Foorum
1
...
5
6
7
...
22
2010-08-18 19:39
Risto,sobid vanusepoolest vanaisaks küll
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 19:52
Kaisukassike-midagi erilist pole vanaemadel ja loomade alla neid liigitada pole sünnis. Neil on kindlasti hea elukogemus , mida jagada noortega.
elmar59-kui inimene oskab kirjutada ja läbi selle end väljendada,siis on kõik hea ja meeldiv.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 16:46
Olen siit leidnud 3 inimest, kellega suhtlen siiani nö igapäevaselt... kohtumisi kokku vist 5 või midagi. Ja ei kahetse ühtegi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 19:01
Jah, kahetseda ei tohigi Eks iga läbielatu viib paremale tasandile ning kui ongi mõni ebameeldiv kogemus, kohtumine, siis üritad selliseid tulevikus vältida, valid kauem ja rohkem Ise ka kohtunud siit selle pooleteise aasta jooksul ning targemaks saanud ning seega ka valivamaks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 20:41
Ei tea jah, no kas nüüd just vältida aga eks me ju õpime vigadest, seega igasugu jama on vaja.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 21:09
tahaks jälle siin Gunnar Aarmat tsiteerida aga jah. nii ongi, nagu Huwiline ütles. ka jamasid on vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 12:09
iha.ee esimese poole aasta sees sai ka käidu kaemas mis tädisid on liikvel. Uhh... Eksperimendi mõttes testisin et kui koledat naist on võimalik põrutada. See pagana vell kes õhe silmaga on saab ka ikka kõigega hakkama. Aga iga järgmie hommik oli peegli ees nii häbi enda ees et hambaid pestes ei suutnud omale otsa vaadata. Loobusin. Väga kirju ja kummaline seltskond siin liikvel. Osa naisi oleks ka kummita nõus olnud. JUBEEE: need mõned jätsin ka kummiga katsumata.... Jube mõeldagi.... Aga eksperiment näitas et üle 25 naised olid ikka nagu sama vanad autod , mis on niivõrd oma kaubanduslikku välimuse kaotanud et keegi ei taha nendega sõita, kui vaid siis ehk poisikesed kes tahaksid põllurallit harrastada. Nooremad mudelid, njaa. kenamad aga kui on tegu ikka mcdonaldsi põlvkonna esindajaga siis ta suudab ka oma paksu kõhuga igasuguse tahtmise ära rikkuda.
Reegel: Kui on kirjas et normaalne keha ehitus, siis on tüsenemisele kalduv, kui on kirjas et volüümikas siis on kõvasti vormist väljas ja ei kannata vaadata ilma riieteta üldse. Kui on kirjas et kõhna. Siis võib eeldada et tegu on peaaegust normaalse raamiga preiliga. Okei väga kõhnad jätame välja. Kui on kirjas et laps olemas siis on väga tihti eeldada et on ka ripprinnad ja lottis kõht. Harva on nii kauneid erandeid kui ntx frenchkiss. Ta meil siin noor ema aga niii kaunike. Tõmmu inglike. Heas mõttes võiks kõik teised ka nii pingutada. Kui pildil on vaid rinnapilt siis on arvata et selle tädil polegi mitte midagi muud pakkuda kui oma saiad, muu on nagunii ülekaalus ja tselluliidist nakatatud. Kui on mida näidata siis seda ikka näidatakse ja ei häbeneta. Muidugist kui kriitika meel puudub siis näidatakse ka väga koledaid raame.
