Foorum
1
...
6
7
8
...
22
2011-09-11 16:27
elmar. Ma tõesti ei vaata seda saadet. Ju on samal ajal kusagil mingi muu saade, mida vaatan. Võib ka olla, et see on just siis kui ma trennis või kusagil mujal olen. Igatahes ma poel seda saadet mitu aastat näinud.

Aga valetamine lõppeb ikka sellega, et lõpuks leiad omasuguse. Siis tulevadki siia hoiatuste rubriiki ja kukuvad pröökama, et Malle on selline ja Vello on teistsugune. Vihased, tigedad, kibestunud. Milleks me tekitame enda ümber seda jura. Mis see annab. Vaimse rahulduse? Virtuaalse unelma, mis reaalsuses laguneb laiali nagu iga õhuloss.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 16:34
Kui ikka oleksid kõik teenused ausad...vaevalt seda hoiatuste rubriiki üldse vaja oleks.Tahetakse veel petmistega lisa teenida,eks sellest ka pröökamised.Jura jääks muidugi vähemaks kui seda virtuaalset jura üldse keegi ei telliks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:22
Vaata, kui ma ka arvaks, et siin kõik on petturid ja sulid, siis mind ei oleks siin. Mina eeldan, et ma ei suhtle mingi petturiga. Kes vassida tahab, las vassib. Kui mitte täna, siis homme kukub tema õhuloss nagunii kokku.
nii, et edu kõigile, kes arvavad, et vassimisega kusagile jõuavad. Vähekogenud lollitab ära, kuid kohtumine toob tõe päevavalgele. Kes veidi kauem netikeskondades liikunud, need oskavad ka neid luuletajaid ette näha ja eos pikalt saata.

Ma lähtun ikka sellest tõekspidamisest, et kõik pätid kannavad soni aga kõik sonikandjad pole pätid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 20:21
Ei mulle ei meeldi ka valetamine! Lihtsalt mõtlen siin, kas upida pildid või ei...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 20:53
Ma ei tea kuidas teised aga Sinu puhul teivi on pilt ainult pilt. Su profiil on näiteks minu silmis selline, et ma ei viitsiks küll pikalt mõelda ega ka hakata uurima, kes või mis.
Ma ei tea kuidas teised naised aga sellised mittemidagi ütlevad profiilid tavaliselt äratavad kahtlust, et inimene ei tea ise ka keda või mida ta tahab. Jätab profiili võimalikult napisõnaliseks, et noh siis sobib nagu kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 22:45
elmar, ei kleebi ma siin miskeid silte. ise räägid, et oled valetamises tegija ja nagunii kõik valetavad. ma lihtsalt refereerin sinu juttu, ei muud.
üldiselt kehtib elus seadus, et sarnane tõmbab sarnast sellepärast saavadki sageli ühesugused kokku, ka valetajad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 22:48
See viimane väide on vale. Praktiliselt see ei toimi.
Vastandid tõmbuvad.
Kui võtta nüüd nii et üks valetab ennast teistsuguseks ja teine ka valetab ennast teistsuguseks, siis jah, vale seisukohalt on see teooria õige. Aga kui valed maha võtta, siis on finito sellega.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 23:46
Eks ma siin proovin ka oma kontot siis arendada natuke
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 00:18
Rääkimata jätmine lõpetas pika ja hea suhte...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 09:12
Jah,kui ainult sexi eesmärgil siin ihas ollakse siis milleks üldse valetada ja ka see valetamine ei huvitagi kedagi.
Teine asi on kui luuakse tutvus ja hiljem kooselu siis enamasti eelnevalt kõigist asjadest ei räägita ja kui räägitaksegi siis mitte 100%-ti tõtt.Mehe ja naise kooselu on üldse spekulatiivne ning kokkumineku eesmärgil käib sellega ka enamasti suur valetamine.
Kui hiljem tulevadki valed välja siis need unustakse ja sobivuse korral elatakse koos ikka edasi...
Kui valetamisi väga karta siis ei leiagi päriselt omale kedagi.Väga targad ja tugevad isiksused ei leiagi sageli endale kaaslast,sest neil puudub usk vastaspoole.Ka selliseid tugevaid isiksusi kohtab siin iha foorumis üsna tihti.Ja pole neil kerge endale kedagi leida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 09:40
Elmarpoiss, Sa nagu räägikisid iseendast
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 12:26
Ei räägi iseendast.Enamasti üldistan asju ja eks ridade vahelt loen välja,millest siin räägitakse ja teen arvamusi ning järeldusi.
Foorum selleks ongi ju,mitte luuletamiseks ja mujalt maha mingi artikli kopeerimine.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 14:42
Paistab,et naisi ei tohi üldse usaldada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 14:53
elmar, miks siis mitte?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:02
Piisab, kui üks ullike ajab teisele mulli ja muudkui tuleb aga uus kasutaja teha.
