Sai siis eelnimetatud kasutajaga kohtumas käidud. Pakkus kohtumise eest üpriski prisket rahasummat aga ma ei hakanud vaest biseksuaali koorima ja lubasin tal tasuta oma kehavõludest osa saada. Kasutaja policeman pakkus kohtumiseks enda maja, mis pidi Viimsis asuma. Hiljem muidugi selgus et see maja polnudki tema oma vaid mingi rikka ärimehe häärber, kellelt policeman pisut suhu võttis ja selle pisikese teene eest päevaks maja oma valdusesse sai.
Koputasin siis selle üles vuntsitud osmiku uksele ja policeman oli krapsti vastas. Kirjas kirjeldas ta ennast turske ja pika mehena, kellele meeldib trenni teha jne - tegelikuses oli tegemist ca pooleteise meetrise kääbikuga, kelle kiitsakas keha viitas sellele, et trenni teeb ta ilmselt iha.ee foorumis, klavitauuril näpukesi klõbistades.
Policeman kutsus lahkelt tuppa ja pakkus ka kohe veini ja koogikest, ennem kiretööd. Vein oli tal ämbriga lauaall ja paistis kodukootud olevat. Ise ta rüüpas seda lausa liitrise kapaga ja kiitis taevani. Koogi väitis ta ise küpsetanud olevat. Seda võis ka uskuda, sest koogikese sees siplesid kõiksugu kahtlased satikad ja ussikesed.
Lisan veel siia, et policeman lehkas ise nagu käärima läinud kalatünn ja higihais sõi lausa kullakihi minu uutelt kõrvarõngastelt. Jalad olid ta kohutavalt mustad. Kui tema hügieeni kohta pärisin, siis selle kohta oli tal seletus olemas. Ta ütles et ootab kuni rokakiht nii paks on, et ise raskusega maha kukub.
Olin seal majas vast 10 minutit ja siis otsustasin põgeneda. Policeman muidugi keelitas mind sinna jääma ja lubas isegi pessu minna. Samal ajal tiirles tema peakohal must pilv kärbseid.
Saatsin ta viisakalt pikalt ja jalutasin minema. Hiljem veel kirjutas, et ärgu ma sellest kohtumisest kellegile midagi mainigu. Vastasel juhul lubas paari oma kasutatud sokke minu aknast sisse visata.
Niiet policeman, kes siin mitmes teemas naisi, kellega ta väidetavalt kohtunud, siin räpakottideks ja suguhaigeteks sõimab, on tegelikult ise üks paras pederastist prügikoll.