Foorum
1
...
4
5
6
...
22
2010-08-01 19:34
JMKE: Oh, ma suhtlen üpris paljudega, aga sinul oleks küll aeg bingot minna mängima.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 02:18
ma usun küll,et Komytea suhtleb paljudega,arukas,otsekohene ja kindlasti meeldiv suhtleja. Edu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 11:35
Komytea,Arvatavasti oli su viimane postitus määratud minule.Ma küll ei saa aru,kas sa soovisid nüüd alavääristada mind või Villu Tammet,kes on väga tark ja austust vääriv inimene,aga jäägu see sinu südametunnistusele.Ise sa ju kurtsid,et nii kui ütled,et kohtuda ei soovi,on jutul lõpp.Suhelda tahetakse ikka reaalsete inimestega,mitte mingi väljamõeldud tegelaskujuga ja reaalne inimene on vajadusel valmis ka kohtuma.Ega minagi pole siin kellelegi kohtumisega peale käinud,aga leidub neid,kellel on olnud võimalust veenduda,et ma olen täitsa olemas ja ei erinegi sellest,kellena ma siin ennast kujutan.Ja küll ma bingot jõuan ka veel mängida
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:54
Olen päris mitme ihast leitud inimesega kohtunud ja võin öelda ainult kiidusõnu! Toredad ja sõbralikud eesti inimesed! Või kuidas see Sõpruse Puiestee laul oligi et: "olen õnnelik et inimesed on kõik ilusad ja head" Päriselt ka!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 22:37
Siin portaalis pole ma veel nõmeda inimesega kokku jooksnud Seega negatiivsed kohtumised puuduvad. Kõik omamoodi toredad inimesed. Samas üks tõeline pärl on ka. Seega tasus regamist
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 15:11
Minu kogemused on näidanud, et kohtuma minna julgevadki need kel kupli all kõik on veel korras
Pole kohtunud mitte ühegagi kellest halb mälestus oleks.
Ebameeldiv mulje jääb pigem neist, kes siin - virtuaalses maailmas on väga võimekad / ilusad / hakkajad / vabameelsed jne jne jne...ühesõnaga siin esitlevad end "Kõige-Kõige-Kõige" staatuses, kuid reaalset kohtumist mainides (kasvõi kohvitamise ja jutuajamise eesmärgil) jäävad kuidagi madalamaks kui muru.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 19:35
muideks see on väga omane paljude puhul kahjuks- ise kohtunud mitme laheda inimesega ja suhtlen edasi peale kohtumist samuti. igasugu nn. tegijad on paraku reaalses elus täielikud saamatud ja ka harimatud . kõige hullem kui inimene ise ka ei tea mis tahab,mis soov oleks tutvumiseks,mis eesmärgil.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:31
Huvitav, et mina seda märganud pole. Mis mõttes tegija? Mille järgi keegi otsustab, et keegi on tegija. Või mis see tegija üldse tähendab?
Ma ei taha risto uskuda seda väidet, et inimene kes netis vesteldes tundub haritud ja reaalsuses äkki on arengupeetusega. Äkki sa teed liiga kergelt mingid järeldused või unistad netis üle. Vahel tasub inimesega enne veidi pikemalt suhelda ja mitte kohe kokku saama tormata. Vestluse käigus saad üsna hea pildi, et mis sorti inimene on. Pole mõtet tormata kohe kohtuma, kui keegi vilistab.
Minul isiklikult jätavad need kohtumise pealepressijad vedi kahtlase mulje. Nimelt tekib küsimus, et miks nad nii intensiivselt seda kohtumist nõuavad ja pikemalt suhelda kardavad? Äkki just seetõttu, et vestluse käigus võib ilmneda midagi sellist mis kohtumishuvi ära võtab?
Mina küll ei viitsi kõigiga kohvitada. Parem on enne inimesega pikemalt suhelda. Saada teada mida see inimene tegelikult endast kujutab ja kas meil üldse on üksteise midagi ka pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:05
Kokkusaamise ees ei tohiks küll hirmu olla kellegil,kus siis veel parema ülevaate saab inimesest?Muidugi kui kellegil on neid pakkumisi palju..siis muidugi,kust aega leida.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:12
Minul pole küll kohvitamise vastu midagi,ja on seda ka ette tulnud.Halb maik jääb asjale siis,kui olles konstateerinud fakti,et voodisse ei kisu,tõmmatakse sind inimeste nimekirjast maha.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:23
Naistel on kindlasti postkast üsna kirju tõesti.
