Foorum
2021-01-26 15:09
SEB pank ei toeta seks saite nii,et nii mõnigi kasutaja lahkub siit kui muud moodi vippi laadida ei saa
˅ näita rohkem ˅
2021-01-26 15:28
See muidugi ka veel, et iha lehega teeb koostööd ainult swedpank. Aga kui iha liiga palju hakkaks tahtma, siis ilmselt see koostöö lõpeks nagu juhtus SEBga
Vipiks saab teha suvaliselt swedpangakontolt, ka alaealise omalt ja seda ei fikseerita. Homme võid teha vipiks juba järgmise konto.
Selleks, et kasutada identifitseerimis teenust, peab olema pangaga vastav kokkulepe. Muidu tuleb arve maksmisel kaasa ainult konto number ja omaniku nimi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 01:49
jfjm - kas saad aru, et iha.ee ei saa sealt mingeid andmeid , ihas püstitatud uus kord tekitab olukorra, kus konto tegija ostab VIP i ja peab ostma vähemalt kontot tehes!
Kas sa ei saa aru. Edasi on juba vajadusel kontrollametnikel õigus teha menetluste käigus pangast väljavõtteid ja niisama lihtne ongi. Seda ju tehakse muudel juhtudel praegu ka!
Ma ei saa aru, mida sa kogu aeg jahvatad... Panga kaudu toimub ülekanne ja kõik. Vanus kontol ja pangas arvelduskonto omanik on selle päeva seisuga vastutavad igasuguste kallutuste eest. Ja kui vanust saab muuta ainult pangalingi kaudu VIPiks tehes on see käive pangale ja tema asi pole , kas talle kantakse 3.- päeva või 5.- kuu aja Vipiks ning kas konto omanik lisab vanuse või mitte -igaljuhul on see vastavate ametite poolt pärast kontrollitav. Iha lehe registr.nõue jääb 18+ ja kui on teadlikult noorem teinud konto vanuseta või märkinud tegeliku 14 vanuselt nö.18+, on ülejäänud saidil olijad kõik puhtad. On teadlik saidi reeglite rikkumine tuvastamisel registreerija poolt sel ajal. Kordan, pangal pole sellega mingit pistmist. Ja siis kaovad need laps teenijad siin putsiga ja munniga või persega ning enam ei saa ka esmaseks konto avamiseks VIP i kelleltki teiselt , ka idioodi paberitega(käitumise eest mittevastutavad ei saa ju oma hooldajalt paluda, tahan seksi konto avamiseks pangakannet , et konto registreerimine saaks lõpule viia. Kui alla 18 kasutab oma vanemate kontot , siis hiljem see ju selgub - las vanemad kaklevad omavahel , kelle kasvatuse viga - et prostid ja ärgu siis kaevaku politseisse, saavad alakad kodus tappa-keretäie. Küll siis hakkab ka kultuur tulema, mitte ainult kepi tahtmises ja kaebamises vaid ka vastutus võltsimise eest. Sest avastamine toimub juba võimalikult koduses ringis konto kontrollimisel ja lisaks see teadmine vähendab siinsete kontode pidevat tootmist sellistel. Ja teisel juhul - kui keegi täiskasvanu kannab alakale kontole raha , et too saaks teha kontot , registreerida - siis on tegelik vastutus ilmselgelt olemas ahvatluse näol. Kui kasutab vanemate kontot - siis teatud sotsiaalhüvitiste saamiseks peavad esitama vanemad kuu panga väljavõtte - sotsiaalabil on ju tore siis lugeda äkki - kuidas on sekssaidi jaoks tehtud ülekanne ja jäävad hüvitistest ilma. Küll siis persed kuumaks taotakse. Kui üks vanematest tahab varjata ja välja tuleb - eks siis rahmeldavad omavahel kasvatamatuse vilju ja süüdistusi või kahtlevad endi käitumises
Et SEB pank lõpetas , las lõpetas. Võib olla COOP pank nõustuks ka- ikkagi kooperatiivne tegevus, Eesti raha.
Lihtsalt tuleb olukord võtta kontrolli alla , sest olgu see süüdistus naeratuse eest, vms. nagu hiljuti Estonias , ei julge varsti keegi enam suud avada ja liikuda - Eesti aforismide ja vanarahva tarkuste kasutamine on juba samuti nendes sõnastustes ohtlikuks muutumas...
Küll siin ka loevad praegu need copsid ja meedia omad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 08:55
Saa ka aru mitmed pangad ei lase vippi laadida ,millest siin enam jahuda.Pangad ei toeta tuvumisportaale
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 10:59
Kuule Ellips, ükskõik kui palju vanem oma lapse eest vastutab, sina jääd alaealisele taha keeramise eest süüdi.
Ja äkki sa lõpetaks oma "püha tõe" tagaajamise ja vaataksid vahelduseks omaealisi kände. Kõik probleemid oleks hetkega kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 15:48
madleen,
miskipärast mullips jätkuvalt ignoreerib seda lihtsat soovitust. ju sobib vana gurmaani menüüsse ainult kõige värskem liha
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 19:20
Kiisuke75 - pole vaja ajada plara,mida teame ja teame ka,et kes aktsepteerib ,sellele ei muutu IHa sisekorra muutusega mittemidagi, IHA sait korrastub.

