Irww,minul kah siis nüüd,hmm,mis ma olen siin olnud,mingi detsembrist vahelduva eduga,aga juba juhtunud mõndagi.Kohe pea esimesel päeval hakkasin ühe kaaslinnlasega suhtlema,jutud ja kõik sujusid,mingi kuu aega oli seda.Mõlemapoolne otsus oli siis kohtuda,krt ja sinnapaika see jäigi,hakkasid igasugu vabandused ja muud värgid tulema.Loobusin üritamast.Mina ei olnud põhjuseks,et ei kohtuks,siis jätkas ta tüütamis,et ikka võiks jne.saatsin metsa.Ta tegi teise nimega konto,võibolla ka mitu,ei tea.Tüütas edasi,kuni lõpuks jättis järele.Seega kohtumis kogemus puudub
Järgmise tutvusega läks taas nihu.sama jutt,mis enne,kirjad,värgid-särgid,pildivahetus jne.Nagu peab.)Kohting siis,mina kui vanakooli mees,lõin end üles ja panin laua kinni,eelnevalt ka sai joogi eelistused läbiräägitud,siis tellisin veini,kuigi ise pole suuremasi veini mees--ootan--ootan--mingi 40 minti,helistan siis,ei vastatud..pidin siis ise seda veini imema hakkama,krt terve pudeli vägistasin sisse
taas--olematu kohting
Nüüd hiljuti,hakkas minust 4 a.vanem naine kirjutama,no jällegi,kõik ilus ja kena,kuna siia pilte pole pannud,siis sai ka neid vahetatud.nagu nicevoo pildil.ok,ma juba eelnevatest kogemustest olin kaitsvas positsioonis,nu.käis ikka pinda,et lähme ujuma jne.Nõustusin lõpuks.Jutt ju oli kõik meil klappimas,mix siis mitte,mõtles tartuvaim ja autole hääled sisse
sõitsin siis sinna järve äärde,kus ta läheduses pidi elama.Pidin pikali kukkuma,kui olin kohal,Seisan väljas ja korraga minust no 10 a.vanem tädike ja pildil olevast nähtust mingi 20 kg raskem mamsel minu juurde tuleb ja mainib,tere mu ihasõber.Krt,mul pidid päiksese prillid ninalt kukkuma ehmatusest.Küsisin siis,kas sinuga kirjutasingi,jah....nu oli pisut nägu sarnasem,aga see oli suurem ja laiem nüüd.Persse,siis olin pikemalt vait jälle,kui küsisin,et mix siis ennast kellegiks teiseks elad--ta nagu süüdimatu,mainis,et eks naised olegi sellised salapärased.nujah,õigustas ja kaitses veel ennast,aga tahtsin põgeneda,nii kiirelt,kui võimalik,aga kuna oli ilus suveilm,tegin ka kiire kupsu,et päev täitsa raisku ei läheks
muide,panin tähele,et need,kellega on mul sellised kogemused olnud,siis nad liiguvad ikka siin ringi ja otsivad ohvreid--naiivseid,nagu minagi
Suhtun nüüd eelarvamustega siinsesse emaste klanni,ja ei usu vähemalt 75% nende juttu.Parajad eputised ja kui uskuda seda viimast naist,et naised ongi sellised salapärased,siis küll ja pole välistatud,et mingi perverdist pede esineb naiste kontoga.
Mõtlen siiani,et mix need 2 eelmist alt hüppasid,välimus ka pole mul nagu kõige hullem,mingeid erisoove ei olnud---ei tea,parem ka võibolla
Kirja pani tartuvaim siis oma iha muljed