Aga see pole põhiline põhjus eeluuringuteks. Pigem see, et miks ma peaks minema kohtuma inimesega kes kindlasti mind ei huvita. Soovid, arvamused, suhtumised võiks ikka eelnevalt paigas olla.
Väga palju on mehi, kes ei suuda üle kahe lause ühte kirja kirjutada. Kui paari kirja peale inimene teeb ettepaneku saame kokku, siis minu jaoks on otsustamiseks väga vähe infot. Enamus juhtudel, kui ütlen, et vaatame hakatakse torisema ja provotseerima Püüdes väidetega, et nagunii sa ei julge reaalsuses kokku saada, mind välja meelitada. Need provokatsioonid lõppevad tavaliselt sellega, et ma viitan oma profiilis oleva lahtri peale "Keda soovin leida". Seal kirjas, et labiilset partnerit ei soovi kohata.

Selline närviline kärsitu käitumine näitab, et tegemist on labiilse inimesega minu jaoks. Milleks sellisega kohtuda? Parem netis aru saada kui kohtumisel otsida õigeid sõnu, et mõttetu üritus ära lõpetada.

Tundub, et siin võib peituda ka üks põhjus, et miks mõni mees siin vahel lausa tulihingeliste sõimab naisi kõll jutulindudeks, küll mõttetuteks. Mehed tahaks kohe kokku saada aga naised tahavad enne järgi uurida mis isendiga üldse tegu on. Mehe jaoks tundub see uurimine ajaraiskamisena ja pigem keerutamisena, naiste jaoks vast aga täiesti elementaarse käitumisena. Nõnda nad siis siin põrkavad kokku need kaks erinevat arusaama asjadest, tekitades vaid pingeid.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:01
Üleeile alles jälle üks naisterahvas imestas,et juba mitukümmend kirja vahetatud ja polegi veel kohtamist nurunud ning isegi rinnahoidja suuruse vastu pole huvi üles näidanud Suhtleme edasi ja võibolla jõuame ka sinna maani
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:16
NSM no selle lause peale mis sa mainisid "Väga palju on mehi, kes ei suuda üle kahe lause ühte kirja kirjutada"
ma olen alati vastanud et kas te naised siis tahate et esimeses kirjas oleks teile kohe elulookirjeldus ning CV kaasas?
Tutvumisel reaalses elus ei astu ju ükski inimene ligi ja ei hakka sulle pikka pikka teksti rääkima.
Suhtlemise algus ju käibki paari lausega või siis mõne küsimusega näiteks selle kohta mis sinu ankeedilt huvitama hakkas.
Muidugi siinkohal ma ei õigusta mehi kes kohe esimeses kirjas seksi lunima hakkavad - see on tõesti madalalaubalisuse näide ning selliste pärast on vahest lausa häbi meesugu esindada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:20
Oi jah see rinnahoidja nr huvitab paljusid. Tavaliselt ma kenasti vastan ja küsin kohe ka riista mõõtmeid. Paraku mina oma rinna suurust tean aga paljud mehed kes seda küsivad oma riista suurust ei suuda tuvastada.
Teine põnev teema on pildid. Tavaliselt käitun nii, et näitab enda pilti, siis näeb minu oma ka. Miks nii. Aegajalt saadetakse maastikupilte kus siis kodanik päikseprillides on selline pisikene täpp seal taamal kusagil. Ehk siis pilt, mille järgi ei suuda kedagi tuvastada. Loomulikult saadan vastu samaväärse.
Kõik peab tasakaalus olema
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:29
NSM,aga kui nüüd mina sulle oma riista pildi saadaksin
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:33
Saada kui tahad. Mul tugevad närvid.
Aga jutu point on muus. Kui tahad kellegi mõõte teada, pead suutma enda omasid ka öelda!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:51
Aga kuidas jääb samaväärse pildiga
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:27
Siia panen kohe siis pildi üles kui kõik kasutajad seda teevad. Seni kuni üle polte on ilma piltideta pole selle mingit mõtet. Tegelikult olen andnud ühele inimesele lubaduse, et sellest hetkest kui enam ühtki uut tutvust vastu ei võta panen pildi välja. Seega, kunagi tuleb pilt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 12:45
Päris humoorikad lood.
