Mitu korda juhtunud kus neiuga eelnevalt netis vesteldud ja siis kohtumine kokkulepitud. No ja siis eelnevalt hakkab tulema, et ära mõtle, et ma mingi selline olen ja blaa blaa.
Saame siis kokku minu elamispinnal, vestlus areneb, kõik on ilus. Üks hetk tunned, et see vestlus läheb liiga pikaks ja aeg oleks neiu siis viisakalt koju saata. Mõeldud tehtud, neiu ilusti koju sõidutatud. Ja siis järgmine päev tuleb vihased sõnad, et miks ma midagi ei tahtnud, kas ma ei kõlba ja nii edasi. Tule taevas appi, mis asutust saab siis sellest asjast jääda veel siis.
Teine hullem lugu oli sama. Ei ole selline neiu, et esimesel korral ja nii. Kuna ööbisin temakese pool siis tuli juhinduda rohkem tema magamamineku soovidest. Kuni varahommikuni sai jutustatud, tüdruku enamus juttu keerles ümber seksi. Siis kui lõpuks voodisse sai hakkas kõvalt voodist tulema see teema, et jah tema ikka selline ei ole ja nii ja naa. Kuni selleni, et äkki nüüd tahad minu kõrvale tulla.
Kuna mul oli sellest jutustamisest siiber ja pohmell hakkas tulema, ei tahtnud enam mingile seksile mõelda. No loomulikult tüdruk jälle solvus
Samas kolmas varian mis tekib, esimesel kohtumisel neiu laseb silitada ülevaltpoolt ja hoida ja siis ütleb, et ei esimesel korral ikka ei saa. Teisel kohtumisel aga mina enam ei taha
Vot selline elu!