Foorum
2021-03-18 21:30
Sinu elu on ju iha.ee
˅ näita rohkem ˅
2021-03-18 21:56
Arvad? Loodetavasti on sul endal midagi enamat
˅ näita rohkem ˅
2021-03-19 00:40
Jott pole suuteline ihas eemal olema sama kaua kui mina seda teinud olen. Järelikult ikkagi on iha tema elu. Misteril on vähemalt paat, kus suitsu teha, sinul ainult iha.ee
˅ näita rohkem ˅
2021-03-19 15:04
aga kustkohast teatakse, kas suvalistel võõrastel inimestel on elu ja milline see täpselt on? kas mister ja qwerty kulutavad oma väärtuslikku elu teiste järele nuhkimisele või, et nii hästi nt jfjm elu üksikasjadega kursis on?

no kabjaline sai erilise pärliga hakkama
"Seal foorumis, kust ma tulen..."

et nagu muudes foorumites tõmblejatel on see "päris elu", ainult siin saidil viibivad ilma eluta inimesed või? omapärane kastisüsteem kabjalise rosinaajus loodud
no ja mis siis kui olekski siin ilma päriseluta nohikud ainult koos? kas kabjaline tunneks end siis kõvema tegijana, naudiks kapjade klobinal egotrippi?
või milleks on vaja urgitseda, laimata, nuhkida teiste eludes.......otsides mingeid vihjeid netiavarustest, et nende põhjal suure "teadjana" esineda? see on ju see, millega kabjaline enamasti silma üritab paista. jätab küll pigem turumuti mulje, kes olematut intiimelu üritab omal haiglasel viisil kuidagi korvata.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-19 18:49
No sina caprichosa elad meil ju siin täisväärtuslikku elu. Kõik räägivad juba sellest ja sinu tegemistest. Mudid härrasmeestel kingi eest peeniseid.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-25 06:45
See Ellips ei kohtu kellegagi. Niisama trollija.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-25 16:49
Sul nädal aega iha konto ja juba teab, et ellips ei kohtu? Kiirustad poiss
˅ näita rohkem ˅
2021-05-25 17:39
Ellips kohtub alaealiste poistega. Miks muidu ta siin ihas nendele jahti peab.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-25 17:50
Ellpis on va pede
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 01:37
tsaurus, tahab kohtuda ? lugesid mu kontot.
MrTarts, - sa peaksid teadma, et siin on üldiselt 18+ sait , sa peaksid teadma -et kui sa mustvalgele kirjutad midagi , siis sa vastutad selle sõnavara eest- seega soovitan sul olla ettevaatlik, sest pill tuleb pika ilu peale....
Martin033, sa täida oma konto ja pealegi pole sulle kirjutanud kunagi kui sa just vanust omal ei vaheta igapäevaselt või ei oma topeltkontosid
...ning kahele viimasele - te olete ju julged tatikad teistele sülitama ja siis blokeerima - te aga peaksite ennast blokeerima või veel parem, miks te siin üldse olete, kirjutamaks vaid mingeid arvamusi ehk siis tootes sitta nagu see pooletoobine dado....
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 07:46
Mine anna nad laimu eest kohtusse.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 12:57
siinne avalik käsitlus on kõigile selge, kes tahab arusaada - mittearusaajad, neile ei ole vaja hakata läbi kohtu selgitama , et nad asuvad 18+ saidil ja siinkirjutaja poolt pole reeglistiku rikkumist. Selline rõhuasetus näitab normaalsetele kui neid iha lehel on, kes ja kuidas käituvad, kui seda peetakse popiks- siis las kiimlevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 14:46
Tahtsid mulle persse trukkida jobu
˅ näita rohkem ˅
2021-06-04 10:30
Pissumen miks Ellipsile kätte ei andnud, kas vänt jäi väikseks?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-04 11:49
ole nüüd tsaurus ikka truu, ära mõtle nii
˅ näita rohkem ˅