Foorum
1
2
2024-08-16 11:52
Kas keegi oskab soovitada või teab siin saidil olevatest veits vanematest naistest, kes noormeest otsivad?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-16 13:28
Kus siis vanemad naised on kas te näe et noormees on heade kavatsustega
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 14:21
Minu postkasti on ka vanemate ja lopsakamate naiste kirjad oodatud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 15:37
Kas vanem naine on 40+ või 50+ või 60+ ?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 16:21
Jaagu soov oli veits vanemat ja arvestades tema vanust, siis 40+ei ole eriti veits.
Aga mine sa tea, veits on suhteline.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-18 02:07
Nõus , veits on väga suhteline
5 aastat , 10 aastat , 20 aastat
˅ näita rohkem ˅
2024-08-18 18:23
10.a vanuse vahet on ju täitsa ok ja ega see 20.a nii hirmutav ei ole
˅ näita rohkem ˅
2024-08-18 21:24
Muidugi mitte aga mingi aeg hakkad mõtlema, mis see minu füüsise seis parasjagu on.
Sellest edasi on mõtlemist ja eelkõige tunnetust vaja.
Ja siis tunned, et omaealisega on lihtsam.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-18 21:56
Mulle kah tundub et 10 aastat on Ok
Aga edasi paneb mõtlema
Ja mitte füüsiline seis aga psühholoogilised aspektid
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 08:16
See on õige et mõtte maailm läheb liiga erinevaks kui vanuse vahe on
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 11:03
Ei mitte mõttemaailm , vähemalt mitte minu oma
Kui palju leidub Eestis mehi kes on nõus vana mooraga väljas käia ?
Aga 10 aastat selles vanuses välja ei paista
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 12:13
Pigem kes naistest on nõus noorema mehega aega veetma tulema
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 12:30
No ikka selliseid leidub
Mul ei olnud kunagi probleemi olnud
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 12:34
Tavaliselt ei sa vanus takistuseks vaid kaugus kui vahemaa on liiga suur
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 12:53
Kui vahemaa tundub suur, on järelikult huvi liiga väike.
Nagu hiljutised kogemused näidanud, lennatakse isegi 10 000 km... lihtsalt soovist koos olla.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 13:16
Huvi ikka saab rahuldatud selle 10 000 km kauguselt kuid lähedust tahaks ju rohkem kui kord kuus või nädalas
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 13:25
Igati eluterve tahtmine🙂
Kõige rohkem lähedust füüsilises mõttes kogeb ilmselt ikka kooselus/abielus....kaisus magamine, äratusseks jne.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 13:31
Naistele siis küsimus milline on suurim vanuse vahe millega oleksite nõus tutvust looma
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 13:40
Mida suurem, seda parem. Põhiline, et oleks suuteline veel testamenti muutma.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 13:43
Selliste soovidega peab ettevaatlik olema pärast elab sinust veel kauem 😁
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:11
Testamenti pärast ei maksa koos olla seda enam et teda saab sada korda ümber teha
Parem juba pärimisleping , seda ümber teha ei saa
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:21
Raha ja vara pärast koos pole ju mõtet
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:25
Jah , jah
Aga ikka piinlikult vaadatakse mis autoga sa kohtingule tuled
Ja kui ta osutub liiga odavaks siis võib juhtuda et nn prints isegi tere ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:26
Naist vaadatakse mitte naise autot
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:33
Kahjuks või õnneks päris nii ei ole
Meil on palju mehi kes otsivad seksikaid pangaarveid
Ja auto võib olla on näide sellest aga ei pruugi olla
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:39
Aga kuhu siis nauding jääb
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:44
Aga seksikas pangaarve ongi ilmselt nauding
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 15:47
Vastupidi rahuldatud naine on nauding
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 16:27
Üks auto mitteomamise boonuseid on järelikult, et kohtutakse naisega, mitte tema pangaarvega....ja automaksu üle ei pea ka muretsema 😛
Kõige kavalam on muidugi lasta printsidel oma tõllaga kohale vurada.
Kas naine teeb siis valiku automargi või millegi muu põhjal, sõltub juba tema vajadustest...
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 16:33
Ei , mehed vaatavad naiste automarke
Kui liiga odav siis isegi tere ei pruugi öelda
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 16:38
Aga kui naine saabub kohtumisele taksoga? Siis vaadatakse mida?😛
Õnneks endal selliste meestega kogemus puudub....juba mitu aastat ei oma üldse autot ning ükski seksikas/romantiline kohtumine pole seepärast toimumata jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 16:47
Kah , variant
Tulla taksoga
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 16:54
Loomulikult kui tulla taksoga siis ei saa keegi viltu vaadata
˅ näita rohkem ˅
2024-08-19 20:47
kui sa ka päriselt noormees oled, siis hakkan ise vanaks naiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-28 15:02
Mul tuttav rõõmsameelne paar kus naine 20 aastat vanem ja nad käivad tihti tõuksidega sõitmas.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-31 22:08
Ka elektrit6ukeratas pole enam tykk aega tõukeratas olnud selle sõna-sõnalt tähenduses.
soomes oli yks teinud t6uksi ringi ning vuras 100km/h "Keha" ringteel.

