Mhmh, loomulikult! Sinu võime asjade olemust täpselt tabada on lausa kümmet punkti väärt. Mina olengi just tiinu libakonto. Tehtud nii igaks juhuks ja ennetavalt pool aastat enne tiinut, aga no mis parata, ta on ju selline salakaval tüdruk, kes sellised asju lausa nii pikalt ette planeerib.
Või siis variant 2- see tore xedos on hoopis sinu alter ego ning sa oled tõesti selline madal mees, kes kohe kuidagi ei suuda üle olla sellest, et sinusugust troppi keegi ei taha!
Ma ei teagi, ma nüüd nagu teatrimask- üks näopool nutab, teine naerab. Nutab masendusest, et selliseid mehi nagu sina olemas on ning naerab sinu halenaljakate kättemaksukatsete eest.
Muideks. Et siis otsib teistes portaalides pikemalt meest? Ehk siis, mitte ei paku teenust, vaid otsib meest? Või ei otsi sponsorit, vaid meest? Paned siin tähele, kuidas sa end ise sisse räägid? Isegi nii palju mõistust pole, et üks stoori välja mõelda ja selle juurde jääda
Ning alati on võimalus, et on tegemist normaalse naisega, kelle teele satuvad sinusugused haledad tropid. Ning kellel on liiga hea maitse, et sellega leppida!