Foorum
1
2
2010-05-06 11:09
See lõualuu asi on tegelikult täitsa reallne, ise kogenud Ja siis veel see kui naine sul suu peal istub, ei lähe kaua aega kui naine unustab - isegi mees vajab õhku elamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 01:23
Mitu korda juhtunud kus neiuga eelnevalt netis vesteldud ja siis kohtumine kokkulepitud. No ja siis eelnevalt hakkab tulema, et ära mõtle, et ma mingi selline olen ja blaa blaa.
Saame siis kokku minu elamispinnal, vestlus areneb, kõik on ilus. Üks hetk tunned, et see vestlus läheb liiga pikaks ja aeg oleks neiu siis viisakalt koju saata. Mõeldud tehtud, neiu ilusti koju sõidutatud. Ja siis järgmine päev tuleb vihased sõnad, et miks ma midagi ei tahtnud, kas ma ei kõlba ja nii edasi. Tule taevas appi, mis asutust saab siis sellest asjast jääda veel siis.
Teine hullem lugu oli sama. Ei ole selline neiu, et esimesel korral ja nii. Kuna ööbisin temakese pool siis tuli juhinduda rohkem tema magamamineku soovidest. Kuni varahommikuni sai jutustatud, tüdruku enamus juttu keerles ümber seksi. Siis kui lõpuks voodisse sai hakkas kõvalt voodist tulema see teema, et jah tema ikka selline ei ole ja nii ja naa. Kuni selleni, et äkki nüüd tahad minu kõrvale tulla.
Kuna mul oli sellest jutustamisest siiber ja pohmell hakkas tulema, ei tahtnud enam mingile seksile mõelda. No loomulikult tüdruk jälle solvus

Samas kolmas varian mis tekib, esimesel kohtumisel neiu laseb silitada ülevaltpoolt ja hoida ja siis ütleb, et ei esimesel korral ikka ei saa. Teisel kohtumisel aga mina enam ei taha Vot selline elu!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 17:41
Ma lihtsalt andsin valikuvõimalused ja valiti see!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 21:24
Siia lisan ühe lisa küsimuse naistele kui tohib?
Esimene kohtumine. Eeldus, te elate eri linnades või siis mainitava vahemaaga teine teisest.
Kas Sina lähed mehe juurde või tuleb mees Sinu juurde? Esimesel kohtumisel ma kordan.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 10:20
Aike, ma oletan, et sinu huvi oli suunatud rohkem neile naistele, kes internetis tutvuvad ja siit endale partnereid kas siis korraks või korduvateks suheteks valivad?
aga olgu, ma vastan. ma ise seksiks partnerit endale internetist ei vali, aga minu arvamus selles on muutumatu (kuni praeguseni). kui on tegemist internetiga ja ei ole enne tuttavad, siis on vastus: ei kummagi juures.
mitte enne, kui ma olen teisega tuttavamaks saanud (pilt seda ei tee) ja natuke suhelnud. ei ole oluline, kus. ja seda, kui natuke peaks seda tegema, ei saa ajaliselt paika panna. hea on siis, kui on tekkinud tahe ja huvi asja arendamise vastu. siis, kui tahaks veel isiklikumaks minna... teisele naha vahele.
teiseks sealt internet suhtlemisele omad tingimused ja mulle on oluline see, et ma tunneksin ennast teisega olles ka kindlalt. mingit mulle tundmatut isikut ma enda ruumidesse (tegemist on isikliku ruumiga teatavasti) ju ei usaldaks. kui ta peaks tulema teisest linnast, siis saab talle ka teatavaks tehtud, et ma talle voodit veel tegema ei hakka. koha eest peaks ta ise hoolitsema (seni, kuni ma ise teda enda juurde ei taha).
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 11:48
Jah kohtumiste kogemused on olnud seinast seina.