Madleen ja caprichosa - teil on viidud yhele teemale - aga teate prostid,et tahe on muuta IHA sait tyhitallajaist puhtaks,see teile ei meeldi.
Aina kleebite ja sildistate.
Unustate ara,et nendele alla 18 on keelatud ka bdsm, lesbi,heterode kolmiknuss jne. ,seega hulgim erinevaid seksiliike....
Te olete taiskasvanud aga oma mola esitusega Paldiski mnt. Litsimajast?
Soovitus teile - arge kirjutage teemas,kui teil pole midagi peale isikustamise markida.
Madleeni - kirjutis, see on jalkus ja seda enam sa kirjutad " " marke kasutades,vales kohas- see ongi tode,et saidil pole vaja konnata tatikatel.
Teie jaagitu seisukoht - las olla alla 18 siin, on kummaline. Soosite valetamist ja ohutate kui nad loevad nende tegevust kiiduvaarseks. See on halb!
Aga arge kirjutage. Las kirjutavad need arvamusi ,kel on toesti midagi oelda.

Ma ei luba teil minu kohta algatatud teemas kirjutada vale ja pealesittumistisikuliselt.
On teil selge?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 19:34
Loll aga järjekindel
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 19:42
Sama võib ka kiisuke nende kohta öelda kes ellipsile vastu räägivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 20:32
Kuule Ellips, ükskõik kui palju vanem oma lapse eest vastutab, sina jääd alaealisele taha keeramise eest süüdi.
Ja äkki sa lõpetaks oma "püha tõe" tagaajamise ja vaataksid vahelduseks omaealisi kände. Kõik probleemid oleks hetkega kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-27 20:35
Sama võib ka kiisuke nende kohta öelda kes ellipsile vastu räägivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 00:07
Madleen- sul pole vaja oma sitta korrata, kui sul pole midagi tarka, pole ka copy- paste sinul muudkui peegeldus sinu kitsast ajust,pealegi kui sa ei loe teiste tekste ja lahmid.
Seega mine osta hommikul varsket raimi ja tee raimerulle oma kolhoosiaita😁, see lohn on kohane sulle
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 21:01
Ellips on pedofiil
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 21:09
MrTarts
2021-01-28 21:01:33
Ellips on pedofiil
-------------------------------
Sul tarts meelest läinud mida jott sinu kohta ütles, et sa siin teistele diagnoose kirjutad? Kas ellips on pedofiilias süüdi mõistetud, et võtad õiguse teda siin halvustada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 21:20
Minu kohta on vähe väljamõeldisi levitatud või?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 21:24
On või mitte, kuid see ei anna sulle õigust teiste kohta nii kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 22:07
aga ellipsil on siis õigus Madleeni ja mind prostiks sõimata? see on ok nagu?

