Karolina7777
2024-11-12 13:33
Ei ole siin naiste v meeste välimust avalikult kommenteerinud ega mõnitanud.Sellega tegelevad ikkagi oma ala spetsialistid,Patsid ja nagu siit teemastki näha,siis Kiizukas,nimetades Tuliped kumminukuks..
Mina olen toonud välja kasutajate erinevaid kontosid kõigest ja sel pole mõnitamisega vähimatki pistmist.
Kuid siin järjekordne näide kasutaja Patsid hindamisest ja suhtumisest iha teistesse kasutajatesse…
Mida ma siis mõnitasin, kui pildid on üle igasuguse piiri koomiliselt ületöödeldud, nagu poodides seisvad mannekeenid. Lihtsalt mainisin, nagu on. Sa pidevalt korrutad, kuidas pole kedagi avalikult mõnitanud, kas oled dementne või mängid lolli. Minust oled teemasi vorpinud foorumisse ja kui oled kommenteerinud teisi naisi halvustavalt piltide all, a, ok, see pole mõnitamine, vaid sinu silmis lihtsalt tõe välja ütlemine. Neid naisi on siin ihas olnud kümneid, keda oled labaselt kommenteerinud. Huvitav, et teatud naised, kellega sul on siin ütlemist olnud, taoti eile, täna 1, 2, 3, 4, 5-ga alla, mul lausa kaks rida. Tean, et olen su lemmik. Aga oh imet, topiste esimesed pildid kõik puutumata, pean silmas just nim. 4-ja esimest pilti, anomaalia.