Tüüpiline!Miski ei sobi,ikka ei ole hea jne.Vinguge edasi!
Jagan isiklikku kogemust kuidas mõnest teisest rahvusest mehed käituvad.
Hetkel esimest päeva Bakuus,saabusin eile hilisõhtuse lennuga.Terve päeva ringi vaadanud ja pean nentima,et terve maailma raha on ilmselt siia kogunenud.Qatar tundub kesisem.Ma ei suuda seda luksust,mis linnapildist vastu vaatab isegi sõnades edasi anda.
Nafta voolab igatahes ojadena...
Asja juurde.Sain täna õhtuks kutse õhtusöögile.Ma küll loobusin sellest kahel põhjusel.Hinda tuleb kruvida,kui oled tõeliselt kuum kaup ja ma olen lihtsalt väsinud.Homseks pakkumine ilmselt tõusnud...ja mina puhanud...
Kutse saabus kellegi erasekretäri vahendusel ja sisaldas suurt kompositsiooni valgetest pojengidest lisanditega(hetkel mingi eriti kuum trend siin nagu olen aru saanud) ja imelisest kaelakeest.Kutse ainult õhtusöögile,ei mingit seksi ega midagi.
Vastasin ausalt,et mul pole kaasas sobivat tualetti.Üks telefonikõne ja saabus teade,et võin valida sobiva evening gown`i endale sobivast butiigist,kutsuja kulul.Bakuus esindusbutiigid kõigil haute couture firmadel...alustan homme ilmselt Carolina Herrerast..ehk ei peagi edasi vaatama.Midagi sarnast on juhtunud kord ka varem,Barcelonas,aga siis kaotas Finnair mu pagasi ära,leidis järgmiseks hommikuks ilusti üles ja toimetas hotelli koos vabanduskirjakese,puuviljakorvi ja 150 euri valurahaga.Teatasin ausalt,et olen liiga väsinud tänaõhtuseks väljaminekuks.Vot sellised mehed....ja teie tahate siin 200 euri eest saada õhtut väljas,seksi ja ei tea mida veel....laskuge maa peale.
Bakuus tundub olevat minu tüüpi naine tõeline meestemagnet.Selgus ka tegelik põhjus....olen väliselt äravahetamiseni sarnane rahvuseepose Dada Qorqud ühe peategelasega.Rahvusmuuseumis rippus minu portree...aga sel kangelannal ei olnud treenitud keha ja 2m jalgu...tundub,et keegi soovib endale koju isiklikku rahvuseepost....pole paha..kui tal piisavalt cashi on