Kunagine esimene pimekohting (veel hot jutukate algusaegadest) läks muidugi nihu ja tunnistan ausalt et kõndisin naisest mööda ning ei teinud temast välja... ning siis nurga taha jõudes helistasin ja teatasin, et kahjuks me ei sobi. Noorest peast ikka vaatad rohkem pakendit, kui sisu. Ja eks tolle juhtumiga oli see asi et kui kõik mu jäsemed oleks otsast rebitud ning omavahel kokku õmmeldud siis ma arvan et see kokkuõmmeldud asi ei oleks ikka veel selle naise ümber ulatunud.... ma arvan et see tädi on mu elu jooksul kõige paksem tädi keda ma nägin
Kuid on olnud ka palju väga positiivseid kogemusi.
Samas ei ole pimekohting minu puhul mitte tavaline vaid pigem erand. Üldjuhul ikka sooviks mõndasid mõõte teada või siis pilti näha. Kuid tunnistan ausalt, et ega ma just samadel põhjustel nagu Aike portaalides pilte ei vaatagi. Olemas väga palju kogemusi kus pildil kena tunduv inimene kohtudes väga koledaks osutub ning ka vastupidi. Seepärast pilte hakkan vaatama alles siis kui suhtlus juba sujub ning äratab huvi kohtuda ning sedagi vaid üldmulje saamiseks. Kohtumine on aga alles see koht kus otsuseid teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 14:27
PushUp ja seda küsib inimene kes ei suvatse kirjadelegi vastata eks ole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 15:24
PushUp, ma arvan et nicedude tegi memmele ikka teene! Kujuta ette seda õudu, mis nicedudel silmis võis olla sellel hetkel
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 17:58
J. Ära oleta vaid vasta kui on vastata. Kui teema Sind ei puudta siis vaiki. Oleks vist viisakas?
Kus on minu küsimuses kirjas sõna sex?
Iga inimene näeb asju oma rikutuse astmelt ja näljane räägib ikka leivast. Edasi mõtle mida soovid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 19:16
PushUp miks ma küll nii väga kahtlen kui sa ise kohtumise kokku lepid ning sulle kohtumisele tuleb vastu sulle täiesti vastumeelne inimene et sa temaga ikka kohvitama lähed?
Pealegi nagu öeldud - olin siis alles noor (alla 20a) ning see oli mu elu esimene pimekohting. Tol ajal ei olnud veel nii laialdaselt levinud digi fotokad et igaüks saaks netis oma pilte näidata. Enamus neti pilte olid tol ajal sisse skännitud ning ega ka skännerile ligipääsu ei olnud mitte paljudel
Ja minu silmis ei ole absoluutselt mitte mingit vahet kas inimene kõnnib kokkulepitud kohtujast tänaval mööda või vaatab mööda kirjast mis talle saadetud on. Minu silmis on see täpselt ühesugune ebaviisakus ning igasuguse austuse puudumine teise inimese suhtes.
Jah ma tunnistan et tol ajal ma tegin valesti aga no krt tee või tina.... mitte ei soovinud selle inimese lähedal olla.
A mis sinu vabandus on PushUp? Sinu ego?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 19:54
PushUp kui sa mu jutust aru ei saanud siis ma panen sulle enda situatsiooni sulle arusaadavasse keelde.
Kujuta ette et sa lepid inimesega kohtumise kokku ning imekombel ei tulegi pähe mingeid mõõte küsida ja pilti tal ei ole.
Lähed kohtama ja pead kokku saama kohviku ees siis selle inimesega. Helistad bussi pealt maha astudes talle ja ta ütleb sulle et ta on juba kohviku ees ning kannab seda ja seda riietust et sa ta ära tunneks. Liigud siis sinnapoole ja kohviku tänava nurga pealt keerates hakkad silmadega otsima siis seda inimest ning tänaval ei olegi mitte ühtegi teist meest kui kirjeldatud riietuses seisev ca 200 kg kaaluv, räbalates ning räpastes riietes inimene. Lähemale kõndides pöörab see mees sinu poole ning sa näed et tal on nägu igasugu piskvinne täis, kannab prille mis on pool viltu vajunud ning ta naeratab sinu poole näidates oma aastaid pesemata kirjeldamatut värvi hambaid.
