Foorum
2011-09-03 19:46
Teab keegi üldse IHA.EE lehepealt ühtegi õiget puhtatõulist prostituuti?
Mina pole veel ühtegi näinud!
Kõik on mingid rahahädas meeleheitlikud koduperenaised ja plikad kes tahavad ratsa rikkaks saada. Mis kuradi kvaliteedist siin rääkida on? Jura värk.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 19:51
Ma ühte head tean aga ma ei tohi teda reklaamida
parmale muidugi suure saladuse ütleks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 19:51
elmar. Ma pole veel rahapada leidnud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 20:01
Pada on küll leitud aga kahjuks raha peab ise sinna panema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 20:07
elmar. See rahapadaäri mind enam ei tõmba. Raha saab aga njah lõppeb kehvasti. Litsimajas töötada ei ole kerge.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:02
Tüüpiline!Miski ei sobi,ikka ei ole hea jne.Vinguge edasi!
Jagan isiklikku kogemust kuidas mõnest teisest rahvusest mehed käituvad.
Hetkel esimest päeva Bakuus,saabusin eile hilisõhtuse lennuga.Terve päeva ringi vaadanud ja pean nentima,et terve maailma raha on ilmselt siia kogunenud.Qatar tundub kesisem.Ma ei suuda seda luksust,mis linnapildist vastu vaatab isegi sõnades edasi anda.
Nafta voolab igatahes ojadena...
Asja juurde.Sain täna õhtuks kutse õhtusöögile.Ma küll loobusin sellest kahel põhjusel.Hinda tuleb kruvida,kui oled tõeliselt kuum kaup ja ma olen lihtsalt väsinud.Homseks pakkumine ilmselt tõusnud...ja mina puhanud...
Kutse saabus kellegi erasekretäri vahendusel ja sisaldas suurt kompositsiooni valgetest pojengidest lisanditega(hetkel mingi eriti kuum trend siin nagu olen aru saanud) ja imelisest kaelakeest.Kutse ainult õhtusöögile,ei mingit seksi ega midagi.
Vastasin ausalt,et mul pole kaasas sobivat tualetti.Üks telefonikõne ja saabus teade,et võin valida sobiva evening gown`i endale sobivast butiigist,kutsuja kulul.Bakuus esindusbutiigid kõigil haute couture firmadel...alustan homme ilmselt Carolina Herrerast..ehk ei peagi edasi vaatama.Midagi sarnast on juhtunud kord ka varem,Barcelonas,aga siis kaotas Finnair mu pagasi ära,leidis järgmiseks hommikuks ilusti üles ja toimetas hotelli koos vabanduskirjakese,puuviljakorvi ja 150 euri valurahaga.Teatasin ausalt,et olen liiga väsinud tänaõhtuseks väljaminekuks.Vot sellised mehed....ja teie tahate siin 200 euri eest saada õhtut väljas,seksi ja ei tea mida veel....laskuge maa peale.
Bakuus tundub olevat minu tüüpi naine tõeline meestemagnet.Selgus ka tegelik põhjus....olen väliselt äravahetamiseni sarnane rahvuseepose Dada Qorqud ühe peategelasega.Rahvusmuuseumis rippus minu portree...aga sel kangelannal ei olnud treenitud keha ja 2m jalgu...tundub,et keegi soovib endale koju isiklikku rahvuseepost....pole paha..kui tal piisavalt cashi on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:13
Pole eriti kuulnud,et meie prostid Bakuusse tahaks minna raha teenima
Tunniseksi eest on 200 euri palju.Enamus mehi tahaks maksta armukese rollis,mitte liinitöötajale
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:17
Grrr77, neid naisi on kaduväike hulk, kes on huvitatud suhtest hõivatud mehega. Vaba naine eelistab ikka vaba meest.
Tahad armukest, pead paraku ka rahakotti kergendama.
Iseasi, et kui sa kusagil ööklubis kedagi ära ei sebi ja siis polegi vaja siin otsida, lähed ööklubist otse mullivanni. Õhtusöök ... asenda see siis hommikusöögiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:25
Asi on tegelikult väga lihtne.Selleks,et lihtsalt niisama ilusat ja tasemel naist saada peab sul üks kahest,parem muidugi,kui mõlemad
Esimene võimalus-sa pead välja nägema nagu Kreeka jumal,sa pead tantsima nagu Ricki Martin,sa pead oskama käituda nagu Valentino ja sa pead seksima kui Rocco Siffredi ...siis pole sul raha vaja,õldse mitte.