Riina!
Naiste puhul pigem sellises vanuses on siiski määrav kokandus - et kas oskad teha maitsvaid kotlette ja kuidas kartulit praed.
Auto-ratta-mootorratta jms. osas ei pruugi küll olla mingi näitaja. Need on vaid muutunud tarbeesemeteks, ning tähtis on et korras oleks.
Pigem iseloomustav on see et kas ollakse siiski hoolekas või hooletu sõiduki omanik. s.t. et isegi kasvõi jalgratta puhul et kett ei kriuksuks, kummid korrektse rõhu all. Muidugist ka see et "inimene elab samamoodi nagu juhib sõidukit". S.t. pigem las olla odav auto, aga hooldatud, mitte aga et kallis, aga näha on et hooletu suhtumine sellesse.

eestis taksode osas vist on suht hea veel?
Oli Eestinen lehestus uudis et soomlane oli oma heledanahalise tütre jaoks takso tellinud siis lisas juurde "ei taha mustanahalise taksot", ning täiesti õigustatult seoses nende taksojuhtide madala impulsskontrolliga. Mu äsjane taksosõidu kogemus oli et soomlasel oli 6igus.
Telliti mulle takso, kuid sattus rooli sinna VÄGA sobimatu juht, kelle "s6idu" puhul tuli meelde liiklustund kus soovitus oli et sellises olukorras s6it katkestada. Endal mul niigi jubedalt jalg valus, kuid taksojuht tegi täitsa ebavajalikke "trikke", ei osanud liiklust ega ühtki euroopa keelt, ning sõitis 50 alal 70-80-ga kohas kus kõrval elavad ka 90-100 aastased. Pidin mitu korda manitsema et ta ei hinda riske adekvaatselt. Kahjuks stressis olles unustasin mainida polikliinikule, et tahan valida mis taksojuht on, kuigi arvasin et ei pea elementaarsustesse laskuma. Eksisin.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 00:15
Rahu-
"Riina!
Naiste puhul pigem sellises vanuses on siiski määrav kokandus - et kas oskad teha maitsvaid kotlette ja kuidas kartulit praed."
Venelaste puhul on see ülitähtis- et naine kodus vaid kokkaks.
Sa nässakas oled "tibla" ve?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 09:42
Oled kibestunud , No see kellel enam ei tõuse ?
Kurb , et selles vanuses enam ei funki
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 10:13
Rahu elab vist omadega eelmises sajandis veel😃,kuna isegi siin ihas mehed kiitlevad, kui hästi nad süüa teha oskavad ja mida kõike head nad mulle pakuksid…🙂
Nii,et see küll paika ei pea mida Rahu siin väidab🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 11:06
Rahu-
"Riina!
Naiste puhul pigem sellises vanuses on siiski määrav kokandus - et kas oskad teha maitsvaid kotlette ja kuidas kartulit praed."

Kus kohast sa patsid intriigide punumist näed,kui rahu ise sellist asja väitis.
Mina kui naisterahvas,ütlesin oma kogemuste põhjal lihtsalt oma arvamuse asjast.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 12:20
Noh kõik naised konveiri pealt ei tulnud
Minu kass sööb valmis toitu seega kotlettide tegemis oskus jääb rakendamata
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 16:37
Ma sööks kûll neid kotlette…
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 17:02
Sa elad ju vanaema juures
Kas ta siis neid ei tee ?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 17:08
Ei tee jah vanaema on kitsi
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 17:12
Aga osta talle hakkliha , küll ta teeb
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 17:18
Mul pole raha..
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 17:26
No vot aga räägitakse et naised otsivad sponsoreid ja jahivad kingitusi
Kotlet võib kah võib kvalifitseeruda kingituseks
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 21:13
saarejyts
2024-09-01 00:15
Rahu-
"Riina!
Venelaste puhul on see ülitähtis- et naine kodus vaid kokkaks.
Sa nässakas oled "tibla" ve?
---------------------------------------

et kohe nii rõvedalt ütled?!?!

