Foorum
2011-08-01 11:09
On tegelikkuses üks ja sama isik.
Tegemist on väga valeliku ja võib öelda komplekside küüsis vaevleva hingega.
Poolteist aasat tagasi oli ta "lubadest ilma jäänud" ja liikles bussiga..ise olevat kõva ärimees, kes tol hetkel hakkas ostma Fahle ilusalongi Tänasel päeval on tal "auto katki" liikleb bussiga..ja on jätkuvalt ärimees, kes seekord hakkab Tallinnasse hotelli ostma
Veel olevat tal Stoki kõrval pilvelõhkujas korter kus ta aegajalt viibib.. suhtleb enda sõnul ainult noorte naistega ja enamus on vanuses 19-25
Tahab olla su püsipartner ja miks mitte ka kooselu..lubab su ära hellitada ja taevast kuu ning tähed alla tuua, kui vaja

Reaalses elu on tegemist üksiku poissmehega, kes elab Tartus korteris, igapäeva töö on kinnisvaramaakler kes vahendab üürikortereid. Kui lõpuks tema reaalsele isiksusele jälile jõuad.. saad sa palju solvavaid ja ähvardavaid SMS´sse ja kõnesi.. ja seda kõike paljudelt erinevatelt numbritelt.

Ahja.. kui pilti küsida siis ta arvuti kus asuvad pildid.. on koguaeg ""iideemehe käes" nagu tema ütleb.

Et olete nüüd siis ühe ebameeldivuse eest hoiatatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 13:44
et siis milles pettus seisneb?Selles,et sa ei saanudki kuu ja tähti ja hellitusi ning püsipartnerit ka mitte?kole lugu,kui ootused sul nii suured olid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 17:50
Sellepärast peabki tutvuma reaalis.Siin sobiv koht teooriate arendamiseks,kogemuste jagamiseks ja arvamuste avaldamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 18:05
selliseid ahve siin terve iha täis, pakuvad suurt sponsorlust, ise istuvad sotsiaalkorteris, riist peos, taovad ona ja loovad endale ettekujutusi kui suurtest ärimeestest.
eesti mees on saamatu ja vaene!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 18:08
s6najala6is. Need edukad on juba ära võetud. Sulle jäävadki need idud kellega sebida. Mis sa arvad, et kompud poisid niisama vedelevad? Naiivitar.

See on parkimiskohtadega, head on võetud ja ainukesed vabad on invaliididele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 18:20
Coya, kes rääkis pettusest?
Probleemid lugemisega? Arusaamisega?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 19:16
parmaleikin tundisid lööki allapoole vööd?
kuna nii agressiivselt sõna võtma hakkasid, siis oled ise ka üks neist. täpselt sedasi see ongi. pole siin mingeid häid ja paremaid, on vaid hunnik saamatuid ja vaeseid tolguseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 19:46
Oh löögist on asi kaugel. Mul ei ole ei sotsiaal korterit ega raha kah mitte. Ärimees kah ei ole. Jube värk. Kahju kohe siinsetest ägedatest naistest, et nad peavad siin jubedate, vaesete ja saamatute meestega ihalema. Ei tea mida nad küll otsivad?
Kas sina tead, mida sa siit otsid? Ja, et need jubedad ja vaesed kohe sulle sülle langevad. Ilmselt pead ikka mujale lehele minema, siit ei ole sul küll midagi võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 19:59
Nõme, et Te selle teema all nüüd üksteise kallal ilkuma hakkasite.

