Eks neid kohtumisi nii pime..kui mitte väga pimedaid st,et mõned korrad on kirjutatud ja isegi kohtutud...enne seksima asumist,neid on olnud ja kuna siin muljetamiseks läks,lisan ka ühe.
Teema:"Vot saa siis naistest aru"(pigem peaks kirjutama...mehena,et ei saa vahest).Lugu järgmine.Kohtusime hot,i jutukas ning kirjad arenesid võimaliku huvi ja ka kohtumise suunas.Leppisime kokku päeva ning koha Tartus ja kohtumine toimus peale me jutukas toimunud vestlust...u 3p pärast.Teemaks oli ka võimalik sex,vastastiku meeldivuse korral..kuid jutu käigus oli proua(tegu oli abielus naisega)resoluutne,et "tema kohe esimesel kohtumisel voodisse ei lähe" ja mina olin ka sellega arvestanud ning ka nõus,sest nii need asjad käivadki(vahest ka teisiti).Aga juhtus järgmine.Kokkulepitud kohas e tänaval ootas mind miniseelikus,kõrgetel kontsadel....meigitud,lõhnastatud väga ahvatleva välimusega naine!Kuna mina Tartut väga hästi ei tunne,pakkusin välja,et võiksime mõnusal suveõhtul sõita kuhugi ilusasse kohta ja lihtsalt rääkida,sõna otseses mõttes...ja temake oli lahkelt nõus teed juhatama ja nõus ka sellega,et ei pea alati olema ka esmakohtumisel mõni kohvik-baar jne.See ilus koht,nii naljakas kui see ka ei tundunud..osutus suurte majade vaheliseks,selliseks platsiks...kus tõesti oli ka selline nö neutraalne ala,kus juhul kui osutun pealetükkivaks...ei saa ju miskit toimuda.
Ok me vestlus oli pikk u 2h.Rääkisime kõigest,meestest-naistest,suhetest,jutukatest...ka sexist,panime paika oma edasiste kohtumiste reeglid ja soovid...samas mainis naine mitu korda,et "ega ma mõni SELLINE ei ole"...ja samas,kuna seelik oli nii lühike,ei saanud temake kuidagi nii istuda,et sukkade äär, mu vaateväljast päris varjatud oleks...ja üha hullemaks läks,sest mingist hetkest otsustas ta istuda nii,et jalga üle teise tõstes(seda tehti ikka mitu korda)ka valged püksikud vilkusid.Ja ausalt öeldes,prahvatasin mina talle,et kuule..."üldiselt on selge me kohtumiste plaan või tulevik...ning selleks on kohustuste vaba seks...siis mis vahet seal on kas SEE toimub nüüd ja kohe või nädala pärast"?Kartsin,et selline avaldus lõpeb kõrva kiiluga ja autost väljumisega...kuid minu üllatuseks öeldi,et "just,temal on sama plaan"!!!!Seega u 20 min pärast maandusime tema juures kodus ja seks oli fantastiline!!!Aga nüüd see jutt,et mina pole selline...sellised õrritavad riided jne...samas tõesti,mis on seal vahet kuna seksini jõutakse kui aeg-koht-ja inimene on õiged?