oh kus kohas on NÜÜD need moderaatorid näpuga järge ajamas kasutajatingimustest et tuleb olla nii ja naamoodi? Nagu ikka, ei tunne moderaatorid huvi sellise isikliku rünnaku suhtes.. sest pole ju rünnatud caprit ega käru.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 21:48
rahu99 on küll postitanud igasugust sitta mis ülistab Venemaad ja möliseb Eesti kallal. saarejytsil oli õigus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 22:07
Riina1234
2024-09-01 17:26
No vot aga räägitakse et naised otsivad sponsoreid ja jahivad kingitusi

Kotlet võib kah võib kvalifitseeruda kingituseks
--------------------------------

Jaa! Mis oleks kohe super. Ning kuidas kunagi. Näiteks kass-- tuleb kass sul ja toob sullegi KINGITUSE -- hiire .. ta arvates parim kink.

riina, eks mu jutu mõte oli pigem et sõidukid millega liigud pole murekoht, küll aga ollakse meeldivalt üllatunud küll kui leitakse et sõidad veel ringi korras autoga mis eelmisest sajandist veel.

siin tegelikult ju vist rahvas hakkas üle analüseerima, sest siin on kingitused jms. sponsorid ja mis kõik veel, vahendajad ja käibemaks kah puudu veel ja ongi põrgu koos.

Tegelikkusest oleme ju eemaldunud mis on väga lihtne :
Me kõik ju tegelikult sööme, ning kokkamine ja laua katmine on naistele eriti hea v6imalus sedasi hoolitsust näidata ja et mis oskavad, ning et kuidas teine siis seda vastu võtab; sõltumata rahvusest ja sajandist. Meesterahvas ise samas vaatab tavaliselt et mis parandamist või tema kätt just vajab ja ühiskondlike küsimustega tegeleb.

Asi selles et see omadus just sõltub iseloomust, mis lahutab sellest läikivast ja külgepoogitud omadustest (raha, töö, positsioon, vara ja looduse poolt kaasa kingitud omadused). Kuigi mine tea, mõne puhul ehk ongi looduse poolt kaasa antud hoolitsemise instinkt.

lisalugemist et kus ikka ka teised naised panevad paika et õige auk on siiski et kõht täis sööta...
https://eestinen.fi/2024/07/video-soome-kolinud-ukrainlanna-paneb-soome-kohalikud-naised-paika/

------------------------------
saarejyts kes seekord ei jõudnud JÄLLE esimesest reast kaugemale mu kirjas ja tal kogu iva läks mööda...

ta jutu peale meenub see M-klubi väga värvikalt kus isegi nullist nägi Markii mille kallal näpuga järge ajada.... maahärra siga sai ära praetud. Maahärra vaatab suurt fotot omaette. Markii aga ei tea mis on see ja kahtlustab et no midagi...

Markii küsib maahärralt: Näita pilti! Näita näita... aa, siga, seast kahju nüüd. Mis on sea nimi on?
Maahärra: Ljuba
Markii: see on vene nimi
Maahärra: sigadel ei ole rahvust

Sa muidugist omistad seda omadust vene naistele, aga tegelikkuses see ju väga vana naistele omane hoolitsuse instinkt pigem, et kes pigem unustuse hõlma ja minevikku vajumas, kelle puhul oli see tavaline et öösel kui üles ajad, siis tal on kohe küsimus et "kas tahad süüa? Teen midagi?", millest lausa on ameeriklastel naljafilme tehtud 60ndatel.

Muide, vene naine polegi nii päris hull idee et kui see ka sedasi oleks. Siin lehestus ju kah mitmest riigist ja keelest neid, eks ole?
See on ju väga tore et kui see tähendab et kokkab, ning ei lase loksutada lääne väär(as)tustest, ning et süda on õige koha peal, sel ajal kui ma hoolitsen et majas ikka kõik korras oleks.
(Eks söögitegemisega ma saaks ise kah hakkama alates alates võileivast ning lõpetades kanasupi, rullbiskviidi ja ühepajatoiduga, aga ma ei laseks naisterahvast elektrijuhtmete kallale või naelu taguma suvalisse kohta. )
˅ näita rohkem ˅
1
2