Minu postituse põhimõte ei olnud selles, et tegemist on mingi vaese tüübiga.. minupärast olgu.. point oli selles "kelleks ta ise end peab". Mis pildi ta endast maalib ja mis juhtub siis, kui sa saad kogematta teada Kes ta tegelikult on.
Paraku on selliste inimestega väga raske suhelda, isegi viisakaks jäädes saad sa vaid sõimu ja solvanguid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 20:12
Ega siis kogu maailma eest ei saa siin hoiatada. Ka naisi on siin selliseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 20:44
Kokkuvõte siis.mehed mõtlevad välja skeeme,kuidas end ihaldatumaks teha ja kuidagi mingigi naine ära sebida.Naised on ausamad-küsivad kohe raha,ilma skeemita On nii?Mina olen niimoodi aru saanud.Kumb on parem variant-kas skeemiga või ilma?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 20:55
sellest teemast võiks kirjutada väga pikalt, aga ei viitsi. ma olen siin küll neid mehi näinud, kes lubavad sind kullaga üle külvata, aga ise istuvad samas kusagil külakolka raamatukogu netipunktis ja masseerivad vaikselt oma väikemees, omades samatühja rahakotti kui on selle mehekese peakolu.
see-selleks. kuidagi on ju vaja see kepp kätte saada ja kes seda vaest ja lolli mehepoega ikka tahab. siis mõeldakse välja legende ja unistatakse endast kui rikkurist. pakutakse summasid, millest nad ise pole undki näinud.
kui asi liigub kohtumise suunas, siis on sellel rikkuril korraga rahakott ootamatult kadunud või rahad itaalia piiripeal kinni. ja muidugi ei jõudnud veel tööriideid vahetada ja bussiga sõitis kuna auto on remondis jne..
ühesõnaga, sellised ongi iha.ee suursponsorid. normaalne, edukas ja korralik mees ei paku siin avalikult kellegile seksi eest sponsi, kuna sellel mehel on neid seksipakkujaid rahatagi juba piisavalt silmapiiril!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 21:26
Selles on sul õigus.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 22:49
Sõnajalaõis, aga niipalju neil töllmokkadel ju raha ikka on, et sulle weebika eest maksta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-01 23:13
ma pakuks välja, et paljud ei kasuta internetti üldse kepi saamiseks, see on lihtsalt fantaasiates ja illusioonides aja veetmine, nagu alice imedemaal. ma ütleks, et see pole isegi mitte vale, vaid luuletamine. Inetu tegu on muidugi pärast see solvamine ja smsidega ahistamine, võiks ju siis tunnistada, et jah, see mull läks lõhki, mis seal ikka, puhume uue
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 06:06
Ju nad ikka keppi tahavad,kui meeleheitlikult sõnumeid saadavad jne.
kas sina viitsiks mingi mulli pärast raha ja aega kulutada?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 17:02
ma usun et enamus siinsetest vanematest olijatest teab, et ma ei tee mingit showd. see ei tasuks ära, kuna poleks klientuuri, on vaid hunnik vaeseid pihkureid kes üritavad iga hinna eest omal tasuta paugu lahti saada. kodus on pool tonni kaaluv naine ja kommunaalvõlgades korter, selline on siis enamik weebika huvilistest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 17:13
Jep s6najala6is. Vanemad teavad, et sa lihtsalt raha koorid ja weebi ei tee.
Olid isegi kuskil hoiatustes ma mäletan.

Eks see weebivärk ongi rohkem noorte ja lollikeste tillitamine. No aga samas ka kasuik. Annab eluks vajaliku õppetunni. Kui kodu ei kasvata, siis kasvatab küla!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 18:50
Jep.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 22:08
elumees ,iluspoiss ja nii edasi .jah tegu on tõsise valetajaga ja petisega . ajab suurt juttu ,poseerib võõrate autodega mis ei kuulu talle.meist üks tunneb teda suht hästi (1kord ka näinud reaalis) ja asi lõppes sellega tuli ruttu lahti saada sest ta suutis olla aind väga vähe aega meeldiv.siis läks juba nilbeks.
sõbranna tahtis temast vabaneda aga siiani helistab ja tüütab . midagi rääkida nagu aga ajab sellist väga segast juttu. olevat 3 firmat .kinnisvara maakler, mida kõike veel,pole enam meeleski. kui kahele tema nubrile ei vasta siis helistab jälle mingi võõra nubriga või varjatu nubriga .mingi aega tundus asi koomiline aga mingi moment tüütavaks . ja muidugi kui aru saab et lollitata ei saa siis muutub väga vastikuks ja ülbeks ,ähvardab.... on ka jäänud mulje et tahab naistelt asju välja petta,nii et ettevaatust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 22:15
elumees ,iluspoiss ja nii edasi .jah tegu on tõsise valetajaga ja petisega . ajab suurt juttu ,poseerib võõrate autodega mis ei kuulu talle.meist üks tunneb teda suht hästi (1kord ka näinud reaalis) ja asi lõppes sellega tuli ruttu lahti saada sest ta suutis olla aind väga vähe aega meeldiv.siis läks juba nilbeks.
sõbranna tahtis temast vabaneda aga siiani helistab ja tüütab . midagi rääkida nagu aga ajab sellist väga segast juttu. olevat 3 firmat .kinnisvara maakler, mida kõike veel,pole enam meeleski. kui kahele tema nubrile ei vasta siis helistab jälle mingi võõra nubriga või varjatu nubriga .mingi aega tundus asi koomiline aga mingi moment tüütavaks . ja muidugi kui aru saab et lollitata ei saa siis muutub väga vastikuks ja ülbeks ,ähvardab.... on ka jäänud mulje et tahab naistelt asju välja petta,nii et ettevaatust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 01:05
poisid plikad, kui keegi hakkab netis rääkima, et ta on Bill Gatesi poeg. Kas te siis kohe hüppate suurest rõõmust lakke ja arvate, et olete loto võidu saanud? Inimene, kes internetis tutvumissaidil räägib ei tea mis äridest ja muust säärasest on ju eos veider. Milleks selliste peale üldse panustada ja aega kulutada?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 21:53
ilusmees hakkas minule ka kirjutama ja jube pealetykkiv jutt hakkas jooksma.Mida kõike ka ei rääkinud ja meeletult nõudis telefoni numbrit.Kahtlaselt jube peale hakkas käima.Endast rääkis kõik ilus et vaid usuks.Aga minust sai talle liiga kõva pähkel ja loobus
˅ näita rohkem ˅
2012-02-07 00:23
Hirmus inimene.On samuti temaga isiklik kontakt olnud ja soovitan kõigil temas kauge kaarega mööda minna.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-17 20:18
liiklen ka kahjuks bussiga, aga minuga kohtumisest kahetsema ei hakka
˅ näita rohkem ˅