vaevalt, et see kodanik kunagi ühegi naisega üldse vahekorras on olnud .......et nagu võiks vaiksemalt võtta, kui pole ise teenust ostnud.
muidugi qwerty on see kõige sobivam kaitseingel ellipsile, perfect match

ja seltsimehe sõimlemine ei muuda fakti, et ta vingumise pealt kõvasti energiat kokku hoiaks, kui kollitaks omavanuseid ätte......mitte ei jahiks lapselapse vanuseid kutte.
isegi kui poiss on JUBA 18, siis miks peaks mingi vanaisa teda näppima. natuke räige ju.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 22:14
Kindlasti ei ole ka ellipsi teguviis õige. Capri siis tartsi ja madleeni või luukera kaitseingel. sobib kenasti.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 22:19
hetkel ei kaitse kedagi. lihtsalt kummaline, et ellipsi komme sõimelda, rämedusi rääkida, valesüüdistusi levitada ei häiriks nagu kedagi?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 22:20
Miks keegi siis märkust ei tee? On ju olemas koht selleks leheküle all Teata halvast kommentaarist
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 22:43
pidasin silmas, et kas ellipsi käitumine nagu on sinu arust igati ok ja "kultuurne", qwerty? mitte et pedofiiliks nimetamine oleks õigustatum kui prostiks sõimamine.
aga kui seltsimees päevast päeva kaasfoorumlaste ajusid oma alaealiste-teemalise halaga komposteerib, siis paratamatult jääb mulje nagu oleks teema vastu mingi patoloogiline huvi.
olles siin mitme aasta jooksul ikka väga paljudega suhelnud, siis keegi teine pole ealeski kurtnud ellipsit vaevava mure üle......
mitte sellepärast nagu soositaks alaealiste võimalikku tegevust saidil. vaid ilmselt minu tutvusringkonnas tuntakse huvi pigem sotsiaalselt küpsete kodanikega suhtluse vastu...
seepärast pole ka vajadust kuskil paberil näpuga järge ajada, et kas huviobjekt on ikka 18 täis või on veel paar päeva puudu.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 22:46
Miks keegi siis märkust ei tee? On ju olemas koht selleks leheküle all Teata halvast kommentaarist

