Foorum
1
2
2024-11-14 12:45
Johannez,jutt käis kõikide oma kehavõlude letti löömisest😛ja ma jään siiski oma liistude juurde😉😃
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 00:08
Karolina7777
2024-11-12 13:33
Ei ole siin naiste v meeste välimust avalikult kommenteerinud ega mõnitanud.Sellega tegelevad ikkagi oma ala spetsialistid,Patsid ja nagu siit teemastki näha,siis Kiizukas,nimetades Tuliped kumminukuks..
Mina olen toonud välja kasutajate erinevaid kontosid kõigest ja sel pole mõnitamisega vähimatki pistmist.
Kuid siin järjekordne näide kasutaja Patsid hindamisest ja suhtumisest iha teistesse kasutajatesse…

Mida ma siis mõnitasin, kui pildid on üle igasuguse piiri koomiliselt ületöödeldud, nagu poodides seisvad mannekeenid. Lihtsalt mainisin, nagu on. Sa pidevalt korrutad, kuidas pole kedagi avalikult mõnitanud, kas oled dementne või mängid lolli. Minust oled teemasi vorpinud foorumisse ja kui oled kommenteerinud teisi naisi halvustavalt piltide all, a, ok, see pole mõnitamine, vaid sinu silmis lihtsalt tõe välja ütlemine. Neid naisi on siin ihas olnud kümneid, keda oled labaselt kommenteerinud. Huvitav, et teatud naised, kellega sul on siin ütlemist olnud, taoti eile, täna 1, 2, 3, 4, 5-ga alla, mul lausa kaks rida. Tean, et olen su lemmik. Aga oh imet, topiste esimesed pildid kõik puutumata, pean silmas just nim. 4-ja esimest pilti, anomaalia.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 00:29
Oi Kiizukas ka välja ilmunud😃
Ega ma ei eitagi,et sinust foorumisse teemat olen teinud,kuna kui mulle kuude kaupa varem vaatas sinu ankeedist vastu mingi ilgelt pikk jura minu kohta😏,siis mingil hetkel katkeb ka minul kannatus eksole.
Kuid sellegipoolest pole ma kunagi mõnitanud ei sinu,ega ka kellegi teise naisterahva välimust.
Ja oi kuidas sulle meeldib endiselt täiega liialdada😃,et neid naisi on olnud kümneid,keda olen labaselt kommenteerinud..
Kahju,et sa ei suuda vahet teha sellel,et kui nt mingil neiul on labane pilt,siis nii ongi ja olen tõesti öelnud nt õlitatud augud jne,kui pildilt täpselt see paraku vastu vaatab!😃
Nii nagu sina kommenteerid marguerite pilte selle järgi mis piltidelt vastu vaatab😏
Kuid üldiselt võiks selle show ükskord ära juba lõpetada ja las igaüks elab siin ihas nii nagu ise tahab!🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 01:00
Vabanda mind kaunitarist 7777, et ei ela sinuga ööd päevad ihas täiskohaga, käin ka tööl, pole aega, meelsasti naudiks rohkem su seltskonda. Ohoo, see küll uudis, et midagi isegi üles tunnistad, üldjuhul teed tuimalt musta valgeks.