Kokku tahavad tihti saada üksikemad kel on kodus istumisest villand ja rutiin, välimus ka vaevalt keskmine. Siis on nad ka elu õnnelikud kui mees nendega väga viisakas ja viks on ja neile tähelepanu pöörab. Ei tee välimusele migeid kommentaare aga annab vihjeid et talle meeldiks seda naist kirega võtta. Siis hüppab suurem enamik ilma pingeteta voodisse ja ei ole probleemi. Kuid nagu ma ütlesin siis on tegu vaevalt keskpärase olemisega naistega. Ilusat ( nagu frenchkiss ) seda ikka annab jahtida. Seal kaob lõpuks lsut ära tüdined sellest mõttetust jamast ära. Ega see ilsa kepp väga ei erine keskpärase omast. Pigem on tihtilugu tavalisem naine kirglikum ja kuumem kui see ilusake.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 14:59
Üle pika aja üks huvitav lugemine ...tänud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 15:36
Jah, ikka ilusat ja ilusat Mis siis teha kui nii äpud ollakse et neid frenchkisse kätte ei saada, tuleb siis rippuvate rindade ja tselluliidiga leppida Samas kui silentbobi enda kontot vaadata siis sinu kogemused on ju piirdunud - 20 aastaste eksemplaridega ning sedagi tasu eest?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:29
see silentbob ei üllatanud mind mitte millegiga. selliseid "vaikseid Bobe" on teisigi. väidetavalt nemad muudkui testivad midagi ja muidu mingeid naisi ei tahaksi, aga huvitav oleks teada saada, millised need naised on jne. seda selleks, et rääkida teistele, millistes jamades nad olnud on ja kui jamad suhted nendel olid. sellest, et neil mingid jamad on, sellest muidugi ei räägita. mida tahad, seda sa ka saad, silentbob.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:41
tüübil ankeet korralik. Keda mis eesmärgil. Tegu otsekohese inimesega.Loomulikult edu temale.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 19:04
veel pole jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-14 22:24
Ega inimene ikka aastaga niiväga muutu.Seekord ta vähemalt ei võrdle naisi puduloiustega.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 19:43
Jah, üldiselt kogemused positiivsed v.a üks kus inimene tuli purjus olekus kohale.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:12
bobi jutus oli iva sees küll... aga kas asjad ikka nii trastilised on...seda ma nüüd küll ei usu.
eks igal inimesel oma maailmavaade arusaam elust ja naistest.
et sellise panomehe teemaga... no ma ei tea...tundub et miski siin jutus nagu ei klapi...kummaline on ka see et endal pildid puuduvad...
isegi lihtne/tavaline pilt..

kohtumised...hmmm.... olen mõningatega kohtunud(mitte seksi eesmärgil) vaid lihtsalt puht sportlikust huvist saada teada mis inimestega tegu on.... siiani vaid positiivne..nimesi ei hakka nimetama, kes teab see teab aga jh hetkel on ka üks eriti armas ja igati nunnu tütarlaps silmapiiril, kellega olen veetnud mõnusalt aega...
nii et ei ole siin midagi et kõik on halb ja paha... väga lahedaid inimesi võib siit leida.

päikest teile siia külma sügisesse
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 10:30
Arvan et ma ei eksi, kui silentbobiga praalijal siin teinegi konto on? Ja siis mehed imestavad miks naised vedu ei võta ja vaid raha eest kättesaadavad on, süüdistage selles neid troppe kes naisi lihtsalt ärakasutavad ja takkajärgi ilguvad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 23:23
No sebisin siit lehelt ka ühe 25a pliksi kohtingule. Algus oli küll väga kummaline. Sain nr ja puha. Helsitasin. Hääl toru otsas oli kuidagi nagu kahtlev ja jättis mulje nagu ta ei teaks asjast midagi. Näost näkku vahtis ka mind nagu esimest korda. Oli teine selline imepeenike lapseohtu tüdruk. Näitasin talle Tondi kasarmuid ja rääkisin ajaloost. Temake muidugi ei jaganud ööd ega mütsi sellest. Ja tahtis hängida või midagi sarnast teha. no ega seal ikka pidu ei olnud. Viisin ta koju ja soovisin meeldivat õhtu jätku. Tollajal oli tal 1 pilt. Nüüdseks on tal neid 10 ja vaatasin, kuulutustes ajab sponsoreid taga. Igatahes ma ei sa apraegu väita, et need pildid on feigid sest ta paljast kanni ma ei näinud aga ilmselgelt pildid ja tsikk kokku ei lähe. Vot selline kummaline kohting.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:37
Ei
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 23:41
Mina olen küll kohtunud....
kohvi jooma, lõunasõõgile.... õhtusõõgile... on kutsutud
kõik need mehed on kohutavalt palju pingutanud. Pakend on kõigil fantastiline.
