miska, „otsustusvõime aeglus ja kahtlus“ vaevalt seksi tapab, pigem ergutab see tagant enesekindlamate, sugutungist juhinduvate isendite seksist loiuks muutunud ajurakke ja paneb nad tegutsema. kui keegi arvabki, et see, kui seksi ei saa (esimesel kahel minutil nt), on seksi tapja ja ta muutub sellest loiumaks, siis on see ainult mulle kasulik. siis on ka mul otsus mehe kohta kerge tulema - seks sellisega ei oleks ka mulle kuigi huvitav. ei midagi erilist st. mulle meeldivad elus teistsugused väljakutsed ning küsimus, kas ma (ta) sain (sai) seksi või ei saanud, ei ole mulle mingi väljakutse.
seksi saamine ei vaja minu arust naiselt erilist pingutust ja siin eriti (mis siin otsustada on? ei suueta „jaa“ ja „ei“ vahel vahet teha?), aga tegevus, kus pingutust sees ei ole, ei paku mulle midagi. ma tahan midagi ajule.
ja muide, mulle meeldib minu skeptilisus.
kui mul midagi siit vaja peaks olema, küll siis see nn otsustusvõime mul ka tagasi tuleb. seni võid edasi otsustusvõimetusele rõhuda. mind see ei sega
ps- Utha ei joo! mitte eriti ja purju kindlasti mitte. nii et kuskil tee peal purjus peaga kakerdamas mind kindlasti ei kohta