis käimise luba ära võetud..
˅ näita rohkem ˅
2012-01-30 16:55
Sa oled oled ju miljon korda ära rääkinud oma halvad kogemused. Miks sa halad koguaeg? Ma abs ei saa just sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
1
2