Naistel on kindlasti postkast üsna kirju tõesti.
Aga see pole põhiline põhjus eeluuringuteks. Pigem see, et miks ma peaks minema kohtuma inimesega kes kindlasti mind ei huvita. Soovid, arvamused, suhtumised võiks ikka eelnevalt paigas olla.
Väga palju on mehi, kes ei suuda üle kahe lause ühte kirja kirjutada. Kui paari kirja peale inimene teeb ettepaneku saame kokku, siis minu jaoks on otsustamiseks väga vähe infot. Enamus juhtudel, kui ütlen, et vaatame hakatakse torisema ja provotseerima
Püüdes väidetega, et nagunii sa ei julge reaalsuses kokku saada, mind välja meelitada. Need provokatsioonid lõppevad tavaliselt sellega, et ma viitan oma profiilis oleva lahtri peale "Keda soovin leida". Seal kirjas, et labiilset partnerit ei soovi kohata.
Selline närviline kärsitu käitumine näitab, et tegemist on labiilse inimesega minu jaoks. Milleks sellisega kohtuda? Parem netis aru saada kui kohtumisel otsida õigeid sõnu, et mõttetu üritus ära lõpetada.
Tundub, et siin võib peituda ka üks põhjus, et miks mõni mees siin vahel lausa tulihingeliste sõimab naisi kõll jutulindudeks, küll mõttetuteks. Mehed tahaks kohe kokku saada aga naised tahavad enne järgi uurida mis isendiga üldse tegu on. Mehe jaoks tundub see uurimine ajaraiskamisena ja pigem keerutamisena, naiste jaoks vast aga täiesti elementaarse käitumisena. Nõnda nad siis siin põrkavad kokku need kaks erinevat arusaama asjadest, tekitades vaid pingeid.