Aga välismaa mehega kohtumine- see on muidugi muinasjutuline. Kahjuks eesti mehed jäävad slles alla.

˅ näita rohkem ˅
2010-10-17 03:56
Kurb kuulda, et eeti mehed jäävad Väljamaa Meestele alla... Äkki hoopis eesti mehed tahavad Väljamaa Naisi enam!?
Ega ometi pole Sa pannud kõiki "kaarte" oma ilule, mida on Su piisavalt? Pane mõned kaardid ka oma mõistusele, oma tedmistele - mulle tundub, et Su "lotovõit" on seal
˅ näita rohkem ˅
2010-10-17 11:56
Aitäh soovituste eest! Ükski eesti mees ei taha ju ilusat ja tarka naist ühes isikus. Eesti mees kardab niisugust naist.
Mind kõidavad targad ja karismaatilised mehed.... ja neid isegi on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-18 16:05
H2O: eesti mees üldjuhul just tahab ilusat ja tarka ühes pakendis, kuid keskmist eesti meest häirib et need pakendid kipuvad ennast tugevalt ülehindama, eriti veel sellel teemal et vot kus ikka need välismaa mehed on osavad ja targad ning et eesti mees on mats jne. usu mind see jutt on paljudes riikides oma meeste kohta, seega eesti mees on tugev keskmine.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-21 07:37
Teema küll iid vana aga siiski.
Nüüd kus olen siin pisut olnud võin ehk öelda et, siin on äärmiselt meeldivaid ja huvitavaid tegelasi. Minu subjektiivne kogemus on positiivne.

Eelnevasse postitusse ehk nii palju et, tark naine ei hinda ennast üle. Seda tehes näitab ta ainult üht, ta pole tark. Tark inimene kuulab mis talle räägitakse aga otsustab ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-03 19:19
Mina kaa olen kohtunud ja oli väga hea!
˅ näita rohkem ˅
2011-03-23 01:06
Olen kohtunud. Mõned korrad on olnud mitte, et ebameeldivad aga ... pointless.
Juu ma siis otsisin miskit.
Viimasel ajal kohtun suht igapäevaselt. Vahest kakleme kaa aga elu ju ongi Lill või mis???
˅ näita rohkem ˅
2011-03-25 19:57
Olen kohtunud . Kogemusi mitmesuguseid mõned on olnud nagu õudusunenäod mõned aga päris asjalikud .
Soovitus meestele Valesid pilte pole mõtet panna see ei vii kuhugii
˅ näita rohkem ˅
2011-03-25 20:48
Huvitav, kas naiste puhul, viiks see kuhugi, kui keegi omale siia valed pildid paneb... või neiupõlve parematest aegadest!? Või mõne populaarse töötlusprogrammiga natuke kaasa aitab.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-25 21:00
Tegelikult tundub asi niimodi olevat ,et ka mehed muudavad end ilusamaks ,photoshopaga siis . Selle vastu pole mul miskit kuna ma ise olen kah photoshopatud,aga pildid siiski õiged . Ei tea jah mida üldse inimesed taotlevad valede piltide üles laadimisega? Et nagu sebivad netis inimese ära ja siis jäävad lootma ,et kohtudes ikka ei julgeta Ei öelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-25 21:11
...Või mõne populaarse töötlusprogrammiga natuke kaasa aitab...
Kodu tingimustes ja ühe välguga jääksid need pildid suht lamedad.
Seepärast vahest aidataxe.
Oi pagan meenus... Kunagi sain kokku neiuga kelle pilt oli tõesti temast endast. Aga toa uksest reaalselt siise mahtumisega oli raskusi (mul ei ole kitsamad uksed).
Aga lihtsalt milleks panna valesid pilte kui on tegelikult võimalik ka mingi kavala nurga alt pildistada.