Üks on see millega avalikult esined ja seletad. Teised on selleks, et asju ajada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:09
asju võivad ju naised ajada, aga luurele ikka nendega ei minda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:43
Selle luure jaoks on hoopis teine leht iha ei ole teps mitte seksimise kohtumiste leht. see on ammuilma äraproovitud juba.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:49
naised on igal pool naised. mina nendega ikkagi luurele minna ei tahaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 16:05
Mina olen käinud. Päris naisega päris luurel!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 22:49
parma, millise konto alt sa siis naisi jahid siin
Selle avaliku konto alt käid vaid luurel
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 08:45
No arvake ära
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 10:50
parma, muidugi oled käinud, aga see päris naine pidi siis ka kogu aeg päris mehe eest väljas olema ja meestega samadel alustel tegutsema. vaevalt keegi teist talle või tema iseendale allahindlust tegi.
siis teise sugu eriti arvesse ei tule, loevad ainult tema luurajaomadused. või lubasite tal vahel ka naistesugu esindada? andsite kergemaid kotte kanda nt?
luurele minek naistega oli metafoor. tahtsin vihjata sellele, et kasulik on osata teistega asju ajada ja hea on, et paljud oskavad ohtu tajudes ka tegutseda (st enda tagumikku kaitsta), aga see ei tee veel neist usaldatavat kaaslast, kelle peale raskes olukorras loota, ehk siis seda, kellega pikemalt luurele tahaks minna.
kui sina tunned selliseid naisi, siis on sul vedanud, aga mina pole neid veel kohanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 11:14
et parma ja teised kontod?..
ühte teadsin kunagi, aga tea kas seda tohib avaldada pärast meelitatakse sind veel selle teo eest enda poolele üle, tehakse käigult luurajaks jne.. kuni lähed salapärasel moel kaduma või siis loovutatakse oma vaenlasele, nagu seda vahest heade luuratega ennegi juhtunud on.
ma vaikimisvannet ei andnud, aga ma praegu vastan, et ma ei tea sellest midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 11:45
Oi parmakene. Tead, ma olen kõige suurem looder maailmas. Ei hakka kellegi järgi siin nuuskima. Minu pärast olgu neid kontosid või 500. Mul piisab enda kontost.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 18:58
nu nagu turul...kes kellega ja kes keda..kui palju. vist kui kokku saaksite siis karvatuttid lendaksid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 19:05
Noh Utka. Lao aga omad teadmised lagedale. Minu luba on atud. Ja paluks põhjendusega, et miks sa arvad, et see mina olen.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 19:46
esitad väljakutse?
kas selline ütlus nagu „ründa võrdset, ma ei ole sulle võrne“ ütleb midagi sulle?
ma saaks seda põhjendada ja arvan, et tõestaks ära ka, aga kas sa tõesti tahad seda? siin ma seda loomulikult tegema ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 19:50
Ei ütle midagi. Aga anna tulla. Kasvõi siinsamas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 21:14
peaks ütlema, sest see on tulnud sinu suust.
ja ülbitseda minuga pole vaja, sest siinsamas ma ei tee mitte midagi. ma ei kavatsegi selleni laskuda ja teiseks pole see teiste asi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 22:02
Utka. Millest sa räägid? Kas ma olen midagi maha maganud?
Räägi aga välja, mis kontod mul on ja miks nad on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 09:50
Teema pealkiri on vist kohtumiste kogemused`? MIsiganes... Aga hästi kena oleks lui härra kohtumisele tuleb.. kui ta juhtumisi on vurru- ja habemekandja.. Äraütlemata kena oleks kui mees suudaks oma karvast näokaunistust sedavõrdki piirata, et vuntsiotsad suus ei tolkneks ja ülejäänud karvkate näol võiks ka siiski hooldamise jälgi kanda..
Eriti veel kui naistele on esitatud kõrged nõuded intelligentsuse ja hoolitsetuse ja trimmis keha osas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 18:42
Aga äkki ta oli jõuluvana?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:19
oleks siis olnud.. jõuluvanad toovad kingitusi vähemalt... meie karva kasvanud härrased ei taipa lilleõitki kinkida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 11:32
issand millised dzentelmenid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 16:10
senta,võib olla härra sooviks on leida ka sinust isiklikku juuksurit,habemeajajat,stilisti. oleksid ka mainekujundajaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 08:44
Ja selle asemel, et kasutada teenust pakkuvaid ettevõtteid, loodab härra selle kõik tasuta ja koju kätte saada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 12:36
senta, kas käisid pimekohtingul?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:39
Jah. Aga ka kohtumised.. kui enne on pilte vahetatud Nii armas oli kuidas härra päevaga 10 cm pikkusest kokku tõmbas 186cm oli napilt 176 järgi jäänud ja pildil oleva noorepoolse, tugeva isanda asemel tuli .. ahh.. ma ei viitsi...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:20
Elus on üldse selline tendents,et mehed kipuvad reaalis kokku tõmbuma igas mõttes...
naised lähevad jällegi laiemaks
Pikkust on kergem vassida,kui kehakaalu.20-et lisakilo ikka ei peida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 18:05
Pikkust läbi webcami ikka ei näe. Ja ilmselt mehed mängivad selle peale, et kui juba reaalis koos, siis saab lühikest kasvu kompenseerida näiteks vaimukusega vms.
