tsiteerides sirrukest:
"Ok. Ma hakkan ka nùùd ette kùsima, et kuidas keegi on ja mis teha oskas Aga kas te mehed ise ka aru saate, et nende kurtjatega ja kogemuste avaldajatega keegi tutvuda ei tahagi."
kusjuures nii ongi. osad mehed ei saa jah aru sellest, et kui turumuttidena käituvad ja avalikult naisi maha teevad (kes pole nõus olnud nendega kohtuma näiteks), siis lõpuks ei taha ükski naine sellise eitmehega ju tegemist teha- ei seksuaalses ega muus mõttes.
mõni qwerty vingub võõraste naiste välimuse kallal, küll on tissid väiksed või tagumik suur ja muud probleemid......
siis tuleb naisi tigeduses süüdistama, kui viisakalt "EI" öeldakse ja imestab, et kohtuda ei soovita.
ma saaks aru, kui mina käiks mööda foorumeid qwerty või mõne teise peenise väiksuse üle irvitamas. et siis oleks põhjust vihapidamiseks
omateada pole küll teinud selliseid avaldusi.
aga lihtsalt sellepärast käia regulaarselt maha tegemas naist, et ta on sulle korduvalt kohtumise ära öelnud- no milleks? isegi varikontosid tehakse sel eesmärgil, natuke jabur ju?
ja qwertydele teadmiseks: mida rohkem üritate naisi solvata, laimata ja kritiseerida, seda väiksem võimalus, et keegi üldse kunagi teid masseerida viitsiks või pildistamisel poseerima nõustuks.
igal juhul aitäh minu personaalteema kergitajatele- antireklaam on ka reklaam, kui keegi veel ei teadnud ja vägagi tõhus
ning pole ju oluline, et sadadest postitustest nii umbes 3 või 4 on reaalsete kohtujate poolt kirjutatud, eks