pushup, kas sa tahad avalikult kakelda? arvad, et see tuleb sinu laitmatule renomeele (kas see pole ka mitte ostetud?) kasuks?
on sul nii palju pooldajaid, et seda teha? kas nad tuleksid toeks sulle? kahte ma tean kindlalt.
vat, kui ma oleks kirjutada saanud, siis me vahetaksime sinuga neid arvamusi postkastis, suhtleks nagu normaalsetele inimestele kohane.ma ei hakka sinuga siin pikematesse vaidlustesse laskuma, vastan sulle ainult paari kommentaariga.
kus ma sind siis ähvardasin? see, kui ma teatan sulle, et ma ei saa veel vastata, on ähvardus su meelest?
kuidas sa nii arg oled.
ainus, mis sind tegelikult ähvardab, on sinu enda hirm su valgust karvate tegude avalikuks tuleku ees. see maailm, mille sa endale ehitanud oled, kukuks kolinaga kokku ja muutuks kahvatuks, st seda poleks enam ilus vaadata.
a oled ju praegugi paanikas ja olid seda eile ka. sa kardad kogu aeg tegelikkusele otsa vaadata.
mitte keegi ei ole sind vanglasse saatnud(veel), peale sinu enda. sa ise vangistad end ja paned lukku, kui sinu ootustele ei vastata.
nt: kui sul jfjm-iga konflikti pole olnud, miks sa tema kohta nii halvustavalt kirjutad? räägid kellegi tähelepanu äraostmisest jne.
kas sind jäeti tähelepanuta? pettunud tundud olevat.
miks sa hoiatuste tegemist ja minuga vastandamisi nii väga kardad? kas varikate alt on sul julgem kirjutada? (mul on blokklist suht pikaks veninud). äkki sa otsid sellele vastust ka samast kohast - oma hirmudest ja nendest tegudest, millega sa alustasid?
kasva suureks.