Oletame veel et talle ligi astudes tunned eriti jubedat haisu (ma ei oska jubedaid haise kirjeldada).
Ütle nüüd et sa ütleksid talle tere ja läheksid temaga kohvikusse ja istuksid ja räägiksid juttu selle tunnikese....

Ma arvan et sa ei teeks seda, seega ära pea kohut teiste inimeste otsuste üle kui sa ise kasvõi sama ligilähedases olukorras olnud ei ole. Sest too hetk kui ma selle naise poole kõndisin, ma tundsin täpselt samasugust tunnet nagu sinus ilmselt tekitas spekulatiivselt minu poolt kirjeldatud isik.
Teine aspekt .. äkki sa veel ütled mulle, et sa ütlesid noorena igaühele, kes sulle ei meeldinud, seda talle otse näkku et ta nii jube on?
Kahtlen sügavalt ...
Nooruses tehakse ikka vigu millest õpitakse.
Jah inimesega kes lihtsalt ei ole meeldiv esmapilgul võib maha istuda ja juttu rääkida ning siis viisakalt laiali minna, kuid see ei olnud see juhtum... minu ees avanenud pilt oli umbes sama jube kui näitena toodud situatsioon.

Seega ma kordan - ära pea kohut otsuste üle mida sa ise ei ole pidanud tegema.

P.S. mis su vabandus on et sa sama ebaviisakas oled ja näiteks kirjadele ei vasta (nagu ma ütlesin - minu silmis ei erine see tilkagi minu tolleaegsest teost).
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 20:00
Aike- kurat, vabanda, aga ma ei ole aru saanud, mis sulle probleemiks on. kui sul on neid, siis tegele nendega, aga ei pea mind nendesse segama hakkama. mul ei ole mingi tahtmist sinuga siin vaielda või enda peal seda tunda saada, mis tuju sul on.
kui tahad viisakust, siis ole ise viisakam. kui suhtud minusse austusega, siis teen seda ka mina.
ja teiseks. kui mul on enda arvamus, siis ma ka avaldan seda, olenemata sellest, kas see sulle meeldib. ja enda teada tegin ma seda viisakalt. ning jah, kui sind huvitab, siis see puudutab mind ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 20:39
PushUp sa ei vastanud ikkagi.. kas SINA läheksid ja istuksid maha sellise inimesega keda ma kirjeldasin?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 21:16
Klienditeenindaja töö ning isiklik otsus istuda ja juua kohvi endale väga ebameeldiva inimesega on nüüd küll võrreldamatud asjad.
Ning sellisel juhul on see tunne täiesti vastastikune - ma kah kohe mitte ei salli selliseid silmakirjalike naisi kes teevad midagi mis neile kohe üldse ei meeldi vaid seetõttu, et ei julge inimesele sealsamas öelda et ei ole sobivust.
Mulle ei mahu pähe, kuidas saab üldse inimesega nii käituda, sest kohtudes ja nõustudes kohvi juua põhimõtteliselt antakse mõista et ollakse inimesest huvitatud... kuid antud situatsioonis on see ju puhas vale ning puru mida vastaspoolele silma aetakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 21:29
Oot kas ma saan nüüd valesti aru aga kas siis kui inimene tuleb minuga kohtuma ja selgub et, ta mulle ei meeldi väliselt kohe üldse siis peaksin ma kohe ütlema seda otse ja minema minema?
Mina küll joon tassi kohvi ja selgitan enesele välja kas see mida ma näen on ikka see mida ma näen. Kuna oman kogemust kus välimus oli mulle täielik 0 aga suheldes selgus enamat annan ma alati enesel võimaluse, selgusele jõuda.