Ja sinnani, kuni noor naisterahvas keda mõnitasid, vip-iks polnud saanud, ei jäänud ta sulle jalgu ühegi kommentaariga. Kohe kui reaalsed meeste kontod teda järjest vip-ks hakkasid hindama, kukkusid mõnitama, kuidas häbi olgu, hargitab jalgu , väites, et kui sina jalad harki ajaksid, oleksid eluaegne vip. Mul tekkis mõte, mis sul nii erilist olla võib, ehk põiki. Siis kui järgmised pildid sellel naisel tulid, mõnitasid juba õlitatud keha. Tegelikult, mis tra see sinu asi on mida keegi siin teeb v mitte, milliseid pilte paneb v mitte. Pole veel kuulnud, et sinust oleks saanud iha omanik, kes seadusi siin teeb.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 01:19
Kiizukas,kuidas sa saad küll nii ajuvaba juttu ajada😃😃😃
Sa vaata homme,et kui palju töö ajal siin rahvast onlines on😃,jube palju töötuid siin siis koos😃😃
Reaalsus on aga see,et enamus siin just tööajast tiksubki😃,eriti mehed…,kuna peale tööd on nad reeglina oma perega,need kes suhtes.😏
Ja on see sinujaoks mingi uudis,et need naised kes oma paljast jalgevahet siin hargitavad,loomulikult saavad 10neid lademetes😃
Muidugi selle eelduseks on ka see,et onlines passid😃,kuna niisama ei viitsi mehed isegi seda hinnata😉
Sinu lemmikut pole päris mitu päeva onlines tööd tegemas olnud😃ja pole ka 10neid😏
Lihtsalt väheke veider kuidas igal võimalikul hetkel korrutad,et oled hetero,kui ise samal ajal fännad neiut, kes lähivõttes oma privaatkehaosa välgutab…,et huvitav mida sinusugune hetero naine siis seal nii head näeb😃,kuna kiidad ta palja tussu pilte taevani😃
Nüüd õnneks on tal konkurent ka välgutamises!Las siis rebivad võidu !😃
Ja kui tulla tagasi algusesse,siis sina ise olid see kellelele hirmsasti jäid minu peegelpildid kunagi ette!😉
Nii,et ma pole samuti kuulnud,et sinust oleks saanud iha omanik…igaühel on oma stiil ja käekiri piltidel,seega ela ise ja lase teistel elada,mitte ära looda,et ainult teised muutuma peavad!😏
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 09:24
Loe ja naera, lasteaed!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 10:06
Kiizukas:
Ahjaa, siis veel üks kibestunud päss, kes hindab top-i 2-te naist pidevalt.

aega tagasi3p
vulff
1

aega tagasi3p
vulff
1
Loodan, et saad vähemalt neilt kiidusõnu, loomulikult virtuaalselt.

No täitsa huvitav kes need 2 topi naist siis küll on keda Vulff pidevalt hindab🤔
Veider on kiizukas vaadata seda sinu viha õhutamist😃,kuna nt mind pole see tüüp kordagi hinnanud,iidamast ajast blokitud.
Kuid esilehel on tugevalt silma jäänud see,kuidas see Vulff läbi aegade kõvasti sinu enda Bellat ja teist suurt sõbrannet Spicegirli hinnanud ja fännanud on😉
Seega ehk otsid seekord süüdlast oma siseringist,et miks Vulff sind mõne ühega kostitas.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 11:23
Kuulge,aitab juba.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 21:59
Karolina7777
2024-11-12 19:28
Rahu99,sind ka kinnisest asutusest jälle välja lastud v😃,kuid tundub,et oled tugevate rohtude peal siiski edasi😃,kuna ükski norm silmanägemise ja mõistusega inimene Margueritet oma erinevate kontodega minu omadeks ei pea😃
---------------------------------------------

käru, kes nüüd siin mõnitas ja solvas?!? Ju siis pigem oled sa ise "grupi peal", ning seega
su jutt annab lausa uue tähenduse sõnale grupiseks. Ilmselt siis seetõttu et ta ei saa ega saagi aru saama et on olemas elu väljaspool seda lehestut samuti või isegi arvutist eemal.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 22:23
rahu99, kui väljaspool lehestut sinu arvates elu on, siis ära mölise siin
˅ näita rohkem ˅
2024-11-19 10:54
Dallia
2024-11-15 22:23
rahu99, kui väljaspool lehestut sinu arvates elu on, siis ära mölise siin
-----------------

vahi kes välja hüppas, just nagu käru tellimuse peale kui tal suu vett täis. Kes seda võinuks oodata. ;-)
˅ näita rohkem ˅
2024-11-19 11:28
Dallia on tubli ja aus naine, soovitan.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-19 16:49
jah ja lisaks sotsialistliku töö kangelane ja almavü liige
˅ näita rohkem ˅
2024-11-19 19:00
Aitäh

Töökas olen jah, aga ei tööta Karolina7777 heaks. Pole tellimust.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-19 23:21
Väga tôôka suuga naine
˅ näita rohkem ˅
1
2