Foorum
2011-11-23 21:05
Kuulutustes märkasin, et kasutaja lihtsaltkaku pakub nn weebikateenust. Kui pilte vaatasin, tundsin kohe ära vana tuntud kelmi ja petise, kes tõenäoliselt tõmbab teil ka selle weebikateenusega naha üle kõrvade. Kui keegi proovib, siis andke siia teada, ka mul oli õigus
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 11:25
Testisin - sul on õigus
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 18:56
Selle affffi eest hoiatatud ju ennegi!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-02 10:25
Testisin ka ...ja olen igati nõus ..PETIS ..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-02 11:11
mul ka rahalised raskused ,luban testida 20 euroste ülekannetega . no lihtsalt niisama ,see hoiab hoiatuste rubriigi tegusa
˅ näita rohkem ˅
2012-03-02 13:07
Ma ei saa aru mehed, mida te testite neid naisi. Nii kui uus nimi ilmub, kohe testima. Reaalis on ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 14:30
irwwwwwwww.. testijad! olegm reaalsed, üks kirjutab ette ja teised mämmutavad niisama tühjast kohast järele.
katsetatud asi. tee suvaline negatiivne postitus suvalise isiku kohta ja kohe ilmub neid postitusi hulgim juurde, kusjuures tegelikult pole järgmised postitajad kunagi selle suvalise kasutajaga suhelnudki.
nagu lambakari, üks pistab ees jooksu ja teised kohe plaginal järele.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 14:34
ja muuseas, terasmees1, sa ju resoluutselt väitsid oma 4s või 5s teemas, et sind cami ei huvita ja sa pole kunagi ka sedasorti teenust tellinud. huvitav, sinu jutust siin loen ma miskit muud välja. ja sa oled ka minu msnis seda weebikat nuiamas käinud, nagu ma kusagil juba ka kirjutasin. väike feil..
ja lihtsaltkaku teenib lihtsaltaraha
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 19:53
ja muuseas neiuke, millise tuntud kasutaja varikonto sa oled, väike feil vist
äkki peaks hoopist sinust siia teema tegema
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 21:31
Natureboy, sa poleks just eriti originaalne. Neiukesest on siin tehtud rohkem teemasid, kui kellestki teisest ja ega see varikateteemagi mingi uus avastus ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 21:38
natureboy, mis sa arvad et keegi siin ei tea kes ma olen? uued kontod tulevad seoses kuulutamise piirangutega. hetkel siis ei ole seda piirangut sellele kontole veel rakendatud. ime!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 21:45
Hmm, milleks siis vaja tõesti nii palju kuulutada. Kas siis kliente ei ole piisavalt palju? Loomulikult jäävad petised ühel hetkel klientidest ilma.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 22:03
sa nimetad asju valede nimedega. ja muuseas, enamik iha käpardeid tahavad seda showd sult iga hinna eest tasuta kätte saada, minnes selleks isegi niikaugele, et võltsitakse panga pdf kviitungeid.
see on juba liialt ära jahvatatud teema, ma ei viitsi pikemalt sellel peatuda. 4-5 cami pakkuja kohta on ihas 400-500 meest, neist 300 ei soovi midagi maksta, 100 uurivad niisama ilma ja 50 hakkavad nuiama reaalset kohtumist. niiet jah, ei maksa rääkida siin asjadest mida ise ei tea. petised olete te ise, lisaks veel lollid. tulete siia avalikult oma debiilsust reklaamima.. väga arukas.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-04 12:49
neiuke, vaevalt, et keegi sinu nn showd nuiamas käib. Kujuta vähem ette. Muide, miks uus nimi jälle?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-04 12:51
...veel vähem, et seda jama telliks. Vastuse sinu uuele nimele sain juba, ei lugenud enne kõiki postitusi läbi
˅ näita rohkem ˅
2012-03-04 13:06
kusjuures käivad ikka, just nuiamas, ehk siis räägitakse kurb lugu saamata jäänud palgast või tulevast palgapäevast aga tahaks nii-nii showd kohe vaadata. lisaks veel alaealised, kes siin lehel lõbusasti seiklevad, nemad on ühed peamised nurujad.
on pakutud isegi show vastu talvekartuleid ja muud kraami. huvilisi on seinast-seina.
aga see selleks, lihtsalt sa paistab olevat liiga hästi informeeritud iga showpakkuja suhtes. see eeldab siiski isiklikke kogemusi, et nii kategoorilisi hinnanguid anda.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-04 13:11
irw @ kartuleid
˅ näita rohkem ˅
2012-03-04 13:14
jah, ühel vanemal maal elaval mehel ei olnud rahalisi võimalusi ja pakkus 2 kotti kartuleid. on veel pakutud ka raamatuid, vihmavarju, bussisõidu kuukaarti, suuremas koguses kohvi, kasutatud pesumasinat jne.. kõige meeldejäävam pakkumine oli pesukuivatus rest, et pidavat uus olema ja oli maksnud 12 eur, et kas saaks 10 min showd.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-06 05:52
Pakun sulle paar hooaega sõidetud naelkumme No tee üks postitants või hüppa ümber aurukatla
˅ näita rohkem ˅
2012-03-06 17:14
lihtsaltkaku 2012-03-06 13:38:37

Pakun tasulist webiseksi!
Stripp,rahuldamine,anaal,fisting,anaalfisting,pissimine.

laadenibin mine parem kaku juurde. saad vanade kummide eest sutsu pissi ja anaalfistingut huvitav, kui see pissimine käib, siis kas tasu jookseb nagu tankurikellal? ei kujuta ette seda pissimise varianti weebika ees. pole kunagi pakkunud ega ilmselt hakka ka seda tegema..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-06 19:59
camtydruk, sina pole just kõige pädevam isik, et siia vastata. Sa ise oled ju sama moodi pettur ja tegeled perrusega. Või on sul muu vabandus, et kuhu sa kaod raha kätte saamisel?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-06 22:21
jah, tegelen peeretustega, nagu sa siin väidad. üks peeretus on 3 eurot. ja loomulikult kaon. kui sa maksad 30 eur (10 peeru), siis sellise laengu juures võibki inimene cami eest minema vuhiseda..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-08 08:51
No ma ei saa aru, miks üldse keegi peaks maksma mingi camminduse eest, esiteks nett kuhjaga selliseid camme täis, mis rahata ja teiseks siinsed on 99% petusepeal, et raha käes ja kontole blokk. nii niikauua, kui lolle leidub ja siis uus konto ja uuele ringile.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-17 20:05
webshow on liiga mitteusaldusväärne meelelahutus
˅ näita rohkem ˅