Kui sa ei vasta eespool nimetatud kirjeldusele,siis sul peab olema raha ja palju raha.
Ilusat ja asjalikku naist ei huvita keegi kämbu.Abielus kämbu saab lihtsalt verbaalselt peksa.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:27
Elmar!Ma ei usu,et siin mingit prosti ega seksipuudust kellelgi on.Kus on palju raha,sinna tulevad ka ilusad naised.
Kindel reegel.Monaco,rikkuse konsentratsioon ja naiste ilu kooskõlas.Punta del Este(uus Monaco)rikkus ja ilu käsikäes.
Bakuu-mitte keegi ei ahista naisi,kõik teenindavad ja ümmardavad neid.Kohati tunne,et kantakse kätel.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:29
Kõigepealt peab õigelajal omale ilusa ja tasemel naise koju leidma hiljem küll aega litse nokkida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:36
See tänapäeval juba keerulisem variant.Ilus ja tasemel naine ei koli pisikesse korterisse jne.
Sel juhul läheb mängu punkt kaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:38
Kuidas need Bakuu poisid siis seksi saavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:42
On sarnane kogemus Bakuust olemas. Sellest ajast küll, kui Carolina Herrerast polnud keegi kuulnudki, kuid naftaraha on seal läbi aja palju olnud. Ma polnud just tagasihoidlik ja küsisin otse, et miks. Vastus oli, et mees, kel on valgenahaline naine, on veel klass kõrgemal, kui naftaseltskond.
Moslemimeestega suhtlemisel koorub sealt nii mõnigi omapära, mis ei pruugi "vabale põhja naisele" sobida. Kui aga on vaja ära proovida, lase käia
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:45
Seda veel ei tea,aga üritan välja uurida.Igatahes ööklubid jne täiesti olemas.Tegemist ülimodernse islmiühiskonnaga.Hakkas silma mitu alkoholipoodi ja ka kaubamaja toiduosakond pakkus sama joogivalikut,mis meilgi saadaval.
Üks võimalus on mind õhtusöögile meelitada ja teha pakkumine,millest ei ole võimalik keelduda.
Niipalju olen täna aru saanud,et raha neil siin pealinnas on.Külades ilmselt natuke teine elu.
Reegel-kui pole raha,siis naist võtta ei saa.Ükski naine ei taha ja naise perekond ei luba.
Sa tahad ka liiga palju infot ühe päevaga....aga uurin
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 21:51
Leedilea,olen ka tegelikult teist korda Bakuus.Esimene kord olin seal võistlustel,mai 1989,mäletan täpselt seepärast,et kolm nädalat enne neid võistlusi oli seal toimunud hull veresaun,millest meie siin Eestis midagi ei teadnud.Kui teadsime,siis väga valel kujul.
Kohalik treener viis meid ühissurnuaiale....see oli suur maaala ja seal oli tuhandeid haudu,kõik kolm nädalat tagasi hukkunud.
Sõjavägi avas tsiviili pihta tule.Sel surnuaial oli tuhandeid haudu ja oli pandud fotod iga künka peale ja hunnik punaseid nelke.
Kui ma ei oleks ise seal viibinud,ma ei usuks.Kohutav.Linn oli siis juba ilus ja rahval raha palju.
Praegusega ei anna võrrelda.Ulme.
Kas sinul on kogemus aseriga
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 22:12
On.
Olin Bakuus siis järelikult samal ajal. Linnas oli sõjaseisukord ja lennujaamast hotelli sõites pidasid erinevates mundrites sõjaväelased 12-nel korral bussi kinni ning uurisid, kust me tuleme. Meil oli miski 15 naist bussis. Õhtul peale kella 9-t hotellist välja ei saaanud. Võin kellaajaga eksida, kuna aega on möödas ka. Jõudsime kohale hilisõhtul ja esimene mulje oli vapustav - leegid korsnatel ja hambuni relvis põlevate silmadega mehed.
Olin nips-naps üle 20-ne aasta vana ja seikluse pealt kokku ei hoidnud.
