Foorum
2011-09-04 21:16
oh demi demi, ise keppisid oma grusiinist kotivedajat, see on umbes sama nagu madonna kepiks transatöölisega
ühesõnaga kasukat ei saanud, kepp oli nigel, aga kiitlemist oi kui palju.
savipäts päästaks olukorra - tehtud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 19:40
Oh Kire ..madonna muide kepibki hetkel 21-aastast kotipoissi,Jesus...selline närb tundub.Ju siis mingid muud näitajad nii tasemel.
Erinevalt Madonnast on minul väga hästi arenenud meestemaitse,minu kotipoiss nägi ikka väga välja Selline keha ja meeletu tahtmine kompenseerivad teatud puudujäägid.Vastasel korral nimetaks mehikest näruseks minimunniks ja ta lendaks jalahoobist lihtsalt voodist välja..kui ta just miljärdäripoeg ei ole ..siis tõstame tagasi
Savipätsi ligi ei tasu mind küll lasta,see kohtumine lõpeks ühe osapoole jaoks infarktiga ,sa veendunud keskpartei pooldaja peaks sellist olukorda juba eos vältima....vastased võiks mind missioonile värvata,tulemused garanteeritud
Elage lõbusalt,tehke palju keppi,elu on lill!Shal-lal-la...Minul vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 21:20
jesus on vist juba ajalugu, nüüd on tal mingi teine jobu kes on temaga ainult tema kuulsuse pärast.
aga savisaar pidi abielluma selle 22 aastase vene plikaga, vot on tase ja tee järgi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 21:50
süda läheb pahaks kui ma selle peale mõtlen. Oleks veel mingi sõle prostituut, kelle tulevik on nii tume, et pole mingit muud võimalust seda muuta, aga et täiesti pandav plika kes võiks vabalt kuskilt kannu kõrtsist omale normaalse mehe leida. Rõve.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 23:24
Kas Kannu kõrtsist leiab normaalseid mehi? Kui mina seal viimati käisin, siis seal ühtki pandavat meest polnud. Vähemasti mitte selliseid, kellel oleks võimu ja raha. Ja seda Savisaarel on. Hea inimestetundja ja veenmisoskus on tal ka kindlasti. Seda ma siis räägin objektiivselt asjale vaadates. Minu isiklik sümpaatia KE ja Savisaar ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 23:34
muidugi on. Asi on selles et te olete weirdod, te ei tunneks normaalset meest siis ka ära kui ta teile pähe peaks koperdama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 08:22
Nii,et normaalne mees kujutab endast,kel palju raha ja võimu ..lisaks veel suurt emmi..
Sain täna jälle natuke naerda kui lugema tulin.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 08:45
Ega kannu kõrtsis pandavaid naisi ka ei ole täheldanud. Kui mina viimati seal käisin, siis mingid lääbakil lällutavad tissidega tegelased olid.
Poliitikasse ma ei sekku. Aga mulle Edgar meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 13:32
Kannu kõrtsis tõesti ülivähe kenasid naisi. Elus paar korda sinna sattunud ja no sellised emased, et...... Demi jutt endiselt tasemel ja kõrge meelelahutusliku väärtusega.. go, go go
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 15:48
