aprilljuuli:
Vaata ka sina enda sisse capri ja küsi, miks sa seda teed
-------------------------------------------------------------------------------
et mida ma teen? reageerin sõimule ja laimule, mõnikord ka samal tasandil?
no ju see pakub siis lõbu mulle
sõimajaid/laimajaid siin foorumis enamasti ei elimineerita. aga neile vahel koonu pihta väike laksu andmist ka keegi ei keela
eem.....et kas muud võimalust pole lõbutsemiseks? näiteks kinno minna või jalgrattaga sõitma. kindlasti on. aga praegusel pingelisel eluperioodil eriti jäägi muuks energiat kui hommikueine või õhtusöögi ajal arvutis lobiseda. kindlasti leidub ka aprillil teisi meelelahutusi peale pikkade esseede kirjutamise
ei tunneta, et tunnustusest puudu jääks. pigem võiks päevad pikemad olla, et kõiki tunnustajaid jaksaks vastu võtta
ei ootagi, et suvalised võõrad kõik metsikult tunnustaksid. aga see ei tähenda, et sõim ja laim oleks aktsepteeritav.........
et nagu neutraalselt viisakalt polegi võimalik suhelda mõne arust? kohe peab äärmustesse kalduma?
aprill, toredate härrasmeeste defitsiiti endiselt ei ole. võin sullegi laenata
aga tänan muretsemast.
kena, et ka mu tuleviku pärast muretsed. kuigi see sinusse küll puutuda ei tohiks kuidagi
tean ka 60+ edukaid teenindajaid, kes on heas vormis ja näljas kindlasti mitte.......
see tippsportlase võrdlus eriti nagu ei päde. sportlane peab terve karjääri jooksul meeletult pingutama ja saavutab edu tänu eneseületustele.
minul seevastu täiesti stressivaba elu, st end sundima ei pea millekski. ega ka millestki loobuma.
hetkel jah on ajutiselt pingeline aeg, kuna teatud suured projektid tuleb lõpule viia (ei, mitte peeniseteemalised
).
muide, nn päris massaaži ei pakuta ainult hooldekoduses või haigetele inimestele. või on sul mingi kindel nägemus, et ainult kiropraktik teeb päris massaaži?
aprill, kui sul näiteks selg pinges või valutab, siis paremal juhul 20 min võin sul selle valu ära võtta või vähemalt leevendada. ja seda oskasin juba enne massaažiakadeemias tudeerimist, muide. sinu iroonilised hinnangud põhinevad ilmselt slave halvustavatel oletustel, kes kunagi pole ise mu teenust proovinud...
miks ma oma koolitusi ja kursustel käimist kunagi ei reklaami? kuigi oled korduvalt uurinud selle kohta. noh, mu meelest see oleks eneseupitamine ja mul puudub selleks vajadus. ainus tõestus kellegi oskustele on ju tegelikult püsiklientide arv, kas pole?
ps. olen saanud eriti halba massaaži kõrgelt koolitatud profimassöörilt. seega pigem tekitab paranoiat, kui keegi pidevalt vihjab oma seina kaunistavatele kutsetunnistuste reale
aga loodetavasti on su süda nüüd rahulikum mu tumeda tuleviku suhtes
see postitus üldse siia teemasse ei sobigi.
aga kuna aprill kõikvõimalikes teemades on üritanud mu personaalküsimust lahata, siis erilist vahet pole.
slavega kohtujate muljed endiselt oodatud