jfjm - te arutlete ja kirjutate iga 10 min järel midagi siin ja siis tuleb sinu hästi sisukas? idiootsus - ...näe ta ei vastagi .... Jah, ma ei vasta, sest ei ela iha lehel, vaid vaatlen kui aega on.
Järgmisena kirjutad sa jälle pika loo ja baaba kari kaagutab kaasa. Kõik sinu kirjutatu on mõttetu, sest kirjutad - kuidas iha.ee reeglid on väga head.
Minu tekstid on olnud ja juhitud tähelepanu - et oleksid reeglid ja logimine konto tegemiseks- veel parem. Minu tekst on olnud ühene.
Mingi baaba siis kirjutab oma spermase ajuga ilmselt - .... oi kuidas meeldivad nii ja nii , naa.... .
Jällegi ei saa aru targutajad - kõikides tekstides olen märkinud - M ja N (erisoolised on alaealistena siin).
Teie soovitus , mine mujale.... Ja minu soovitus, et alla 18 ning pooletoobised, võiksid tõesti mujal saitidele olla.
Caprichosa - kui sa oled nii rumal, et ikka aru ei saa , veelkord nö. puust - küsimus on kas saidi poolt tingimused annavad alates +18 täiskasvanutele turvatunde(sina ja veel mõned kitsed siin nimetavad neid lasteks ja nendega suhtlejaid pedofiilideks jne., nagu polekski N ja M ja selle järgi võib siis jfjm saadagi aru , et iha = lastesait). p.1 - et saidile ei pea saama teha kontosid alla 18 ning p.2 kontole valeandmete esitaja(täna pole saidile märgitud sedagi, et vastutab konto looja teisele saidil viibijale esitledes alla 18 ning pakkudes rahalist tehingut vms.tutvusviisi)alla 18 , loetakse kallutajaks. p.3. Näppijad jms. tekst siin saidil- Caprichosa jt., see on teil idioodi jutt, sest teiepoolt praegused kiidetud reeglid peaksid välistama selle, irw
ja kui ei välista - siis ka pole mõtet jagada siin sellist möla , sest tegemist ei ole tegevusega iha.ee ruumis ja teil pole õigust kedagi riivata ning sildistada- see on iha.ee reputatsiooni vastane tegevus(=kiitmine alakate poolt kontode tegemisele). Nimetades siinkirjutajat kõiketeadjaks, ei sildista ma kedagi ja tõstate iseennast esile KÕIKETEADJATENA ja aina sildistate!(kuidas te saidi reeglitele vastavat saidil kontode omanikke saate üldse nii sildistada?tähendab te peidate teadlikult valeandmeid pannuid?).
Kuidas on võimalik Foorumi teemas arendada üldse teemasid - a la jäin rahast ilma.... ja et too petis ...(kas tegemist on iha.ee reeglite vastase tegevuse reklaamiga?). Või ongi see sutenöörluse ja rahalise teenuse sait - reklaamida ei tohi kuulutustes aga halada võib Foorumis?(või on see reklaam, et kus igaüks saaks...., kaudne sutenööri tegevus?)
Kitse ja lehma aju ei saa aru - et muuta saiti paremaks, kindlamaks.
Millegipärast on vastasseis nii suur, kleepides igasugust muud sitta ja solkides teemat. Sellele olen küsivalt siin foorumis ka pöördunud - vastust pole kordagi tulnud, vaid algab targutamine uuesti.
Ja teine probleem - et miks ei saa saiti puhastada, kes pole 1 aasta olnud saidil? Miks ei saa Kuulutustes viia sisse korda, et kuulutus ei saa olla pikem kui 10 sõna nt. ja raha, kingitus, massaaz jms. blokeeritakse kui need pole Teenused ,osas.
Topeltkontod - on rikkumine , teiepoolselt käib lausa mustvalgel siin Foorumis - õilmitsete, et teate kel on mitu .... ja et endilgi on ....
Milline on siis moraal ja reeglite osa siin - kui te ise irvitate selle kõige peale ja aina soovitate....
Seega, tehke oma käitumisest järeldused ja pole mõtet iga 5 min tagant teemades märkida iga erineva liikme poolt - ... näe nüüd ei vasta .... . Küll vastatakse kui peetakse vajalikuks või on selleks aega aga foorumi aktiivsust pole vaja tõsta mölaga(nö.nagu koeral jalatõstmine või kükitamine iga kõrre juures).
Pildid - VIP kontot peaks saama teha ainult see, kes vähemasti 1 pildi paneb ja need pilditud kontod(siia hulka võib lugeda ka need, kes ilma kehata pilte panevad(imelik, et mingi palmisaar või päikeseloojang jmt. kus konto omanikku polegi eristada ja pildid lähevad üles...? Minu puhul on nt. kõik ju nähtav- kes loeb kortsusid, kes vaatab stringe, kes hindab kogukust, hallust jne. - kõik on saanud nautida, märkida kõikjal ja personaalselt arutada...).
jfjm - rõhutad siin koos baabaga iha reegleid - vaata siis Foorumi teemades möla, kes need kirjutajad on ? Te ise oletegi - ja see on ka reeglite rikkumine - tekstid : hii, jah, tõeliselt, mõni kirjutab - küürakas , jalad valepidi jne., kiidab oma hindamisstiili jms. = prügi. Ja teisisõnu , see on teil puhas Jutuka teema - ajage seal seda möla, ka mitte Üldtoas.
Siin te arvate võtvat ühe kondiks ja siis jõhveldada, kui too ei nõustu - siis igasugune sildistamine üldse tekste lugemata.
Kas selline on teiearvates iha.ee nägu ?
Kui on , miks te siis minu kirjutiste üle rohkem leilis olete - olge vait ja vaatame, kas mõni 7 targutaja asemel ka midagi arvab- te loote õhkkonna , kus keegi ei soovi lihtsalt Foorumis osaleda.
Seepärast võtsin üldse selle Foorumi käsitlusse, olen siia aktiivselt "sekkunud". Tundub,et iha.ee lehel on hulgim kui kipsi valatud!
Hindamine - täiesti ükspuha, kas pannakse 1 või 5 või 10. Kindlasti on minu pildid 5 väärt ja kedagi ei bloki ei 1 või 5 panekul. Loomulikult 5 või 10 panijaid tänan. Aga 1-ga hindajad ja osa, keda olen ise 5-ga hinnanud , blokivad - mitte muidugi ennast
- see näitab nende IQ.
Olen siin saidil väga paljudega suhelnud nii jutukas kui postkastis, olenemata soost, olenemata määratlusest - on palju normaalseid inimesi(kohtumist põhiliselt kardetakse Eesti väiksuse osas, ka mitte seksiga siduvalt).
Mürgitavad saidi just taolised, vaadeldes jututoa tekste ning foorumi sisu.
See mõni parandus saidil - jututuba ei läinud paremaks ja kuulutuste osas paranes nö.liigitus , näitab võimalusi arenguks - aga uimaselt.
Seda - mis on Rate ja Iha vahe - kirjeldus jfjm , sinupoolt - see on siinse teema nn. risustamine ; minupoolne viide oligi selleks pandud, et märkida, mõtestus - iha pole ilmselt rate! (nii on isevoolselt kujunenud, et nagu oleks!)
Sellele pole vaja vastata nüüd järjekordse targutamisega!
Kui aru ei saanud ka sel korral, siis polegi oluline. Püüdke omale teha need reeglid selgeks ja kõrvutades aega IHA.EE loomisest ning tänasest päevast, aasta 2021.a. Ehk siis taltub möla.
Tänan.
Kena päeva normaalsetele iha liikmetele.