võib-olla on olnud tõsisemaid ka, aga ma ise ei ole tahtnud tõsiselt võtta. ma olen skeptiline seksi pakkujate suhtes kogu aeg olnud. pealegi ei langeks seks minu prioriteetidega siin kokku - see ei huvita mind. teiseks ma ei lasku kunagi kergelt seksini iga isikuga, isegi suhetesse mitte.
siin on üldse tõsisel ja mittetõsisel keeruline vahet teha. ainult vaistu abil teed kindlaks, kas oli tõsiselt võetav või mitte ja minu vaist ei ole veel mind eriti alt vedanud - enamik siiski ei ole seda. ma ei istu nüristunud meeltega arvuti taga selleks, et ainult lapata saadud pakkumisi ja kujutada endale ette, kuidas isikud teisel poolt mind tahavad. selle tungi peale peaks ma ihast hullunud olema, aga ei ole.
kas sa kujutad mind ette kellelegi selle peale jaatavalt vastamas?
osa neist fantaseerib ainult seksist ja paneb ennast naistele pakkumisi saates proovile. osa paneb ise naisi proovile ja naudib reaktsioone. otseloomulikult ei võta ma tõsiselt. ainult loen huviga seda, mis tuleb.
naerukoht pole mitte see, et kuivõrd keegi mind tahab, vaid see, et mehed on arvamusel, nagu peaks iga naine, kellele nad kirja kirjutavad, tundma ennast sellest puudutatuna ja seda koguni kahel korral. esimene kord tunneb siis, kui talle saadetakse postiga pakkumine ja teist korda siis, kui selgub, et mingit seksi ei saagi (st ei tahetagi vist) - pettumus missugune.