Tartsi oma paistis lihtsalt muu halvustamise osast paremini välja. Ma ei viitsi selle ellipsi ja teiste soga lugeda. kirjutasin juba et ei kiida heaks seda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 23:37
Ellipsiga saab kohtuda näiteks Söö-nii-palju-kui-suudad buffetides, ega see rasvapekk temale ju niisama ei tule
˅ näita rohkem ˅
2021-01-28 23:47
Ma toetan antud teemas caprit 100%.
Selle tüübi poolt litsiks ja prostituudiks sõimamine on juba ületanud igasuguse normaalsuse piiri. Ma olen ennegi väljendanud end nõnda, et ma ei saa tolereerida naiste sõimamisi ja maha tegemisi, et olen neid igakord ka kaitsnud. See näitab, et see tüüp ei suuda väärtustada naisi õigesti.
Ellips on ise süüdi kui teda rünnatakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-30 08:56
MrTarts- sa unustad ara,et oma sonakasutuses panid koigepealt mooda just need baabad,ka neile kehtib reegel viisakusest,mitte - kui naine ,siis panen igasugu sitta. Sina oled lihtsalt yks lipitseja laulurastas,kes suva ylistab. Ja ma arvan,et naisi on ka rohkem siin saidil peale nende foorumis onnelike....,keda 7 kindlat tyypi nillides kiidavad.
Mingil hetkel vastangi samavaarselt sellistele kenadele,seda ka kirjutasin yhes teemas,te pole etalonid.Ja kui midagi pole teemasse kirjutada,argu korraku oma kord kirjutatud labu copy- pastena. Ja mis on see teie asi korraldada,kas kirjutan foorumisse voi admin.,modedele- olete mingid jaamakorraldajad siin?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-30 09:40
Vaesed noormehed, võtavad lausa pildid maha kuna üks idioot neid tüütamas seal käib
˅ näita rohkem ˅
2021-01-30 20:25
Täiesti perse! Tubli seltsimees pole aru saanud oma noortelembusest, ega lällamise lollusest. Halab erinevates teemades, et alla 18 jõlguvad siin. Kindlasti on tatikaid siingi, aga nad rahututena lasevad kähku jalga, koolivaheaja lõppedes. Eks ellipsil pisut mure ka, et äkki läheb majasse, kus valikut pole, samas oleks tagatugi alati olemas. Kui juba matemaatikaks läks! Ellipsi mure, et alaealised siin teda tüütavad ja ei lase asja ajada? Ise ei taha lugeda iha kodukorda, pigem pusib omade persepäästimst kindlustavat kodukorda luues. Oled kindel, et Heino Põldsaar serveris oleks ok oma idioodikaardiga autentides? Hääkene küll. Konto loodud 2008a., soovib tutvuda max. 29a. Lahutame nüüd 12-13 aastat maha soovitud tutvumisvanusest saame, kui palju oma enese vanuseks alguses!
Saades korvi noorte hampelmanidelt, hala taevani ja muidugi sitajagamist. Mida kuradit! Miski turvamees või pisikene mutter, kusagil ametis, kes õppinud ära labase demagoogia, lihtsalt ajab süüdimatult paska!
˅ näita rohkem ˅
2021-01-31 01:47
100 - sa oled ilmselt idioot. Sa ei teagi millest kirjutad, sogad midagi minu vanusest kokku, mis pole nii olnud . Sul on see klassikaline olemus nagu EV moes - toota paska copy paste niipalju, et õigus poleks enam eristatav. Minu kontol oli algselt vanus, mille võtsin mõned aastad hiljem ära. Olid ka kunagi lühikest aega riista pildid ja siis postkast täitus, eemaldasin pildid, pole otsin mingit lühitutvust. Kõik on kontol kirjas. Ei ole ma kordagi iha lehele tulnud selleks, et kedagi pasaga ülevalada - siin foorumis on aga näha nüüd see "delikaatne" seltskond, kes määravad - kes on kes ning mida tohib - kõik kes vastu= idioodid ja sina 100 ilmutad ennast nö. ülekusemiseks ehk eliit ? , keda siis baabad siin naudivad oma täiendusega, viisakad? tiitlid.
Põhiline, et sa soosid oma kirjutisega alla 18 M ja N , tootma kontosid siia ja pead seda õigeks, ütleks siis nii - kallutad inimesi valetama.
Kodukord on vägagi selge ja Foorumi teemad selle järgi ongi (ilmselt ka teiste poolt , neilgi ju kodukord selge?!), milline sinul - 100 - ilmselt ei ole selge , kui sa lihtsalt Copy Paste toodad erinevates teemades sama teksti. Sa pole isegi arusaanud , ehk siis järjekordne lollus sinult - ei ole olnud iha saidil id kaardiga identifitseerimisest vaid identifitseerimine toimub esimest korda konto tegemisel kohustusega VIP osta ja läbi pangakonto, millel on vanuse määrang olemas.
Millegipärast valmistab see sulle tohutut meelehärmi ja sa toodad tõesti paska ise - õige oleks selle käitumise eest sind IHA väljavisata.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-31 20:24
Noh, jah!
Ei mina viitsi Sinu kontode üle arvet pidada, ega magedat jälgimist teostada Sinu paranoiast, ehk enese käitumisest tingitud süüdistustest, kus kõik ründavad Sind paralleelkontodelt! Kehtna? Tubli ja kultuurne inimene see ellips???
Tead! Hea, et nillid noori mehi ja ei suhtestu naistega.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 18:49
Ellips
2021-01-31 01:47:11
Ei ole ma kordagi iha lehele tulnud selleks, et kedagi pasaga ülevalada -
-------------------------------------------------------------------------------------------

kas sa oma ema või teisi naissoost sugulasi ja reaalseid tuttavaid kutsud ka putsideks, hooradeks ja baabadeks? et nagu see ongi sinu jaoks loomulik viisakas suhtlusstiil? lisaks sellele, et kõik sinu geniaalsete ideedega mittenõustujad tuleks ihast välja visata.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-02 01:07
ütlesin, mitmes teemas - et vastan Teile vastavalt vahetevahel nagu te olete halvustavalt kasutanud väljendeid minu aadressil. See on vastamine teile sobivas ja vastavas kasutuses.
Ära nüüd hakka jälle siin selle jõuguga pöörama sõnu ja targutama.

On väga lihtne - kui teil on õigus kohelda siin sellise sõnavaraga , siis olete vahetevahel teeninud samasuguse kasutuse endi kohta, kas see meeldib või mitte.

