Foorum
1
2
2024-09-01 22:13
ning oralproff on samas sisseloginud AINULT selleks et laimata, sisu lisamata. Tõeline "eesti" näidis, sedasi ongi kombeks?

-----------------------------
oralproff
2024-09-01 21:48
rahu99 on küll postitanud igasugust sitta mis ülistab Venemaad ja möliseb Eesti kallal. saarejytsil oli õigus.
------------------------------
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 22:15
Ise ulud caprichosa ja Karolina7777 kallal Selleks sisse logidki
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 22:30
oralproff
2024-09-01 22:15
Ise ulud caprichosa ja Karolina7777 kallal Selleks sisse logidki
-------------------------

vot seda saab öelda küll vaid üks väga väga rumal naine kes ei märka et on ka teisigi teemasid et kus ma kirjutanud ja on ka omalt poolt teema lisasid ja sisu.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 22:55
Kaugel nõukaajal jooksis telekast Poola seriaal "Kaalul on rohkem kui elu" Peaosa Hans Klossi mängis Stanislav Mikulski. Aastaid hiljem mees kurtis, et ta võib lavalee minna kasvõi Shakespeare'i Othellona, aga ikka leidub saalis keegi, kes hüüab: "Näe Kloss!"
Eks elus on ikka nii, et kuulsus jääb inimestele märgina külge. Kui oled sitakeerajana kuulsaks saanud, siis rahva silmis sa selleks ka jääd. Piiblis küll muutus Saulus Pauluseks, aga elus sellesse eriti ei usuta.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 23:19
eks asi selles -- millist rahvast on kõige kergem naerma ajada? kas väikest saalitäit või... suurt?

ja millest see tingitud on?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 23:42
Jah , jah
Selleks et mehele meeldima õige naine peab mehe jalatsid keelega puhtaks limpsima sest ta kandis neid kui koju tuli
No ilmselt on mõttet kuival istuda
Seda enam et see kuri kuulus nael seina saan ise edukalt sisse lüüa
Ja oma kotletid saan ise ära süüa
Kui keegi soovib nahast välja hüpata et endale mehe saada - palun aga mina arvan et see on nõme
Et isegi väga hea seksi pärast ei ole mõttet lasta ennast alandada ja mõnitada
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 11:55
Riina1234 jutt on täitsa õige
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 12:11
jah, viimase lausega riina postitusest nõustun täielikult.
aga armastatud mehele on suure naudinguga kotlette praetud. midagi alandavat selles polnud...
ja isegi see ei rikkunud rõõmu, et esimesel korral pisut ära kõrbesid
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 14:39
Eks toit lähebki kõrbema kui mõtted on muude tegevuste peal 😁
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 15:15
Riina, miks kingi limpsida? Noku limpsimisest piisab
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 16:58
Inimesed ideaalis armastavad üksteist ja ei teki küsimustki, kes kelle heaks midagi teeb. Armastatud inimese heaks teed jõudumööda kõike.
Kui üks armastab ja teine seda ära kasutab, siis tekib olukord, kus üks teeb kõike, aga teine ainult seda, mida viitsib (kui üldse). Ilmselgelt kukub selline armastus varsti kokku.
No ja siis on veel "vorst vorsti vastu" tehingud, kus üks pakub kotlette ja teine autoremonti vms. Sellistes suhetes ei ole tundeid ja see muudab inimesed õelaks ning üksikuks lõpuks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:31
Enam ei taha, nägin caprichosa ära nüüd pikaks ajaks mazaasi ja seksiisu kadunud. Uhh.pildid ei vasta reaalsusele. Õudne, nagu oleks halloweeni õhtu olnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:39
Huvitav reaktsioon minupoolsele blokeerimisele siin mõnel.
Massaaži pakun jätkuvalt ikka reaalsetele püsikülalistele, mitte feik piltidega laimajatele. Seega mingid feik unistajatüübid võivad rahulikult edasi unistada minuga kohtumisest.....ning imestada, miks nad bloki said😁
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:43
Kõik suhted mis püsivad tuginevad selle printsiipile - vorst leiva vastu
Muidu tekkib olukord et üks elab teise arvelt , vot selline parasiit suhe kaua ei püsi
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:45
Just nimelt, robespierre.
Kui suhted vastassooga ongi ainult kotletipraadimise ja autoremondiga seotud, st vahetuskauba tasandil, unustatakse tõelised tunded ja romantika üldse ära.
Sellisel moel õelaks ja üksildaseks muutunud kodanike negatiivset energiat jagub paraku siia foorumissegi...
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:46
Kas Riina on kunagi kogenud tingimusteta armastust?
Kardetavasti mitte.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:53
Sa ei meeldi enam , pole see kes piltidel.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:58
Mulle ka feik piltidega laimajad ei meeldi, sellepärast saidki blokeeritud kenasti, unistaja.
Aga püsikülastajad kohtuvad ja naudivad ning teevad komplimente loomulikult edasi. Ja virtuaalsed tigedikud jäävadki kohtumisest unistama😁
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 18:01
Ma tean kus Tallinnas pesitsed, sa oled hulga vanem kui piltidel.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 18:05
Kus ma siis Tallinnas pesitsen? Oleks ka huvitav teada ...😛
Inimesed kohtuvad jätkuvalt minuga muide, mitte piltidega.
Seega pildid ei oma kohtumisel erilist tähtsust....Nende kallal irisevad ainult laimavad netipihkurid, kes on blokeeritud ning kellele pole antud võimalust kohtumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 18:18
Tingimusteta armastus ?!
Mis see veel on ?
Ah , see on see kui naine mehe tàhelepanu nimel rebis ennast ribadeks ?
Vot sellist armastust ei soovi
Soovin olla partner , sõber ja siis midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 19:33
Caprichosal on ahvatlevad pildid. Raske öelda, kui vana ta on, aga siin foorumis jätab ta aruka ja meeldiva mulje. Arusaamatu, miks teda ründama peab? Atraktiivne naine on ka 60-aastaselt seksikas.