Käisime rannas. Seal polnud peale meie ühtegi naist. Kohalikud mehed istusid nii kümne meetri kaugusel meist - tumedad ülikonnad seljas - ilusti ringis ja ma pole elus hiljem enam selliseid pilke näinud. Üks, väidetavalt kreeklane, riietas end ujukate väele, läks meie ees poole sääreni vette ja võttis kulturisti poose, kuni me rannast lahkusime. Osa mehi tuli rannast meile järgi ja kõndis meie sabas ühest poest teise. Paar neist murdsid kusagilt punase õie, pistsid omale kõrva taha ja üritasid tutvust sobitada. Muide, mitte keegi ei üritanud puudutada. Hiljem läks peoks. Olin päikesepiste saanud ja mul läks kuumuses hääl ära, seda peeti eriti seksikaks.
Oma jutu järgi tegelesid nad kõik seal naftaga. No ega ei tea ju täpselt. Võimalik, et neist mõnigi naftatehases kojamees oli.
Mul on siiani meeles selle laulu viis, mis mulle lauldi ja refrääni sõnadki vist. Laulavad nad nii, et valivad seltskonnas ühe, kellele laulda, teisi poleks nagu olemaski. Kui see naine ei vasta, võetakse järgmine silmside ja lauldakse talle.
Ahjaa, esimene ja ainus hobuselihast vorsti söömise kogemus on ka sealt.
Naisi tänaval ei olnud. Mehed istusid teemajades, suitsetasid ja vahtisid aplal pilgul heledaid võõramaiseid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 22:24
Ohhh.Ilmselt sama aeg.Mäletan komandanditundi...meil venis ühel õhtul treening kauemaks,peale kümmet.Sõitsime bussiga hotelli-olime ~10 inimest..eestlased ja leedukad,ujujad ja treenerid ja masöörid.Relvastatud kontollpunkt pidas kinni,kontrollis dokumente ja laskis meil minna.Rikkusime küll komandanditundi,aga me olime nn.sõbralikud inimesed.Peale bussi starti kuulsime natuke kaugemal automaadivalangut...jube hakkas.
Praegu on kõik muutunud.Nagu ära vahetatud.Eks siis oli neil ka seda naftaraha,aga see ikkagi NLiidu ühiskassas.Praegu kuulub eraisikutele.Naised on tänaval ja riides nagu meil,aga maitsekamalt.Kohvikus,kus täna käisin oli rohkem naisi kui mehi.
Meeletult ilus tundub.Käsil nostalgiatuur,tulin Thbilisist-ilus,aga vaene maa.See,mis toimub Bakuus...Ferrarid jne vuravad ringi.Uued mudelid.Milline arhidektuur,kõik on uus.Keskväljakul on maas ehtne marmor.Keset majanduslangust aastal 2009 tõusis Aserbaidzaani majandus ~10%,CNN tegi sellest tunnise saate.Kasv jätkub...nafta ju voolab...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:10
leidsidki maapealse paradiisi jäädki sinna siis jah, mis sul siin külmas põrgus ikka teha, kus keegi sind hinnata ei oska
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:15
ma ka imestasin miks siis tore grusiin meheks ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:15
See nagu oksjon...võidab parim pakkumine...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:18
Ok, nafta ja gaas - kuulub riigile, Socar. Partnerid opereerimiseks Exxon, British Petroleum jt. Igasugune sissetulek või net worth võrdlus average Eesti versus Aserbaidzaan, siiski Eesti kasuks.
Krt, aga kui arhidektuur on uus... siis see vist ikka on midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:22
sealne rahvas on minuarust kõik petised, ühed alt tõmbajad kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:37
grusiinid küll kohe kindlasti mitte, neil on veel siiamaani tähtsad sellised mõisted nagu au ja ausa mehe reputatsioon.
Aga vahet pole, ferrariga kahetollise ümberlõigatud noksiga lambanikkuja teeb kindlasti parema pakkumise
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:43
mriks...siin sa eksid,riigi keskmine sissetulek on sel aastal ~1200 euri.Ilmselt annab selle keskmise Bakuu,külades teine tase.
Uurisin natuke statistikat...uuemat,kõik näitajad Aserbaidzaani kasuks Eestiga võrreldes.Nad on hetkel maailma nr.1 tõusjad ja juba 3-4 aastat järjest.Tallinn tundub vaestemaja selle kõrval,mis ma täna näinud olen.
Magama..ma olen väsinud.
Grusiinid on tõelised mehed.Isased ja seksikad.Hoolitsevad oma naise eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 23:53
miks sa siis ikkagi ei sebinud grusiini?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:00
Miks arvad,et ei sebinud?
Tegin seksi(ära edasi räägi) jama oli...tegelikult ei olnud ka...ma ei tea..keha nagu kreeka jumalal,tassis mu varustust jne.Hiljem selgus,et 26....ta arvas,et ma temavanune..