Üldiselt tegelikkuses , ma olen abosluutselt ropendamise ja teise inimese halvustamise ning suva kleepimiste vastu. Te olete võtnud sellise joone siin, siis pole minu kasvatust vaja arutada - vaid pigem vaadake selle jõuguga endid, peeglis või mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 16:30
Näib.et ellipsile lehmad meeldivad. Ehk loed ja avardad silmaringi.."Lehmade salajane elu"
Rosamund Young. Muidugi kui sõimlemise vahepeal aega üle jääb
˅ näita rohkem ˅
2021-02-08 19:18
Õnnetu ringikujulise nime omale hankinud ellips. Tead, sa pole ühelegi minu esitet küsimusele vastanu, ainult ajag piimapukimutilikku jauru.
Saan aru, et sinu(harva kirjutan sõna sinu väikese tähega) soov on eelkõige ise taha saada ja kui keegi pole sellega nõus, on kogu Kehtna pekkis. Sinu aadressil pole vaja halvustavalt vastata, saad enda lolliks tegemisega ise piisavalt hästi hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-09 03:39
100 - sa võid oma erinevate kontodega siin käia ajuti ja valmistada nö.ületegemist teatud seltskonnale. Üldiselt koolita ennast - ellips ei ole ringikujuline kui juba tahtsid matemaatilise võrdlusega esineda; sinupoolselt pole ühtki küsimust olnud - sa oled kirjutanud siinsete "neitsite" moodi oma pika loo ja siis esitanud küsimuse - tegelik rahuldus on sul ju saadud juba, see kindel kontingent on juba järgnevates lõimedes kui oma, austavalt kiitnud kaasa.
Mingi soigumine, Kehtna , ma ei tea mida sellega tahad märkida - aga see ongi siinsete teatud pailaste selline pasarahe, midagi pidevalt omistada ja kui sellele saadakse ka liialt "hiilgav" vastus , pole see meeldiv. Normaalselt märgitav, pole ka meeldiv.
Mind isegi ei huvita sinu vabandus - mul on ükskõik kuidas kirjutad, kas suure või väikese algustähega. See mida sina arusaad - no see on sinu ajutoodang, tekib küsimus - milleks sa toodad enda arvamusi teistele surutult? Kas siin foorumis või IHA lehel ongi komme, kirjutada kellelgi - mida teine tahab ja siis mitte ennast näha hoopis piimapukimutilikkusesja siis teatud paatoslik koor püüab teemata arendada?
Arvan, et vaata, vaadake pisutki enda käitumist kogu foorumi ulatuses(enda kohta olen märkinud teile vastuseks- vastan teie kirjutiste väärtuse järgi samaväärselt, millist kleepimist alustasite teadmatuse baasil teistele külvamiseks, seega on Teie väärtustamine samamoodi teadmata põhjalt soliidne ja kui ei ole- kuidas nii? ühed on võivad ja teise kohta pahameel? taluge ära või muutuge kultuursemaks) ja saaks selle mahutada kõik selle ühes teemas "Läbu!".Arvate olevat määrajad, mingi 7....9 (koos oma mitmete kontodega). Ei ole. Läbu loomulikult õitseb internetiavarustes, küsitluses arvaksin vastupidist tulemust.
Jõudu.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-09 10:40
Kahju, kui mõnel on silinder ellipsise kulunud!
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 13:19
Kultuursust näikse olevat

ellips
2021-02-09 22:28:04
caprichosa - pista omale küünal vagiinasse ja rahune - sa käitud oma soigumisega siin kõigerohkem teemaväliselt , sul on ikka niikuradima kiim- et peaks sind mööda hõõveldamata käsipuud allalükkama, saaksid rahulduse. Sa isegi ei saa siis rahu kui ei vatsa enam teie pasale.
Ja raiu omale pähe - Teema nimi on .....välimääraja ja seega teema algataja on pannud vaid osalise kirjelduse, mida tema mõtles. Peale mind kirjutas kohe kiisuke75 ja kui te temale mütsi pähe tõmbasite - siis asusite solkima IHA TÄHTEDENA? teemat ja muudkui panete .... Minge sööge heina koos
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 21:51
Madleen ,mangime et oledki loll lehm(jooksevad kiini) ,sest tostad mujalt tekste ringi ja nii te soustite pidevalt ,et koguaeg luua segast pilti. Kommenteeri seda kirjutist seal aga raagite siin koguaeg teemade segamisest ,ise panete taiega suva .....
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 21:54
Kakoi müts mul peas on, ah . Tutimüts jah
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 21:59
kiisuke, igasugu tutte kardab kollips rohkem kui vanakurat välku
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 22:27
https://lemmikloom.delfi.ee/artikkel/92512695/ei-mingit-kuradi-siga-loomakaitseorganisatsioon-palub-loobuda-loomade-nimetusi-kasutavast-soimust