Nagu mul oli näiteks siin teema, et mees ei leidnud üles. Asi on ikka selles, et unistused ja reaalsus ei lähe kokku, mees vaatab siin pilte, tuleb isu peale, aga selleks ajaks, kui ta autosse hüppab, kohale sõidab, autot pargib ja siis kohtama jookseb, on tal juba meelest läinud, miks ta üldse kohtama tuli.
Need kirjasaatjad on siin kõik sellised, ei tasu erutudagi selle peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 14:00
Nagu lasteaed eksole Täiskasvanud inimesed ei leia teineteist üles
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 14:40
Arm3-huumorit küll ja mitte vähe? Kas sa erutud kohe kõige peale mida sinule kirjutatakse??Kas oled mõelnud,et järsku on viga hoopis sinus??Alati ei ole vaja leida teistes vigu,enne vaadata omad asjad üle, omad soovid,tahtmised,eesmärgid?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 15:48
Kui sind huvitab, siis mul oli väga hea meel, et see mees mind üles ei leidnud. Kui inimesed tahavad üksteist leida, siis ka leiavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 17:14
Arm3-veidi kummaline küll?? Te polnud siis teineteise jaoks sobilikud?Kindlasti leiad sina endale sobiva ja see mees samuti naise??
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 17:50
Risto,Arm on õnnelik,et see juhtus esimesel korral.edaspidi oleks see tunduvalt valusam olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 19:56
Ma lihtsalt ei soovinud nagunii seda, mida tema soovis, olen üldsegi väga valiv . Seal läheduses kõndis küll keegi mees, mõ
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 19:59
Vabandust, jäi pooleli jutt.
Võis olla, et mees vaatas eemalt, sest mina teda nägupidi ei teadnud, aga tema mind küll, telefone me ei jäganud.
Pärast küsis, et kuhu ma jäin, et saaks veelkord kokku, aga ei tea, kus mina tean, võib ju olla ka lollitajaid, kes sel
ajal, kui sa kohtama lähed, kodus diivanil lesivad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 20:01
Lihtsalt, eks ta kõrvalt paras huumor ole. Lähed kohtama, aga meest polegi, ta väidetavalt otsis vales kohas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 20:28
Lõi põnnama lihtsalt. See otsisin valest kohast on mage vale minu arust.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 23:55
Miks siis minnakse kohtama kui pole teisest aimugi? Et läksid kohtuma inimesega kes oli pilditu?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 23:58
võib-olla ta tahtis näha, kas üldse kedagi tuleb testis
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 00:20
Tglt arusaadav. Arvan et endalgi tekiks raskusi tuvastamaks inimest kellest vaid ühte - kahte pilti näinud, sestap olen kohtunud inimestega kellest piltide näol suurem ülevaade olnud või keda koguni läbi msni web - cami näinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 09:27
Mismoodi tekib raskusi? Mida seal üldse tuvastama peab. Kui juba kohale tuleb, siis ongi tuvastatud ja muudkui aga tegutseda edasi. Ja kui ei tule, siis tuleb järgmine ette võtta, kui juba välja tuldud sai. Ja alati saab ju helistada mõnele vanale tutvusele, et ülejäänud aeg meeldivalt sisustada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 12:46
Seda küll Aga kuidas tuvastada inimest kes on pilditu? Sinu pilte näinud on kuid sina teda mitte? Ise ei kujuta ette et sellisega kohtuma läheksin kuigi vanasti näit. saadi ka ajalehe kuulutuste kaudu kohtutud kuid praegusel ajal ei kujutaks sellist asja enam ette.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 12:54
Seda põnevam on. Muidu lood pildiga endale mingi illusiooni ja siis kui päriselt näed, siis minestad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 13:27
Seda ka Tglt on parem tutvumisteks hoopis ise rohkem liikuda, näed kohe ära kellega tegu, eks ned neti tutvused on juba kord nii, kord naa
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 13:43
parem minestada kohe kui teha seda hiljem. või et parem minestada hiljem, kui mitte kunagi.
tegelikult kui on tahtmist põnevusi otsida ja aega ka, siis on kindlasti huvitavam minna kohtama inimesega, keda sa üldse ei ole näinud. üllatusi peab ka olema
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 14:50
Hiljuti s.t. sel laupeva öösel oli nii suur soov minna lihtsalt jalutama. Kuulutus ülesse ja valime Tulemus? Pildita kasutaja ja supper lahe mees. Nime ma loomulikult ei ütle, küüned taha ja minema.