Loomulikult kui on ikka täiesti lootusetu olukorraga siis olen võimeline ka ütlema seda. Siiani on olnud seisukohad vastastikused s.t. ei meeldi mina talle ega tema mulle.
Esimesele kohtamisele aga tuleb mees minu kodulinna ja mitte kunagi ei lähe mina tema juurde. Olles kohtunud ja selgunud füüsiline meeldivus siis on kõik võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-27 11:21
Pushup, klienditeenindus ja kohting on ikka kaks täiesti eri asja! Selle koha pealt olen ma küll nicedudega nõus, et kui ikka ei meeldi, siis pole mõtet punnida! Teine ju saab ka aru, et sul on ebamugav! Elu on liiga lühike, et ennast sundida suheteks, mis midagi ei paku!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-27 11:27
Kas pool või tund on liiga pikk aeg et, lihtsalt olla viisakas ja täiskasvanu kombel lahkuda?
Loomulikult on seegi ehk vaieldav ja lähtub erinevatest inimestest. Pean tunnistama et, olen ise ka kohtumisel kannapealt ümber pööranud ja minema kõndinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-27 13:13
apelsin,elu on isegi nii lühike,et netiteel asjata kirjavahetust pidada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-27 13:44
Ma kirjutan isegi siit paljudega ja ei pea seda küll raisatud ajaks! Väga toredaid kirjasõpru mul siin!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-27 13:57
Aja raiskamine on suhteline mõiste. Kirjutamine seda nüüd kindlasti ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 11:51
PushUp ma ei kohtu inimestega kui ma avastan mingi mittesobivuse. Ära nüüd kirjelda mind kui mingisugust arga töllikest.
Ma ütlesin mitu korda, et JUHTUM OLI ÜHEKORDNE NING MINU VÄGA VARAJASEST KOHTUMISTE AJAST ehk siis kui olin veel noor ja loll.
Õppisin too kord oma veast ja nüüd ei kohtu inimestega enne kui on selgunud et kohtumine ikka asja väärt on.
Pärast seda esimest juhtumit olek kohtunud paljudega ning ka sellistega kellega võis ju neti teel suhtlus sobida, kuid kohtumisel tuli välja et ega ikka klappi ei ole. Olen kõigile viisakalt ära öelnud et asi ei ole ikka see ning oleme oma teed läinud.
Kordan veel kord - juhtum oli ühekordne ning leidis aset siis kui eesti netitutvumised olid alles algstaadiumis.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 00:53
Elu on täis üllatusi. Kohtusin paar päeva tagasi inimesega, kellega olin tuttav ja kohtunud töö suhtes aastaid tagasi.Kuskil veidi üle 10 aasta polnud suhelnud.Väga lahe ja rõõmustav samas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 03:37
ei kujuta üldse ettegi, kes see nii loll on ja nicedudega kohtuma läheb.. tema käitumist ja juttu vaadates, siis on kõik naisolevused maailmas sead, vargad, hoorad jne.. aga kui kusagil mingi pervery hädakisa tõstab paarikümne krooni pärast, tõttab nicedude hurraga kaitsesse ja hakkab lugema moraali petturlusest. nii, ja mida sa ise siis nicedude teed? ajad siin mingit joru ja muud midagi. kes see sinuga kohtuda tahab???? ainult just need haisvad ja 200 kilosed ehk.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 08:47
Oi oi! Keegi on vist korvi saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 09:39
jah, tuleb tunnistada..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 12:30
Ma eeldan et Cammy777 on siis ilmselt ikka veel sama kasutaja kes siin vahepeal figureeris (ehk siis oletan et tegemist ikka veel sama petturluses kahtlustatava isikuga kunagise kasutajaga "kaskijanna", kes langes mu blokklisti ammu enne seda kui ta seda üldse tähele pani
˅ näita rohkem ˅
1
2