Ükski loom ei vääri seda, et teda inimesega võrdlemisega alandada
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 22:30
Kiisuke75 kardab oma olekut naidata ja seeparast ammu blokkis,ehk vaatan juhuslikult. Ja ega see kena keha kutsub ju vaatama ........irw
˅ näita rohkem ˅
2021-03-11 11:42
homopässil on loomulikult raske mõista, et naise keha võiks meestele silmailu või lausa seksimõnu pakkuda.......irw.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-12 01:18
lehm leidis ka heina kuu aega hiljem .....
˅ näita rohkem ˅
2021-03-14 01:25
kohioinas proovis ka heina mäluda, aga hambad jäid nüriks
˅ näita rohkem ˅
2021-03-15 16:30
kuna proua kabjaline proovib endiselt meeleheitlikult mu tähelepanu kerjata, kuigi kahjuks eksis teemaga, siis olgu tal hea päev....
ellipsi teemas alustatud diskussiooni jätkaks siiski samas teemas.
kapjadega proua ilmselgelt ei julge kellegagi kohtuda, seega võiks lõpetada kohtumiste teema risustamise.

kahjuks proua ei suvatsenud või ei suutnud vastata lihtsale küsimusele:
nagu mis sellest muutuks kui ihas samuti konto tegemisel "saaks, aga EI PEA" isikut tuvastada?
konkureeriva tutvumissaidi reklaamimise asemel võiks endale teadvustada, et pelgalt isiku identifitseerimise võimalus ei pane anonüümseks jääda soovijaid seda tegema. tehnilised võimalused seega ei mõjuta tegelikult midagi.
see lihtne fakt jäi kummiajuga trollile mõistetamatuks?
kas kabjaline ise oleks valmis oma identiteedi alt siin võõraste inimeste kohta kogutud andmebaasi levitama ja oma turumutilikku urgitsemist harrastama? kahtlen selles.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-16 01:22
caprichosa - milleks sa alati mulisedes nüüd pasandad siin teemas oma suhetest kabjalisega ?
˅ näita rohkem ˅
2021-03-16 01:34
mullipsile vist ei jõudnud kohale, et proua kabjaline hakkas siin teemas aset leidnud diskussiooni teises suvalises teemas lahkama.......mis ei tundunud nagu eriti loogiline. vastasin lihtsalt siinsamas teemas, kus mainitud vestlus alguse sai.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-17 00:17
ära pane tähele ja saabub vaikus
˅ näita rohkem ˅
2021-03-18 18:12
caprichosa
2021-03-15 16:30:29
"kahjuks proua* ei suvatsenud või ei suutnud vastata lihtsale küsimusele:
nagu mis sellest muutuks kui ihas samuti konto tegemisel "saaks, aga EI PEA" isikut tuvastada?"

* loe: kapjadega eesliproua

Hüva. Üritan veel kord lühidalt seletada.
Ellips jauras konto identifitseerimisest. Jott väitis, et see pole võimalik. Mina tõin Amoremi näitel välja, et on võimalik. Aga Jott, ega ta ei tahtnud oma eksimust tunnistada, vaid keeras teema uude suunda. Ja sina nüüd muudkui korrutad papagoina Joti järel "mis see muudab, kui saaks, aga ega pea... mis see muudab, kui saaks, aga ei pea...". Justkui aju oleks kinni kiilunud.

Mind isiklikult ei koti, kas Iha küsib või ei küsi konto kinnitamiseks sõrmejälge või munni kipsmudelit. Ma ei ole siin juuri alla ajanud. Mul on oma tee käia. Iha on vaid vahepeatus.

Seda, mis muutuks või ei muutuks, kui saaks, aga ei pea, küsi Ellipsilt. Tema viitsib sinuga sel teemal pikemat lahingut lüüa.

Seal foorumis, kust ma tulen, oleks öeldud selle peale, kuidas sa Ihas tõmbled "Sul ei ole elu! Osta endale päris elu, Caprichosa!".
˅ näita rohkem ˅
2021-03-18 19:30
Elu on näidanud, et need, kes soovitavad teistel endale elu osta, teavad seda tunnet kui elu puudub.
˅ näita rohkem ˅