Minu pettis ära küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 08:22
Tublid tüdrukud!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 19:08
tublid,kuluski ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 02:14
Luvme-sul on täitsa õigud ju...Soovitus meestele Valesid pilte pole mõtet panna see ei vii kuhugii
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 23:06
Mina polegi kohtunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 23:56
See , et ma aktiivselt ei otsi, ei tähenda et ma selle vastu oleks
Lihtsalt ma pole "järelsörkija"
˅ näita rohkem ˅
2011-09-10 23:36
Olen ise ka proovinud tutvuda, läbi portaali, aga asi ei võta nagu vedu. Ausalt, ei aja mingit suvalist iba ka naisetele, et "tule kohe lähme voodisse" jne. sellist värki pole. Krt ei mõista mida valesti teen Olen viisakas ja täitsa norm tegelane, aga miski pärast ei tule midagi välja...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-10 23:43
teivi, ankeedi võiksid ka põhjalikumalt täita, see aitab tutvumisele kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 00:29
Ei ole pikemalt, aga eks lisan siis pildid ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 00:41
Ega plaanis polnud tõesti m.nni pilte panna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 00:47
Aga miks siis suurema huviga, ma just ju ütlesin, et mina selliseid pilte ei pane
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 01:13
teivi, me ootamegi sinust normaalseid kenasid pilte, mitte emmi pilte. sellepärast on uudishimu ja huvi suur.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 08:19
Muide kõigepealt pead naistele oskama hästi valetada,nii et valet ise ka usud..küll siis kohtama tullakse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 10:17
Kuhu sa elmar selle valetamisega siis jõuad? Mida sa siis kohtumisel nende valede õigustamiseks ütled?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 10:37
valedega saavutatakse,et esimene kohtumine jääb ka viimaseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 11:59
Mõnikord ongi parem kui esimene kohtamine jääb viimaseks Ei pea ju mina valetama aga samas vastaspool valetab ikka.
Kui arvatakse,et valed tulevad kohe ilmsiks,siis on ju kehv valetaja.Kui jälle arvatakse,et pole valetajaga kokku puutunudki siis võib arvata,et pole suudetud valetajat kindlaks teha.Need rate´`d ja fakebookid ei anna vahel mingit ülevaadet inimesest.Võid suhelda mingi XXL-ga mitu aastat ja pärisnime ei ei teagi
PushUp,ma võin sulle oma täisnime jätta aga googlest sa ei leia mitte midagi minu kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:04
elmar, kas sa tõesti kuidagi ilma valetamata ei suuda? Sina valetad ja eeldad, et kõik teised ka valetavad?
Oled kuulnud üht budistliku tõdemust. Nimelt, et me ümbritseme end sellsite inimestega, nagu me ise oleme
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:14
Miks arvad,et mina valetan ,kuigi jah,mingi hädavale on ikka varuks küll kui vaja
NSM,keegi ei tunnista ju oma valet mitte kunagi,samuti nagu keegi pole kunagi süüdi kui ta on mingi õigusrikkumise toime pannud.
Vaatad vahel ikka politseikroonikat?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:56
elmar, see et sa ise ennast süüdi ei tunnistaja ja ennast vingeks valetajaks pead, ei tähenda veel, et teised kah sind uskuma peaksid. sellepärast sul normaalseid suhteid naisteega polegi, et püüad suhet üles ehitada valedele.
politseikroonika vaatamise asemel on NSM-il oma isiklik elu, mida ta vaatab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 13:06
foxile meeldib juba teiste eest rääkida ja silte külge kleepida.Kust võtad,et ma end vingeks valetajaks pean?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 15:20
üks väga hea soovitus on -jätta ütlemata,mida ei taha teisele teada anda. see toimib.valetamine tähendab eelkõige,et inimene petab ennast.Kui ei suuda aus ja austav olla siis paremat pole ka teistelt loota vastu.
Rohkem endasse vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 16:00
Risto,sa valetad juba oma väljaöelduga
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
22