Foorum
1
2
2011-09-21 21:02
kolm aastat, kolm minutit - kas sellist partnerit te endale tahtsitegi?
see sekundi seks peab ikka midagi enneolematult head olema, kui nii mitu naist sama mehega nii kaua vastu pidanud on ja nagu ma aru sain, siis kestavad need suhted veel edasi lausa heroiline tegelane.
kui siin kommenteerinud naiste hulka vaadata ja veidi arvutusi teha, siis tundub, et sellele mehele pole eriti enam reklaami teha vaja - mitmeks aastaks on aeg sisustatud-, aga ega veidi lisa ei tee vist kunagi paha. nii et rääkige veel midagi huvitavat oma suhetest
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 21:06
Proovi siin aru saada...üks ütleb, et oli temaga pool aastad, teine kolm ja praegu kah, kolmas kirjutas, et tal on naised vaid üheks korraks...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 21:57
Mis sellest mehesst rääkida.
ASI ON KUMMIS!!
KUMM ON SEKS vaata räägivad ju et alati kasutati KUMMI ja kõik kolm aastat juba rahul. KUMMIGA ollakse rahul. Tühja sellest mehest KUMM on asja võlu.

Rääkige nüüd see KUMMI firma ka välja, et milline see siis hea on? Kolmeminuti kumm ja kolme aasta kumm?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 08:35
Kolme aasta kumm on vist see, mis kolm aastat järjest peal on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 09:46
Kolm aastat steriilses keskkonnas, kasvatab juurikale lehed külge
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 07:14
Hull teema ikka mida lõpututult nämmutada. Kirjutasin ,et tutvusime kolm aastat tagasi teises portaalis. Pole ju keelatud suhelda sex fb, sex ratesi, tutvused 24 midaiganes. See et mees vabaabielus on, tutvuste saitidel küllat selliseid mehi ka naisi. Ise olen ka kaasaarvatud. Ju on mehed, naised eemal tööl, kodus jääb väheseks, vaja vaheldust, Kui kaks ühesuguste huvidega inimest kokku saavad on ju pigem tore. Rõhutan aga veelkord. Kummi kasutame siiani ,kui olen jansaga kohtunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 08:03
Cool, sõbralik soovitus . Ära tee rahanäljas vallasemadega ja muude rahanäljas kiskjatega tegemist, kes arvavad,et peale paari sexi on juba püsisuhe, ning kipuvad kohe tanu alla. Eks säärastes portaalides liigu paraku ikka sama rahvas ringi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 08:06
Mina veel ei tunnegi tõutäkku nimega Cooler?...nii väärt kraam tundub olema...
Naised,kuidas te ise aru ei saa,et siin mingi isastunnustega isendi pärast kakeldes tõstate selle limuse enesehinnangut..
Oh naised,nii saate jälle ühe ülalpeetava mehe juurde.Nõrk.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 10:48
Kas ülalpeetav naine oleks parem variant? Caril täna tuju paha sponsoril vist ärid kõrbevad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 10:56
Naine on ajalooliselt ülalpeetav.Jumala ja Looduse otsus.Keegi tropp Looduse vastu ei saa.
Imege ja sponssige aga!saatke vanglasse ka veel raha ja pakke.Grupiviisilisse mõistusekontrolli peaksite minema.
TAGUGE ENDALE PÄHE-naine ei kuluta mitte sentigi mõtetule mehele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:03
oled ikka juba kaineks saanud we
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:10
Mina olen täiesti kaine.Häbi on naiste pärast,kes kisuvad siin mingi tühise rahatu vennikese pärast.
Ostke dildo!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 22:32
See mees on muide riigiametnik.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 22:40
olge te tänatud, nüüd on siis see ka avalikkuse ette tiritud. ja et asi poolik poleks, siis millises riigiametis ta tööl on ka ja kellena?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 10:57
Sõbrake cool, sa ju lubasid lõpetada igasuguse suhtlemise nende rahanäljas haledate vallasemadega, maxima kassapidajatega, selveri koristajatega, köögitöölistega, koduperenaistest kõhuväänajatega, raaamtukogu memmede ja muude haledate pekipersetega... selline saast arvabki kohe ,et peale kahte keppi, mille eest saab pudeli odavat Å¡ampust, või kamasokolaadi, võetakse kohe naiseks. Räägi sellistele kõntsadele mis värk tegelikult on....vahet pole millises portaalis need saastanaised jõlguvad ja suhtlevad. Oma naisele ära küll midagi üles tunnista. Mina ka sind ei reeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 13:29
Gaidai suri liiga vara...siin oleks jätkustsenaarium "Ivan Vassiljevits"filmidele.... Briljantkäsi,kuldmunn,hõbetiss...jne
Pekise persega rahanäljas vallasemad töötavad Maxima kassas,Selveris ja kuskil köögis.Vähemalt selle saime teada.
Täpsusta ikkagi ka seda,millises riigiametis see Cool töötab ja kellena...nii vahva oleks teada ja teistegagi jagada..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 13:48
Kui ei eksi, siis nägin teda trammis, vist on reisisaatja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 14:34
kohe,kohe lähevad koristustöödele.Tallinn aitab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 16:25
Politseiamet ka ju riigiamet... äkki Cool on liikluspolitseinik..peatab kaunite naiste autosid ja palub autost välja astuda
ja korraldab läbiotsimisi....naised nõrkevad erutusest,kui mundris Cool neid teepervel kabistab...
Riigiametnikud altkäemaksu ei tohi küll vastu võtta,aga teenust osutada(abi oleks vist ametlikum)ikka ju võib...üksikutele naistele....Robin Hood?Kas ta sukkpükse ka kannab?Põlvikuid?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:57
Ajeee, koplis on tantsupidu Kes sööb seent, kes närib muru, kes situb nurka, kes paneb naisi...kle blonde72, kellena sa ise töötad ? Käid ka koplis seeruräbalaid passimas wtw ?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 21:32
Appi kui labased te võite olla.Kui sind väga huvitab siis olen eraettevõtja ja pole ma miskit rahahädas kassapidaja.Arvata võib,et jaksan ka ise endale kamasokolaadi osta.Ja kui sa arvad,et pean kuskil kedagi passima siis eks igaüks ikka enda rikutuse tasemelt asju võtab onju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 22:24
Blondekene, sina ju tirisid selle liiderlixu abielumehest riigiametniku coolikese tilli-ja nimepidi rahva ette, ole sa tuhandest tänatud Appi kui tubli tegu, siukese rikkumata daame poolt...anna aga tuld
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 19:08
Pole mul varjata miskit ja kibestumiseks pole ka põhjust
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 19:29
Mees on bi, on seda koguaeg olnud. kui seda varjab, ju on põhjus, mis see teisi peaks kottima.
oskab ka kummi kasutada kui vaja.
ei maksa enam teda tümitada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 22:38
kuulge ajukääbikud-----pange ennast põlema.....sellist solki siin on niigi palju
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 20:53
pange ennas põlema tõega----------saite kõik kadetsejad tillika------------
suhtlen cooler692000 ikka edasi, ta küll teise nime all nüüdseks-------kummi kasutama alati--
vatnii mutid, tutid------------D
˅ näita rohkem ˅
1
2