Riina1234
2024-09-01 17:26
No vot aga räägitakse et naised otsivad sponsoreid ja jahivad kingitusi
Kotlet võib kah võib kvalifitseeruda kingituseks
--------------------------------
Jaa! Mis oleks kohe super.
Ning kuidas kunagi. Näiteks kass-- tuleb kass sul ja toob sullegi KINGITUSE -- hiire ..
ta arvates parim kink.
riina, eks mu jutu mõte oli pigem et sõidukid millega liigud pole murekoht, küll aga ollakse meeldivalt üllatunud küll kui leitakse et sõidad veel ringi korras autoga mis eelmisest sajandist veel.
siin tegelikult ju vist rahvas hakkas üle analüseerima, sest siin on kingitused jms. sponsorid ja mis kõik veel, vahendajad ja käibemaks kah puudu veel ja ongi põrgu koos.
Tegelikkusest oleme ju eemaldunud mis on väga lihtne :
Me kõik ju tegelikult sööme, ning kokkamine ja laua katmine on naistele eriti hea v6imalus sedasi hoolitsust näidata ja et mis oskavad, ning et kuidas teine siis seda vastu võtab; sõltumata rahvusest ja sajandist. Meesterahvas ise samas vaatab tavaliselt et mis parandamist või tema kätt just vajab ja ühiskondlike küsimustega tegeleb.
Asi selles et see omadus just sõltub iseloomust, mis lahutab sellest läikivast ja külgepoogitud omadustest (raha, töö, positsioon, vara ja looduse poolt kaasa kingitud omadused). Kuigi mine tea, mõne puhul ehk ongi looduse poolt kaasa antud hoolitsemise instinkt.
lisalugemist et kus ikka ka teised naised panevad paika et õige auk on siiski et kõht täis sööta...
https://eestinen.fi/2024/07/video-soome-kolinud-ukrainlanna-paneb-soome-kohalikud-naised-paika/
------------------------------
saarejyts kes seekord ei jõudnud JÄLLE esimesest reast kaugemale mu kirjas ja tal kogu iva läks mööda...
ta jutu peale meenub see M-klubi väga värvikalt kus isegi nullist nägi Markii mille kallal näpuga järge ajada.... maahärra siga sai ära praetud. Maahärra vaatab suurt fotot omaette. Markii aga ei tea mis on see ja kahtlustab et no midagi...
Markii küsib maahärralt: Näita pilti! Näita näita... aa, siga, seast kahju nüüd. Mis on sea nimi on?
Maahärra: Ljuba
Markii: see on vene nimi
Maahärra: sigadel ei ole rahvust
Sa muidugist omistad seda omadust vene naistele, aga tegelikkuses see ju väga vana naistele omane hoolitsuse instinkt pigem, et kes pigem unustuse hõlma ja minevikku vajumas, kelle puhul oli see tavaline et öösel kui üles ajad, siis tal on kohe küsimus et "kas tahad süüa? Teen midagi?", millest lausa on ameeriklastel naljafilme tehtud 60ndatel.
Muide, vene naine polegi nii päris hull idee et kui see ka sedasi oleks. Siin lehestus ju kah mitmest riigist ja keelest neid, eks ole?
See on ju väga tore et kui see tähendab et kokkab, ning ei lase loksutada lääne väär(as)tustest, ning et süda on õige koha peal, sel ajal kui ma hoolitsen et majas ikka kõik korras oleks.
(Eks söögitegemisega ma saaks ise kah hakkama alates alates võileivast ning lõpetades kanasupi, rullbiskviidi ja ühepajatoiduga, aga ma ei laseks naisterahvast elektrijuhtmete kallale või naelu taguma suvalisse kohta. )