Tingimusteta armastuse kohta ei oska öelda, aga vastastikune armastus on olemas kindlasti ja tähendab soovi armastatule head teha. Mehed oskavad ka armastada, Riina!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 23:04
Kas tõesti ?
Kahjuks mehed oskavad naisi ära kasutada rääkides oma nn armastusest
Seos sellega alati tuleb meelde vana ütlus et armastus leiutasid venelased et naistele seksi eest mitte maksta
Armastust kasutatakse et teise inimesega manipuleerida
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 23:58
Armastus pidi ju olema nii tõsine asi, et see saab olla vaid meeste vahel.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 00:59
Jott teab millest ta räägib…
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 01:35
Iga kord, kui capri kusagil teemas on, hakkab magu keema lugedes seda sõna kommidest "armastus".
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 07:34
Mul on kahju, et Sul selline mulje on jäänud, Riina. Kinnitan, et siirast ja omakasupüüdmatut armastust kohtab ka meeste seas. Ära kaota lootust!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 08:31
Selle üle, kes keda rohkem ärakasutab, võib jäädagi vist vaidlema.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 12:10
robespierre, eks ründamise vajadus tekib nendel, kellel suur hirm ja mure, et äkki mul läheb liiga hästi
teine levinud põhjus on hirmus solvumine, et jätkuvalt blokeerin ebameeldivad/ebahuvitavad kasutajad.
sellise asja eest kohe peab ju kättemaksu hauduma, eksole
ka siis kui ollakse liiga rumal, et usutavat laimu välja mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 12:12
aga kes siis seda ära kasutab, kui hoopis naisel on suurem seksiisu kui mehel, riina?
või on selline variant sinu meelest välistatud...
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 14:59
Nojah, minu meelest ikkagi peaksite Rahuga mõnes kohvikus maha istuma ja tõenäoliselt seejärel on üksteise suhtes märksa sõbralikum tunne.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 15:36
Ei ole mingit muret , tuunitud näopilt on kena küll aga reaalsus ehmatab libiido nulli.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 16:28
Capri, miks sa kiusad poissi. Teine ju nii nunnu, nagu kassipojuke.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 16:41
robespierre, kas sulle meeldiks kohvikus istuda rumala ja pahatahtliku inimesega, kes on üritanud sind virtuaalselt igat moodi maha teha? kusjuures rahu ise on tunnistanud, et kogu see sõimlemine ilma mingi isikliku vihata ja lihtsalt lõbu pärast toimunud....ilma et oleksin talle miskit halba teinud.
minu aeg on siiski natuke liiga väärtuslik, et seda psühholoogi mängimisele kulutada....inimesega, kes mulle huvi ei paku.
nii et kohvikus või reisil veedan aega pigem mõne härrasmeheliku püsikülalisega
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 19:41
Ma arvan, et Rahu on päriselus väga erinev sellest, kes ta siin on.
Mina ise suhtlen inimestega hea meelega, võin ka rumala ja pahatahtlikuga kohvikus veidi suhelda. Huvitav ju, milline ta on.