Imal.Liiga palju lakkumist lot`s of licking,less action
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:02
njah, sa ei osanud ju seksida ka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:04
Eesti: According to Statistics Estonia, in the 2nd quarter of 2011, the average monthly gross wages and salaries were 857 euros.
Aserbaidzaan: The State Statistics Committee (SSC) reports that following this July average monthly salary totaled AZN 352.7 (or $446.46
Jälle Eesti: Estonia to Raise 2011 GDP Growth Forecast to 7%.
Ja siis jälle Aserbaidzaan: Azerbaijan lowers 2011 GDP growth forecast to 1.3%.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:15
Kohapealne võrdlus on hoopis midagi muud.Autopark.Kesklinn tervikuna...kaugemale ei jõudnud jne.
Tallinnas pole peaaegu mitte ühelgi haute couture firmal oma esindust..ok,Armani,MaxMara,Versace on...aga edasi...
siin on kõik olemas-järelikult müüvad.See paneb asja paika.Ükski haute couture ei ava esindust näiteks Moldovas...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:29
GDP per capita:

Estonia $18 519
Aserbaidzaan: $10 033

See on massist (üle 9 miljoni neid) ning muidugi ka varakapitalism ning välise tilu-lilu tagaajamissoov tulenevalt rahvuse omapärast.

Ah jaa... Qatar $88 559.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:33
Ilmselt on raha Bakuus,ülejäänud elanikkond elab nulli lähedal.Hiilgus ja sära on tugevam,kui Qataris.
Väisasin Qatari 4 aastat tagasi...ehk on selagi vahepeal mingid muutused toimunud..
Ńaise jaoks parim lahendus on igal juhul kõrgemast kategooriast islamimees.Naine on võis,mitte ei pea rabama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:39
Paljud naised,keda täna nägin kandsid Chopardi ehteid sellises koguses,et kahtlen,kas minu auto maksab üldse niipalju.Mul on korralik auto.Ehtne Chopard...mul selles suhtes kullipilk.Tänaval..igapäevaselt...see teeb kadedaks...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:40
jep. kui naist ei häiri et sama noksiga enne lammast pandi kui mehel on niipalju raha tekkind, et võiks lamba asemele miskit vähe uhkemat soetada, ostetakse naine. Jumala eest, jää sinna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:42
See lambateema ongi kadedate kristlste väljamõeldis.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:44
jeerait
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:45
Tarkvara osas 8 koht tagantpoolt maailmas:

Under Business Software Alliance’s (BSA) report following 2010 made on the results of International Data Corporation’s (IDC) researches the piracy level in Azerbaijan has remained unchanged at the level of 88%.

Nii vaeses (jah, lugesid õigesti) riigis on enamus blingi võlts. Ma tegelikult ei viitsi vaielda, aga see on omamoodi lõbustav ka su lambiväiteid kraavi lükata, onju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 00:56
ma ei viitsind otsima hakata, mis hinnaga ferrari replica kätte saab. üldiselt on nad pontiac fierod või peugeot 406 vms, aga seal ei imestaks väga, kui hiina päritolu või hoopis odessas tehtud ja lada 2101
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 01:13
Eem aga milleüle te vaidlete?
See ju teada-tuntud tõde, et käiakse mustade juures oma ego värki upitamas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 10:29
Valge naine on mustade jaoks odav libu kelle saab tühipalja tilu-lilu eest kätte.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 10:43
Kas aserbaidźaanlast just mustaks nimetada..
Muidu aga tõsi. Valget naist on lihtsam kätte saada, kui kohalikku, keda usk keelab. Valge naine on lits, ükskõik, kuis teda ka kullatakse. Bakuus on palju prostituute - eks mehed, kes seal käinud, teavad ise, kuidas söögikohta sisenedes pesa kihevile läheb - on ka kohalikust rahvusest. Sellegipoolest kehtib valem: panin heledat naist, olen tegija. Riik on väga vaene, petetakse ja varastatakse igal sammul, on glamuuri, on feiki. Euroopa naist on vägagi võimalik ära osta sellega, mis parasjagu läigib.
Samas, kui on seiklust vaja, siis miks mitte. Nii ehk nii lendad peagi minema ja kui ise ei plagista, ei saa sellest ka keegi teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 10:47
Kas aserbaidźaanlast just mustaks nimetada..
