Ma ei tea kust kohast te üldse võtate et blokeerimine solvav on?
Minu silmis on blokeerimine vajalik tööriist - kaugeltki mitte solvamiseks mõeldud asi.
Kuidas saab üldse solvuda mingisuguse blokeerimise peale????
Andke andeks, kuid mulle see ei jõua kohale.
Kui mina bloki saan siis minu silmis on see teretulnud asi, kuna siis ei juhtu kogemata et ma vastavale kasutajale ilma asjata kirja saadaks. Minu blokeerinud kasutaja on ju sellega teinud teene nii endale kui ka mulle. Kui ma saaks siis ma tänaks kah kasutajaid, kes on mu blokeerinud, sest need inimesed väärtustavad nii enda kui ka minu aega.
Ja mis puutub kasutajate kohta kes sisselogimata foorumit loevad siis ma lausa paluks neid, et kui minu maailmavaated teile vastuvõetamatud tunduvad siis logige sisse ja pange mulle kohe blokk peale
Ja veel ... kuidas on seotud blokeerimine viisakusega ???
Need kasutajad, kes teavad mingi info põhjal, et ma ei sobi neile ning kes ikka veel ei pane mind blokk-listi, on minu silmis lausa ebaviisakad.
See et inimene ei sobi kõigile ning fakt, et osad inimesed võib olla ei soovi isegi mitte suhelda selle inimesega on reaalsus. Sellest ei pääse üle ega ümber. Igal inimesel peaks olema piisavalt mõistust et sellest aru saada.
Ma ei blokeeri nii et ennem saadan mingi sõimukirja ning siis panen bloki peale - see on alatu. Paar erandit on olnud, kus inimene esimeses kirjas mulle alustas kohe sõimamise ja solvangutega ning esitas hulk küsimusi - vastasin tema küsimustele ning ütlesin et ei soovi edasist kirjavahetust pidada ning siis liigutasin kasutaja oma blokk-listi.