Aga see oli lihtsalt uitmõte.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 12:50
Unistajatyyp-
miks sa arvad, et sinu emotsioonid või meeldib/ei meeldi kuidagi siin teistele korda läheks?
Kui sulle Capri ei meeldi- sinu mure
Milleks seda foorumis jätkuvalt teavitada- on kummaline
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 13:16
robespierre,
päriselus ta kindlasti võõraid naisi ei sõima jah.....ning naisterannas ei pasunda hooradest (naised, kes oma keha julgevad näidata, on tema definitsiooni järgi hoorad nagu ta foorumis väitnud on ). kuna selleks pole piisavalt julgust....
aga internet tekitab illusoorse anonüümsuse ning karistamatuse tunde, seega siin võib oma tõelist olemust välja elada, eksole.
tglt pahatahtliku intelligentse inimesega võib vahel täitsa huvitav diskuteerida olla.
rumalus on mu jaoks igav

saarejyts,
ootame siis põnevusega, millal unistajaproua oma unistustes aset leidnud kohtumise asukohta ja kuupäeva täpsustab.
siiani on suur vaikus selle koha pealt
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 13:27
Unistajatyyp-il ei ole selle peale- "asukoht ja kuupäev"- mukitki ütelda
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 13:31
Aga "robespierre`ga" olen nõus.
Päris kindlasti on "rahu" tegelikus elus ehk isegi meeldiv vestluskaaslane.
Mingil määral elavad virtuaalses maailmas end kõik välja.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 15:11
Et siis rahu,kes virtuaalmaailmas tihti naisi mõnitab,on tegelikus elus meeldiv vestluskaaslane ?
Njaaa…hea,et ise seda ei usu…
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 16:08
Uskuge mind sedt mina usun jumalat, mina olen väga meeldiv inimene
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 17:16
Karolina7777- Rahu võib olla küll reaalses maailmas ok.
Miks?
Sest me kõik "möliseme" siin rohkem kui peaks.
Rahu teeb seda rohkem- pingutab üle.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 18:24
Siinsete ebameeldivate tegelastega on reaalis lihtsam. Need halvad omadused on ka reaalis klantsitud pealispinna alla olemas.
Palju hullemad on need moosipurgid, millest reaalis kõlbab vaid samakat ajada ... kui sedagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 20:32
jfjm- kui sul midagi tõsiselt ütelda pole- võiksid kirjutamata jätta.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 20:54
saarejyts
2024-09-04 17:16
Karolina7777- Rahu võib olla küll reaalses maailmas ok.
Miks?
Sest me kõik "möliseme" siin rohkem kui peaks.
Rahu teeb seda rohkem- pingutab üle.

Mina olen arvamusel,et kui mees reaalses elus suhtub naistesse lugupidavalt ja ei mõnita nende välimust,nende eluviise,vanust jne,siis selline mees ei tuleks ka siia virtuaalmaailma foorumisse naisi kritiseerima.
Saarejyts,üks asi on niisama ”mölisemine”,kuid teine asi on teatud naiste vihkamine ja järjepidev ning sihilik virtuaalne ahistamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 21:32
Saarejyts, sorry, et võõrkeeles kirjutasin.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 21:35
Moosist tuleb sitt samakas
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 22:55
jfjm
2024-09-04 21:32
Saarejyts, sorry, et võõrkeeles kirjutasin.
---------------------
Ilma sarkasmita, eksju
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 23:26
Kehtna, eks oleneb ka moosist. Mõni teeb moosist sellist samakat, et oioioi! Liiale satud, siis hommikul mällar garanteeritud.
Siin käis läbi sõnapaar: tingimusteta armastus. Lihtne sõnapaar, sügava sisuga. Ei hakka seda siin lahkama. Pigem tsitaat:
"Ah , see on see kui naine mehe tàhelepanu nimel rebis ennast ribadeks ? " Ärgu selle lause autor pahandagu, kuid on täiesti olemas ka mehi, kes vastupidiselt, naise tähelepani nimel on valmis ennast või ribadeks rebima. Edu neile sel raskel teel.
Samuti ei pea ma õigeks väidet, et mehed, rääkides armastusest, kasutavad naisi ära. Kõik ei ole manipulaatorid.
Robespierre`il on õigus: siirast ja omakasupüüdmatut armastust kohtab ka meeste seas. Seda ka naiste vastu.
˅ näita rohkem ˅
1
2