....ma olen väga nördinud inimeste kohta , kes teisi - sõna otseses mõttes sitaga üle kallaksid....lugesin enda kohta asju mida ma isegi käsu korras ei teeks.....ma saan aru kõik me ei sobi kokku aga see ei tähenda veel , et ma hakkan mingit oma kunagist tutvust teiste ees mõnitama......olen minagi ilma jäänud ...jään kindlasti ka edaspidi ja alati on sellel mingi oma põhjus....seee mis mu kohta kirjutati on alatu laim ja ma palun kõiki , kes mind vähegi teavad ....võtke sõna ja tehke vaesele ajuinvaliidilile selgeks , et internet ja eriti see sait ei ole koht kus oma vaimuhaigust välja valada....kas ma olen ikka õigesti aru saanud , et siin pigem tutvutakse mitte ei tapeta....ma tunnen inimesele kaasa aga ma ei saa teda armastada kuna ta on diagnoosiga hullumeelne....mina olen ennast nõus näitama ja muide ma näitasingi siin oma pilti las näitab tutvustab ja teeb ennast avalikuks ka see inimene , kes teab , et olen pervert......mul pole elus midagi muud vaja kui et inimesed saaksid hästi läbi ja suudaksid olla teineteisele head ja armastavad.....me kõik soovime head ja ilusat....vabandage liiga pikk jutt sai aga ma pidin siia uuesti tulema kuna see oleks muidu rikkunud mu elu....õnneks mind tuntakse väga hästi ....aga ikkagi esimene ja viimane kord kus ma neti komme ise kommenteerin.....vat mõelge siis miks ei panda siia ülesse omi pilte ...ahhhaaa. armastagem teineteist.....kõike ilusat....