Seks on teatud mõttes maailma suurim business, seega keha müük oli on ja jääb , weebiseks on viimase aastakümne suur tulija, see on ja jääb .... petiseid leiab igal elualal nii weebiseksi pakkujate hulgas, nii automüüate hulgas , ehitusteenuste pakkujate hulgas jne. petturlus ei kao kunagi, me võime seda kiruda ja teha kas või prääksuga kükke aga petturlus on inimese halvima poole üks osa. Paratamatus . Ma ei tea , mida saadakse weebiseksist ja ausalt öeldes ma tõesti ei jaga seda matsu , et miks inimene maksab selle eest, et ta saab kedagi teist tegutsemas vaadata kaamera ees veebis. Ma eelistaks enne maksta teenusepakkujale ning ma saan reaalset teenust mitte virtuaali. jah ma mõistan, et on olemas liikumispuuded jne. ning neil inimestel tihti pole valikut aga no enamik neist vahib tasuta porri netist ja telekanalitelt .... virtuaalmaailm on tasuta seksi täis , mulle ei jõua jah kohale misk maksta weebiseksi eest aga jumal sellega ning igaühe õigus on tarbida seda teenust mida ta ise soovib.