1
Sooviks kohtuda homme hommikul Tallinnas naisterahvaga kes vajab endale sponsorit ja oleks nõus rihma andma mulle võiksid asuda kesklinnas.Tel 56894563
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Hoiatused
|
kasutaja tiinu
1
2
tiinu
2009-12-18 19:12
vipmees kui siin teenust pakun ütle siis nimed ka kellele seda pakunud olen aj siiani ma ei tea kes see su sõber oli kellelt ma olin suhu võtnud....hmm pool aastat ehk siis suvel...las ma mõtlen ikka ei tule ette et oleks suvel kelelgilt laenu võtnud eriti mingitl marguselt
˅ näita rohkem ˅
Seneca
2009-12-18 19:38
Kui teil on omavahelised probleemid, siis pöörduge otse kas administraatorite poole või politseisse! Sellest debiilsusest siin aitab, nagu tuuleveskitega võitlemine.
˅ näita rohkem ˅
splade
2009-12-18 20:18
eino ega sellest ei olegi mingit tolku siin, tiinu oli, on ja jääb debiilikuks..
˅ näita rohkem ˅
tiinu
2009-12-18 20:25
las ma siis olla kade meel aitaks sellest seebikast
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2009-12-18 20:50
Sellises netikakluses vòitjaid ei ole, mòlemad osapooled kaotavad. Öeldakse küll, et targem annab järele, aga . . .
˅ näita rohkem ˅
ktmm
2009-12-18 21:01
kuule s_pede kes teisele nime annab see ise seda kannab
˅ näita rohkem ˅
kasskoer
2009-12-18 21:10
Kui kellelgi on mõne teise kasutajaga kana kitkuda, siis on selle tarbeks tavaline kirjavahetus või jututoas privaatvestlus, aga mitte avalik foorum.
Kui kedagi on petetud või midagi varastatud, siis sellisel puhul tuleb pöörduda politsei poole.
˅ näita rohkem ˅
splade
2009-12-18 21:25
ok, vabandan teiste kasutajate ees kellele see teema siin närvidele käib aga lihtsalt arvasin, et peaks teisi selle tegelase eest hoiatama. muud midagi
˅ näita rohkem ˅
splade
2009-12-18 21:27
ja kas see s_pede käis minu kohta? haha, võiks ju ikka nats originaalsema nime välja mõelda ju
˅ näita rohkem ˅
Meelasplika
2009-12-26 16:42
Ma imestan ikka siiamaani,,,ja kindlasti edaspidi ka,,kui sinisilmsed võivad inimesed olla raha välja käies(loe-laenates)....Ja siis on paanika-MA EI SAA RAHA TAGASI,,,Millegipärast on mul tunne,et see paja-ja katla sõimamine kestab veel kaua-kaua,,,,,,
˅ näita rohkem ˅
Debiilo
2010-02-28 13:40
Ma olen isiklikult selle Tiinu-nimelisega kohtunud (sama kes siin viidatud pildil). Minu meelest oli ta küll igati normaalne ja asjalik tüdruk. Rääkisime kõigest muust ja jutt ei läinud kordagi rahale. Ta tahtis veel edaspidigi kohtuda, aga kahjuks polnud minu maitse. Seega kummaline värk siin...
˅ näita rohkem ˅
viwka
2010-03-01 13:38
mehed , kui teil kipub raha üle jääma ja tahate kellelegi seda nii väga jagada, annetage see lastekodule või siis loomade varjupaika...on vähemalt asja eest läinud ja teil kah süda rahulik.....
˅ näita rohkem ˅
seganevend
2010-03-05 02:06
Veits palju kontosid on tal tõesti peab isegi tunnistama.
Minu hinnang enne kohtumist - kahtlane
˅ näita rohkem ˅
nipid
2010-03-12 12:45
vipmees1.tema pole ju ainus selline siin
˅ näita rohkem ˅
Killerman300
2023-04-05 23:41
Türa
˅ näita rohkem ˅
1
2