Peaks ka kunagi seal müstilises Kannu kõrtsis ära käima laudalüürika võib vahetevahel päris vahva olla
Mis sellesse Sofiasse puutub,siis vaevalt,et ta kannu kõrtsist leiaks mehe,kes talle Monacos ilutulestiku ostab.Savipäts vähemalt võla peale tegi seda .
Kaldun ka arvama,et ilusaid ja saledaid naisi sellistes kohtades ei kohta.
Parma,sinust ma üldse aru ei saa.Sa ei näe ju nii kole välja,et peaks netis tutvuma-proovi reaalis,ehk õnnestub paremini.
Naistele üldiselt ikkagi meeldivad mehed,kel on raha..pikemaks suhtlemiseks.Üheöösuhteks sobib ka vaene,aga väga ilus.
Meestega sama teema,nad ka tahavad rahadega naist,aga neid suht vähe.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 15:50
Näh. Jlo. Reaalis toimib ja mõnel teisel lehel ka aga vot IHA on selline kihvt fenomen, kus värk liigub ainult rahapeal. Vot see on veider fenomen.
Kes siis kuskil kõrtsus kohtamas käib? Jooobes lällu-lällu. prrprprprprrrr
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:02
Tead,ma võin sulle privasse paar kasutajat saata.Nad on need "vabad hinged"...aga enne tahaks teada,kas sul vanuse ja kaalupiirang ka on.Kas oled nõus seksima naisega,kes on siit saidilt ja veel igaltpoolt mujalt kohtunud ~50 mehega aastas?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:03
Tahab ta klotsi ka?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:05
Minu teada mitte.Ta ei saaks seda küsida..keegi poleks nõus vist maksma.Kui makstakse,siis tahetakse ikka ilusamat ja soovitavalt saledamat.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:06
Teeme ära. Igasse päeva üks perverssus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:23
ok Aga...miks sa barbi kohtama ei kutsu?Sa peaks ju täpselt tema maitse olema ja klotsi ta ka ei taha...eks ta tahab ikka,sellist naist ei olegi,kes raha ei taha,aga ta ei küsi.Peaks ju sobima?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:26
Barb ütles, et tema foorumikirjutajatega kohtingule ei lähe. Tema ei usaldavat meid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:30
Mis jutt see nüüd on? Mulle ütles,et sinuga ei taha kohtuda sellepärast,et oled pereinimene.
Mina küll läheks,aga minu eest põgenevad kõik ära kasvõi sellepärast läheks,et näha,kes need inimesed on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:36
Äkää. Ei mingit muut juttu. Kontreetne värk. Foorumikirjutajatega tema ei kohtu. Kuna pärast äkki keegi kirjutab temast midagi.
Teil on vist jälle saastatoomise kuur käsil?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:41
push ära siis minule seda saasta tooda, eks. Tegele oma värkidega.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:44
Mul on targemat teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 17:32
Demi saada mulle ka need kontaktid, ma tahaks ka kohtama minna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 18:19
Pus muidugi kardan ka natukene.
Krt siia sobib hästi see laul, nagu rusikas silma auku.
http://www.youtube.com/watch?v=AC0rk7zlC34&feature=related