Vahel leiab ka pimekana tera
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 15:23
hakkaja kana leiab enne tera, pime kana komistab selle otsa ja kogemata neelab alla
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 15:26
Ma siis see viimane varjant.Ups!!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 15:37
seda ütlesid sina, mina ei ole seda ütelnud mulle tundus ,et sa oled selline hakkajam
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 17:58
Mul nende piltide vahetamisega on ka nii ja naa. Olen kohtunud pildi peal oleva noormehe sõbra või sugulasega (nu pilt oli üks ja reaalsus sootuks teine ), samas olen korra vähemalt pidanud häbenema oma eelarvamust.
Tookord sain puht selle pärast kokku, et olin kaua inimesega suhelnud ja mingi viisakuse algekene karjus mulle, et kasvõi viisakusest võiks kohtumiskutse vastu võtma. Reaalsus rabas mind ikka tõsiselt (positiivses mõttes ikka ).
Nii, et mina ei tea mida piltidest arvata.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 22:52
Piltidest ei saa ega ka tohi mitte midagi arvata. See ju vaid hetk inimese olemuses. Sa nõed ainult et, kas ta on brünet, blond või kiilakas. Sale või volüümikas. Sulle meeldiva välimusega ühesõnaga või mitte. Muu on kõik varjatud ja jääb sulle avastamiseks.
Minul tõesti vedas täiega. Ja ma kahtlustan et, mitte ainult minul.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-17 00:16
kohtusin ise inimesega,kelle ankeeti olin näinud ja paar telefonikõnet tehtud.Ei mingeid piltide saatmisi või vaatamisi enne.Ja väga meeldivaks osutus minu jaoks peale lühikest vestlust.Loodan muidugi et suhtlus jätkub temaga.Kõige tähtsam endale teadvustada keda ja mis eesmärgil soovime leida.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 03:49
hmm...pildid on ikka suhtsuhteline nähe....Reaalsus ja foto, silmad ja aisting, sootuks erinev asi. Jah, pilt annab ju mingi aimu, kellega/millega tegu VÕIB olla, aga alles käega katsumine ja "noka lahti tegemine" annab selle õige jume
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 09:14
Mina jätaks palju asju,mis saab suhtest edasi,nimelt kohtumisel otsutamiseks.Muidu nende pikkade kirjavahetuste jooksul,millal nii tahetakse inimest väga tundma õppida..jõuab vastaspool enne uue tutvuse luua,kes nobedab jõuab ette
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 10:42
Elmar!...Kui on tõsine huvi, siis pole ükski kirjavahetus ega aeg, liialt pikk
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 10:55
Vata siin ma julgen nüüd juba oma sõnu sööma hakkata. Olin veel hiljuti seda meelt et, enne kohtumist tuleks pisut uudistada kirja teel ja tutvuda verbaalsete väljenditega aga nüüd pean ütlema küll et, kui kohtuda kindlal eesmärgil siis võib kõik väga super olla.
Kui mõlemad pooled on kokkulepinud et, kohtuvad sexivad ja lähevad laiali siis on ju totakas hakkata eeldama ja ootama midagi enamat. Tehtud ja valma.
Kohtumise kiirus on muidugi seoses vahemaaga. Sinna sekundeerivad veel aeg ja igaühe eraelu. Kord sobib ühele ja siis ei sobi teisele ja siis jälle vastupidi. Nii see kohtumine aina venib ja venib. Tahtmine võib ju olla kui suur tahes aga ehk on nii et, kes kokku peavad saama need ka saavad ja suht koht ruttu. Kes aga ei pea need nikastavad või naba paigast aga vata ei saa ja kui saavdki siis on tühilask. See on muidugi eriti kurb varjant.
See pärsta vist otsitaksegi tõsiseimaid suhteid kodu lähedusest. Ma mõtlen mitte teisest eesti otsast. Tartu-Tallinn
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 12:07
Aikon,tõsine huvi võib olla ka ühepoolne.Vot mina pole mitte nii tark,et seda kindlaks teha Lihtsalt mõne inimesele ongi kombeks ainult kirjutada..rohkemat mitte kunagi.Öelge,palun,mis huvi see pikapeale pakub kui olen vanaema elullo ka juba kuulda saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 19:10
elmar59-tead kuidas vanaemaga käituda ja mis teemadel vestlust arendada
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 19:18
Mis erilised loomad need vanaemad siis on, et nendega peaks kuidagi teistmoodi käituma või vestlema kui nt emadega?
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
22