Muidu aga tõsi. Valget naist on lihtsam kätte saada, kui kohalikku, keda usk keelab. Valge naine on lits, ükskõik, kuis teda ka kullatakse. Bakuus on palju prostituute - eks mehed, kes seal käinud, teavad ise, kuidas söögikohta sisenedes pesa kihevile läheb - on ka kohalikust rahvusest. Sellegipoolest kehtib valem: panin heledat naist, olen tegija. Riik on väga vaene, petetakse ja varastatakse igal sammul, on glamuuri, on feiki. Euroopa naist on vägagi võimalik ära osta sellega, mis parasjagu läigib.
Sinna elama jäämisest aga.. Et kuldamine kestaks, kuni surm lahutab, on täiesti võimalik, kui see on sinu surm. Ok, ma ehk utreerin, kuid ikkagi - neid Euroopa naisi, kellele moslemi elulaad ja perekonna hierarhia korraldus sobiks, pole just palju. Ei maksa unustada, et need on ka vahepeal nõuk korrast rikutud moslemid. Täisväärtuslikkuseni läheb seal veel mitu inimpõlve, nagu meilgi.
Samas, kui on seiklust vaja, siis miks mitte. Nii ehk nii lendad peagi minema ja kui ise ei plagista, ei saa sellest ka keegi teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 11:24
Milleks ärrituda.Eks siin ilmselt sama lugu nagu mujal.Arvestatavate meeste protsent alla kümne.
Mriks...Venemaa näitajad enam-vähem samad...käige korraks Moskvas ja siis vaidleme edasi.Kell kolm öösel saab härrasmees daamile kasuka kinkida,ehtsa ja väga hinnalise.
Ps.Kui keegi siinsest seltskonnast on üldse suuteline eristama blingi ehtsast,siis olen see mina.Suudan minutiga määrata ära suvalise bränditoote audentsuse-ma aastaid harjutanud.Chopard oli ehtne,sama käib ka selle konkreetse naise seljas olnud Etro selle hooaja kostüümi kohta,selle hind ~3500 euri,Eestis saadaval pole.
Vahe ongi selles,et mehed mujal on valmis kulutama hiigelsummasid,et oma tahtmist saada.
Eestis kujutavad issised ette,et mingi närune eine tagab seksi.Ega ikka ei taga küll.Ehk mõne odava litsiga tagabki.Edu!
Mina shoppama! Ehtsat kraami...pole mõtet olla tagasihoidlik,kui keegi maksab arve.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 11:29
Kui see ärritumise teema mulle oli, siis on siin tilluke käärike, nagu virtuaalsuhtluses ikka - olukorra kirjeldus oli see.
Sinu elu, Demi. Go!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 11:32
Arvesta ikka sellega,et sa pole ainuke,kes neid alla kümmet %-nti mehi piirab Nooremaid sigib peale iga päevaga üha rohkem,keda meeste pilgud püüavad..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 11:37
Naisterahvas, kes kasutab sõnu arhidektuur ja audentsus jääks ma siiski natuke kahtlustavaks...

Arvatavasti Å¡veitsis elavad mingisugused rotid, pole kusagil mujal kohanud sellist Smartide kontsentratsiooni. Ning üldse Euroopas, mida jumekam mees, seda kallimad mudelid istumise all

Ehh, põgenikud oskavad elada...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 11:49
Millegiga peab hinges valitsevat tühjust kompenseerima.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 11:50
Ma üldistasin. Pidasin nende mustade all silmas rohkem Egiptuses jne kohtades käimist. Ei olnud konkreetne maa kõne all. Bakuu oli ka kunagi ju MEIE

Kunagi töötasin aastakese Balkani maal. Oma 2000 eurise palgaga olin nii tehtud kutt, et hullumaja. Praegu saan täpselt poole vähem palka aga tagasi sinna rsk ei kipu. Kodus on ikka kõikse ägedam. Ja must naine ei ole ka parem millegipoolest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 19:54
Ma siin suht uus olen mitu päeva lugenud ,et mis toimub,aga mina küll ei ostaks mitte kuskil naisele öösel kel kolm mingit lambanakset kasukat see demi või mis ta on praalib kõigil lehtedel.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:01
Ja veel tundub nagu Iha oleks palganud ta sinna väliskommentaatoriks ,kus on järgmine sinu peatus punkt kust saame teada kuidas meie endised vennas vabariiklased elavad?
˅ näita rohkem ˅