Ehkki ma ei saa aru, miks 176 peaks end pikemaks venitama? Vaat kui 166 cm oleks, siis oleks veidi põdemist.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 19:15
mingi kuu ma nägin ühte paarikest linnas, mees oligi 166 pikk ja naine veel lühem, aga tal olid pirakad kontsad all ja siis ta oli mehega suht kohakuti. issand kui vaimukas paar oli, selline tekst oli neil omavahel et ma pool tundi hiljem veel muigasin omaette.
naine oli jumalast ilus blond. vist on ikka tähtsam sebida see õige.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 16:26
Mul on paar tuttavat paari, kus naine on mehest hoopis palju pikem ja need paarid on tõeliselt hästi kohandunud. Miks lühikesed mehed jumaldavad pikki naisi?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 18:12
mehed armastavad ronida..kõrgustesse,nii otseselt kui kaudselt.Lühikesed mehed on alati pikki naisi armastanud,juba Napoleon tegi seda.Eddy Murphy,Tom Cruise,..tegelikult terve meelelahutustööstus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:14
keda napoleon armastas? ju loodus on nii teinud et keegi üksi ei jääks, sest pikad mehed väga pikki naisi ei taha, mugavam on lühem naine võtta kes teeb kõik ette-taha ära
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:02
Napoleon oleks saanud absoluutselt iga naise oma Impeeriumis ja väljaspoolt seda,aga.....tema valis Josephine....kes oli Josephine?Ta oli Napoleonist 11 aastat vanem,ta oli temast 15cm pikem,mis oli ikka lausa hiiglane tolle aja kohta,ta oli endine salooniprostituut,tal olid kollased hambad,ilmetu välimus ja haridus olematu.Miks valis napoleon kõikidest maailma naistest just tema?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:09
midagi meenub jah. miks ta valis, äkki oli harjunud temaga. paljud diktaatorid või keisrid on suht tagasihoidlike naistega, see et nad teisi kepivad ei oma mingit tähtsust. näiteks Mao ju seksis koguaeg süütute naistega, tal endal olevat olnud suguhaigus ja naised olid uhked kui said suguhaigega seksida. see tõstis nende staatust. näiteks ei olevat Mao end eriti pesnud kunagi, kõik naised imesid tal vorstikese puhtaks. osa naisi kellega ta seksis, saadeti sunnitöölaagritesse kus nad surid väga kiirelt. muide sama asja väidetakse ka kim jong puhul, see naiste tarbimine ongi mingi aasia kultuuri osa koguaeg olnud. aga ametlikud naised olid tavalised, polnud isegi mitte iludused.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:13
Josephine oli Napoleonist 6 aastat vanem ja ehkki tal oli intiimsuhteid mitmete tuntud prantslasstega ning ta oli ka korra abielus enne Napoleoni, ei ole ma küll kuulnud, et ta oleks prostituut (kurtisaan) olnud. Napoleoniga abiellus ta 1796, mil mees ei olnud veel Prantsusmaa valitseja, vaid kõigest tuntud kindral.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:26
uuema versiooni kohaselt oli ta prostituut,tal polnud välimust,et olla kurtisaan.Fotot temast muidugi ei ole.
On kirjeldused.ja vanus pendeldab 4-12 vanusevahe vahel.Pakutakse välja erinevaid sünniaastaid.
Kunstiajalugu on temast mööda läinud,väga minimaalselt portreteeritud.
napoleon valis ta seepärast,et ta meenutas talle tema esimest lapsehoidjat,keda Napoleon pisikese poisina väga armastas.
Esmakopulism.
Suured teatmeteosed annavad väga erinevaid vastuseid.Pigem on tõde kusagil 19.saj prantsuse kirjanduses.
Fakt on see,et ta oli vanem ja ta oli kole ja hästi suur.Nende fakttidega ei vaidle ükski ajaloolane,aga kui palju vanem.pikem ja lollim...seda ei saa me vist kunagi teada.
Muide,mu absoluutne lemmikteema on ajaloo suurkujud ja valitsejad.Enamuse elulugu on tegelikult hüpoteetiline...see teebki asja põnevaks,väga palju erinevat materjali,millest saab kokku väga suure ja kirju pildi.
selle teemaga konkureeriks ehk ainult Katariina II aegne venemaa ja ehk HenryVIII-nda aegne Inglismaa.
eesti ..kahjuks..ebahuvitav..nagu mehedki
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:33
tollel ajal inimesed end ei pesnud, mis vahet kui ilus keegi oli kui nad haisesid. parfüüm ja puuder, mõtle mis löga seal all võis olla. vetsupaberit neil ka polnud, vuihhhhhhhhhhhhh
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:38
Ära liialda, misha.
Ma ei tahaks siin foorumis teaduslikuks minna. Ma lihtsalt mainiksin, et Josephine'i rumalaks nimetada küll ei saa, ta oli 1790.te rantsusmaal üks säravaid salongidaame. Ka oli ta Napoleoniga tutvudes ikkagi Prantsuse aristokraadi lesk, mis juba iseenesest välistab võimaluse, et ta võis olla prostituut.
Eesti ajalugu kahjuks palju pinget ei paku tõesti.
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
22