see seletab kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 17:05
iha võiks kontotegemise teha tasuliseks, jälle demi uue kontoga varsti platsis.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 17:30
sinu pidevat jorisemist arvestades peaks demi teise konto avamise tasu lausa mitmekohaline vist olema, ehk siis vastavalt elustandardile astmeline maksustamine iha.ee on vaja edasi nuumata ja kiremorvar saaks stressist lahti kasu on mitmepoolne
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 18:02
Tahaks küll,et demi siin tagasi oleks ..muidu läheb siin üsna igavaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 18:31
juuksur, karista end parem sedaviisi http://xhamster.com/movies/838418/freak_of_nature_68_severe_cuntspanking.html
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 00:07
kiremorvar- kust sa siit karistuse nüüd välja lugesid? sa katseta enne enda peal, anna endale paar laksu. äkki lööb sulgi pea selgemaks

pushup - VIP kontosid mitte ainult ei osteta, vaid ka kingitakse! ma ei ole veel oma raha peale vihane. väljavõte VIP konto kasutustingimustest: VIP staatus on ka vahva kingiidee, te võite alati teha VIP õigused ka oma sõbrale.
tuleb tuttav ette?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 00:14
mul pole tussi, muidu prooviks kohe järele
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 00:17
ja ainult see takistab sind proovimast? mage lugu siis
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 00:26
juuksur, sa ole nii igav, tuled sekslehele ja kah mämmerdad nagu pensionär, miski ei kõlba ja sada häda, mõttetu nämmutaja oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 00:47
ja sa väidad nii, kuna....? ma ei näe sellel mingit seost endaga olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 00:59
kui sul igav on, suhtle nsm-iga. tal on veel seda viitsimist ja energiat sinu väljakutsetele vastata, saad oma irisemise vajaduse ka rahuldatud. mulle ei paku need teemad (enam)huvi,
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 08:58
Vahel tõesti teravat vaidlust põnev lugeda ja ka sõna sekka öelda.Liigne tark jutt kujunebki mõnikord nämmutamiseks..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 10:52
juba teada!? krt sa oled eriline, nagu alati.
ja kas see teave avaldati sulle koheselt peale teo toime panekut või tegelesid enne käteväänamisega? näiteks eile?
eile olid sa veel arvamusel, et ma ise olen endale vip-i ostnud. täna on sulle teada, et seda teeb keegi teine. kumb nendest variantidest siis kehtib?
et su arvamus poolik ei peaks olema, siis soovitan sul ka avalikustada see, kellega tegu on (kui tead mitut nime, siis olgu neid kirjas ka mitu), aga tee seda nii, et see inimene ei solvuks. ta on siin lugupeetud ja juhtumisi pean ka mina temast lugu. teda sponsoriks nimetada oleks sinu poolt natuke alatu (tuletan meelde, mis teemaks on).
aga eks sa ise tead. veidi väiklust oligi tänasest päevast puudu.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 11:20
pushup, mis sa kardad mind kogu aeg. mul oli kavas sulle normaalselt vastata, aga sa blokeerid. nihverdada sa minuga oskad, aga otse suhelda ja oma tegudega vastamisi seismiseks sul julgust ei ole.
rumal plika oled. osav, aga kahjuks rumal. oleks sul oidu natuke rohkem, siis sa teeksid reaalsusel ja kujutluspiltidel vahet.

et jfjm ongi selline? sa räägid praegu mehest, kellest sa ise lugu pidasid. mehest, kes sulle kogu aeg siin toeks on olnud ja seda ka sellal, kui sul n-ö halvad ajad olid.
nii sa siis tasudki talle selle vaeva - kahepalgeliselt talle vastu astudes? peale selle, et sa teistega tähelepanelik olla oskad, oled sa osav endale vaenlaste otsimises. sellisel juhul ongi vist talle parem, kui ta sinuga ei suhtle.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:49
pushup, kas sa tahad avalikult kakelda? arvad, et see tuleb sinu laitmatule renomeele (kas see pole ka mitte ostetud?) kasuks?
on sul nii palju pooldajaid, et seda teha? kas nad tuleksid toeks sulle? kahte ma tean kindlalt.
vat, kui ma oleks kirjutada saanud, siis me vahetaksime sinuga neid arvamusi postkastis, suhtleks nagu normaalsetele inimestele kohane.ma ei hakka sinuga siin pikematesse vaidlustesse laskuma, vastan sulle ainult paari kommentaariga.

kus ma sind siis ähvardasin? see, kui ma teatan sulle, et ma ei saa veel vastata, on ähvardus su meelest?
kuidas sa nii arg oled.
ainus, mis sind tegelikult ähvardab, on sinu enda hirm su valgust karvate tegude avalikuks tuleku ees. see maailm, mille sa endale ehitanud oled, kukuks kolinaga kokku ja muutuks kahvatuks, st seda poleks enam ilus vaadata.
a oled ju praegugi paanikas ja olid seda eile ka. sa kardad kogu aeg tegelikkusele otsa vaadata.
mitte keegi ei ole sind vanglasse saatnud(veel), peale sinu enda. sa ise vangistad end ja paned lukku, kui sinu ootustele ei vastata.
nt: kui sul jfjm-iga konflikti pole olnud, miks sa tema kohta nii halvustavalt kirjutad? räägid kellegi tähelepanu äraostmisest jne.
kas sind jäeti tähelepanuta? pettunud tundud olevat.

miks sa hoiatuste tegemist ja minuga vastandamisi nii väga kardad? kas varikate alt on sul julgem kirjutada? (mul on blokklist suht pikaks veninud). äkki sa otsid sellele vastust ka samast kohast - oma hirmudest ja nendest tegudest, millega sa alustasid?
kasva suureks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 14:07
pöördu raviasutuse poole, pushup
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 09:47
Teema pealkiri on vist kohtumiste kogemused`? MIsiganes... Aga hästi kena oleks lui härra kohtumisele tuleb.. kui ta juhtumisi on vurru- ja habemekandja.. Äraütlemata kena oleks kui mees suudaks oma karvast näokaunistust sedavõrdki piirata, et vuntsiotsad suus ei tolkneks ja ülejäänud karvkate näol võiks ka siiski hooldamise jälgi kanda..
Eriti veel kui naistele on esitatud kõrged nõuded intelligentsuse ja hoolitsetuse ja trimmis keha osas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 09:49
Vale alafoorum sattus, tõstan postituse ära siit
˅ näita rohkem ˅
2011-12-15 12:31
üks kirjutis jäi silma kuulutuste rubriigis:

1rakett
2011-12-15 10:04:23
No minu pähe see ei mahu et kas teil sponsoriotsijatel (litsidel) absoluutselt mingisugust eneseväärikust enam ei ole????!!Kerjate raha ja laiutate raha eest jalgu,no tule Ansip appi!!!Mina ei laskuks iialgi nii madalale.Ja kas olete mõelnud et need mehed,kes teile raha annavad,teevad seda oma pere,laste arvelt???Enamus mehi on siin ju nn.pereinimesed.Kas teil,mehed,pole mingit süümepiina ega häbitunnet kui jaotate raha vasakule-paremale,ostke parem oma lastele ja OMA naisele jõulukinke,viige lilli,viige naine seltskonda,parandage elujärge.Ja kui tuleb hirmus tahtmine kedagi raha eest kaamerast vaadata ja onada siis minge tehke seda cam4-s,seal näed kõike ja saad pihku kolkida täiesti ilma rahata!!Ikka päris õudne on mis meil siin toimub.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-15 13:40
Olen palju mõelnud ja vist kirjutanud ka kuskil juba.. Aga kui siin portaalis kuulutustes on mehed kes pakuvad sponssi ja naised kes otsivad sponsrit ..Siis ka nad ei loe vataspoole kuukutusi? Ühel pool on pakkumine ja teisel pool küsimine. Kuidas nad siis ometi kokku ei saa?????
˅ näita rohkem ˅
2011-12-15 14:10
Järgmine pärl

LAITRIKE
2011-12-15 13:20:51
400 sponsoreerin
˅ näita rohkem ˅
2011-12-29 13:25
Mida kõrgemaks läheb pakutav hind või madalamaks soovitud, seda tõenäolisemalt on tegemist bluffiga. Nii on see igal pool. Hinnad ei saa reaalselt nii palju tõusta. "Mõistlikud" pakkumised võivad olla ka sisuga.

Muuseas, mis puudutab pakkumiste tegemisi neile, kes seda otseselt ei küsi.. ma arvaks ise, et tehakse kuna teatakse, et niisama ei saa siin peksagi.

senta, ma sinu asemel räägiks selle neljasotasega edasi. Ma arvan, et ta kaob nagu tina tuhka kui sa asja edasi ajama hakkad. Naljaviluks või nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-29 13:36
See oli kuulutuste rubriigis.... Jäi silma lihtsalt.. ja keegi kasutaja on seal veel kes pakub kõva kuupalga ulatuses spons. Arusaamatuks aga jääb see, et neid kuulutusi oli vist juba aasta tagasi? Võibolla on see mingi eneserahuldamise viis? Selliste kuulutuste kirjutamine
˅ näita rohkem ˅
2011-12-29 13:59
Ah et keegi kuulutab juba aastakese, et pakub 400? Selge see, et üritab rahuldust saada teemast "kuidas naised teda tahavad". On ikka loomaaed kirju
˅ näita rohkem ˅
2011-12-29 14:42
Ütle talle, et ta selle vaba raha sulle üle kannaks ja mees saabki murest lahti.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-29 15:36
Siis küsigi, et "400" mida?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-30 11:20
Äkki küsis, kas kaalud 400 kg?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 21:02
Mina oleksin küll sponsoriks, aga ei ole eriti õnnetustunud, tundub, et kõik ainult kirjutavad ja istuvad turvaliselt ekraani taga..
˅ näita rohkem ˅